ICA Försäkring AB

icaforsakring.se
  • BadgeThreeYears
4.0
Hemsida Ring 08-509 233 65 Dela

ICA Försäkring är en ny uppstickare på den svenska försäkringsmarknaden. Vi erbjuder riktigt bra försäkringar - de allra flesta är topprankade av Konsumenternas Försäkringsbyrå - till ett bra pris. Hos oss kan du bland annat köpa bilförsäkring, hemförsäkring, husförsäkring, olycksfallsförsäkring, båtförsäkring, hund- och kattförsäkring,...

219 omdömen om ICA Försäkring AB

Sedan starten hos Reco 2021

Karl Albert E
Skrev om ICA Försäkring AB

Helt otroligt sa upp försäkringen i april Ica försäkring drog en månad till under maj fick återbetalning i juni för denna månad… ser nu att dom dragit för augusti och september…ringer upp dom och Näää dom ser inte att jag sagt upp försäkringen i april…svaret jag får är att det inte går att säga upp försäkringen uta att skicka in ett försäkring s brev… har i början av samtalet berättat att jag befinner mig i Schweiz och är tacksam om detta samtal inte drar ut på tiden….blir ställd på paus tre gånger under tjugo minuter…....

Gerhard M
Skrev om ICA Försäkring AB

Har trist erfarenhet av den enda skada jag anmält. Fick från början en känsla av att jag betraktades som en potentiell bedragare efter att ha sökt ersättning för förstört frysinnehåll efter ett av EON orsakat drygt veckolångt elavbrott som inträffade medan vi vistades i vår spanska semesterlägenhet.Era skadehandläggare krävde fotografier av den ruttna maten, detaljerad lista på innehållet och inköpskvitton på den förstörda maten. Jag försökte vid upprepade tillfällen förklara att vi inte förde bok över vad vi hade i frysen...

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, tack för din feedback! Tråkigt att du inte är nöjd med oss! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Abdishakur T
Skrev om ICA Försäkring AB

Jättebra och nöjd med servicen.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme och tack för dina varma ord! Önskar dig en trevlig dag! :) MVH Per-Olof

Christel E
Skrev om ICA Försäkring AB

Blev väldigt bra bemött och är väldigt nöjd.

Christina L
Skrev om ICA Försäkring AB

Snabbt o bra bemötande. Kunnig och trevlig kundtjänst.

Pia N
Skrev om ICA Försäkring AB

Snabbt och väldigt bra och trevligt bemötande. Fick också ersättningen utbetald direkt efter beslut.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme och tack för dina varma ord! Önskar dig en trevlig helg! :) MVH Per-Olof

Milan N
Skrev om ICA Försäkring AB

Aldrig ska man teckna ica försäkring. Man ska teckna riktiga bil försäkring

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för din feedback! Tråkigt att höra att du inte är nöjd med oss. Önskar en trevlig dag. MVH Per-Olof

Monica N
Skrev om ICA Försäkring AB

Fick snabb hjälp dock önskar jag att det fanns alternativ till andra bilverkstäder när min katalysator blev stulen.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Jag hoppas att vi kan få in fler samarbetsavtal framöver! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Sören Krister S
Skrev om ICA Försäkring AB

Jag var missnöjd med den ersättningen jag fick när vi hade vattenskada. De kategoriserade vissa saker i fel kategori (naturligtvis en med lägre ersättning). De tappade bort en del av ersättningen, var tvungen att vara på dem om det. Hade inga större problem med handledaren vilket drar upp betyget från en 1:a.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för din feedback! Tråkigt att du inte är nöjd med oss. Om du känner att beslutet är felaktigt så kan du överklaga det. Du finner information om hur du går vidare i ditt besked, du kan öven kontakta skadeavdelningen på 033 - 435 98 00. Önskar en trevlig dag! MVH Per-Olof

