Alla på verkstaden har ett positivt och vänligt bemötande. Reparationen utfördes fort och till belåtenhet. Med fult förtroende lämnar jag min bil här.
Ilsbo Bilteknik
Välkommen till Ilsbo Bilteknik – din Autoexperten Bilverkstad i Ilsbo! Vi tar hand om bilar av alla märken och modeller oavsett drivlina. Vår verkstad är anpassad för att även ta emot husbilar, husvagnar, transportbilar, mopedbilar och motorcyklar. Vi erbjuder bilservice, felsökning och reparationer enligt tillverkarens anvisningar....
60 omdömen om Ilsbo Bilteknik
Bästa bilverkstaden i trakten!
Snabbt och god service! Trevlig personal.
Bra kundbemötande. Snabbt och bra jobb.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Serviceinriktade, väldigt kompetenta och hjälpsamma. Alltid redo att hjälpa till och lösa problem. De har gjort en del stor jobb på våra bilar, motorbyte, byte av växellåda och koppling samt mycket annat. Rekommenderas starkt
Proffsigt bemötande och kunnigt yrkesfolk. Jag rekommenderar ilsbo bilteknik.
Bra service och väldigt nöjd. Köpa däck och service
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Rekommenderade billigare däck som skulle vara bättre, det uppskattas.
Snabb hjälp och problemet åtgärdat direkt.
Byte till vinterdäck och en allmän genomgång inför vintern. Dom ringde och rådfrågade mig om oförutsedda fel som upptäcktes och undrade hur jag ställde mig till det innan dom åtgärdade dem. Trevligt och proffesionellt bemötande. Tog sig tid och förklarade så jag skulle förstå
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt bemötande, alltid får man hjälp snabbt med bilen. Kunniga
Väldigt proffsig och bra service! Otroligt nöjd!
Bara bra trevlig personal god hjälp
De är kunniga och professionella människor, jobbar snabbt och ger besked på kort varsel om vad som ska göras.
Det var bara positivt jag fick däcken bytt och det gick fort
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Känner trygghet för för denna verkstad, blir alltid bra bemött !
Mycket bra service, känns tryggt att lämna in bilen hos dom här killarna. Vi är väldigt nöjda!
De gör bra jobb. Men framför allt så är de bra på att kommunicera. De försöker också hitta lösningar som är både bra och billiga.
Snabb service och trevlig personal
Fantastiskt trevlig personal, Proffsigt bemötande Snabb service och Ingenting är omöjligt, möjligt är att det bara tar lite längre tid :-) Guldstjärna till grabbarna och till tjejerna i butiken.
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete. Viktigt för mig att få förklaringar på vad som gjorts och varför.
Den årliga servicen. Allt fungerade bra, trevligt bemött. Mycket nöjd
Fantastiskt. Otroligt. Upplyftande.
Som alltid trevligt bemötande och lösningsorienterad personal 👌🏻
Bra service och trevlig personal
Som vanligt vänligt bemötande och god service. Bytte till vinterdäck.
Alltid lika bra bemötande och service .
Ilsbo Bensin och service har en mycket kompetent och trevlig personal!
Som alltid bra, flexibla och noga.
Otroligt serviceinriktade och gör allt för att hjälpa till när man har problem.
Proffsigt bemötande! Otroligt lösningsorienterade, mycket skickliga (löst flera fel som andra verkstäder gått bet på) och väldans trevliga! För att inte tala om prisvärda! Garanterat bästa verkstaden man kan hitta!!!
Bra bemötande och duktig personal rekommenderas till alla
Kunniga, vänliga, effektiva, hjälpsamma kundorienterat
Mycket fint och vänligt bemötande. Känslan av att jag som kund stod i centrum. De tog kontakt med mig när de upptäcktes något mer som behövde åtgärdas på min bil än det vi kom överens om från början. Jag kommer att använda denna bilverkstad också i framtiden.
Verkstaden kontaktade och frågade hur jag ville göra vid nya fynd. Förklarade pris, tid och hade hela tiden öppen dialog. Allt vart som jag önskat.
Lyssnar på kundens önskemål och ger alltid goda råd. Vänlig t bemötande och ger bra information . Välkomnande ! Lösningsfokuserade! Byte av däck och lampor bak , hittade fel av säkring som gick till fläkten .
Jättebra bemötande Så nöjd med personalenNöjd med servicen på bilen Kan varmt rekommendera dom
Bra bemötande och kunnig personal. Firman har 4 fordon och jag har servat bilarna där i ca 2 år de har funkat bra grabbarna berättar vad som är bytt och vad som bör bytas under en snar framtid. Blir det nått akut så fixar dom de i mån om tid👍
Alltid trevligt bemötande, noggrann med bilen o bra information. Värdefull kontakt för mej.
Bra service och bemötande. Bra priser. Kunnig personal
Fantastiskt kundbemötande och kunnig personal.
Bra och trevligt besök, utan problem och prisvärt !
Snabb och bra hjälp Bra service
Fick snabbt tid för besök. Effektiv reparation med ärlig kommunikation. Rekommenderas.
Ett fantastiskt bemötande 👍 Ringde på onsdag och ville byta kupé Filter. Å snabbt blev in tryckt på en tid dagen efter. Hög service, kunnig personal , trevligt bemötande. Rent å snyggt i verkstaden. Kan starkt rekommendera denna bil verkstad. Har varit där förr. Går igenom det mesta och upplysser kunden om ev lagningar / byten. Dom är jätte noga. Kommer definitivt att åka till dom igen. Högsta betyg 👍
Alltid trevliga och ger sig tid till kunden. Förklarar bra och tydligt om det är något man som kund undrar. Är inte rädd för att själv fråga om dom behöver. Det är den bästa verkstad jag haft att göra med.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Fantastisk service och lösningsorienterad!
Bra kundmottagare. Lätt att göra en plan för vad som ska göras. Bra jobbat på bestämd tid. Prisvärt.
Trevligt bemötande. Bra service
Alltid hjälpsamma och med trevligt bemötande. Ni är en räddare i nöden grabbar 👍. Tack så mycket.