Vänlig, kunnig,artig och omhändertagande Fantastisk i sitt jobb.Var rädd om Ellinor.
Ellinor Ivarsson
Ellinor Ivarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster
.Ellinor Ivarsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Ellinor Ivarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellinor Ivarsson har haft 35 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
115 omdömen om Ellinor Ivarsson
Ellinor är lyhörd, kunnig och återkopplar på ett snabbt, bra och ärligt sätt. Trots en tuff bostadsmarknad fick hon till en försäljning inom den tidsram som önskades. Rekommenderar henne varmt för framtida försäljningar.
Tack för den fina rekommendationen. Det betyder mycket för mig att du känner dig nöjd. Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån
Professionell mäklare, Malmös bästa.
Nr 1 mäklare i Malmö. Mycket trevligt, glad och jättefint bemötande.
Ellinor har varit mycket stöttande och hjälpsam under processen. När jag har haft frågor om olika delar i försäljningen har hon svarat snabbt och på ett mycket kunnigt sätt. Jag har fått kontinuerlig återkoppling på de olika skeendena och Ellinor har visat stort intresse och engagemang både för mig som säljare men också för spekulanterna. Därtill är hon mycket trevlig!
Otroligt nöjd! Processen har känts trygg och smidig tack vare Ellinors engagemang och proffessionalitet. Långt över förväntan med fantastisk kommunikation och tillgänglighet. Rekommenderar varmt!
Ellinor är en fantastisk mäklare som har ett professionellt och varmt bemötande. Hon skapar trygghet för köparen genom tydlighet, bra kommunikation och genom att hålla mig välinformerad. Jag rekommenderar verkligen Ellinor till alla!
Ellinor var proffsig, snabb på att svara och tillmötesgående. Allt gick smidigt och enkelt tack vare henne. Kommer absolut kontakta Ellinor för framtida försäljning!
Tack Fanny <3 Det betyder mycket för mig att du känner dig nöjd med processen. Skulle det vara något så är jag alltid bara ett samtal bort. Vänligen Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån
Ellinor har varit helt fantastiskt genom hela processen. Ger ett lugnt intryck, förklarar vart vi står i processen kontinuerligt samt tar ett stort ansvar. Känslan efter att ha haft ett fint samarbete som sträcker sig långt bakåt är att Ellinor är en riktigt "Closer", skicklig på att stänga affärer! Jag ser fram emot kommande bostadsaffärer med just, Ellinor.
Ellinor är proffsig och hjälpsam genom hela processen, vad det än gäller. Hon ger alltid ärliga och proffsiga råd. Jag är mer än nöjd med Ellinor som mäklare.
Tack Ida det har varit jättetrevligt att få äran att sälja din underbara lägenhet! Det betyder mycket för mig att du känner dig nöjd. Varma hälsningar Ellinor