Marcus hjälpte oss sälja vårt radhus i Ramlösa. Vi valde Marcus för att vi lite grand kände honom från förr, innan han började mäkla. Där han visat sig vara en godhjärtad person som vi vet att vi kan känna förtroende för. Med detta sagt så tycker jag att försäljningen gick snabbt och smidigt. Marcus och Husman Hagbergs kundunderlag gjorde att vi fick bra betalt för vårt hus innan vi hade vår första riktiga visning. Fotografen som Husman Hagberg använder sig av gjorde ett bra jobb med att förmedla alla positiva sidor av...
HusmanHagberg Helsingborg
Välkommen till HusmanHagberg Helsingborg! Vi är din mäklare i Helsingborg, Ramlösa, Görarp, Pålstorp, Välluv, Påarp, Pålsjö, Dalhem, Väla och Bårslöv med omnejd. Våra erfarna mäklare välkomnar dig oavsett om du funderar på att sälja bostad, köpa bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd. Helsingborg som stad...
712 omdömen om HusmanHagberg Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2021
Vart ska man börja? Solklart fem av fem! En toppen mäklare som vet vad han pratar om! Trevlig, lyhörd och han tar sig tid för sina kunder. Man kan verkligen känna sig trygg med Marcus!
Hej! Edison gav ett proffisionellt intryck från första handslaget, Edison känds rätt efter bara 5 minuter vid det första mötet. Edison var uppriktig, lyhörd, jordnära, logisk, kunnig, hjälpsam. Vi kände oss aldrifg stressade men Edison. Han återkopplar mer än andra mäklare vilket vi uppskattar. Kan varmt rekommendera Edison.
Oerhört förtroendeingivande och vänlig. Svarar snabbt på både SMS och samtal, och har ett lugn som smittar av sig 😊 En trygg affär!
Träffat honom för ett par år sedan och fått bra kontakt, nu när det allvar att sälja tog jag kontakt igen, väldigt professionell och effektiv, kommunicerade rakt och bra, väldigt tydlig och spaltade upp hela processen på ett bra sätt. Vi värderade smidighet framför maximal vinst och han sålde lägenheten inom några dagar ,hela tiden bra information om varje steg . Kommer definitivt att anlita honom igen, mycket nöjd!
Han är fantastisk, jättebra bemötande och trevlig person .
Gav en fantastisk bra service.
Extremt nöjd med Marcus som mäklare. Han var mycket hjälpsam genom hela köpet av lägenheten. Eftersom jag inte kunde närvara på visningen på plats erbjöd han en digital visning och skickade dessutom videor från önskade delar av byggnaden, utöver själva lägenheten. Han svarade på alla frågor jag hade och var alltid mycket kommunikativ och tillgänglig.
Jätte trevligt och professionellt på sitt jobb.
Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Edison genom hela försäljningsprocessen. Från första kontakt till avslutad affär har vi blivit bemötta med stort engagemang, professionalism och trygghet. Kommunikation har varit tydlig och snabb, och vi har hela tiden känt oss väl informerade och omhändertagna. Edison visade stor kunskap om marknaden, gav värdefulla råd och arbetade målmedvetet för att skapa bästa möjliga resultat. Det märktes verkligen att både vi som säljare och köparna stod i fokus. Vi kan varmt rekommendera...
Jag pratade med totalt 5 olika mäklare innan jag träffade Marcus. Jag valde Marcus eftersom han var den första som kom med en tydlig plan och strategi över inte bara affären utan visionen för försäljningen. Han är ärlig och ger raka svar. Alltid trevlig och positiv, grymt motiverad att göra båda parter nöjda. Jag kunde verkligen inte bett om en bättre mäklare!
Kände förtroende för Marcus från första början. Socialt kompetent med glimten i ögat, ärlig och realistisk. Han sa inte det man vill höra och var alltid tillgänglig. Till skillnad från andra mäklare rusade han inte från visning till visning utan lade ned tid för vårt objekt. Samarbetar gärna med honom igen!
Jag är väldigt nöjd med Daniella Karlsson på HusmanHagberg Helsingborg. Hon har varit professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut och kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Stort tack för ditt fina omdöme Adib, lägenheten kändes verkligen SÅ PERFEKT för er! Tacksam att just jag fick vara en del av ert bostadsköp!
Markus har varit mycket hjälpsam under hela processen, han är väldigt kompetent, professionell, positiv och trevlig. Jag är mycket tacksam för hans insats.
Kevin är en exceptionellt duktig mäklare. Mycket trevlig, lyhörd, tålmodig och proffsig. Jag kan varmt rekommendera honom. Jag var mycket nöjd genom hela processen.
Trevlig mäklare med ett professionellt bemötande!
Alltid ett trevligt o hjälpsamt bemötande med mycket kunskap
Vi är så himla glada att vi köpte vårt hus genom Kevin! Hela processen kändes trygg och smidig. Redan på visningen kände vi oss sedda och välkomna, och det gjorde stor skillnad för oss. Mäklaren var otroligt trevlig, engagerad och alltid tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar. Vi fick snabba svar och ett bemötande som verkligen kändes personligt. Det bästa av allt är nog känslan vi hade genom hela affären – att allt bara var “meant to be”. Det kändes rätt från början till slut. Vi kan varmt rekommendera den här mäklaren – en så positiv upplevelse!
Väldigt duktig, kommunikativ och snabb på svar.
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Edison Kuci på HusmanHagberg i Helsingborg. Redan från första kontakten var han professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation. Han tog sig tid att förklara hela processen steg för steg och gav realistiska förväntningar kring försäljningen. Under hela försäljningen kände jag mig trygg – Edison var alltid tillgänglig för frågor och höll mig uppdaterad om varje steg. Hans marknadsföring var genomtänkt och presentationen av bostaden höll hög kvalitet, vilket bidrog till ett bra slutresultat. 🙏👍
Jag kan varmt rekommendera Kevin. Genom hela processen har jag blivit bemött med en professionalism och ett engagemang som verkligen sticker ut. Allt ifrån den initiala visningen till slutskedet har skötts med stor affärsmässighet. Egentligen är det enda som är synd att betygsskalan stannar vid fem - jag hade gärna gett 6 stjärnor för att ge en rättvis bild av den exceptionella service jag har fått.
Trevlig och engagerad mäklare. Rekommenderas!
Professionell. Snabb. Serviceinriktad.
Daniella har varit jätte bra. Tydlig, svarat på våra frågor, tillgänglig och anträffbar.
Stort tack för ditt fina omdöme Ian, så roligt att få vara en del av er husköp! Kommer bli kanon!
Trevlig, driven, engagerad, tydlig.
Stort tack för det fina omdöme och att jag än en gång fick förtroendet med er försäljning! :)
Trevligt och proffsigt bemötande
Daniella är en mycket rutinerad och har stor förståelse för marknaden. Hon är lyhörd och förklarade upplägget tydligt steg för steg. Har samarbetat med henne tidigare och det fanns ingen tvekan om att samarbeta med henne igen. Jag rekommenderar verkligen ett samarbete med Daniella.
Stort, stort tack för ditt fina omdöme Khristian! Det är en äran att få hjälpa dig, inte bara 1 utan nu även en 2:a gång! Vilket team vi är! :)
En mäklare med en hög kundkänsla. Inlyssnande av mig som kund och mina önskemål. Tillmötesgående i olika frågor och lösningsfokuserad för att jag som kund ska bli nöjd. Jag som kund upplever en rak, ärlig och trevlig person i våra möten
En mycket trevlig och kunnig måklare som bemötte oss på et positivt sätt. Hon visade upp lägenheten på ett professionellt sätt och var saklig och kunnig. Vivar mycket nöjda
Stort tack Dane för det fina omdömet! Nya lägenheten kommer bli perfekt för er!
En mycket trevlig person.Jag är mycket nöjd. Tack så mycket 😊
Stort tack för ditt fina omdöme! Försäljningen gick i raketfart och allt blev kanon, är så glad att jag fick hjälpa dig! :)
Ansvarstagande, kan sin sak, mycket trevligt kundbemötande, expert, hjälpsam, det han inte kan svara på återkommer han väldigt snabbt. En mäklare man verkligen kan lite på. Skulle inte tveka en gång att återkomma och använda Marcus igen eller att rekommendera honom. Marcus rekommenderas till alla köpare som säljare. man som levererar!
Bra bemötande och komunikation under säljprocessen. Uppfyller våra förväntningar. Fick gott intryck från första mötet, rak och ärlig Gott samarbete.
Jag tyckte att mäklaren var jättebra! Allting skedde snabbt och smidigt. Mäklaren hade visningar hela tiden för att kunna locka fler köpare. Hade god kontakt med oss säljare. Visste alltid som säljare vart vi var i affären och vad som var nästa steg! Jättenöjd och tacksam för att vi tog Daniella Karlsson som mäklare!
Stort tack för ditt omdöme Julia, så tacksam för dina fina ord! Försäljningen gick som en dans och jag är så glad att jag fick förtroendet av er! :)
Jag anlitade Daniella som mäklare och jag är otroligt nöjd med hennes insats! Hon fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Snabb återkoppling, väldigt kommunikativ och skötte hela affären professionellt och bra! Jag kan varmt rekommendera Daniella som mäklare!
