Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

• BadgeThirteenYears
2 305
Call 044-250 16 99 Share

Välkommen till Fastighetsbyrån i Kristianstad och Åhus. Vi har kontor både på Cardellsgatan i sparbankens lokaler samt på Köpmannagatan i Åhus. Vi garanterar att du får en trygg affär med oss som mäklare. Vi hyser ett stort engagemang för bostäder och vill gärna hjälpa dig hitta rätt på marknaden. Vad är du ute efter? En lägenhet,...

2305 omdömen om Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Sedan starten hos Reco 2013

Jesper S
Åhus

Mycket noggrann och bra uppföljning till oss som säljare.

Wolfgang S
Sold a house with Wilma Gustafsson a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Linderöd

Das Geschäft ist noch nicht abgeschlossen, dennoch möchte ich bis hier hin sagen das ich sehr freundlich und kompetent von Wilma bedient wurde. Meiner Ansicht nach hat sie gewissaft und korrekt den Verkauf der Immobilie vorbereitet und durchgeführt, nach sehr kurzer Bearbeitungszeit konnten wir mit einem Bewerber den Kaufvertrag schließen. Ich erwarte am 27.08.2026 den Abschluss des Verkaufes und die entgültige Schlusselübergabe.

Olinia B
Bought an apartment with Måns Jörgensson a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Kristianstad - Söder

Härlig person med bra balans av humor och allvar

Marcus A
Sold an apartment with Måns Jörgensson a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Kristianstad - Söder

Måns har tveklöst varit den bästa mäklaren jag någonsin har haft att göra med. Avslappnad och anspråkslös men ändå extremt professionell. Har bara gott att säga om Måns och kommer definitivt att rekommendera honom till alla jag möter i framtiden som behöver mäklarhjälp.

Roger N
Broby

Väldigt professionell och mycket trevligt bemötande.. Kommer absolut rekommendera honom. Kommer även anlita honom vid försäljning av lägenhet senare. Roger

Elliot P
Öllsjö

5/5 på allt, mycket duktig mäklare!

Jonny J
Bought a house with Måns Jörgensson a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Mycket trevlig o lätt att ha att göra med. Enkel att nå. Inga klagomål

Roger N
Öllsjö

Tycker han har gjort ett bra jobb

Fredrik A
Öllsjö

Härlig energi, gladheten smittar av sig! inger förtroende o lugn. Känns som vilket köp som helst, trots att det är ett stort beslut att ta.

Lukas O
Kristianstad - Söder

Väldigt driven och engagerad genom hela affären.

Frida W
Bought a house with Maia Stjärnkvist a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Österslöv

Trevlig, hjälpsam, alltid tillgänglig.

Ahmed M
Öllsjö

Jag är otroligt imponerad av Måns och hans engagemang. För några veckor sedan hade vi kontakt och han bad mig beskriva hur mitt drömhus skulle se ut och vilket läge. Jag berättade vad jag sökte och tänkte egentligen inte så mycket mer på det. Några veckor senare hörde han av sig och erbjöd mig ett hus som var mer eller mindre exakt det jag hade beskrivit. Det säger mycket om hur väl han lyssnar på sina kunder och hur engagerad han är i att faktiskt förstå vad man söker.

Victor N
Österslöv

Duktig, trevlig, påläst & noggrann.

Kaj C
Öllsjö

En utmärkt mäklare som man har 100% förtroende för. Han ger 100% i alla läge. Vi är så nöjda med honom. Har känts trygg hela tiden.

Kerstin Hilda Ingeborg S
Sold a house with Maia Stjärnkvist a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Österslöv

Vi är mer än nöjda med Maia som mäklare, hon har ytterligare en gång överträffat alla våra förväntningar. Maia är otroligt professionell ,engagerad, lyhörd och samtidigt varm och personlig. Hon har haft full koll på precis allting och gjort hela försäljningen så smidig det bara går. Affären gick dessutom otroligt snabbt och smidigt trots det oroliga omvärldsläget då det i vissa fall kan vara trögt med försäljningar. Maia har verkligen det där sällsynta kombinationen av kunskap, driv, fingertoppskänsla och ett genuint angagemang...

