Bra bemötande och fick hjälp väldigt snabbt. Jag hade en trasig mobiltelefon jag vill använda hemförsäkringen till.
ICA Försäkring AB
ICA Försäkring är en ny uppstickare på den svenska försäkringsmarknaden. Vi erbjuder riktigt bra försäkringar - de allra flesta är topprankade av Konsumenternas Försäkringsbyrå - till ett bra pris. Hos oss kan du bland annat köpa bilförsäkring, hemförsäkring, husförsäkring, olycksfallsförsäkring, båtförsäkring, hund- och kattförsäkring,...
1121 omdömen om ICA Försäkring AB
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Ann-Sofie! Tack för din fina recension! Vad bra att höra att du fick snabb hjälp och ett bra bemötande när du använde hemförsäkringen för din mobiltelefon. Vänliga hälsningar, Hanna
Bra att ha med dom att göra Men lite krångligt när man ska uppge allt som brunnit upp
Hej Britt-Inger! Tack för ditt omdöme och feedback. Jag har förståelse för att det kan kännas krångligt att behöva redovisa allt som skadats vid en brand men uppgifterna behövs för att vi ska kunna göra en korrekt bedömning av skadan och ersättningen. Vänliga hälsningar, Hanna
Snabb återkoppling och proffsigt bemötande.
Hej Andreas, tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde snabb återkoppling och ett professionellt bemötande. Önskar dig en fin dag! / Amelia
Vid utlandsolycka bra kommunikation. Vid stöld i vindsförråd hemma i Sverige, ingen ersättning för en ny TV!!!! Men allt annat som blivit stulna, bra ersättning. Snabbt handläggning. Topp
Tack för din återkoppling! Skönt att kommunikationen och handläggningen fungerade bra och att ersättningen i stort upplevdes som bra, även om åldersavdraget för TVn var högt. Oskar
Köpte nya glasögon, efter att ha ramlat och dom jag hade gick sönder. Tacksam för snabb hjälp från ica hemförsäkring.🙏
Tack för din återkoppling, vad bra att du fick snabb hjälp i den situationen. Oskar
Snabb och tydliga i sin kommunikation.
Tack för din feedback, vad bra att kommunikationen upplevdes som snabb och tydlig. Oskar
Bra service och snabbt lösning
Tack för din feedback, vad bra att du är nöjd med servicen och att det gick snabbt att få en lösning. Oskar
Jag är nöjd. Jag fick en snabb lösning. Tack så mycket.
Tack för din återkoppling, vad bra att det löste sig snabbt. Oskar
Gott bemötande och snabb hantering av mitt ärende
Tack för din feedback, vad bra att du upplevde både ett gott bemötande och snabb hantering. Oskar
Det var mycket svårt att komma fram till rätt person. Försökte flera gånger under flera dagar. Blev bortkopplad, frikopplad. När jag till slut hamnade hos rätt handläggare började det hända saker. Fick på mail en blankett att fylla i. En blankett som inte var helt lätt att förstå och omsätta till mitt ärende, ansökan om kompensation för en dyr enkel hemresa som jag tvingats köpa pga kriget i Mellanöstern. Fick kontakta försäkringsbolaget flera gånger för att få det hela rätt. Man begärde, fullt förståeligt, flera dokument...
Tack Åsa för att du delar med dig så utförligt. Beklagar att det var svårt att komma fram och att processen kändes krånglig, men skönt att det till slut löste sig och att du fick ersättning. Dina synpunkter kring att förenkla och få mer sammanhållen hjälp är värdefulla och något vi tar med oss. Oskar
Har haft totalt två försäkringsärenden och kan verkligen rekommendera ica-försäkring. Inget krångel och supersnabb hantering.
Tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss! Skönt att allt har fungerat smidigt och snabbt i dina ärenden. Oskar
Jag fick ersättning för att jag va fast i Sydafrika, vilket var väldigt uppskattat. Mvh Paola
Tack Paola, vad bra att du fick ersättning när du behövde det som mest. Skönt att det kunde lösa sig i en sådan situation. Oskar
Förskräckliga. Försenar förloppet. Misstänker kundens evidens. Läser in egna antaganden och är genomgående krångliga att ha att göra med jämfört med andra försäkringsbolag. Urdålig skadeformulär och helt okompatibelt med android telefon
Tråkigt att höra att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Vi tar till oss av din feedback kring både hantering och tekniska delar, och arbetar löpande med att förbättra våra processer. Oskar
Talade med en dam på kundtjänsten för att göra en skadeanmälan. Hon var otroligt vänlig och hjälpsam. Så vill man gärna blir bemött när man ringer kundtjänsten. Har berättat om detta för mina nära grannar och mina barn. Det finns verkligen anledning att ha sina försäkringar hos ICA Försäkring AB.
Tack för dina fina ord, vad glädjande att du upplevde samtalet som så vänligt och hjälpsamt och att du vill rekommendera oss vidare. Oskar
Jag blev trevligt bemött och all var väldigt smidigt och enkelt. Jag anmälde en trasig glasdörr och det ärendet gick fort .
