Daniella Karlsson

HusmanHagberg Helsingborg
4.9
Affärer senaste året

Daniella Karlsson är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg

Daniella Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Daniella Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniella Karlsson har haft 60 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

180 omdömen om Daniella Karlsson

Sedan starten hos Reco 2023
Ulrika L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

Trevlig, tydlig, känns som en mäklare jag litar på

Marcus A
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Svalöv

Snabb och tydlig. Jobbar in på kvällarna för att ge sina kunder svar.

Marcus A och Daniella K gillar detta
Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt omdöme Marcus! Så roligt att få vara en del av ert första husköp!

Elias Å
Filborna

Väldigt nöjd med Daniella som mäklare! Hon var professionell och väl förberedd genom hela processen, samtidigt som hon var väldigt varm och personlig. Det kändes alltid enkelt och naturligt att prata med henne. Kommunikationen fungerade väldigt bra från början till slut. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Elias! Vad roligt att just jag fick vara en del av ditt/ert lägenhetsköp!

Sejla R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Filborna

Daniella är ärlig, rak på sak och kommunicerar vid varje förändring i processen. Hon var väldigt närvarande och lätt att prata med och fick oss att känna oss trygga med försäljningen.

Svar från Daniella Karlsson

Tack för ert fina omdöme Sejla! Har varit helt underbart att få hjälpa er med försäljningen, både du och Amir är fantastiskt enkla att ha och göra med!

Jeanette E
Ättekulla

När jag sökte en mäklare till min försäljning så ringde Daniella upp mig. Det var något i hennes sätt att presentera sig som fångade mitt intresse för henne som mäklare. Hon har verkligen levererat. Det blev så bra som min magkänsla sa mig. Jag kan varmt rekommendera Daniella. Allt har gått snabbt och hon har varit lyhörd mot mig som kund. Tack Daniella. Du är grymt duktig 😃👏🏻🤩 10 av 10

Jeanette E och Daniella K gillar detta
Svar från Daniella Karlsson

Men wow vilket fint omdöme Jeanette! Så underbart att jag mötte upp till dina förväntningar och levererade resultatet som önskat! Tacksam över att just jag fick förtroendet med din föräsljning. Du vet vart jag finns när du eller någon annan i din närhet behöver min hjälp! :)

Tatyanne C
Ättekulla

Super trevlig och uppmärksam! Rekommenderar starkt.

Tatyanne C och Daniella K gillar detta
Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Tatyanne, hoppas du ska trivas i nya lägenheten!

Alexander B
Allerum

Svarade på de frågor vi behövde få svar på. Om hon inte viste kollade hon upp snabbt och var snabb i återkopplingen

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Alexander!

Emil P
Svalöv

Daniella var super bra! Bra på att förklara och alltid tillgänglig för frågor. Är jätte nöjd!

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Emil! Kul att få vara en del av ert första husköp!

Ulrika R
Sålde sitt hus med hjälp av Daniella Karlsson en del av HusmanHagberg Helsingborg
Svalöv

Daniella hjälpte oss sälja hus i Svalöv. Vi var initalit lite oroliga för att inte ta en lokal mäklare, men Daniella överträffade de lokala mäklarna utan tvekan (Jag har tidigare både köpt och sålt via lokal mäklare i Svalövs kommun). Hon är mycket driven, snabb och effektiv och jag kan rekommendera henne varmt. Hon är kunnig och trygg, och engagerad i försäljningarna och köpet. Hennes fotograf och Daniella gjorde ett bra arbete, kom med personliga rekommendationer och gjorde det där lilla extra. Tillsammans har dem varit...

Svar från Daniella Karlsson

Tack för ditt omdöme Ulrika, smidigt med affär efter bara 2 visningar så ni kan komma vidare direkt!

Ina P
Svalöv

Väldigt nöjda. Hade inga förväntningar av mäklaren som köpare. Ny process för oss. Men Daniella var väldigt hjälpsam, lyhörd och trevlig genom hela processen. Hjälpte oss igenom delarna på ett fint sätt. Otroligt tillgänglig och man kände sig aldrig som en börda med sina frågor.

Svar från Daniella Karlsson

Men gud vad värmande ord Ina! Det var så himla roligt att få vara med på er resa mot första huset! Det är kommer bli kanon för er!