Stefan Andersen
Stefan Andersen är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg
.Stefan Andersen har varit registrerad mäklare sedan 1996-08. Stefan Andersen har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.6. Stefan Andersen har haft 18 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
8 omdömen om Stefan Andersen
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Bessttt Stefan är bäst och alltid tillgänglig för kunden
köpte sitt hus med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Jag tycker att han är bra och trevlig
sålde sitt hus med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Vänligt och förtroendeingivande bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Positivt bemötande, tillgänglig och svarar alltid.
Bra professionellt och ledigt bemötande, smidig och vettig.
sålde sin lägenhet med hjälp av Stefan Andersen en del av HusmanHagberg Helsingborg
Mycket bra mäklare. Mänsklig och trevlig. Man märker att Stefan har bra kunskaper inom mäklar branschen.
Saklig och ärligt mäklare som är realistiskt och gör ett bra jobb .
Bra bemött. Kunde uppfattas lite väl hetsig och att affären skulle gå snabbt. Skulle vara önskvärt med 2 större visningar än att han hörde av sig med kort varsel om bokade in nästan en varannan dag under en period.
Hej Jennifer och tack för ditt omdöme.
Stefan Andersen
Självklart hade det varit önskvärt både för din och för min del om vi hade kunnat samla samtliga spekulanter vid samma visning. Dessvärre så funkar det inte alltid då kunder har olika önskemål om visningstider/dagar och självklart vill jag visa upp din bostad för maximalt antal deltagare för att vi på så vis ska kunna få maximalt betalt. I detta fall så ville spekulanten även ha svar innan helgen för veta om budet godtogs och detta förmedlade jag vidare till er. Men det slutade i allafall med ett bra slutpris. :) Lycka till med ert nya boende!