Linus Bermont

Linus Bermont

Linus Bermont är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg

Linus Bermont har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Linus Bermont har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. Linus Bermont har haft 21 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

35 omdömen om Linus Bermont

Sedan starten hos Reco 2021
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
    • Mariastaden
    2023-03-16 Verifierad kund
    Linus är professionell, punktlig, pålitlig och trevlig! Kunde ordna hela uppdraget så det kom snabbt ut på marknaden och även att affären gick i lås snabbt!

Kan varmt rekommendera honom!
    • Centrum Helsingborg
    2023-02-05 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande!
    Vi ville ganska omgående komma ut på marknaden och det löste Linus inom några dagar.
    Försäljningen slutade väldigt bra, vi är mkt nöjda.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
    2022-11-23 Verifierad kund
    Linus är kunnig och seriös och ger ett gott intryck.
    Han har på alla sätt varit behjälplig kring mitt köp av lägenheten.
    Stort tack! Vill även nämna vilken cool hemsida du har och med ytterst med fina tavlor! Linus Bermont
  • sålde sitt hus med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
    • Laröd
    2022-11-01 Verifierad kund
    Jag tyckte jag gick fort och när kontraktet var skrivet så framkom det frågor hos köparna som vi skulle lösa och hjälp till med. Hade uppskattat om det gjordes innan.
    2022-08-06 Verifierad kund
    Från första mötet med Linus har jag känt entt väldigt fint förhållningssätt till uppdrag och bemötande. Han är trygg och professionelli sitt uppdrag.
    Varför vi uppmärksammade Linus från början var hur han på ett positivt sätt beskrivit området där bostaden ligger.
    Rent praktiskt i genomförandet av marknadsföring och försäljnkng har Linus lyssnat in bra. Svarat relevant snabbt på frågor som uppstod. Vi skulle absolut rekommendera Linus Månsson som mäklare.
    Tack för det fina omdömet! Hoppas du kommer trivs bra redan nu i ditt nya hem! Linus Bermont
    2022-08-04 Verifierad kund
    Ett stort tack till bästa mäklaren! Du är så duktig, Linus!
    Tack så mycket! Hoppas du kommer trivas bra i nya lägenheten! Underbart att du kunde flytta så pass nära dina vänner i området! Linus Bermont
    • Påarp
    2022-03-14 Verifierad kund
    Trevlig mäklare som ordnade en smidig affär
    Tack! Hoppas du kommer trivas bra i ditt nya hem! Linus Bermont
    • Rosengården
    2022-03-10 Verifierad kund
    Det var jättesvårt att minska priset, det betyder att han är en bra säljare. Jätteduktig!
    Tack! Så kul att du köpte lägenheten! Lycka till med utbyggnaden av köket. Linus Bermont
    • Påarp
    2022-02-25 Verifierad kund
    Bemötandet var mycket proffsigt. Kändes äkta och förtroendeingivande. Informerade noga. Allt översteg våra förväntningar. Rekommenderar gärna Husman Hagberg och Linus Månsson om någon vi känner går i säljtankar. Så här långt är vi mycket nöjda.
    Så kul att höra! Lycka till med renoveringen i nya lägenheten! Linus Bermont
  • köpte sitt hus med hjälp av Linus Bermont en del av HusmanHagberg Helsingborg
    • Mörarp
    2022-02-20 Verifierad kund
    Linus var fort på att återkomma efter interesse sign-up, dette gjorde till jag fick köpa hus så fort!