En mycket bra kille som varit snabb med information och vad som pågår under hela processen. Glimten i ögat och lätt att prata med samt har ett väldigt bra bemötande. Vi är jättenöjda.
Edison Kuci
Edison Kuci är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg
.Edison Kuci har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Edison Kuci har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.9. Edison Kuci har haft 27 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
100 omdömen om Edison Kuci
Han var mycket kunnig för sitt jobb.Trevlig
Vi blev bra bemött och mäklaren levde upp till mina förväntningar. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd.
Vi har bara gott att säga om Edison. Han gjorde ett bra jobb för oss och vi kan verkligen rekommendera honom. Han var tillgänglig, lätt att kommunicera med och kunnig.
Jättetrevlig kille, och tillmötesgående med visningar!
Mycket trevligt och tillmötesgående
Hej! Edison gav ett proffisionellt intryck från första handslaget, Edison känds rätt efter bara 5 minuter vid det första mötet. Edison var uppriktig, lyhörd, jordnära, logisk, kunnig, hjälpsam. Vi kände oss aldrifg stressade men Edison. Han återkopplar mer än andra mäklare vilket vi uppskattar. Kan varmt rekommendera Edison.
Oerhört förtroendeingivande och vänlig. Svarar snabbt på både SMS och samtal, och har ett lugn som smittar av sig 😊 En trygg affär!
Gav en fantastisk bra service.
Jätte trevligt och professionellt på sitt jobb.