Mathias Johansson
Mathias Johansson är mäklare på HusmanHagberg Malmö
.Mathias Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2016-05. Mathias Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 5.0. Mathias Johansson har haft 10 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
74 omdömen om Mathias Johansson
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Trevlig, proffesionell och enkel att ha och göra med. Lyssnat på alla våra önskemål men samtidigt kommit med sina rekommendationer!
köpte sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Snällt och väldigt professionellt
Tillgänglig och snabbt att svara på alla frågor även på lördag och söndag -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Mathias mötte både oss och spekulanterna med vänlighet, respekt och med ett otroligt proffesionellt förhållningssätt. Han höll oss välinformerade om alla steg, stora som små, i processen och gav även råd till oss kring vår nya bostad.
Vi rekommenderar alla att anlita Mathias Johansson på HusmanHagberg. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Engagerad och kunnig. Svår marknad just nu men det blev bra tillslut.
sålde sitt hus med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Mathias är lugn och trygg som mäklare. Han är bra på att lyssna och min uppfattning är att han förstod vad som var viktigt för mig som säljare. Jag upplevde också att han på ett tydligt sätt tog ansvar för processen både mot mig som säljare men också för köparna. Mathias är tillgänglig, smidig och mycket lätt att samarbeta med.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Mycket tillmötesgående, smidig och konkret.
köpte sitt hus med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
En otroligt serviceinriktad mäklare som engagerar sig i båda parterna för en smidig och bra affär.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Bemötande var trevligt och lättsam
Hade ingen förväntningar men mäklaren var hjälpsam. Svarade enkelt och begripligt på mina frågor
Upplevde att det gick bra och inte komplicerat -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Johansson en del av HusmanHagberg Malmö
Trevlig, ärlig o vi är nöjda Allt är som det är i dessa tider, man kan inte trolla med knäna så tummen upp (om nu allt går i hamn)
Snabbt smidigt & proffsigt snabbt smidigt & proffsigt