Mubeen A
Gratia Dei/kulltorp

Måns var väldigt trevlig, professionell och positiv i sitt bemötande. Allt gick smidigt och enkelt, och han var alltid hjälpsam och tydlig genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med hans insats och kan varmt rekommendera Måns!

Daniel P
Sold a house with Måns Jörgensson a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Jag och min fru fick en mycket bra känsla direkt av Måns! Varm jordnära och väldigt lätt att ha och göra med. Lyssnar och svarar klart och tydligt på de frågor man har. Vi bytte mäklare till Måns då den första inte lyckades sälja huset. Och han lyckades på första försöket! Vi är mycket nöjda med Måns och kan varmt rekommendera honom! Vi skulle lätt valt honom igen till nästa gång!

Gert A
Knislinge

Trevlig, proffsig 👍👏 en mäklare jag skulle rekommendera

Hussein A

Väldigt tålmodig. Trovärdig och duktig. Stort tack Måns! ⭐️

Tilda F
Öllsjö

Trevlig och bemötande mäklare som gav ett gott intryck

Monika Anette B
Öllsjö

Han är trevlig och ärlig och lätt att prata med. Han kan bli lite bättre på uppdatering

Maria T
Sibbhult

In lyssnande på mina behov som säljare och kom därefter med bra tips för att jag skulle känna mig trygg att försäljningen blev som jag ville. Mycket kunnig! Återkopplar regelbundet, lätt att få tag i. Får mina varmaste rekommendationer

Christin H
Sold a house with Carina Back a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Att sälja ett dödsbo kräver en mäklare med stor erfarenhet och god struktur och Carina Back på Fastighetsbyrån levererade verkligen på alla punkter. Hela affären rullade på otroligt smidigt och jag blev regelbundet uppdaterade i varje steg. Carinas stora lokalkännedom, proffsiga bemötande och raka kommunikation gjorde att jag kände mig helt trygg hela vägen. En fantastisk mäklare!

Emil O
Tollarp

Helt fantastiskt bemötande! Kommunikationen var enkel, tydlig och smidig genom hela processen. Maia var mycket hjälpsam, trevlig och professionell. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Åke K

JA HON FANTAKISK MÄKIARE HON HAR HJÄLPT MED ALLT MVH ÅKE KAMPH

Torbjörn W
Hjärsås

Väldigt professionell och mycket trevligt bemötande . Kunde väldigt mycket om fastigheten samt var en bra visning vi fick . Kan varmt rekommendera Ali när ni ska köpa ert kommande boende. Mvh Torbjörn och Lena

Rebecka K
Bought a house with Wilma Gustafsson a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Rinkaby

Trevlig och bra mäklare. Lätt att på kontakt med antingen via telefon eller mejl.

Jörgen N
Bought a house with Eva Rosquist a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Tollarp

Lätt att komma i kontakt med (t o m på hennes semester) och snabb på frågor som jag hade.

Ingemar N
Sold a house with Ola Martinsson a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Fjälkestad

En bra mäklare med fötterna på jorden Förklara på ett bra sätt Han är verkligen förtroende ingivande Jag kan varmt rekommendera honom Hälsningar Ingemar o Irma

Margarete T
Sold an apartment with Isac Frick a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Egna Hem

Isac har varit lätt att ha att göra med, trevlig och glad. Han har varit lätt att komma i kontakt med och han är mycket hjälpsam. Hela affären gick mycket snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd och rekommenderar Isac varmt!

Julia H
Linderöd

Väldigt trevlig och hjälpsam och anpassat sig för att kunna tillgodose allt jag önskat på bästa sätt! Lätt att ha kontakt med och svarar snabbt och svarat på alla funderingar jag haft!

Hanna S
Sold an apartment with Ali Shakir a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Charlottesborg

Professionellt bemötande. Tydliggjorde processen som gick smidigt. Väl förberett möte med köparen. Lite svår att få kontakt med på tfn.