Stort tack för ditt fina omdöme och för att jag fick äran att hjälpandet med försäljningen! Mot nya äventyr 😍
Daniella ger ett kompetent intryck. Kunnig, tydlig och strukturerad och vänlig och tillmötesgående i kontakten. /Joachim
Stort tack för det fina omdömet Joachim, lägenheten kommer bli kanon till Hampus! :)
Väldigt trevligt och smart .gjorde sitt uppdrag på enastående sett och allt gick bra med henne.vi är mycket tacksamma för allt hon gjorde.
Stort tack för förtroendet och det fina omdömet Nosratollah! Ha en härlig resa nu!
Daniela är väldigt energisk. Hon utför sitt arbete med stort ansvarstagande. Vår upplevelse av Danielas arbete är mycket positiv.
Stort tack Manijeh för ditt fina omdöme, jag är så glad över ert förtroende till mig gällande försäljningen av huset!
Marcus Kjellerup, det självklara valet. Rak, ärlig, mycket vänlig, stor kunskap, mycket hjälpsam på alla plan. Finns där när man behöver honom eller har frågor oavsett dag. En fixare . Förväntningen var att få huset sålt till ett bra pris och det blev mer än förväntat. Snabbt och smidigt precis i rätt tid. Marcus är en "doer" som vet när man ska trycka på sänd och få den bästa upplevelsen av en säjlaffär. Hans eminenta Team ska även ha en ros som hjälpt Marcus på alla sätt och vis har varit guld värda. Kan verkligen rekommendera...
Jag har verkligen känt att Marcus arbetat för oss och gjort ett helgjutet arbete för att få vår bostad såld och det till ett fantastiskt bra pris. Den hjälp vi behövt på vägen med hantverkare, städning mm har han snabbt tagit fram och lika snabbt fått hit. Vidare anser jag att han har väldigt bra kunskaper om marknad, regler och lagar samt har en framtoning som gör att man får ett starkt förtroende för honom. Han har varit väldigt duktig på att löpande hålla kontakt och ge oss information om allt väsentligt. Jag anser att...
Jag är väldigt nöjd med Marcus! Han är trevlig, professionell och höll mig uppdaterad genom hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut. Kan absolut rekommenderas!
Mycket trevlig och tillmötesgående. Har gjort ett mycket bra jobb.
Snabbt, smidigt och enkelt. Kevin svarar snabbt och är väldigt hjälpsam. 100% nöjd kund!
Stefan är professionell och arbetar med känsla för både kund och objekt.
Han är kunnig , trevlig , hjälpsam , lätt att få tag på, svarar alltid på frågor och ger bra lättförståeliga information . Glad och svarar alltid tålmodigtmed alla frågor man har som säljare och köpare
Marcus levererade allt man vill ha från sin mäklare. Mycket trevlig, engagerad, effektiv och noggrann. Skötte affären perfekt!
Tack Joel för din fina återkoppling! Du kommer trivas kanon i nya lägenheten!
Jag köpte min allra första lägenhet med hjälp av Marcus, och jag är supernöjd med hela upplevelsen. Han var väldigt trevlig, professionell och hjälpte samt guidade mig genom hela processen, vilket kändes väldigt tryggt. Jag kände mig väl omhändertagen från start till mål och kan varmt rekommendera honom till andra som ska köpa bostad!
Tack för din fina återkoppling! Kul att du är nöjd med processen, vi ses när det är dags för tillträde!
Vi är otroligt tacksamma för Marcus och hans fantastiska insats i samband med försäljningen av vårt hus. Vi har fått mycket värdefull hjälp, råd och service – både kring försäljningen och våra planer för framtida husköp. Marcus är inte bara otroligt professionell i sitt arbete, utan också väldigt mänsklig, engagerad och lätt att ha att göra med. Han har verkligen gjort hela processen trygg och smidig för oss. Stort tack för allt! //Kristin & Mihail
Stort tack Kristin & Mihail för era fina ord – det betyder verkligen mycket! 🙏 Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom försäljningen och samtidigt få vara en del av era framtidsplaner. Att ni känt er trygga och väl omhändertagna genom hela processen är precis det jag alltid strävar efter. Allt gott så länge – vi hörs snart igen! / Marcus
Marcus är engagerad och väldigt kunnig som mäklare. Bra på att kommunicera och att hela tiden hålla oss uppdaterade på processen. Vi är väldigt nöjda över vårt val och rekommenderar starkt!
Stort tack för din fina rekommendation, det uppskattas verkligen! För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga och uppdaterade genom hela processen, så det gläder mig att du upplevt just det. Tack för förtroendet – och tveka inte att höra av dig om jag kan hjälpa till igen framöver!
Väldigt nöjd med bemötande och information som vi har fått från Daniella. Väldigt trevlig och kunnig!
Stort tack för ditt fina omdöme Kristina! Snart börjar ett nytt kapitel med nya lägenheten, kommer bli jättebra!
Snabb och rak. Allt fungerade jättebra
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Fredrik! Lägenheten kommer bli kanon för er!