Har för lite erfarenhet av henne för att kunna bedöma det. Det är vår dotter som har haft kontakten med mäklaren.
Malin Wallin
Malin Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster
.Malin Wallin har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Malin Wallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 246 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Wallin har haft 25 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
246 omdömen om Malin Wallin
Väldigt bra bemötande. Kunnig om objektet. Lätt att komma i kontakt med. Tydlig.
Malin har varit en pärla och funnits till hand för alla frågor och funderingar. Malin har underlättat och gjort köpet av fastigheten så smidig som möjligt.
Malin har varit trevlig, hjälpsam, lyhörd och professionell under hela min säljprocess. Jag rekommenderar verklig henne som mäklare!
Malin är engagerad och inger ett starkt förtroende. Hon är saklig och har ett positivt förhållningssätt och väl grundade försäljnings argument. Tar sig tid i mötet med såväl säljare som köpare. Rekommenderas starkt!
Supertrevlig och tydlig mäklare! Kändes tryggt!
Malin har varit väldigt duktig under försäljningsprocessen högsta betyg!
Duktig och tillmötesgående mäklare som är snabb på att besvara alla möjliga frågor man har.
Superbra mäklare som är snabb på att svara och ger bra bemötande
mycket trevlig och saklig. Berättade mycket för mig på grund av att jag är ny köpare.