Mäklare in Helsingborg

13 reviewed mäklare in Helsingborg municipality

• Fastighetsbyrån Helsingborg

2,946 opinions
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Faton T
    Faton T: Alltid trevlig i sin kommunikation men även saklig på ett professionellt sätt då han förstår ens emotionella värde i ens bostad. Ingett tålamod och förtroende att saker kommer att lösa sig under en tid där marknaden är tuff.
  • Driver du mäklarfirma i Helsingborg?

• HusmanHagberg Helsingborg

617 opinions
    Moa Emelie Sofie F
    Moa Emelie Sofie F: Väldigt bra bemötande, svarade alltid på frågor och var tillgänglig. Alltid tydlig och bra kontakt!
  • 3etage Fastighetsmäklare

1,773 opinions
    Välkommen till 3etage fastighetsmäklare! Unika bostadsaffärer kräver unika lösningar. Kontakta oss så berättar vi om vårt framgångsrika koncept!
    Pia P
    Pia P: Hannah är vänlig och lyssnande. Vi hade en öppen och ärlig kontakt under de 4 veckor som försäljningen tog. Hannah, tack för en snabb försäljning!
  • 581 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och oss på kontoret i Helsingborg! Vi har lång erfarenhet och hjälper dig gärna genom hela bostadsaffären.
    Mustafa B
    Mustafa B: Mäklaren var mycket hjälpsam, snäll och övertygande.
  • MOHV Helsingborg

197 opinions
    Vi på MOHV Helsingborg vågar vara nytänkande för våra kunders bästa! Välkommen att kontakta våra duktiga mäklare.
    Carl-Johan M
    Carl-Johan M: Sålde vårt hus med hjälp av Henric Nylander som var både tillmötesgående, proffsig och oerhört tillgänglig vilket resulterade i en försäljning med rekordpris på vår adress!
  • 65 opinions
    Cecilia M
    Cecilia M: Det finns inget annat val av mäklare i Helsingborg med omnejd. Carl säljer. Hela processen är okomplicerad, professionell , ärlig och trygg. Carl kan man genuint lita på, han är aktiv i hela försäljningen och hittar köparen. Snabbt dessutom. Mina bästa rekommendationer!
  • 135 opinions
    Suzanne F
    Suzanne F: Köpt villa och sålt radhus med hjälp av samma mäklare. Ett professionellt, kunnigt och mycket trevligt bemötande av både mäklare såväl som byrå. Rekommenderas!
  • Dennis K
    Dennis K: Superbra mäklare med trevligt och tydligt bemötande. Första gången som jag och min sambo använder mäklare och har nu insett att det är väldigt smidigt. Mäklaren tog hand om hela processen vilket kändes skönt.
  • Anders B
    Anders B: Trevlig och kunnig. Gav inte upp.
  • 108 opinions
    Anna H
    Anna H: Ett bemötande utöver det vanliga. Proffsigt och samtidigt med ett gott hjärta och engagemang för människan i affären. Fixat och trixat och hittat lösningar på alla problem. Lätt att nå och ingen fråga har varit för dum. Jag har känt mig så väl behandlad och mött med glädje och ett stort kunnande. Med vänlig hälsning, Anna Håkansson
  • Jeanette O
    Jeanette O: Rak, ärlig, snabb, lyhörd, anpassar sig och trevlig.
  • -
    -: Väldigt trevlig mäklare med ett professionellt och kunnigt bemötande.
  • Driver du mäklarfirma i Helsingborg?

• Mattias J
    Mattias J: Mycket professionell! Kan varmt rekommendera Benny.
Show page: