Edison Kuci

Edison Kuci

Edison Kuci är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg

Edison Kuci har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Edison Kuci har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.9. Edison Kuci har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

79 omdömen om Edison Kuci

Sedan starten hos Reco 2023
Sofie H
Söder

Edison är en engagerad, tillmötesgående och kunnig mäklare. Han är även väldigt kommunikativ och tydlig. Allt gick smidigt och bra. Han fick både oss köpare och säljare att känna oss trygga och nöjda.

Markus S
Söder

Väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare. Rekommenderar starkt!

Axel Dermot Paul C
Stattena

Väldigt trevlig och tillmötesgående, mycket kunnig om bostadsrätten samt snabb på att kolla upp de saker som han inte hade svar på på plats.

Emma Sara Louise B
Stattena

Både jag och och min sambo är otroligt nöjda med Edison! Vi har både sålt vår lägenhet och köpt hus genom honom där allt gick smidigt. Något vi verkligen uppskattade var engagemanget och hur tillgänglig och flexibel Edison är. Kan verkligen rekommendera honom!

Kent K
Adolfsberg

Tillmötesgående hjälpsam o trevlig

Bengt Göran B
Sålde sitt hus med hjälp av Edison Kuci en del av HusmanHagberg Helsingborg
Mörarp

Vi är mycket nöjda. Edison är proffsig, positiv och alltid lyhörd. Snabb att återkoppla. Har verkligen levt upp till våra förväntningar . Vill på det varmaste rekommendera honom .

Isabell K
Rosengården

Väldigt noggrann och duktig mäklare! Rekommenderar Edison varmt till den som vill sälja sin bostad. Du kan känna dig trygg med att han kommer sälja din bostad. Edison var hela tiden aktiv och hjälpsam på alla sätt enda från början till slut.

Elin P
Söder

Jag kan verkligen rekommendera Edison till alla som funderar på att sälja sin bostad. Från första mötet kände jag mig trygg och att han lyssnade på vad jag hade att säga. Edison är professionell, engagerad och svarar väldigt snabbt när man kontaktar honom via telefonen. Han förklarar på ett väldigt enkelt sätt hur försäljningsprocessen går till så att man förstår på ett bättre sätt. Är hur nöjd som helst, allt gick väldigt smidigt. Tack så mycket Edison😇

Thanh Thuy N
Sålde sitt hus med hjälp av Edison Kuci en del av HusmanHagberg Helsingborg
Brohult

Edison gjorde en stark insats med snabb kommunikation, ett lugnt och professionellt handlag under budgivningen – och med sin värme och entusiasm gjorde han hela processen trevligare. Han är väldigt hjälpsam och proaktiv, en flitig mäklare. Förslag för femte stjärnan:     •    En enkel checklista eller tätare avstämningar kring nästa steg.     •    Klarare instruktioner inför visningar och styling.     •    Tydligare genomgång av eventuella kostnader. Med dessa små justeringar blir upplevelsen helt komplett!

Fatemeh A
Söder

Jag vill varmt rekommendera Edison Kuci på HusmanHagberg i Helsingborg. Han har varit oerhört hjälpsam och professionell genom hela processen. Edison tog sig tid att förstå min situation och behov, och han visade ett genuint engagemang för att hjälpa mig på bästa möjliga sätt. Han var alltid snabb med att svara på både meddelanden och telefonsamtal, vilket gav en trygg och smidig upplevelse. Jag uppskattar verkligen hans tålamod, tydlighet och vänliga bemötande. Tack Edison för allt ditt stöd! M.v.h Fatemeh