HusmanHagberg Helsingborg

HusmanHagberg Helsingborg

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeThreeYears

Välkommen till HusmanHagberg Helsingborg! Vi är din mäklare i Helsingborg, Ramlösa, Görarp, Pålstorp, Välluv, Påarp, Pålsjö, Dalhem, Väla och Bårslöv med omnejd. Våra erfarna mäklare välkomnar dig oavsett om du funderar på att sälja bostad, köpa bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd. Helsingborg som stad...

233 omdömen om HusmanHagberg Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2021

Muhamet G
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Påarp

EN MYCKET BRA UPPLEVELSE OCH EN MYCKET KOMMUNIKATIV MÄKLARE. JAG OCH MIN FAMILJ GER HÖGSTA BETYG MARCUS KJELLERUP PÅ HUSMANHAGBERG HELSINGBORGS TACK HÄLSNINGAR FAM, GUTAJ

Gentiana A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Fredriksdal

Köpte en lägenhet av Marcus! Super duktig mäklare som är väldigt hjälpsam och som alltid är tillgänglig! Rekommenderar Marcus Kjellerup starkt till er som vill köpa eller sälja!

Zacharias W
Västergård

Mycket trevlig, väldigt nöjd med bemötandet!

Ture D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Eneborg

Jag fick ett väldigt tryggt och professionellt intryck av Kevin. Tydlighet från början med vad som kommer gälla och det var lätt att diskutera villkor och förväntningar. Genom processen har Kevin varit tillgänglig och smidig i sin kommunikation. Kontinuerliga uppdateringar och goda diskussion om planen framöver efter varje visning som utfördes. God förhandling med köparen i samband med att jag godkände budet och fick till en försäljning av lägenheten. Väldigt nöjd med upplevelsen. Mvh Ture

Carin J
Köpte sitt hus med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Påarp

Kunnig,trevlig,punktlig och framförallt ser till att kunden är nöjd.

Erik D
Sålde sin stuga med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Pålstorp

Ung, driven, lyhörd, trevlig och lättsam att konversera med.

Torbjörn H
Köpte sin stuga med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Pålstorp

Snabba svar och professionell service. Löste visning utanför schemat på ett jättebra sätt. Saklig genomgång vid kontraktsskrivning. Bra uppföljning.

Alina M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Fredriksdal

Jätteduktig och professionell ! Jag rekomenderar stark honom !

Sasa I
Dalhem

This was our first real estate purchase, and we expected a lot of uncertainty and stress. Thanks to our agent, it ended up being a really nice experience. We are very satisfied with the service we received, very precise information about everything, understanding for our difficulties we were going through .Really very professional, but at the same time we felt that we had a friend. Thanks Edison!

Svar från Edison Kuci

Thank you Sasa for your kind words! I look forward to a long-lasting cooperation and hope you enjoy your new apartment.

Rebecca L
Adolfsberg

Marcus är en fantastisk mäklare som lyssnar på sina kunder och tar hänsyn till varje persons situation och behov. Vi är väldigt nöjda med hur han kunde anpassa arbetet kring försäljningen utifrån vad som fungerade bäst för oss samt var behjälplig i samband med fotografering och råd. Han kom med tips längs vägen men accepterade våra val och arbetade utifrån dem. Vi kan starkt rekommendera Marcus som mäklare.

Louise L
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Billesholm

Inga tidigare erfarenheter av Stefan men det jag och min man har haft med Stefan så är han en Glad Kontaktbar Trevlig Godhjärtad Hade jag var chef över Stefan så skulle jag ge honom en extra semesterveckan och hela byrån god frukost dagligen 🌼🌸. Hälsa honom från Louise från billesholm

Ana I
Dalhem

Vi är mycket nöjda med samarbetet. Edison är mycket professionell och ansvarsfull. Han stod alltid till vårt förfogande, med mycket förståelse och vänlighet. Alla rekommendationer, Ana Ikač

Svar från Edison Kuci

Tack för era fina ord Ana! Det är en ära att få vara en del av ert första bostadsköp.

