HusmanHagberg Helsingborg

HusmanHagberg Helsingborg

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeFiveYears

Välkommen till HusmanHagberg Helsingborg! Vi är din mäklare i Helsingborg, Ramlösa, Görarp, Pålstorp, Välluv, Påarp, Pålsjö, Dalhem, Väla och Bårslöv med omnejd. Våra erfarna mäklare välkomnar dig oavsett om du funderar på att sälja bostad, köpa bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd. Helsingborg som stad...

617 omdömen om HusmanHagberg Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2021

Moa Emelie Sofie F
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Gustavslund

Väldigt bra bemötande, svarade alltid på frågor och var tillgänglig. Alltid tydlig och bra kontakt!

Sofia Z
Köpte sitt hus med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
Farhult

Linus är proffsig, tydlig i sin kommunikation och mycket pålitlig! Vi hade mycket bra erfarenhet av honom i samband med vårt husköp. Vi rekommenderar Linus starkt!

Lars G
Sålde sitt hus med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
Farhult

Linus har varit lätt att arbeta med. Han Han ger ett seriöst och vederhäftigt intryck. Hans självförtroende och erfarenhet som mäklare hjälpte oss att fatta bra beslut. Han var aktiv och bidrog till en snabb och bra försäljning.

Åsa N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Viken

Daniella är trevlig, kunnig och hjälpsam.

Svar från Daniella Karlsson

Tack Åsa för dina omtänksamma ord, nu tar vi sikte på Viken!

Sofie H
Söder

Edison är en engagerad, tillmötesgående och kunnig mäklare. Han är även väldigt kommunikativ och tydlig. Allt gick smidigt och bra. Han fick både oss köpare och säljare att känna oss trygga och nöjda.

Markus S
Söder

Väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare. Rekommenderar starkt!

Louise M
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Gantofta

Marcus är grym! Professionell, lyhörd, vänlig och extremt duktig på sitt jobb. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare, han gör sitt yttersta i alla lägen.

Maria P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Ringstorp

Daniella är en väldigt engagerad och kunnig mäklare som jag direkt fick en bra kontakt med. Hon agerade väldigt professionellt, var lyhörd för önskemål och återkopplade snabbt. Hela processen kändes väldigt trygg. Så jag kan varmt rekommendera Daniella.

Svar från Daniella Karlsson

Stort, stort tack för dina fina ord Maria! Jag kan inte mer än att hålla med om att det kändes rätt direkt! Snart väntar ett nytt kapitel med familjen närmre, kommer bli så bra! :)

Matilda J
Ringstorp

Mycket bra. Svarade snabbt förklarade enkelt och var mycket trevlig

Svar från Daniella Karlsson

Tack för ditt fina omdöme Matilda! Så himla roligt att få vara med på resan om ditt första lägenhet, kommer bli toppen!

Axel Dermot Paul C
Stattena

Väldigt trevlig och tillmötesgående, mycket kunnig om bostadsrätten samt snabb på att kolla upp de saker som han inte hade svar på på plats.

Emma Sara Louise B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edison Kuci en del av HusmanHagberg Helsingborg
Stattena

Både jag och och min sambo är otroligt nöjda med Edison! Vi har både sålt vår lägenhet och köpt hus genom honom där allt gick smidigt. Något vi verkligen uppskattade var engagemanget och hur tillgänglig och flexibel Edison är. Kan verkligen rekommendera honom!

Pontus L
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Kattarp

Daniella är proffsig, trevlig och omtänksam. Hon återkopplar snabbt och är noga med detaljer.

Svar från Daniella Karlsson

Tack Pontus för dina fina ord, det värmer verkligen! :)

Isabelle L
Kattarp

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse tillsammans med Daniella. Hon har varit mycket professionell, trevlig och engagerad genom hela processen. Vi har alltid fått snabba svar på våra frågor och hon har verkligen gjort sitt bästa för att allt skulle kännas tryggt och smidigt. Tack vare hennes hjälp gick köpet av vårt nya hus både enkelt och smidigt. Vi kan varmt rekommendera Daniella till alla som vill ha en pålitlig och hjälpsam mäklare!

Svar från Daniella Karlsson

Stort, stort tack för ditt så fina omdöme Isabelle! Det har varit så roligt att få vara med på er resa mot ert nya hus och jag är glad över att ni har känt er trygga i processen tillsammans med mig! Nu väntar ett nytt kapitel och jag önskar er all lycka till!

Mikael K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

Jättetrevlig och driftig mäklare.kan rekommendera Markus

Kent K

Tillmötesgående hjälpsam o trevlig

Bsp C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

Marcus is a very open-minded and helpful person. He clarified all the queries we asked.

Petter D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Norr Helsingborg

Väldigt tillgänglig och tillmötesgående. Skulle varmt rekommendera Kevin till alla som går i säljtankar.

Anja S
Bårslöv

Trevlig och professionell, levde upp till förväntningarna.

Mikael S
Bårslöv

Marcus är en engagerad säljare med hög servicegrad.

