Sandra Lindh

HusmanHagberg Malmö
4.9
Affärer senaste året

Sandra Lindh är mäklare på HusmanHagberg Malmö

Sandra Lindh har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Sandra Lindh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 275 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Lindh har haft 58 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

275 omdömen om Sandra Lindh

Sedan starten hos Reco 2020
Lina L
Lorensborg

Vi är så nöjda med Sandra! Hon är väldigt duktig och professionell, känner marknaden och läget, kommunicerade varje steg rakt och tydligt för oss som förstagångssäljare. Sandra är också mycket trevlig och empatisk. Vi har haft en bra känsla rakt genom hela affären.

Nils Malte O
S:t Knut

Redan från första mötet fick jag en proffsig och seriös upplevelse av Sandra, vilket var anledningen att vi valde att gå med henne och HusmanHagberg. Under säljprocessen var hon kommunikativ både med oss och potentiella köpare. Sandra får både säljare och köpare att känna sig lugna och bekväma i en situation som annars kan kännas stressig.

Frida E
S:t Knut

Trevlig, kommunikativ, kul att jobba med, driven, glad!! Mycket nöjd!

Jacob L
Västra Sorgenfri

Jag är mycket nöjd med Sandra. Jag både köpte och sålde lägenheten med henne och har bara bra erfarenheter.

Antonio R
Nobeltorget

Professionell. Samarbetet gick jättebra!

Nora Sofie L
Folkets Park

Sandra var en otroligt bra mäklare genom hela processen! Hon var lyhörd, engagerad och väldigt kommunikativ, vilket gjorde att vi alltid kände oss trygga och välinformerade. Hon var professionell, lätt att få tag på och tog sig verkligen tid att lyssna på våra önskemål. Vi är väldigt nöjda med hennes insats och kan varmt rekommendera Sandra till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare!

Clive R
Elinegård

Jag har haft Sandra som min mäklare 2 gånger. Rekommenderar starkt!

Johan A
Folkets Park

Hon är mycket professionell. Bra på att återkoppla. Saklig och inger förtroende. Kan marknaden väl och sätter sin klient först.

Anna H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Folkets Park

Visningen var inte så bra. Inte speciellt säljande. Blev bättre under budgivningsprocessen och kontraktsskrivning.

Zoran J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Lindh en del av HusmanHagberg Malmö
Nobeltorget/Annelund

Johan Berglund var tillmötesgående och tillgänglig. Han svarade snabbt varje gång jag försökte kontakta honom. Jag fick svar på mina frågor. Han hjälpte mig att betala avgiften och bli medlem i föreningen. Det hela gick snabbt och smidigt...