Daniela har ett proffsigt bemötande med glimten i ögat. Hon fixar med allt och efter två veckor så är allt klart och huset sålt. Sicket fantastiskt engagemang hon har i allt.
HusmanHagberg Helsingborg
Välkommen till HusmanHagberg Helsingborg! Vi är din mäklare i Helsingborg, Ramlösa, Görarp, Pålstorp, Välluv, Påarp, Pålsjö, Dalhem, Väla och Bårslöv med omnejd. Våra erfarna mäklare välkomnar dig oavsett om du funderar på att sälja bostad, köpa bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd. Helsingborg som stad...
513 omdömen om HusmanHagberg Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2021
Stort tack för ditt fina omdöme Hans! Tack för gott samarbete och superhärligt att ni är nöjda med mitt arbete, är tacksam för att just jag fick förtroendet att sälja ert fina hus! :)
Trevligt bemötande. Infriade inte mina förväntningar angående hans aktivitet för att få tillstånd försäljningen men är nöjd med att det blev av till slut. Tycker att arvodet var på tok för högt med anledning som jag beskrivit ovan.
Otroligt nöjd med Daniella, pigg och glad, trevlig, påläst duktig och proffsig mäklare som verkligen bryr sig och engagerar sig. Lätttilgänglig, snabba återkopplingar. Skulle gärna anlita Daniella om jag i framtiden har ett behov av en mäklare igen.
Stort, stort tack Cecilia för dina fina ord! Så himla glad att jag fick förtroendet av er till husförsäljningen och när/om ni behöver mig igen så finns jag nära till hands! Spännande med ett nytt kapitel som väntar inom kort! :)
Kevin är hjälpsam med bra kommunikation
Blev bemött på ett trevligt och ärligt sätt och upplever Daniella som kunnig och hjälpsam.
Stort tack Mikael för ditt fina omdöme! Lägenheten kommer bli kanon till Casper!
Fantastisk! Lyhörd, kunnig och alltid tillgänglig. Väldigt tacksam över att haft Daniella som mäklare. Rekommenderar verkligen henne och HusmanHagberg
Tack fina Marie för ditt värmande omdöme! Jag är tacksam för att jag fick lov att hjälpa dig med din försäljning, nu väntar nya äventyr! :)
Mäklare som är väldigt snabb på att svara med bra svar och viktig information för att ta beslut. Kunnig om område, förening och lägenheten på visning vilket gjorde att vi hade det enklare att ta beslut om köp.
Vad roligt att du känner att allt flöt på precis så som man önskar, superskoj att få vara del av ert första lägenhetsköp! :)
Vi är supernöjda med Daniella som mäklare vid vårt köp av lägenhet. Hon var otroligt proffsig, kunnig och alltid tillgänglig. Vi kände oss trygga genom hela processen och hela upplevelsen var verkligen positiv. En engagerad och lyhörd mäklare som vi varmt rekommenderar!
Stort tack för ditt fina omdöme Frida, vad glad jag blir! Allt flöt på så enkelt och kul att jag fick vara delaktig i ert första lägenhetsköp! :)
Jag har fått ett väldigt bra intryck av Kevin. Allt gick smidigt, rekommenderar Kevin starkt.
Grym Mäklare, tydlig, expert och extremt hjälpsam
Marcus är otroligt driven och engagerad och redan från första stund kände vi oss väldigt trygga i försäljningsprocessen. Han har hela tiden lyssnat på våra önskemål och jobbat efter det samtidigt som han kommit med väldigt bra tips och idéer. Vill varmt rekommendera Marcus till andra!
Marcus är en fantastisk mäklare – engagerad, kunnig och alltid tillgänglig. Redan från första mötet kände vi oss trygga och han guidade oss genom hela försäljningsprocessen med pepp, professionalism och ett varmt, personligt bemötande. Vi kände oss trygga genom hela processen och säljer vi igen så kommer vi att välja Marcus igen. Rekommenderas varmt!
Vi är mycket nöjda med Kevin i samband med vårt bostadsköp. Affären var snabb och smidig, och vi kände oss trygga genom hela processen. Kevin är lyhörd, engagerad och hade alltid vårt bästa i fokus. Rekommenderas varmt!
Mycket bra jobbat Edison tack så jätte mycket
Snabb, smidig, lyhörd och snabb service. Utmärkt mäklare.
Edison kuci är väldigt trevlig kille och snäll och han ger den information man behöver samt prata väldigt tydligt.
