HusmanHagberg Helsingborg

A part of HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeSixYears
4.9
Call 042-22 51 00 Share

Välkommen till HusmanHagberg Helsingborg! Vi är din mäklare i Helsingborg, Ramlösa, Görarp, Pålstorp, Välluv, Påarp, Pålsjö, Dalhem, Väla och Bårslöv med omnejd. Våra erfarna mäklare välkomnar dig oavsett om du funderar på att sälja bostad, köpa bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd. Helsingborg som stad...

805 omdömen om HusmanHagberg Helsingborg

Sedan starten hos Reco 2021

Thi Thu H
Husensjö

I was treated nicely, Kevin helped us to sell and buy a new house. All works great! I got great experience with Kevin. Thank you!

Pontus H
Västra Berga

Mycket proffsig och trevlig mäklare som har varit hjälpsam genom hela resan från att sälja till att hitta en ny bostad.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt genuina omdöme Pontus, ni vet att jag alltid bara är ett sms eller telefonsamtal bort när ni behöver min expertis!

Sofia A
Tågaborg

Kevin är en lugn och trygg mäklare som har bra koll på marknaden och får lägenheter sålda!

Irene P
Husensjö

Engagerad, tydlig och ärlig. Lätt att få tag på och snabb återkoppling.

Sofia B
Tågaborg

Mycket trevlig och tillmötesgående! Bra på kontakt, svarar snabbt. Tydlig i förklaringar och med information. Väl förberedd.

Svar från Daniella Karlsson

Tack för ditt omdöme och förtroendet med försäljningen Sofia!

Tanja M
Rosengården

Erfaren och duktig, hjälpsam och anpassningsbar.

Svar från Daniella Karlsson

Tack för din fina omdöme Tanja! Mot nya äventyr och huslivet!

Lisa L
Tågaborg

Trevlig mäklare som känns påläst och som återkopplar snabbt vid frågor.

Lise-lotte J
Sold an apartment with Marcus Kjellerup a part of HusmanHagberg Helsingborg
Centrum

Marcus har genomfört uppdraget på ett mycket proffessionellt sätt och följt upp aktiviteter och händelser löpande. Han har stämt av med mig och vi har diskuterat lösningar framåt. Mina förväntningar var höga och dem infriades. Vi kom överens om ett försäljningspris som vi uppnådde. Jag rekommenderar gärna Marcus till mina vänner och till andra. Marcus är trevlig och förstår kundens frågor och ibland oro och han förklarar och resonerar på ett trevlig och klokt sätt. Jag har känt mig väl omhändertagen från första kontakten och ända in i mål.

Svar från Marcus Kjellerup

Tack för ditt fina omdöme! Kul att vi kom till avslut och att allt blev som planerat.

Gerd P
Sold an apartment with Calle Johansson Lundqvist a part of HusmanHagberg Helsingborg
Västra Berga

En mycket ödmjuk och duktig mäklare med kompetens att hjälpa kunden med hjärta på rätt ställe som gör att man känner förtroende.

Leunita M
Ättekulla

Vi har köpt en lägenhet av Daniella och är otroligt nöjda! Hon är en bra mäklare som alltid ger snabba svar och är väldigt lösningsorienterad. Professionell, engagerad och enkel att ha att göra med. Vi rekommenderar verkligen Daniella!

Svar från Daniella Karlsson

Tack Leunita för ditt genuina omdöme, så roligt att få ha varit en del av ett första lägenhetsköp! 😊

Ulrika L
Västra Berga

Trevlig, tydlig, känns som en mäklare jag litar på

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt omdöme Ulrika, spännande att få vara en del av din bostadsköp!

Marcus A
Svalöv

Snabb och tydlig. Jobbar in på kvällarna för att ge sina kunder svar.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt omdöme Marcus! Så roligt att få vara en del av ert första husköp!

Alina M
Sold an apartment with Marcus Kjellerup a part of HusmanHagberg Helsingborg
Ödåkra

Han är snäll och intresserad hela tiden att få den bästa lösningen så snabbt som möjligt .Rekomenderar honom stark .Det är andra gången när jag jobbar med honom och jag är jättenöjd . Stor tack Marcus !

Svar från Marcus Kjellerup

Stort tack, Alina! Det betyder mycket att du valde att anlita mig igen. Jag är så glad att du är nöjd även den här gången. Tack för förtroendet och din fina rekommendation!

