Impecta Fröhandel AB

2.3

3 omdömen om Impecta Fröhandel AB

Karin Helena Maria H
Skrev om Impecta Fröhandel AB

Beställ inte härifrån! Jag beställde 9 olika fröer och INGA av dem har grott. Så himla tråkigt när man lägger ner tid och vill att saker ska växa. Inte ens tomatfröerna jag köpte har grott! Tog en tomat från kylskåpet och skar upp och tryckte ner i jorden och där har nu kommit upp små groddblad.

Jakob W
Skrev om Impecta Fröhandel AB

Otroligt dålig kundupplevelse och jag avråder alla från att beställa från detta oseriösa företag med dålig kundservice. Jag fick aldrig mina frön och blev flera gånger meddelad från kundservice att vänta och vänta på leverans. Problemet hade lätt kunnat lösas genom att skicka nya frön. Vidare är priserna jämförelsevis höga.

Svar från Impecta Fröhandel AB

Hej Jakob, Vi är verkligen ledsna att höra att denna upplevelse inte blev som förväntat. När något går fel med en leverans strävar vi alltid efter att hitta en snabb och smidig lösning – till exempel genom att skicka en ersättning eller återbetala vid behov. I detta fall har vi följt upp enligt våra rutiner, men vi beklagar att det inte upplevdes som tillräckligt. Vi vill också nämna att leveranstider ibland kan variera, särskilt under perioder med högt tryck. För att undvika dubbelleveranser behöver vi vänta en viss tid...

Jonas G
Skrev om Impecta Fröhandel AB

Extremt bra bemötande och kundservice. Jag har handlat av Impecta två gånger och båda dessa gånger har de faktiskt överträffat mina förväntningar. Ena gången genom att, utan att jag bad om det, skicka ut en ny produkt kostnadsfritt när jag inte tyckte den första fungerat så bra. Andra gången genom att slå ihop två ordrar som gjorts vid olika tillfällen och kreditera ena fraktavgiften. Småsaker kanske, visst, men det visar tydligt att man bryr sig om sina kunder. Kan absolut rekommenderas.