Dejan B
Bought an apartment with Ali Shakir a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Charlottesborg

Ali är en fantastisk mäklare. Professionell, hjälpsam och väldigt trevlig att ha att göra med. Han har varit tillgänglig genom hela processen och gjort allt smidigt och tryggt. Kan varmt rekommendera Ali till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare

Hamza E
Bought a house with Ali Shakir a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Mycket hjälpsam. Villig att ta fram alla resurser han har för att säkerställa att du som kund får det så bra som möjligt. Hade absolut rekommenderat Ali Shakir till mina vänner, föräldrar och familjemedlemmar.

Anders B
Arkelstorp

Han förklarade många av frågor kring försäljningen enkelt och lätt att förstå. Har även ett bra sinne för humor.

Carl A
Norra Åsum

Måns har varit enormt duktig och lätt att ha att göra med under hela säljprocessen. Öppen och bra kommunikation. Ser till så att säljaren får sin önskan uppfylld. Bidrar med egna tankar och lyssnar på våra idéer. Rekommenderas oerhört starkt!

Kristin J
Sold a house with Carina Back a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Bra! God kommunikation och noggrannhet. Jag kände mig trygg i processen.

Irene B
Arkelstorp

Trevligt bemötande. Svarar fort på SMS och mejl. Mäklaren motsvarade våra förväntningar. Snabb handläggning - budgivning och kontraktsskrivning samma dag ☺️

Timmie E
Bought a house with Isac Frick a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Åhus - Pallers

Supertrevlig kille med ett gott bemötande och han fick oss att känna oss trygga genom hela affären. Kan varmt rekommendera Isac!

Ulf S
Österslöv

Jag är såå nöjd med Eva Rosqvist .Är såå nogrann och profisionell.Nogrann och ödmjuk. Hade väldigt höga förväntningar !!! Och det blev ännu bättre än man kunde drömma om.Kan varmt rekommendera henne.Mvh Ulf Skog

Mårten N
Åhus

Eva är lyhörd, tillmötesgående, svarar snabbt, har ett trevligt bemötande och yrkeskunskap.

Lena Anna-Sigrid Liselotte N
Sätaröd

Mycket trevlig och glad, han är pålitlig, påläst och kunnig, samt sympatisk och finns alltid till hands!

Nderim S
Åsumtorp

Underbar person, kunnig, ärlig och proffsig!

Mona S
Österslöv

Ödmjukt och ett professionellt bemötande. Vi hade höga förväntningar, och de blev mycket mer än vi kunde tänka oss .Extremt nogrann och snabb i sina svar. Rekommenderar henne verkligen, kan ej vara mer nöjda både som person och mäklare. Mvh Mona Skog.

Annelie H
Öllsjö

Mycket trevlig och engagerad mäklare som ger det där lilla extra. Kan varmt rekommendera Måns.

Aida I

Trevligt bemötande, bra kunskap om bostaden. Rekommenderas

Kerstin Hilda Ingeborg S
Bought an apartment with Maia Stjärnkvist a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Maia har skött överlåtelsen med bravur. Professionell, lugn, saklig. Det som jag tycker sticker ut mest åt det positiva hållet är att Maia inte har varit pådrivande typ "bilförsäljare" utan gått varsamt fram och inte minst alltid varit tillgänglig och kunnat svara snabbt och professionellt på allt. Super nöjd med Maia, hon kommer säkert att gå långt i denna karriär i livet. Magnus Sjöberg genom Kerstin Sjöberg.

Peter M
Bought a house with Carina Back a part of Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Öllsjö

Har noll klagomål. Vi fick kontakt, ställde frågor, fick svar, hon höll oss uppdaterade och allt flöt på.

Egarth W
Kristianstad - Söder

Bästa tänkbara. Höga förväntningar vilka uppfylldes. Mycket bra - utan reservationer.

Nisad M
Norra Åsum

Vi är jättenöjda med Måns Jörgensson!