Ellinor är professionell med personligt bemötande och uppmärksam på samtliga spekulanter både under och efter visning. Alltid hjälpsam nör ytterligare information efterfrågas. En stjärna!
Ellinor Ivarsson
Ellinor Ivarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster
.Ellinor Ivarsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Ellinor Ivarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellinor Ivarsson har haft 49 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
201 omdömen om Ellinor Ivarsson
Ellinor har varit väldigt hjälpsam i alla skeden av försäljningen och tillgänglig för frågor så gott som jämt. Hon visade tidigt att hon var intresserad av uppdraget och erbjöd en bra arvodesmodell. Hon har varit lyhörd för våra önskemål och jobbat hårt för att få igenom dem. Rekommenderas varmt!
Ellinor levde upp till alla förväntningar och lite till. Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att allt skulle gå så smidigt till som möjligt. Bemötande och affär var både proffsigt och personligt, precis som det ska vara.
Superbra!! Lugn och vänlig genom hela processen och jättebra service!
Väldigt snäll och tillmötesgående. Rekommenderas.
Jag är mycket nöjd med Ellinor. Hon var tydlig, hjälpsam och alltid snabb att svara på frågor. Hennes professionalism, breda kontaktnät och trevliga sätt gjorde hela processen smidig. Jag kan verkligen rekommendera henne.
Ellinor was very professional, patient and explained everything in detail. I strongly recomend her.
Tillmötesgående, trevlig, hjälpsam
Vi har haft en otrolig nytta av Ellinors professionalism och service när hon hjälpte med oss allt från start till mål. Hon är tillgänglig, trevlig och alltid tillmötesgående från start till mål. Under försäljningsprocessen var vi i stunder väldigt oroliga försäljningen. Men Ellinor var alltid närvarande för både mig och sambons med att besvara våra frågor och givit oss goda råd. Vi fick även det bud vi hade som önskemål om att få till sist tack vare hennes rådgivning. Ellinor är snäll, omtänksam och alltid med kundens...
Det är svårt att skriva ett tillräckligt positivt och rekommenderande omdöme om Ellinor. Hon är vänlig, oerhört kommunikativt, tillgänglig och proffsig ut i fingerspetsarna. Vi kände oss trygga från första stund och kommer att rekommendera henne till alla vi känner som vill sälja sin bostad i Malmö.
Tack snälla för den fina rekommendationen. Så glad jag blev av att läsa detta! Det har varit otroligt roligt att hjälpa er med försäljningen av er pärla och det betyder mycket för mig att ni känner er nöjda med vårt samarbete. Varma hälsningar Ellinor Ivarsson Områdesansvarig Fastighetsbyrån