Waleed S
Ragnvalla

Har inte träffat honom personligt men min son är mycket nöjd med honom.

Bengt Göran B
Sålde sitt hus med hjälp av Edison Kuci en del av HusmanHagberg Helsingborg
Mörarp

Vi är mycket nöjda. Edison är proffsig, positiv och alltid lyhörd. Snabb att återkoppla. Har verkligen levt upp till våra förväntningar . Vill på det varmaste rekommendera honom .

Annika J
Västra Berga

Marcus är en mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad mäklare. Upplever att han vill både säljaren o köparens bästa. Han har hela tiden hållt kontakten och bara varit ett samtal bort. Kan verkligen rekommendera honom som din kontakt när du ska köpa ditt nya boende.

Madelene S

Rekommenderar starkt Marcus om ni letar mäklare! Enkel & tydlig i sin kommunikation, håller sina kunder uppdaterade och kämpar för både köpare & säljares bästa. Super trevlig & man märker hur han älskar sitt jobb. Helt underbart att han skötte både vårt köp & försäljning, de kändes så tryggt! 10/10 från en nöjd familj ⭐️

Yunus S

Världens bästa mäklare utan tvekan! Lätt och enkel att jobba med. Rekommenderar alla som har stora eller små objekt att använda Marcus Kjellerup som mäklare! Han får 10/10 möjliga av familjen Suvakci

Gill B
Adolfsberg

En väldigt proffsig tjej med glimten i ögat. Hon kan konsten att läsa av personer, vad köparen vill ha och vad säljaren tycker och tänker. Hon tog verkligen hand om oss på bästa sätt. Kan varmt rekommendera henne till bekanta.

Svar från Daniella Karlsson

Tack fina Gill för dina omtänksamma ord! Äntligen hittade vi något som passade era preferenser! Extra kul att att få ha varit med er från start till slut i ert letande! 😊

Ulf B
Adolfsberg

Härlig tjej med glimten i ögat. Rak och tydlig i sin kommunikation och snabb med uppdateringar samt suverän återkoppling.

Svar från Daniella Karlsson

Tack Ulf för dina fina ord, extra roligt att etablera en långvarig kontakt för att hjälpa er att hitta er nya lägenhet! Varje visningen med er gjorde mig gott i hjärtat! :)

Birgitta H
Norr Helsingborg

Vänlig o proffsig i sitt sätt! Vi saknade dock en prospekt beskrivning formulär på lägenheten på visningen! Snabb återkoppling på allting! Glad&hjälpsam på alla sätt

Svar från Daniella Karlsson

Tack för dina fina ord Birgitta! Anledningen till att ni inte fick ett fysiskt prospekt på första visningen var för att ni fick komma och titta innan fotograferingen utfördes, när ni kikade på andra visningen fanns självklart fysiska prospekt (och även i digital form på nätet) och det finns även ett exemplar i er pärm som ni får när ni hämtar ut dokumenten! :)

Ulf K
Norr Helsingborg

Vänlig o tillmötesgående. Saknade prospektbeskrivning i pappersformat när vi var på visning. Fick ta fram det på nätet. Snabb på återkoppling!

Svar från Daniella Karlsson

Tack snälla för ditt omdöme Ulf! Anledningen till att ni inte fick ett fysiskt prospekt vid första visningen var för att ni fick möjlighet att komma och titta redan innan fotograferingen var klar. Vid den andra visningen fanns självklart tryckta prospekt på plats (och även digitalt på nätet). Ni har dessutom ett exemplar i pärmen som ni får med er när ni hämtar ut dokumenten 😊

Ghassan J
Adolfsberg

Jätte duktig mäklare och väldigt proffesionel bemötande samt att hon fick såld lägenheten snabbare än förväntat Rekommenderar starkt

Ghassan J och Daniella K gillar detta
Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Ghassan! Rekordsnabb försäljning och jag är evigt tacksam för förtroendet! :)

Jenny S
Bårslöv

Daniella är noggrann och följer upp allt. Ligger på och bokar tider och visningar så man har nåt på gång nästan hela tiden. Hon tar hänsyn till ens egna schema och ser till att allt rullar på i rasande fart. Start till slut på nolltid. Kan varmt rekommendera Daniella som mäklare.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack Jenny för dina fina ord, är så glad att just jag fick lov att hjälpa dig med försäljningen! Nu väntar nästa kapitel och jag önskar dig alla lycka till vidare i nya lägenheten! :)

Dan Jonas P
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Vallåkra

Trevlig och korrekt. Lätt att både bolla med och att få snabb återkoppling.

Marie H
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Vallåkra

Proffsig, saklig och tillgänglig. Kändes tryggt hela vägen – inga floskler, bara rak och trevlig kommunikation. Rekommenderas varmt!

