Mycket väl bemött av Sandra. Hon känns trygg och mycket kunnig. Jag har fullt förtroende för henne och att hon ser även till mina intresse som köpare.
Sandra Lindh
Sandra Lindh är mäklare på HusmanHagberg Malmö
.Sandra Lindh har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Sandra Lindh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 209 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Lindh har haft 55 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
209 omdömen om Sandra Lindh
Vi fick ett gott intryck av Sandra redan från början, och hon har varit till stor hjälp under hela försäljningsprocessen. Mycket trevlig och tillmötesgående. Det gick väldigt smidigt med styling, fotografering och visningar, och vi fick lägenheten såld snabbare än förväntat.
Vi är väldigt glada för Sandras insats. Vårt mål var att få sålt vårt hus relativt snabbt, och med hjälp av Sandra och hennes kollegor sålde vi det på mindre än tre veckor i en skakig marknad, till ett pris vi är väldigt nöjda med. Sandra är personlig och jordnära samtidigt som hon aldrig blir oprofessionell, kontakten har varit trevlig från start till mål. Hon har gett råd kring allt från renoveringar till budgivning, som lekman utan koll på fastighetsmarknaden har det känts tryggt och bra. Vi rekommenderar Sandra starkt!
Sandra är otrolig, så hjälpsam, pedagogisk och aktiv i köpet. Hjälper till med allt möjligt kring köpet och svarar på alla frågor man har. Jag är mer än nöjd av hennes otroligt proffsiga bemötande!! ☺️
Lugn och förtroendeingivande. Rekommenderar att anlita som mäklare.
Sandra har varit till mycket hjälp. Hon hade svar på alla mina frågor och ledde mig fram till mitt första lägenhetsköp. Är jättenöjd!
Sandra har varit toppen under hela försäljningen. Realistisk, lugn, trygg, kommunikativ och påläst. Överlag väldigt stabil trots en orolig marknad.
Väldigt trevligt bemötande och härlig energi. Förklarade bra och hade all information om objektet. Svarade snabbt på SMS och var väldigt behjälplig. När vi skrev avtal så förklarade hon bra och vi kände oss trygga och väl omhändertagna.
Hela processen har varit väldigt smidig och enkel. Proffsigt och jordnära bemötande vilket gjorde det lätt för oss att välja. Hög tillit vilket gjort att man inte själv har behövt lägga tid eller oro under processens gång!
Lugn och förtroendegivande mäklare.