HusmanHagberg Malmö
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till HusmanHagberg i Sveriges tredje största stad - Malmö!
Här hittar du mäklare med passion för bostadsmarknaden och stor koll på Malmö stad med omnejd. Vi på kontoret här anpassar oss efter dina önskemål som kund och självklart hjälper vi till med banker och försäkringar om du vill. Vi är inte bundna till några företag, du kan självklart välja helt fritt.
HusmanHagberg är en av Sveriges ledande mäklarkedjor och vi har otroligt nöjda kunder. Kontakta oss om du ska göra en bostadsaffär här i Malmö så ska vi bevisa detta.
Utmärkelser
584 omdömen om HusmanHagberg Malmö
Sedan starten hos Reco 2017
Kom inte på något negativt så därför fick hon 5/5
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Sandra är en tydlig och lyhörd mäklare som ger hjälpen man behöver genom hela processen
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Sandra har haft en ödmjuk och öppen approach under hela vår försäljningsprocessen av vår lägenhet. Hon har hög tillgänglighet och är med en i hela processen.
Vi kände oss väldigt trygga med Sandra under hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera henne som mäklare! -
Trevligt bemötande
Tydlig genomgång av kontrakt mm -
Bra bemött
Trevlig svara snabbt på alla frågor inte för pushi
Bra hjälp o tips
Snabb handläggning -
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik är snabb och proffsig; mycket noga med uppdateringar o tillgänglighet. I en svår marknad har han bearbetat intresserade på ett bra och juste sätt, samtidigt som mina intressen alltid respekterats. Därtill kommit med konstruktiva förslag om hur gå vidare i processen och alltid snabbt och ärlig svarat på frågor. Absolut en mäklare att rekommendera, som aldrig ger sig och som gör allt för att få en bra affär för allas bästa!
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Mycket bra bemötande o hjälpsam o svarade alla frågor trevligt
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Jag anlitar denna mäklaren för andra gånger. Professionell och kommunikationen har varit jättebra. Fick kontinuerlig information om processen och snabb återkoppling under budgivningen. Jag är mycket nöjd med hur mäklaren hanterade försäljningen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Lugn och trevlig samt mycket professionell i sitt arbete.
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Första kontakt på söndagen. Kontrakt skrivet på tisdagen.
Henrik hittade snabbt en överenskommelse mellan mig och säljare! -
Supertrevlig och professionell!
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Trevlig, proffesionell och enkel att ha och göra med. Lyssnat på alla våra önskemål men samtidigt kommit med sina rekommendationer!
Bästa fenomenal, riktigt proffs
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Berglund en del av HusmanHagberg Malmö
Johan har varit superproffsig och enkel att ha att göra med under hela processen. Tydlig, lättillgänglig och väldigt smidig. Kan varmt rekommendera Johan för din bostadsaffär!
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Berglund en del av HusmanHagberg Malmö
Blev bemött på bästa sätt.
Alla förväntningar uppfylldes!
Allt gick snabbt o smidigt.
Supernöjd! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Berglund en del av HusmanHagberg Malmö
Trevlig, duktig och ihärdig. Fick ett bra pris på vår lägenhet i en jobbig marknad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
En mycket driftig och trygg mäklare.
Har bara goda känslor för hur hela processen har fortlöpt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik Feuk ger ett trevligt bemötande och är kunnig.återkopplar snabbt vid ev frågor.Rekommenderas starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Väldigt duktig mäklare och det var väldigt bra kommunikation genom hela processen
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
- VI blev bemötta med vänlighet och ett professionellt uttryck. Under visning kände vi att vi fick utrymme att själva kolla på bostaden i lugn och ro medan Sandra informerade att hon fanns där för att svara på eventuella frågor och funderingar, något som vi ansåg bidrog till ett bra första intryck av såväl bostaden och mäklaren. Efter visningen var det lätt att kontakta Sandra och få svar på såväl frågor som tillvägagångssätt vid budgivning etc.
- Vi hade förväntningar på att mäklaren skulle vara kunnig och insatt i bostaden som låg ute samt kunna informera och hjälpa till vid frågor. Alla dessa punkter levde Sandra upp till, tillskillnad från andra erfarenheter med vissa mäklare, vilket vi är glada över.
- Sammanfattningsvis skulle vi säga att upplevelsen av mäklaren är att hon har gjort processen att köpa bostad smidig och snabb. Detta genom tydlig information och vänlighet i bemötande. Det kändes bra och tryggt med Sandra som mäklare. VI är väldigt nöjda. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik han tillmötesgående via samtal och sms och svarade snabbt och smidigt på mina funderingar och frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Pålitlig mäklare som verkligen tar sin tid o
Ger all information du behöver veta , spelar ingen roll vilken tid under dagen/kvällen. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
En otroligt engagerad och seriös mäklare som får jobbet gjort!
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik är professionell och det jag uppskattar mest är att han återkommer när han säger och han återkopplar det vi pratat om.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Jag rekommenderar Henrik starkt. Han är oerhört engagerad, noggran och proffsig. Henrik ser till att konstant hålla säljarna informerade om allt som sker och han är alltid tillgänglig om man har funderingar. Henrik tänker även utanför boxen för att finna lösningar vilket gör honom väldigt unikt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik har varit engagerad, lyhörd och serviceminded. Vi är mycket nöjda med Henriks insats!