Ann-Charlotte H
Skrev om ICA Försäkring AB

Mkt bra bemötande och god hjälp av Erik Taber vid köp av bilförsäkring och all hjälp kring avslut av annan försäkring och hjälp med autogiro

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme och tack för dina varma ord! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Malin D
Skrev om ICA Försäkring AB

Det har fungerat mycket bra med dem. Även när mopeden blev stulen.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Jag är glad att vi kunde hjälpa dig när det behövdes! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Rassmuss H
Skrev om ICA Försäkring AB

Uselt företag som inte betalar ut försäkringspengar vid oförutsedd personskada. Jag funderar starkt på att säga upp allt samarbete med Ica försäkring och hitta en bra försäkring istället.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för din feedback! Om du känner att beslutet är felaktigt kan du ompröva beslutet. Du finner information om du du går vidare i ditt besked. MVH Per-Olof

Gunnar F
Skrev om ICA Försäkring AB

Bra, snabbt, korrekt bemötande. Bilförsäkringens kostnad halverades.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Härligt att vi kunde ge dig ett bra pris! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Barbro F
Skrev om ICA Försäkring AB

Bemöttes bra fick all den hjälp som jag behövde genom telefonkontakt med ICA försäkring i samband med en skada på min bil. Var orolig att allt skulle skötas digitalt, men fick fin en hjälp av en trevlig personal.

Pernilla G
Skrev om ICA Försäkring AB

Jag är väldigt nöjd. Alla jag har pratat med är väldigt trevliga, kunniga och håller vad de säger. Snabba och tydliga svar på frågor som jag haft. Pålitliga och bra service :)

Ann-Mari W
Skrev om ICA Försäkring AB

Plåtskada på bilen som hanterades smidigt och bra. Jag betalade självrisken och är mycket nöjd. Halva induktionshällen slutade fungera, reparerades och erhöll ersättning på hemförsäkringen. Smidigt och enkelt. Är mycket nöjd med mina försäkringar.

Hans P
Skrev om ICA Försäkring AB

Trevliga Snabba Obyråkratiska Bra priser Fastighets försäkring Fordomsförsäkring Kort o gott Ett bra företag !

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Tack för dina varma ord! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Kjell N
Skrev om ICA Försäkring AB

Aldrig haft några problem med någon försäkring, det största problemet är att komma fram när man ringer

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme och för din feedback! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

John Åke Conny O
Skrev om ICA Försäkring AB

Mycket bra service vid skador på min bil på grund av att många bilar skadades av anlagd brand.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Härligt att du är nöjd med oss! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Mikael J
Skrev om ICA Försäkring AB

Fick bra kontakt och hjälp vid skada utomlands via ICA hemförsäkning med resetillägg.

Marja-leena P
Skrev om ICA Försäkring AB

Jag tyckte allt gick smidigt och bra med trafikförsäkringen. Ica försäkring skötte allt. Toppenbra känsla och trevligt bemötande!!!

Saiko A
Skrev om ICA Försäkring AB

Hej detta var en dålig enkät. Omformulera frågorna med olika alternativ

Hej! Tack för ditt fina omdöme och tack för din feedback! MVH Per-Olof

Helmut L
Skrev om ICA Försäkring AB

Har inte haft mycket direktkontakt med kundservice men de gånger jag haft det har det fungerat bra. Bemötandet har varit trevligt och respektfullt. De har hanterat mina skadeärenden på ett proffsigt sätt.

Karin H
Skrev om ICA Försäkring AB

Min pump till den djupborrade brunnen gick sönder och jag fick hjälp av Icas försäkring utan problem. Så jag är nöjd.