Boban D
Bought an apartment with Marcus Kjellerup a part of HusmanHagberg Helsingborg
Ödåkra

fantastisk. bra hantering. snabb effektiv. god service. lätt o jobba med löser. de lätt

Svar från Marcus Kjellerup

Tack Boban, vad kul att höra! Härligt att du upplevde köpet som enkelt och smidigt. Hoppas du kommer att trivas riktigt bra i lägenheten!

Eva V
Sold a cottage with Alva Sjödahl a part of HusmanHagberg Helsingborg
Fredriksdal

Alva är en lugn o harmonisk mäklare. Trevligt bemötande och hjälpsam. Återkopplar fort och är noggrann. Kan starkt rekommendera henne!!

Svar från Alva Sjödahl

Stort tack för ditt fina omdöme Eva! Smidigt med affär efter bara 2 visningar. Så roligt att få vara en del av dina försäljningar!

Elias Å
Filborna

Väldigt nöjd med Daniella som mäklare! Hon var professionell och väl förberedd genom hela processen, samtidigt som hon var väldigt varm och personlig. Det kändes alltid enkelt och naturligt att prata med henne. Kommunikationen fungerade väldigt bra från början till slut. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Elias! Vad roligt att just jag fick vara en del av ditt/ert lägenhetsköp!

Christina K
Sold a house with Kevin Rosenqvist a part of HusmanHagberg Helsingborg
Husensjö

Bra och trevlig! Inget att klaga över

Sejla R
Filborna

Daniella är ärlig, rak på sak och kommunicerar vid varje förändring i processen. Hon var väldigt närvarande och lätt att prata med och fick oss att känna oss trygga med försäljningen.

Svar från Daniella Karlsson

Tack för ert fina omdöme Sejla! Har varit helt underbart att få hjälpa er med försäljningen, både du och Amir är fantastiskt enkla att ha och göra med!

Jeanette E
Ättekulla

När jag sökte en mäklare till min försäljning så ringde Daniella upp mig. Det var något i hennes sätt att presentera sig som fångade mitt intresse för henne som mäklare. Hon har verkligen levererat. Det blev så bra som min magkänsla sa mig. Jag kan varmt rekommendera Daniella. Allt har gått snabbt och hon har varit lyhörd mot mig som kund. Tack Daniella. Du är grymt duktig 😃👏🏻🤩 10 av 10

Svar från Daniella Karlsson

Men wow vilket fint omdöme Jeanette! Så underbart att jag mötte upp till dina förväntningar och levererade resultatet som önskat! Tacksam över att just jag fick förtroendet med din föräsljning. Du vet vart jag finns när du eller någon annan i din närhet behöver min hjälp! :)

Tatyanne C
Ättekulla

Super trevlig och uppmärksam! Rekommenderar starkt.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Tatyanne, hoppas du ska trivas i nya lägenheten!

Alexander B
Allerum

Svarade på de frågor vi behövde få svar på. Om hon inte viste kollade hon upp snabbt och var snabb i återkopplingen

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Alexander!

Anna Stina S
Slottshöjden

Trevlig, kunnig ,lågmäld pålitlig. Har hjälpt till med allt jag behövt

Carina H
Adolfsberg

Proffsigt och vänligt bemötande. Verkligen en mäklare som gör sitt jobb!

Emil P
Svalöv

Daniella var super bra! Bra på att förklara och alltid tillgänglig för frågor. Är jätte nöjd!

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme Emil! Kul att få vara en del av ert första husköp!

Hampus J
Slottshöjden

Har varit väldigt tillmötesgående i alla diskussioner och tankar kring min försäljning! Har även varit väldigt bra understöd till att hitta vårt nya hem också

Isabell R
Bought a house with Edison Kuci a part of HusmanHagberg Helsingborg
Högasten

Jag är otroligt nöjd med kontakten med Edison Kuci när jag köpte mitt hus. Engagerad, lyhörd och professionell från början till slut. Han gjorde hela processen både enkel och trygg och fanns alltid tillgänglig när jag hade frågor. Rekommenderas varmt!

MARKUS A
Eneborg

Kevin är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad mäklare. Han fixa en snabb och smidig affär som var målet med försäljningen. Jag kan varmt rekommenderar Kevin som mäklare.

Christopher S
Bought an apartment with Marcus Kjellerup a part of HusmanHagberg Helsingborg
Centrum

Marcus is by far the most professional, caring, charming mäklare I have ever met. And considering I was a professional property developer for 15 years that’s a lot. His knowledge and attention to detail is to be highly commended and he is a major asset to Husman Hagberg. He understands the local market extremely well. I will return to do business again with him when I sell my next project. 100% recommended!

