Calle Johansson Lundqvist

HusmanHagberg Helsingborg
5.0
Affärer senaste året

Calle Johansson Lundqvist är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg

Calle Johansson Lundqvist har varit registrerad mäklare sedan 2026-04. Calle Johansson Lundqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-07 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Calle Johansson Lundqvist har haft 2 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

3 omdömen om Calle Johansson Lundqvist

Sedan starten hos Reco 2026
Timea K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Calle Johansson Lundqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Ödåkra

Det var ett bra samarbete jag fick med Calle Johansson Lundqvist under mitt bostadsköp. Calle är en mycket trevlig, kompetent och saklig person i sitt yrke som fastighetsmäklare med bra lokalkännedom. Hela processen gick väldigt smidigt och man fick mycket information från början till slut, vilket skapade en trygghetskänsla.

Catrin N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Calle Johansson Lundqvist en del av HusmanHagberg Helsingborg
Ödåkra

Calle är en mycket duktig och kunnig mäklare som tar sig tid och verkligen lyssnar på alla funderingar som man har. Ett stort plus är att han alltid håller sitt ord och återkopplar när han sagt att han ska göra det. Jag är så nöjd med Calle och kan varmt rekommendera honom.

Otto Ludvig O
Västra Berga

Calle har verkligen hjälpt mig under hela processen! Fantastiskt bemötande från första till sista gången! Verkligen stort tack för allt.