Martin Sadowski
Martin Sadowski är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg
.Martin Sadowski har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Martin Sadowski har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-10 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 5.0. Martin Sadowski har haft 20 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 31 Läs vad Martin Sadowski
sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Bra bemötande
Helt ok
Har myckrt god kontakt -
Lätt och trevlig att ha att göra med! Flexibel, lyhörd och tydlig.
Väldigt professionell och kunnig mäklare. Bra bemötande redan vid värdering och full koll på värdehöjande förändringar.
Försäljningen gick snabbare än förväntat och jag är extremt nöjd med försäljningspriset.
Rekommenderar varmt Martin till alla som vill sälja och göra en riktigt bra affär! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Rekommenderar stark... Han är väldigt trevligt, duktig och kunnig person.
Vi tackar honom väldigt mycket. -
Trevlig, kunnig och snabb. Dessutom hjälpsam.
köpte sitt hus med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Martin var en professionell länk mellan oss köpare och säljarna.
sålde sitt hus med hjälp av Martin Sadowski en del av HusmanHagberg Helsingborg
Trevlig och behandlar både köpare och säljare på ett mycket proffsigt sätt.
Skulle gärna anlita Martin Sadowski igen.
Vi ger honom våra bästa rekommendationer. -
Väldigt trevligt och snäll,tack så hemskt mycket till Martin,jag kommer rekommendera han starkt till alla vänner.
Martin och hans kollega Linus, bra killar man kan lita på. Hoppas på fin julklapp för all business dom har fått av oss :-)...mvh Johan
Jätte bra mäklare, kunnig och trevlig 👍