Svar från Marcus Kjellerup

Thank you, Christopher! Your kind words mean a great deal, especially with your experience in property. It was a pleasure helping you with the purchase, and I’d be delighted to work with you again on your next project.

Ulrika R
Sold a house with Daniella Karlsson a part of HusmanHagberg Helsingborg
Svalöv

Daniella hjälpte oss sälja hus i Svalöv. Vi var initalit lite oroliga för att inte ta en lokal mäklare, men Daniella överträffade de lokala mäklarna utan tvekan (Jag har tidigare både köpt och sålt via lokal mäklare i Svalövs kommun). Hon är mycket driven, snabb och effektiv och jag kan rekommendera henne varmt. Hon är kunnig och trygg, och engagerad i försäljningarna och köpet. Hennes fotograf och Daniella gjorde ett bra arbete, kom med personliga rekommendationer och gjorde det där lilla extra. Tillsammans har dem varit...

Svar från Daniella Karlsson

Tack för ditt omdöme Ulrika, smidigt med affär efter bara 2 visningar så ni kan komma vidare direkt!

Ina P
Svalöv

Väldigt nöjda. Hade inga förväntningar av mäklaren som köpare. Ny process för oss. Men Daniella var väldigt hjälpsam, lyhörd och trevlig genom hela processen. Hjälpte oss igenom delarna på ett fint sätt. Otroligt tillgänglig och man kände sig aldrig som en börda med sina frågor.

Svar från Daniella Karlsson

Men gud vad värmande ord Ina! Det var så himla roligt att få vara med på er resa mot första huset! Det är kommer bli kanon för er!

Tim C
Eskilsminne

Marcus gav oss ett väldigt bra bemötande och visade stort engagemang under hela försäljningen. Processen var smidig, kommunikationen fungerade perfekt och vi är nöjda med resultatet. Rekommenderas!

Svar från Marcus Kjellerup

Tack Tim! Vad roligt att ni är nöjda med både försäljningen och resultatet. Jag uppskattar förtroendet att få hjälpa er och är glad att kontakten fungerade så bra hela vägen!

Johnatan S
Bought a house with Kevin Rosenqvist a part of HusmanHagberg Helsingborg
Bårslöv

Tillgänglig, tillmötesgående, professionell och pålitlig! Rekommenderar.

Nudrat J
Bårslöv

Mycket nöjd med Edison! Professionell, engagerad och trevlig. En väldigt duktig mäklare som jag varmt rekommenderar.

Margareta Elisabet P
Husensjö

Verkar väldigt seriös, noggrann o ffa väldigt trevlig

Jan P
Husensjö

Mycket bra och seriöst bemötande. Mäklaren levde med råge upp till våra förväntningar. Bra, seriöst och proffsigt.

Maria L
Västergård

Daniella är framåt mäklare trävlig mot kunderna och är hjälpsam , trovärdig och ta sitt ansvar. Mvh Maria Lejon

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för förtroende och din feedback Maria och lycka till vidare nu med nya lägenheten i Malmö! :)

Celia F
Västergård

Jag fick en väldigt bra känsla av Daniella som mäklare direkt! Det kändes som att hon lyssnade av mig som köpare. Jag har aldrig varit med om köp av bostad tidigare, och därför var det viktigt för mig med en mäklare som inte var för påstridig men också som visade förståelse för att allt var nytt för mig, och någon som kunde förklara bra för mig. Jag tyckte Daniella var lyhörd och pedagogisk under hela processen. Det kändes inte som att hon försökte stressa fram något beslut hos mig och om jag behövde mer tid fick jag det....

Svar från Daniella Karlsson

Wow tack Celia för att du tagit dig tiden att dela med dig av din upplevelse! Det värmer verkligen att få höra att du känt dig trygg genom alla steg i processen! Nya lägenheten kommer bli perfekt för dig!

Timea K
Bought an apartment with Calle Johansson Lundqvist a part of HusmanHagberg Helsingborg
Ödåkra

Det var ett bra samarbete jag fick med Calle Johansson Lundqvist under mitt bostadsköp. Calle är en mycket trevlig, kompetent och saklig person i sitt yrke som fastighetsmäklare med bra lokalkännedom. Hela processen gick väldigt smidigt och man fick mycket information från början till slut, vilket skapade en trygghetskänsla.

Johnatan S
Sold an apartment with Edison Kuci a part of HusmanHagberg Helsingborg
Bårslöv

Snabb, tillgänglig, professionell och tillmötesgående. Allt gick väldigt smidigt från början till slut.

