Jonathan Fehland

Jonathan Fehland

Jonathan Fehland är mäklare på HusmanHagberg Malmö

Jonathan Fehland har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Jonathan Fehland har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 5.0. Jonathan Fehland har haft 8 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2025-11

8 omdömen om Jonathan Fehland

Joanne K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Fehland en del av HusmanHagberg Malmö
Hyllie

God service, forståelse for både kjøper og selger

Anton J
Hyllie

Jag är väldigt nöjd med Jonathan som gjorde ett riktigt bra jobb med att sälja min lägenhet, trots att det fanns många objekt ute på marknaden. Professionell, engagerad och tydlig genom hela processen, kan varmt rekommenderas!

Daryush A
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Fehland en del av HusmanHagberg Malmö
Oxie Kyrkby

Mycket bra. Bra kommunikation. Duktig och professionell.

Soheila S
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Fehland en del av HusmanHagberg Malmö
Oxie Kyrkby

Väldigt trevlig, professionell, hängiven och dedikerad. Väldigt bra och tydlig kommunikation och förståelse för individuella önskemål. Rekommenderas varmt

Kim B
Limhamn

Jonathan är en professionell och ödmjuk mäklare som lyssnar in sina klienter och arbetar hårt för att uppfylla deras önskemål. Vi är mycket nöjda med all ansträngning han har gjort för att få sålt vårt hus till ett för oss förmånligt pris. Jonathan är en förebild för alla andra mäklare inom fastighetsbranschen.

Valentina S
Gula Höja

Är väldigt nöjd med allt, toppen service och bemötande. Lätt att få tag på och återkopplar snabbt. Tveka inte att välja Jonathan oavsett om ni önskar köpa eller sälja er bostad!

Alex C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Fehland en del av HusmanHagberg Malmö
Ribersborg

Proffsig och mycket bra i sitt jobb

Ivan L
Ribersborg

Jonathan var ett riktigt stöd genom hela försäljningen. Han var alltid tillgänglig, rak i kommunikationen och guidade oss med lugn och tydlighet. Vi kände oss trygga från start till mål – och snabbare resultatet än vi kunnat hoppats på. Rekommenderas varmt!