Nina A
Påarp

Har köpt hus av Marcus Kjellerup. Vi har mötts av en fantastisk mäklare som alltid är tillgänglig och bistår med god service. Trevlig och ärlig som vi även anlitat för att sälja vårt hus.

Patrick Alexander H

Mycket trevilig och professionell

Ganimete B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edison Kuci en del av HusmanHagberg Helsingborg
Dalhem

Kändes som en omöjlig försäljning, tills Edison tog tag i saken. Tog inte alls lång tid tills vi skrev på avtal. Är otroligt nöjd med hela processen

Svar från Edison Kuci

Stort tack för ett bra samarbete och ditt omdöme Ganimete! Jag hoppas att du kommer att trivas i Malmö.

Anett A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

Är mycket nöjd med Daniella! Hon är lätt att få tag i, flexibel, bra på att återkoppla och oerhört kunnig.

Valur G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Mariastaden

Kevin har varit mycket professionell och hjälpsam. Han får vår bästa rekommendation och jag kommer att kontakta honom igen när jag köper eller säljer igen.

Karl P
Pålsjö Hage

Mycket professionellt bemötande och hantering från början till det slutliga målet av min sålda bostad. Fick alltid tydliga och vänliga svar på mina frågor vilken tid som helst om dygnet och kände mig väldigt trygg. Denna mäklare gjorde sitt yttersta för att behålla mig som kund nöjd och med tidens marknadhetssvårigheter en känsla att han kommer uppnå mina förväntade mål. Tack Kevin för ditt arbete och lycka till med dina framtida kunder/objekt i ditt dagliga arbete. Med vänliga hälsningar Karl

Anna K
Mariastaden

Kevin var mycket professionell. Vi är mycket tacksamma för allt hans arbete och all hans hjälp. Vi kommer att rekommendera honom til alla våra vänner!

Nima S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

Hon är hjälpsam och göra rekommendera Jag är jättenöjd

Svar från Daniella Karlsson

Tack för ditt fina omdöme Nima! Önskar dig all lycka i nya lägenheten, den kommer passa dig perfekt! :)

Anders Nils N
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Kjellerup en del av HusmanHagberg Helsingborg
Påarp

Vi känner oss manipulerade och lurade. Vi sålde vår vingård och Marcus påstod att det inte fanns några köpare som ville ha gården som vingård. Bara någon timme hörde köpare av sig och undrade varför vi sålt så billig och att de hade velat driva vingården vidare. Vi känner oss lurade på 3-400 000.

Irene N
Västra Berga

Är mycket nöjd med Daniella, lyhörd, lugn, tydlig, lätt att få tag i, och snabb återkoppling. Mycket nöjd när vi skrev under kontraktet, tog god tid på sig så alla förstod papperna! Kan verkligen rekommendera henne!

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för det fina omdömet Irene, vad glad jag blir! :)

Sarah Å
Viken

Trevligt bemötande & lätt kommunikation

Carl-Johan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Norra Hamnen

Martin har en låg profil men levererar mer. Han har varit oerhört snabb på att svar på alla frågor. Ett lugn och trevligt sätt. Han ger en trygghet i en av de största affärerna de flesta personer gör privat. Hans bedömningar och råd har varit välgrundade och jag har litat på dem. Jag kan varmt rekommendera Martin som mäklare.

Ahmed A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Rosengården

Han är professionellt med bra bemötande

Jeton R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Rosengården

Snabb på att svara och levererar fet han lovar.

Theresa T
Köpte sin stuga med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Ringstorp

Glad men vimsig. Har inte all fakta förbered. Avslutet kunde gått fortare för vår bank kunde fixa det på en gång medans mäklaren sa att det kunde ta ca 3 veckor.

Gustaf Andreas L
Viken

Marcus är positiv, glad och ser möjligheter hela tiden! Vi är så nöjda med Marcus professionella agerande, engagemang och kunskap! Vi kan verkligen rekommendera honom som mäklare!

Thomas B
Råå

Stort förtroende för Linus som hjälpt oss i alla lägen. Säker och pålitlig. Finns hela tiden där om man är osäker.

