Sandra Lindh

Sandra Lindh

Sandra Lindh är mäklare på HusmanHagberg Malmö

Sandra Lindh har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Sandra Lindh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 125 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Lindh har haft 51 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

125 omdömen om Sandra Lindh

Sedan starten hos Reco 2020
    • Lönngården
    Kom inte på något negativt så därför fick hon 5/5
    • Slottsstaden
    2023-03-29 Verifierad kund
    Sandra är en tydlig och lyhörd mäklare som ger hjälpen man behöver genom hela processen
    • Dammfri
    2023-03-29 Verifierad kund
    Sandra har haft en ödmjuk och öppen approach under hela vår försäljningsprocessen av vår lägenhet. Hon har hög tillgänglighet och är med en i hela processen.

Vi kände oss väldigt trygga med Sandra under hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera henne som mäklare!
    • Kulladal
    2023-03-13 Verifierad kund
    Supertrevlig och professionell!
    • Rosengård
    2023-03-10 Verifierad kund
    Bästa fenomenal, riktigt proffs
    • Pildammarna
    2023-01-27 Verifierad kund
    Väldigt duktig mäklare och det var väldigt bra kommunikation genom hela processen
    • Pildammarna
    2023-01-27 Verifierad kund
    - VI blev bemötta med vänlighet och ett professionellt uttryck. Under visning kände vi att vi fick utrymme att själva kolla på bostaden i lugn och ro medan Sandra informerade att hon fanns där för att svara på eventuella frågor och funderingar, något som vi ansåg bidrog till ett bra första intryck av såväl bostaden och mäklaren. Efter visningen var det lätt att kontakta Sandra och få svar på såväl frågor som tillvägagångssätt vid budgivning etc.
    - Vi hade förväntningar på att mäklaren skulle vara kunnig och insatt i bostaden som låg ute samt kunna informera och hjälpa till vid frågor. Alla dessa punkter levde Sandra upp till, tillskillnad från andra erfarenheter med vissa mäklare, vilket vi är glada över.
    - Sammanfattningsvis skulle vi säga att upplevelsen av mäklaren är att hon har gjort processen att köpa bostad smidig och snabb. Detta genom tydlig information och vänlighet i bemötande. Det kändes bra och tryggt med Sandra som mäklare. VI är väldigt nöjda.
    • Triangeln
    2023-01-17 Verifierad kund
    En otroligt engagerad och seriös mäklare som får jobbet gjort!
    • Nobeltorget/Annelund
    2022-12-21 Verifierad kund
    På det hela taget bra bemötande och väldigt tillmötesgående kring de frågor som fanns. Kanon att kunna lösa själva affären under helgen.
    • Nobeltorget/Annelund
    2022-12-19 Verifierad kund
    Engagerad, håller en kontinuerligt uppdaterad i processen och trevlig.