Tack för din feedback, vad fint att du upplevde bemötandet som trevligt och att allt gick smidigt med ditt ärende. Oskar
Snabb och rimlig hantering av ärende
Tack för ditt omdöme, vad bra att du upplevde hanteringen som både snabb och rimlig. Oskar
Väldigt bra service och enkla att ha att göra med.
Tack för din feedback, vad fint att du upplever oss som enkla att ha att göra med! Oskar
Det är ett bra försäkringsbolag, där försäkringsrådgivare/reglerare lyssnar på kunden. De ger snabbt svar.
Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket att du upplever oss som lyhörda och snabba i vår återkoppling. Oskar
Jag har bara gott att säga om ICA Försäkring AB. Jag har både villa- och bilförsäkring hos ICA och är extremt nöjd. Nyligen fastnade jag i Australien på grund av Irankonflikten och fick lägga ut hur mycket pengar som helst på boende och annat under tiden jag var strandsatt. Trodde inte jag skulle få tillbaka någonting på grund av “force majeure” men tack vare min ICA Reseplus försäkring, fick jag tillbaka så gott som allt jag hade lagt ut! Fantastiskt!
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse och för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både din villa‑ och bilförsäkring hos oss.
Ica gör ett bra jobb, snabbt och korrekt. Men att behöva vänta tre veckor på en bedömning av Timrå är inte acceptabelt. Jag kan inte vara utan dator så länge.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för dina synpunkter. Har du funderingar kring ditt skadeärende rekommenderar jag att du kontaktar din skadehandläggare så kikar vi närmare på ditt ärende.
Strandsatt i Mellanöstern efter USA:s angrepp 72 tim. Övriga resdeltagare kompenseras med 3-4 tusen kr omgående av sina försäkringsbolag. Själv blev jag ersatt med 1500 kr. Kommer att byta bolag efter detta då det blev en så tydlig jämförelse med övriga bolag som If, Länsförsäkringar och Folksam. Lämnar även ICA banken i samband med detta. Mvh Marie Håkansson
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du känner dig missnöjd med hanteringen av ditt ärende. För att vi ska kunna kika på ditt ärende mer i detalj och ge personlig återkoppling är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 033‑47 47 90.
Snabbt och smidigt handläggning. Enkelt att göra anmälan.
Tack för din recension! Det gläder oss att höra att både handläggningen upplevdes snabb och smidig och att anmälan var enkel att göra. Vi strävar alltid efter att göra processen så enkel som möjligt så din feedback betyder mycket. Vänliga hälsningar, Hanna
Imponerande snabbt och smidig handläggning
Härligt att höra att handläggningen upplevdes både snabb och smidig. Tack för din fina recension! Vänliga hälsningar, Hanna
Snabbt svar och tydligt 🌟 nöjd med resultatet
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt gick snabbt och att resultatet motsvarade dina förväntningar. Önskar en fortsatt fin dag! /Hanna
Snabb och bra service och ett vänligt bemötande, inget att klaga på.
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både service och bemötande. Vänliga hälsningar, Hanna
Snabb respons och uppklarande av en skadeanmälan. Trevligt bemötande av handläggare. Tack
Hej Rikard! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och hanteringen av din skadeanmälan. Det uppskattar vi verkligen. Ha en fin dag! / Amelia
Snabbt och smidigt och rätt utfall
Tack, vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt och att resultatet blev rätt. Oskar
Enkelt och snabbt,.............
Vad fint att höra att det upplevdes enkelt och smidigt. Oskar
Otroligt smidiga och hjälpsamma!
Vad fint att höra, tack för dina ord. Kul att vi kunde hjälpa till på ett smidigt sätt. Oskar
Lite svårt att få tag på handläggaren när jag behövde hjälp. Det löste sig efter några påringningar.
Hej Ewa! Tack för din återkoppling! Tråkigt att det var svårt att få tag på handläggaren men skönt att det löste sig till slut! Ha en fin dag! Med vänlig hälsning, Per-Olof ICA Försäkring
Det var förhållandevis enkelt och det gick snabbt. Jag anmälde på nätet.
Hej Elin! Skönt att det gick snabbt och enkelt! Ha en fin dag! Per-Olof ICA Försäkring
Mycket klart och trevligt bemötande. Stor kundnöjdhet vid alla kontakter.
Hej Kjell! Tack för ditt fina betyg och varma ord! Önskar en fin dag! Per-Olof ICA Försäkring
Lämnade in att min cykel blivit stulen, lätt och fylla i alla frågor och efter någon dag fanns pengarna på kontot . Allt gick väldigt smidigt och utan krångel
Hej Mona! Skönt att det gick smidigt! Ha en fin dag! Per-Olof ICA Försäkring
Väldigt dålig ersättning, fick mer än dubbelt så mycket tillbaka från annat försäkringsbolag. Dåligt och otrevligt bemötande i telefon när jag ringde kundtjänst andra gång när jag var undrande över deras bedömning. Detta var när jag ringde kudservice för aktiva skadeärenden, ej allmän kundservice. Det enda positiva var att det var snabb handläggning samt att när jag ringde deras allmänna kundservice från början fick jag prata med en trevlig kvinna som var hjälpsam och bemötte mig väl.
