Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Väster

Ellinor Ivarsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Ellinor Ivarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellinor Ivarsson har haft 38 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

101 omdömen om Ellinor Ivarsson

Sedan starten hos Reco 2020
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
    • Limhamn
    2023-03-22 Verifierad kund
    Ellinor är på alla sätt en mycket bra mäklare. Hon är kunnig, professionell, serviceinriktad och visade under hela försäljningsprocessen ett mycket stort engagemang. Detta har varit särskilt värdefullt under rådande ekonomiska förhållanden när marknaden för bostäder varit på nedåtgående. Jag kan varmt rekommendera henne.
    • Dammfri
    2023-03-20 Verifierad kund
    Ellinor var trevlig, professionell och engagerad. Engagemanget och hur påläst hon var stack ut i förhållande till andra mäklare vi träffade. Genomgående väldigt nöjda med Ellinor och hennes insats.
    Tusen tack för den fina rekommendationen! :) Det betyder mycket för mig att ni känner er nöjda och jag önskar er all lycka till med ert nya boende. Skulle det vara något så är det bara att ni hör av er. Varma hälsningar Ellinor Ellinor Ivarsson
    • Ellstorp
    2023-03-01 Verifierad kund
    Ellinor är otroligt hjälpsam och kunnig. Hon tog sig tid att förklara alla delar av försäljningen - dokumenten, marknaden och relevant lagstiftning. Det är främst tack vare henne att försäljningen gick så smidigt, och jag är mycket nöjd med de råd jag fick på vägen. Hennes hjälp överträffade alla mina förväntningar och hon får mina varmaste rekommendationer.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ellinor Ivarsson en del av Fastighetsbyrån Malmö Väster
    2023-02-28 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd med det varma bemötandet och den tydliga informationen vi fick. Kan inget annat än att rekommendera Ellinor Ivarsson.
    2023-02-28 Verifierad kund
    Trevlig, informativ och lätt att få kontakt med. Kändes väldigt hjälpsam
    Tack för det fina omdömet :) Och stort grattis till en fantastisk lägenhet! Ellinor Ivarsson
    2023-02-26 Verifierad kund
    Ellinor har varit då trygg att sälja med!
    Hon anpassat sig efter våra behov
    Tack snälla Lisa för det fina omdömet :) Det betyder mycket för mig att ni känner er nöjda. Varma hälsningar Ellinor Ivarsson, Fastighetsbyrån. Ellinor Ivarsson
    • Fågelbacken
    2023-02-14 Verifierad kund
    Fantastiskt bemötande som varit den perfekta kombinationen av professionellt och inkännande som gjort det personligt utifrån mina önskemål. Ellinor har varit en väldigt bra mäklare och jag har känt att jag varit i trygga händer under hela processen.
    Tack snälla Sabina för det smickrande omdömet :) Det har varit jättetrevligt att få hjälpa er med försäljningen och jag önskar er stort lycka till med nya boendet. Stort tack för förtroendet! Varma hälsningar Ellinor Ivarsson, Fastighetsbyrån. Ellinor Ivarsson
    • Dalaplan
    2023-01-30 Verifierad kund
    Ellinor har varit trevlig och hjälpsam under hela processen. Hon tog reda på svaren till alla mina frågor och guidade mig igenom mitt första bostadsköp mycket väl.
    • Folkets Park
    2023-01-09 Verifierad kund
    Great agent, she is being just perfect from beginning to end. Efficient, helpful, we managed a quick and good deal with her.
    Thank you very much for the lovely recommendation! :) I has been a pleasure helping you. I wish you all the best on your new adventure abroad. Best regards Ellinor Ivarsson Fastighetsbyrån Ellinor Ivarsson
    • Bunkeflostrand
    2022-12-17 Verifierad kund
    She is the best.. is the second apartment she sold for me