Supertrevlig! Glad och lättsam. Mycket väl kunnig om huset och kunde besvara alla frågor som vi som köpare hade.
Stort tack Ida för det fina omdömet! :) Ni kändes verkligen som rätt köpare till huset! Ser framemot att komma över och dricka en kopp kaffe när ni landat i allt!
Väldigt trevlig och tillmötesgående
Driven, empatisk och lyhörd mäklare med både säljarens och köparens bästa för ögonen. Var närvarande i hela processen, uppdaterade hela tiden i process
Mycket trevligt bemötande och väldigt proffsig.
Stort tack Jonathan för ditt värmande omdöme, kommer bli kanon i nya huset! :)
Trevligt och proffsigt bemötande. Har varit lätt att nå och hållit oss uppdaterade genom hela processen.
Tack Felicia för ditt fina omdöme, så roligt och spännande med första husköpet! :)
Martin är mycket hjälpsam och uppmärksam. Snabb på att återkoppla.
Martin har varit professionell, förmedlat önskemål och svar på frågor samt varit lättillgänglig och gett bra återkoppling.
Vår försäljningsprocess var inte spikrak, vi började med en mäklarfirma, vi bytte mäklare under resans gång för att senare byta firma helt, då föll valet på Daniella och HusmanHagberg och hela processen tog en jätte vändning. En fantastiskt kontakt, känns nästan som att man är Daniellas enda kund hur mycket tid och energi som läggs ner. Man märker att Daniella brinner för sitt yrke och besitter en unik förmåga att få igenom affärer där säljare och köpare möts. Varma rekommendationer!!
Vilket fantastiskt fint omdöme Anton, ni förtjänar det bästa och jag är så glad över förtroendet ni gett mig med er försäljning! Så himla roligt att vi lyckades ro i hamn tillsammans med fantastiska köpare! Varje affär kräver och förtjänar tid och engagemang och jag är glad att ni tycker att jag uppfyllt era önskemål! Nu väntar huslivet runt hörnet, spännande! 😊
Daniella har på alla sätt motsvarat, och med råge infriat de högt ställda förväntningar vi hade när vi anlitade henne för att sälja vårt älskade hus i Skåne. Rakt igenom hela försäljningsprocessen har Daniella, på ett mänskligt och ödmjukt sätt agerat kunnigt, engagerat och professionellt. Hon har varit vår guide som stöttat, peppat och ibland bromsat oss, allt med en perfekt fingertoppskänsla för vad som behövs för stunden. Att jobba med Daniella kändes som att ha en 100% personilg mäklare som alltid hade tid för oss...
Det är jag som ska tacka för förtroendet Janne, har varit en fantastisk resa tillsammans och en underbar försäljning och gott samarbete! Jag kan inte sluta le av det så otroligt fina orden du delar med dig av, det blir jag så himla glad över! Underbara ni! :)
Fint omhändertagande. Vänlig, kunnig och effektiv.
Tack Stina för ett fint omdöme, är så glad att huset hamnade hos någon som verkligen såg den charm och idylliska miljö det har :)
Professionell bemötande. Insatt kunde besvara våra frågor om objektet. Jag upplever att Daniella varit klar och tydlig under hela processen från visning, budgivning och kontraktsskrivningen.
Stort tack för det fina omdömet Johan, huset kommer passa er och familjen väldigt bra och jag är glad att det blev just nu som kommer slå er till ro på Munkagårda!
Daniella hjälpte oss att sälja vårt, väldigt speciella, hus i Skåne. Hon såg verkligen husets charm och utformade försäljningen efter den. Den guidning och det stöd och all hjälp vi fått av Daniella under säljprocessen är ovärderlig. Vi har blivit fantastiskt väl bemötta, fått svar på frågor snabbt, fått bra råd och alltid känt att Daniella har tid för just oss, trots att hon har massor att göra. Kunskapen, vänligheten, servicen och affärsförmågan får högsta möjliga poäng. Vår affär gick smidigt och snabbt och är av det...
WOW vilket fint omdömet Anneli! Jag är ytterst tacksam för förtroendet av er försäljning och jätteglad att huset nu kommer till minst lika entusiastiska ägare som ni har varit! Världens största tack för att ni valde just mig och era rekommendationer!
Mycket professionell och lyhörd samt tillgänglig under hela processen. Rekommenderas varmt för dig som går i säljtankar!
Jag blev bemött med engagemang och god personlighet av Daniella som har varit professional och engagerad gällande våran köp och otroligt hjälpsam med det hela. Tack.