Pedram F
Skrev om ICA Försäkring AB

ICA försäkring har bemött mig väl angående min hem- och olycksfallförsäkringar.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med oss! Önskar dig en trevlig dag! MVH Per-Olof

Annika C
Skrev om ICA Försäkring AB

Vi flyttade över vår försäkring till ICA från Volvia. Allt gick bra och funkade smärtfritt. En glasskada råkade vi ut för och det funkade också helt igenom. När vi sedan råkade ut för en parkeringsskada så funkade det väl i huvudsak bra men vi blev lite överraskade att det inte ingick lånebil under tiden bilen stod på verkstad. Jag hade bara förutsatt att det skulle ingå men det kan ju inte ICA lastas för, mitt eget fel att inte vara säker. Dock tror jag att ICA skulle kunna vara tydligare och kanske ta fram ett pris där...

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för din feedback! Jag ska framföra det till produktutvecklingen och se vad vi kan göra bättre. :) MVH Per-Olof

Joel H
Skrev om ICA Försäkring AB

Trevliga när man pratar med dom men dom hör inte av sig när dom lovar det

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för din feedback! Ber om ursäkt om vi inte kontaktat dig som utlovat! MVH Per-Olof

Ronny C
Skrev om ICA Försäkring AB

Trevligt bemött och väldigt snabbt svar. Bra handlagt och pengarna insatt på ett konto inom några dagar. Kan inte vara annat än nöjd! Händelse: Spillde julmust i min MacBook, gick ej att reparera. Köpte en ny. Fick en smärre summa från Ica pga att min MacBook Air var 8 år gammal. Helt okej! Hälsningar Ronny

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme! Önskar dig en trevlig fortsättning på det nya året! MVH Per-Olof

Zenith P
Skrev om ICA Försäkring AB

De är snabba för svara och hantera våra bekymmer när vi behöver de. Rekommenderar varmt och de är inte dyra heller.

Per S
Skrev om ICA Försäkring AB

Snabb behandling vid skadeanmälan via telefon.

Thomas H
Skrev om ICA Försäkring AB

Alldeles för lång handläggningstid av skada. Omöjligt att kooma i kontakt med handläggaren. Slutade med att annan kontakt tog tag i det. Sämsta betyg

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för din feedback, tråkigt att du inte varit nöjd! Önskar dig en trevlig dag. MVh Per-Olof

Ingemar I
Skrev om ICA Försäkring AB

Smidig o snabb handläggning av mitt ärende, som var en mindre trafikolycka..

Sussie J
Skrev om ICA Försäkring AB

Har inte behövt använda mig av försäkring , har hemförsäkring

Daniel P
Skrev om ICA Försäkring AB

Aldrig varit problem , väl bemött, o lösningsinriktade

Ellakalle A
Skrev om ICA Försäkring AB

Funderat starkt på att byta försäkring bolag Otrevligt bemött Har haft Ica i många år Men ….. Om man inte litar på sina kunder

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för din feedback! Tråkigt att du blivit dåligt bemött! Vi kan tyvärr inte kommentera enskilda ärenden här men om du vill att vi kikar på ditt ärende igen är du välkommen att ringa oss på 033 - 47 47 90. MVh Per-Olof

Izabelle B
Skrev om ICA Försäkring AB

Hemförsäkring som jag haft i flera flera år. Extremt besvärligt när jag väl behövde utnyttja försäkringen i samband med stöld. Otydligt i hur jag skulle skicka in och fylla i, behövde göra dubbelarbete flera gånger vilket tog otroligt mycket tid med tanke på att det var två stora väskor som stals. Dessutom fick jag inte ens tillbaka halva värdet. Känns tråkigt eftersom jag lagt mycket pengar på att ha en försäkring.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Det var tråkigt att du har upplevt det så. Vi kan inte kommentera enskilda skadeärenden öppet men om du har frågor kring varför din skada reglerats som den gjort är du välkommen att höra av dig. Ha en fin dag! /ICA Försäkring

Johan W
Skrev om ICA Försäkring AB

Jag uppfattar Ica försäkring inte speciellt kundvänliga, väldigt fyrkantigt i diskussionerna. Ex. Istället för att göra kunden nöjd och runda av uppåt vid ersättning, rundas det av nedåt