Cornelia C
Gustavslund

Verkligen mån om såväl kund som säljare, relationen däremellan och hela processen från början till slut. Har bara gott att säga om Marcus och är otroligt nöjd med hans insats!

Svar från Marcus Kjellerup

Tack Cornelia! Det betyder mycket att du lyfter omtanken om både säljare och köpare. Så roligt att du är nöjd med min insats, och stort tack för förtroendet med försäljningen!

Magnus B
Ödåkra

Mycket positivt möte med Daniella, hon är mycket engagerad och påläst av objektet. Mycket driven på att tillgodose både säljare och köpare önskemål. Fem stjärnor

Svar från Daniella Karlsson

Tack Magnus för dina värmande ord, så himla roligt att få lov att vara en del av er resa mot nästa bostad! :)

Pierre L
Gustavslund

Marcus är fantastiskt hängiven uppdraget och mån om såväl köpare som säljare. Han jobbar på outtröttligt med optimismen i topp! Tack vare detta lyckades han också leverera resultat långt över vad jag tidigare varit med om. Kommer definitivt kontakta Marcus igen ifall behov av mäklare skulle uppstå.

Svar från Marcus Kjellerup

Stort tack, Pierre! Det värmer att läsa att du uppskattade engagemanget, och jag är väldigt glad att du är så nöjd med resultatet. Du är varmt välkommen att höra av dig när det blir dags igen!

Beatrice L
Ödåkra

Super bra, lätt att ha och göra med och verkligen anstränger sig för att lösa utmaningarna för att komma i mål med en försäljning

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet! :)

Sara B
Eskilsminne

Vi är väldigt nöjda med Marcus som mäklare. Marcus förmedlade köpet av vår bostad snabbt, professionellt och visade från första början att han förstod våra behov och vad som var viktigt för oss. Marcus var alltid tillgänglig, svarade snabbt och tydligt på våra frågor och höll oss uppdaterade genom hela processen. Hans engagemang gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Marcus till andra som går i säljtankar!

Svar från Marcus Kjellerup

Tack för dina fina ord, Sara! Det gör mig glad att ni kände er lyssnade på och trygga genom köpet. Det ska vara enkelt att ställa frågor längs vägen. Hoppas ni kommer att trivas riktigt bra i huset!

Catrin N
Ödåkra

Calle är en mycket duktig och kunnig mäklare som tar sig tid och verkligen lyssnar på alla funderingar som man har. Ett stort plus är att han alltid håller sitt ord och återkopplar när han sagt att han ska göra det. Jag är så nöjd med Calle och kan varmt rekommendera honom.

Pierre L
Ramlösa

Marcus har varit en fröjd att ha som mäklare. Han är otroligt mån om både köpare och säljare, hårt arbetande och transparent samt noggrann genom hela processen. Han hjälpte oss att både köpa och sälja på rekordtid och va superbra att ha och göra med hela vägen. Kan verkligen rekommendera honom!

Svar från Marcus Kjellerup

Tack Pierre för att jag fick hjälpa er med både köp och försäljning! Det är mycket som ska falla på plats när man byter bostad, så det är härligt att höra att ni är nöjda med hela processen. Allt gott till er!

Cornelia C
Ramlösa

Riktigt bra mäklare som såg till att det blev tryggt och bra. Bara gott att säga om Marcus.

Svar från Marcus Kjellerup

Tack Cornelia, vad glad jag blir! Fint att höra att husköpet kändes tryggt. Hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya hem!

Victor W
Slottshöjden

Trevligt och professionellt bemötande. Väldigt engagerad.

Svar från Daniella Karlsson

Stort tack för ditt omdöme Victor! På en femöring vände allt och gick i 190 km/h, så roligt att få vara en del av din försäljning!

Bengt N
Sold a house with Daniella Karlsson a part of HusmanHagberg Helsingborg
Allerum

Väldigt serviceminded och hängiven sitt arbete. Energiknippe, alltid trevlig, rekommenderas varmt.

Svar från Daniella Karlsson

Tack Bengt för dina omtänksamma ord och för förtroendet med försäljningen! Nu får vi se vart nästa boende blir av! :)

Lina S
Västergård

Duktig och tillmötesgående både gentemot säljare och köpare, vilket ledde till bra resultat för både parterna. Bra lyssnare och gav gehör för sådant som var viktigt för oss.

Svar från Marcus Kjellerup

Tack Lina för din fina återkoppling! Jag är glad att ni kände att era önskemål fick utrymme och att affären blev bra för er. Tack för att jag fick hjälpa till med husköpet!