Folke S
Ringstorp

Verkar vara effektiv, drivande och kreativ.

Vivi S
Ringstorp

Trevlig och tjänstvillig! Tror att det kommer att bli en bra slutupplevelse också.

Per Marcus G
Köpte sitt hus med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
Råå

Linus har från dag ett varit behjälplig, kunnig och snabb i sitt agerande. Från fråga till svar har det verkligen gått undan.

Svar från Linus Bermont

Tack för det fina omdömet och lycka till på en av Helsingborgs bästa adresser!

Inga Gudrun B
Sålde sitt hus med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Gustavslund

Jag är så nöjd att vi anlitade Daniella för att sälja mitt hus. Daniella är alltid trevlig, ytterst effektiv och snabb med att återkoppla. Jag kan verkligen rekommendera Daniella Karlsson. Mvh Inga Bäckström

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för det fina omdömet, det värmer i hjärtat!

Maria S
Husensjö

Martin är lyhörd, lätt att ha kontakt med och snabb att lösa saker.

Lars M
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Gustavslund

Daniella är väldigt ödmjuk och på läst om objektet. Köpet av fastigheten gick smidigt och jag är mycket nöjd med Daniella. Ingen annan mäklare har ringt upp mig innan visningen och undrat om jag hade några frågor.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Lars! Dina ord uppskattas väldigt mycket!

Agneta L
Olympia

På allra bästa sätt. Mäklaren levde upp till alla förväntningar.

Lana R

Hej Ett trevligt bemötande och fick svar på mina frågor jag ställde Mvh Lana

Carin J
Sålde sitt hus med hjälp av Kevin Rosenqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg

Trevlig, kunnig samarbetsvillig.

Ellinor L
Raus Vång

Vi köpte ett hus av Kevin och har varit supernöjda! God kommunikation, trevligt bemötande och ordning och reda. Driven och supertrevlig, rekommenderas :)

Alle J
Raus Vång

Kevin tillhör toppen på berget,då de gäller servis,tillmötesgående samt vill att alla ska kända sig nöjda.Carin o Alle

Muneeb U
Sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Helsingborg
Adolfsberg

Highly recommended! Good customer communication skills!

Alexander W
Norr Helsingborg

Bra och flexibel mäklare som är tillgänglig i princip närsom i veckan 👍

Svar från Martin Sadowski

Tack för ett bra samarbete Alexander och stort lycka till i ditt nästa boende!

Martin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Norr Helsingborg

Martin var enkel att handskas med och fann där under hela processen! Kan varmt rekommendera han!

Svar från Martin Sadowski

Stort tack för ditt fina omdöme Martin! Jag hoppas att du kommer att trivas i lägenheten.

Carola Ann-Margreth W

Daniellas engagemang i försäljningen av mitt hus var långt över min förväntan. Hon är kunnig, förtroendeingivande, tydlig i sin kommunikation och inlyssnande. Jag kan varmt rekommendera henne.

Svar från Daniella Karlsson

Stort stort tack för ditt fina omdöme Carola, dina ord uppskattas så mycket!

Emma-Helena L
Elineberg

Bra från första till sista mötet, skötte ägaren snyggt och med mkt hjärta. Rekommenderar!!

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Emma!

Åsa Catharina Matsdotter N
Tågaborg

Han gjorde vad som förväntas och var trevlig

Bodil Ylva Margareta S
Tågaborg

Vi är fyra syskon som säljer ett hus ! Jag har inte personligen haft så mycket kontakt. Så jag vill inte svara på något.

Karin Viveca Marianne F
Tågaborg

Han gav ett mycket bra intryck och var hjälpsam Kan rekommendera honom

Anna Elzbieta K
Ättekulla

jag tycker att allt gick bra Daniella är kompetent,kan sitt arbete väldigt bra. jag är mycket nöjd.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Anna!

Yannick H
Köpte sitt hus med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
Tågaborg

Bra kompetens med snabb och bra service! Linus kan jag varmt rekommendera