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Det var tråkigt att höra att du upplever det så. Försäkringarna regleras utefter våra villkor. Har du frågor kring din skada är du välkommen att höra av dig till din skadehandläggare. Ha en fin dag! /Emma, ICA Försäkring

Sven-Erik J
Skrev om ICA Försäkring AB

Jag anser att ICA-försäkring levde upp till förväntlingarna på ett bra sätt.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Vad roligt att höra, tack för ditt omdöme! Ha en fin dag och gott nytt år! /Emma, ICA Försäkring

Liya L
Skrev om ICA Försäkring AB

Jätte snabb svar och väldigt bra ordning.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Tack för ditt fina omdöme och att du delar med dig. Ha en fin dag och gott nytt år! /Emma, ICA Försäkring

Torshälla B
Skrev om ICA Försäkring AB

Bra bemötande.Jag hade en bilförsäkring. När bilen blev skadad och var tvungen att skrota den så löstes det väldigt smidigt med värdering och utbetalning av pengar.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Vad roligt att du är nöjd. Tack för ditt fina omdöme. Ha en bra dag! /Emma, ICA Försäkring

Daniel E

Anklagande bemöt, dålig kommunikation

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Det var väldigt tråkigt att du upplevde det så. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några funderingar. Ha en fin dag! /ICA Försäkring

Roger E
Skrev om ICA Försäkring AB

Fick min moped stulen och blev bra ersatt genom min försäkring som jag hade tecknad hos er, fick även ett bra bemötande av er representant.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Tack för ditt fina omdöme. Så roligt att du är nöjd med hjälpen och servicen. Gott nytt år! /ICA Försäkring

Conny E
Skrev om ICA Försäkring AB

Trevlig bemötta om än utdraget förlopp

Hej, Tack för ditt fina omdöme! Gott nytt år! /ICA Försäkring

Joakim G
Skrev om ICA Försäkring AB

Bra tydlig genomgång vad som ingår och inte / tillägg

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Vad roligt att du är nöjd med hjälpen du fått. Tack för ditt omdöme. Gott nytt år! /ICA Försäkring

Anastasia R
Skrev om ICA Försäkring AB

Min bil blev skadad med dimma älgen som sprang plötsligt över vägen. ICA försäkringen köpte min bil om en vecka för bra pris. Nu köpte jag en annan bil.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med oss. Ha en fin dag! /ICA Försäkring

Per Erik J
Skrev om ICA Försäkring AB

Har hemförsäkringen hos ICA och känner mig nöjd

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du är nöjd med oss. Gott nytt år! /ICA Försäkring

Eva H
Skrev om ICA Försäkring AB

Bra bemötande men en bilförsäkring som bara blir dyrare o dyrare

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Vad roligt att du är nöjd med vår service. Försäkringspremier kan variera från år till år, du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du vill kika på det tillsammans. Ha en fin dag! /ICA Försäkring

Mattias S
Skrev om ICA Försäkring AB

Bra bemötande i kundtjänst, enkelt att få information på hemsida. Smidigt och bra pris.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att du är nöjd. Ha en fin dag! /ICA Försäkring

Jenny L
Skrev om ICA Försäkring AB

Jag har en bilförsäkring på en Toyota Prius. Fyra gånger har katalysatorn blivit stulen och varje gång bemöts jag med en trevlig och förstående handläggare som genast ger mig ok att boka verkstad. Inga problem med ersättning. Jag rekommenderar varmt detta bolag.

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Vad roligt att höra att du är nöjd med både hjälpen och servicen! Gott nytt år! /ICA Försäkring

David T
Skrev om ICA Försäkring AB

Bra pris. Snabb och bra skadehantering

Svar från ICA Försäkring AB

Hej, Tack för ditt omdöme, vad roligt att du är nöjd! Gott nytt år! /ICA Försäkring