Stort tack Sadik, vad glad jag blir av dina fina ord! Nya lägenheten kommer bli toppenbra för dig och familjen! :)
He treated us respectfully! It has been a great experience from viewing the house to getting all our queries answered. He has been patient with us throughout and has been providing us all the information we needed. He has been awesome and we highly recommend him.
Marcus var väldigt kompetent och drivande i vår försäljning. Han kommunicerar och förklarar snabbt och enkelt.
Martin har varit väldigt engagerad och hjälpsam med försäljningen av vår villa. Martin har på ett proffsigt sätt hjälpt oss med alla frågor och svar som uppstår vid en försäljning och vi kan rekommendera honom på det varmaste. Gunnel o Leif Jonstorp
Marcus var mycket engagerad och drivande i vår försäljning. Marcus är trevlig, positiv och tydlig i all kommunikation.
Edison bemötte mej på ett föredömligt sätt och gav bra information, genomförde affären smidigt för mej och säljaren. Tack så mycket! Bo Sandgren
Edison är verkligen super! Han var väldigt lättillgänglig, tillmötesgående och körde med raka och öppna kort hela vägen. Så himla nöjd.
Professionellt, bra bemötande, tillgänglig, svarar på frågor snabbt.
Tack Marie för din fina feedback, skönt med lite mer plats nu i nya lägenheten :)
Man kan lytte på han, han har bra kunskap.
Trevligt bemötande, saklig och bra information. Allt perfekt och ger högsta betyg. MVH Anite Persson
Stort tack för det fina omdömet Anite! Nu börjar snart ett nytt kapitel nya lägenheten, kommer bli kanon!
Hon är kunnig, positiv och flexibel. Aldrig några problem. Lätt att få kontakt med samt informerar hela tiden vad som händer i säljprocessen. Rekommenderar absolut Daniella.
Underbar feedback och jag tackar så ödmjukt för förtroendet, blev en smidigt affär och klockren köpare!
Trevlig och proffsig, mycket tillmötesgående. Försökte verkligen hitta bästa tiderna och ordnade en extra visning för bara mig och min syster. Svarade tålmodigt på alla frågor och tankar.
Blev väldigt positivt bemött . Mäklaren hade kännedom om sitt objekt och var sakkunnig , lämnade all information om bostaden vid visningen som vi som köpare bör känna till, vilket underlättade vårt beslut att förvärva fastigheten.
Stort tack för det fina omdömet Jaana! Huset kändes klockrent för er och jag är helt övertygad att ni kommer trivas underbart! All lycka till!
Väldigt trevlig, lyhörd mäklare. Inga frågor från mig var ”för små”. Verkar mycket kunnig om regler o lagar runt försäljning. Jag anlitar gärna Daniella igen, om så behövs!
Tack, tack, tack Bente!! Det har varit så roligt att få vara med dig längs vägen och det känns verkligen som vi hittade klockrena köpare, det är fantastiskt! Du vet vart jag finns om du behöver mig!
Motsvarade alla förväntningar. Hjälpsam. Ambitiös
Tack för det fina omdömet, så roligt att ni kände er trygga tillsammans med mig, då har jag gjort mitt jobb rätt! :)
Otroligt engagerad, gav oss hela tiden kontinuerlig information om vad som händer, svarar alltid snabbt, och väldigt påläst. Sen att han fick vår lägenhet såld jättesnabbt är ju ett väldigt stort plus. Skulle alltid rekommendera Marcus till alla som ska sälja eller köpa. Tack igen!
En mycket professionell, engagerad och hjälpsam mäklare. Han var lätt att komma i kontakt med och gav snabbt tydliga svar på allt vi behövde hjälp med. Kan verkligen rekommenderas!
Kevin är den bästa mäklaren jag har träffat. Han är proffs, svarade på alla våra frågor, ha talemot och hjälpte oss att hitta den bostaden vi önskade oss. Man kan se att han är i sitt eget element när han jobbar. Han har lyckats som mäklaren och kommer att lyckas mer och med. Tack, du är bäst!
Vi är oerhört nöjda med vår mäklare! Från första kontakten till avslutad affär har allt gått väldigt smidigt. Mäklaren har varit professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen, och vi uppskattar särskilt den personliga och engagerade servicen. Vi kan verkligen rekommendera denna mäklare till andra som söker hjälp med att köpa eller sälja bostad.
Han är bäst. Lätt att ha med o göra.
Edison är båda professionelt och trevligt, vi fick snabba svar dygnet rund, allt kändes bara bra!