Hej! Tråkigt att det ej motsvarade förväntningen. Om du anser att beslutet är felaktigt har du rätt att ompröva. Du finner information om hur du går vidare i ditt beslut. Med vänlig hälsning, Per-Olof ICA Försäkring
Ingen återkoppling efter Anticimex besök i måndags.
Hej, Ring oss gärna på 033 435 98 00 så kikar vi på ditt ärende. Med vänlig hälsning Per-Olof ICA Försäkring
Väldigt smidigt och trevligt bemötande
Hej Iskandar, tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevt det som smidigt och med ett trevligt bemötande. Det uppskattar vi verkligen. Ha en fin dag! / Amelia
Snabb och trevlig handläggning och ersättning som förväntat
Hej Anders, tack för ditt toppenbetyg! Kul att höra att du har fått snabb och bra hjälp med ditt ärende. Ha en fin dag! / Amelia
Hela tiden snabb återkoppling när man hade skickat mail.
Tack för din återkoppling, vad bra att det fungerat smidigt för dig! Oskar
Min handläggning har tagit alldeles för lång tid, bor i en kappsäck. Hantverkaren har inte befogenheter att fortsätta. Har varit med om skador tidigare och det har alltid fungerat bra. Jag är Ica handlare och har pratat varmt om Ica försäkring men nu har svängt, sån här tid får det inte gå. Synd att man inte kan stå för sitt "Ica"
Tack för att du delar med dig. Vi förstår att den långa handläggningstiden påverkat dig och din situation, och tar till oss av din feedback. Oskar
Har fungerat bra dom gånger jag behövt hjälp.
Vad kul att höra, tack för att du delar med dig. Oskar
Relativt snabba att hantera ärende. Skulle önska mer transparens i form av chatt, ärendesystem eller liknande, istället för mejl/telefon.
Tack för din feedback, det uppskattas. Vi tar med oss önskemålet om bättre transparens och smidigare kontaktvägar framåt. Oskar
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Hej Ann-Christin! Tack för ditt toppbetyg och fina ord. Önskar en fin dag! Vänliga hälsningar, Hanna
Väldigt bra bemötande och handläggande. Problemet löste vi tillsammans.
Tack för din återkoppling, vad bra att du upplevde ett fint bemötande och att vi kunde lösa problemet tillsammans. Oskar
Jag fick relative snabbt hjälp av en handladdare att hitta rätt formulär för skade anmällan samt väggledde mig hur skulle fylla i . resulatat efter mejl växling var tillfredsställande.
Tack för din återkoppling, vad bra att du fick snabb hjälp och tydlig vägledning och att resultatet kändes tillfredsställande. Oskar
Trevlig personal och fort gick det oxå
Tack för ditt toppbetyg och fina recension! Härligt att höra att din upplevelse av oss varit bra. Önskar en fin dag! Vänliga hälsningar, Hanna
Snabbt, enkel och bra återkoppling.
Hej Pia, tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du fick snabb och bra hjälp med ditt ärende. Önskar dig en fin dag! / Amelia
I vårt fall med ICA hemförsäkring fick vi bra hjälp. Vi fick ersättning för försenad hemresa från utlandet. Vi behövde göra några kompletteringar men allt löste sig med en utbetalning cirka 2 veckor efter påbörjat ärende
Hej Mikaela, tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad fint att höra att ni fick bra hjälp med er hemförsäkring och att ersättningen för den försenade hemresan löste sig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att återkoppla. Ha en fin dag! / Amelia
Lite rörig & opersonlig. Ibland snabba svar ibland längre väntetid. Fick efterfråga besked och information för att kunna förstå. Förväntade mig snabb handläggning med hantering så vi som privatpersoner förstår men upplevde att vi som kunder fick driva frågan. Köpte inget, det var en försäkringsfråga.
Hej Hanna, tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar att du upplevde hanteringen som rörig och opersonlig. Det är förstås inte så vi vill att det ska kännas, och vi tar till oss av din feedback. Vi strävar efter att ge tydlig information och snabb återkoppling, och det är tråkigt att du behövde efterfråga besked för att få klarhet. Din synpunkt om att du som kund fick driva ärendet själv är viktig för oss och något vi kommer att se över. Tack igen för att du tog dig tid att berätta, det hjälper oss att bli bättre. Ha en fin dag! / Amelia
Snabb och enkel hantering av mitt ärende, toppklass!
Hej Andreas, tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde hanteringen som snabb och enkel. Att du tycker att servicen är bra betyder mycket för oss. Önskar dig en fin dag! / Amelia
Snabb handläggning av ärendet.
Tack för ditt omdöme, vi är glada att du uppskattade vår snabba handläggningstid.