Isabell K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edison Kuci en del av HusmanHagberg Helsingborg
Rosengården

Väldigt noggrann och duktig mäklare! Rekommenderar Edison varmt till den som vill sälja sin bostad. Du kan känna dig trygg med att han kommer sälja din bostad. Edison var hela tiden aktiv och hjälpsam på alla sätt enda från början till slut.

Walid F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg

Toppen kille seriöst mäklare

Cornelia K
Ättekulla

Jag fick träffa Marcus både i egenskap av köpare och säljare och upplevde honom som engagerad och autentisk i båda processerna. Jag uppskattade även att Marcus alltid månade om att hålla alla parter uppdaterade och inkluderade längs processen. En personlig och trevlig mäklare som jag tycker utmärker sig från andra jag träffat.

Karl I
Ringstorp

Väldigt professionell och påläst mäklare!

Bogi J
Eneborg

Mycket proffsig, trevligt att prata med och bemötte mina önskemål om visningstider. Förtroendeingivande.

Svar från Daniella Karlsson

Tack Bogi för ditt fina omdöme och jag är glad att jag mött upp till dina förväntningar och att du har känt dig trygg i processen! 😊

Biljana K
Hasslarp

Jag behöver inte skriva mycket, det räcker att jag skriver så : Marcus är 10 av 10 !

Elisabeth M
Köpte sitt hus med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Kattarp

Kevin är professionell, kunnig och engagerad. Enkel kommunikation. Rekommenderas varmt!

Alvaro S
Höganäs

Daniellla är duktig och kunnig. Lyssna väldigt noga och väl positiv mäklare.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt omdöme Alvaro, ännu en affär som vi har rott i hamn tillsammans, underbart! Nu väntar nästa kapitel :)

Azra D
Höganäs

Tydlig och kommunikativ var hon , man kunde nå henne och få svar snabbt.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Azra! Lägenheten kommer bli hur bra som helst till dig och din son! :)

Atti T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Slottshöjden

Vi är såå nöjda med Kevin Rosenqvist på Husman Hagberg! Han är mycket kunnig i sitt kontaktnät och kan matcha ett objekt med rätt köpare mycket väl, kommunicerar processen utomordentligt bra och är mycket trevlig och förtroendefull i bemötandet. Vi rekommenderar varmt Kevin som mäklare på Husman Hagberg i Helsingborg!

Rajeev U
Mörarp

It was very smooth and comfortable. Daniella was very professional and took us through all the details in a simple way which made it easier to take the decision.

Rajeev U och Daniella K gillar detta
Svar från Daniella Karlsson

Thank you so much Rajeev for your lovely review! I really hope you enjoy your first house!

Christina P
Slottshöjden

Mycket trevlig och professionell

Smrithi G
Mörarp

We appreciate the effort she put to explain everything about the property. It helped us a lot in our decisions. Thank you.

Svar från Daniella Karlsson

Thank you very much for your nice review! I'm so glad you felt safe and that I was there for you when you had any questions. Exciting with your first house!

Maria Therese L
Sålde sitt hus med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Mörarp

Jag är väldigt nöjd med mäklaren. Supertrevlig person, väldigt ödmjuk och inlyssnande. Höll mig alltid uppdaterad under försäljningen. Lätt att få tag på. Inget att klaga på, jättenöjd. Rekommenderas verkligen.

Maria Therese L och Daniella K gillar detta
Svar från Daniella Karlsson

Stort tack Threse för ditt fina omdöme, jag är glad över att det var just jag som fick hjälpa er med försäljningen! Inom kort väntar ett nytt kapitel några hundra meter bort :)

Anders N
Pålsjö Hage

Trevlig och tillmötesgående, men kanske framförallt uppdragsinriktad med målsättning att göra kunden nöjd. En bra erfarenhet!

Zoran S
Pålsjö Hage

Jag var väldigt nöjd med Kevin. Han var alltid lyhörd för mina frågor och behov, närvarande genom hela processen och gav mig ett stort förtroende. Kommunikationen fungerade perfekt – jag fick alltid snabba och tydliga svar, och han höll mig ständigt uppdaterad. Det märks verkligen att han brinner för sitt arbete och vill göra det bästa för sina kunder. Rekommenderas varmt!

Emilia M
Stattena

Väldigt professionell och kunnig mäklare. Bra kommunikation som gjorde hela processen smidig. Kan varmt rekommendera Kevin!

Ulrika J
Sålde sin stuga med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Vasatorps Trädgård. Lundsbäcks koloniområde

Daniella har ett proffsigt första möte som skapar trygghet. Hon är tydlig vad man kan förvänta sig och när det gäller slutpriset fans summan med vid första mötet som eventuell slutsumma. Daniella uppdaterade oss hela tiden under försäljning. När det skulle vara visning, hur visningen hade gått mm. Vi kunde inte fått en bättre mäklare.

Svar från Daniella Karlsson

Åhhh jag blir så glad och varm i hjärtat av ditt omdöme Ulrika, stort stort tack för att jag fick hjälpa er med försäljningen! Känns som att köparen uppskattade stugan precis på samma sätt som ni har gjort!