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
På det hela taget bra bemötande och väldigt tillmötesgående kring de frågor som fanns. Kanon att kunna lösa själva affären under helgen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
En trevlig och proffsig mäklare som var lätt att jobba med, rekommenderar starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Engagerad, håller en kontinuerligt uppdaterad i processen och trevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Lugnt och trevligt bemötande. Enkel att få tag på och besvarade alternativt tog reda på svar på eventuella frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Sandra var väldigt professionell och hade ett stort engagemang under hela försäljningsprocessen. Hon är lyhörd, tillmötesgående och hjälpsam. En otrolig bra och kreativ mäklare med hög kompetens. Vi fick en trygg vägledning genom hela processen. Rekommenderas starkt!
skrev om Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Jag kom först i kontakt med Henrik när jag köpte min nya bostad. Jag har tidigare varit i kontakt med många mäklare men valde Henrik när det blev dags att sälja min gamla bostad, då jag direkt fick ett bra intryck av honom när jag var köpare. Min upplevelse med Henrik var att det kändes tryggt genom hela affären. Han tänkte på kundens bästa såväl som köparens upplevelse. Han var mån om att affären skulle gå rätt till och jag hade ett stort förtroende för honom. Jag skulle rekommendera Henrik för er som behöver en grym mäklare!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Malmö
Jag fick förtroende direkt för henne. Hon är proffsig & tydlig. Sen är hon även effektiv & snabb vilket jag uppskatta då jag själv jobbar väldigt mycket o dåligt med ledig tid
Bästa mäklaren.
Rekommenderar starkt -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Snällt och väldigt professionellt
Tillgänglig och snabbt att svara på alla frågor även på lördag och söndag -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Mathias mötte både oss och spekulanterna med vänlighet, respekt och med ett otroligt proffesionellt förhållningssätt. Han höll oss välinformerade om alla steg, stora som små, i processen och gav även råd till oss kring vår nya bostad.
Vi rekommenderar alla att anlita Mathias Johansson på HusmanHagberg. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik var mycket tillmötesgående och snabb på att återkoppla.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Malmö
Blev väldigt bra bemött av mäklaren. Hon var så trevlig och mycket hjälpsam kring allting. Hon fixade allt supersnabbt!
sålde sitt hus med hjälp av Johan Berglund en del av HusmanHagberg Malmö
Rekommenderar Johan, en mycket kompetent och bra mäklare!
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Väldigt trivsam och effektiv process. Sandra var väl insatt i såväl lägenhet som förening och kunde svara på alla frågor. Jag uppskattade hennes snabba kommunikation och framförallt det trevliga bemötandet. Kan varmt rekommendera hennes tjänst!
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Sammanfattningsvis är jag helt nöjd med försäljningen, tyvärr kom vi utav olika anledningar ut på marknaden lite för sent vilket resulterade i ett lite lägre pris än beräknat.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Lätt att ha kontakt med, trevlig, seriös och lösningsorienterad!
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Jag tog kontakt med Henrik, då jag både sålt och köpt lgh av honom sedan tidigare. Så det var en självklarhet att kontakta han när jag skulle sälja min lgh.
Han är sympatisk som person. Alltid tillgänglig och snabb med att uppdatera en med vad som händer under försäljningen.
Allt gick snabbt. Från visning till att vi skrev.
Rekommenderar!!! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Jag har fått ett jätte fint bemötande av mäklaren sedan första start. Han är otroligt engagerad och kunnig i det han gör. Jag hade inga stora förväntningar då det är mitt första köp av bostad men han har hela tiden varit där och informerat och hjälpt mig så mycket det bara går. Summan av hela processen ser jag väldigt positivt på och jag kommer med stor sannolikhet att kontakta denna mäklare fler gånger vid köp och sälj av bostad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik är en väldigt professionell mäklare. Han var ständigt närvarande gav klok rådgivning och ledde processen exemplariskt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Vi är väldigt nöjda med Sandra. Alltid tillgänglig, svarar snabbt, serviceinriktad och trevlig. Anlitar gärna henne igen.
Tack Sandra! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Feuk en del av HusmanHagberg Malmö
Henrik gjorde oss väldigt nöjda genom att vara ärlig och öppen för alla typer av argument och diskussioner. Vi uppskattar Henriks snabba och raka kommunikation, hans engagemang och intresse av oss som köpare. Sen gjorde det ju inget att han var så tydligt glad när allt var klart!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Mäklaren har kämpat jättemycket.
Tack. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Superproffs! Förtroendeingivande, insatt i marknaden och området, snabb i återkoppling och en perfekt genomförd affär. Sandra är glad pigg och trevlig och trygg att ha som mäklare, kan varmt rekommendera henne!
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Vi har både köpt en ny lägenhet och sålt vår befintliga lägenhet med Sandra, och hennes glada och professionella driv i dessa processer gjorde både köpet och försäljningen till två mycket trevliga och roliga upplevelser!
Sandra guidade oss både som köpare och säljare med en positiv, kunnig och objektiv approach. Smidig kommunikation och en positiv framåtanda. Vid försäljningen nådde hon ut till sitt stora kontaktnät och var drivande med visningar och anpassningar efter bostadsmarknadens svängningar, och det kändes mycket tryggt och stabilt att arbeta med Sandra. Hon är mycket skicklig!
Rekommenderar varmt att anlita Sandra!