Alla kategorier Tyger Östergötland Linköping Indiska Magasinet

Indiska Magasinet

Tanneforsgatan 3, 582 24 Linköping — Visa karta

3.7 i betyg av 3 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 3 kunder tycker om Indiska Magasinet

 • Sandra N
  Sandra N skrev om Indiska Magasinet
  När man går in på indiskan möts man av en intensiv doft som får en att känna sig som man är i Indien. Dofter av rökelser, doftljus och-så-vidare. Mycket trevlig affär med bra och sköna kläder, fina smycken och hur fräsiga tallrikar, bestick, glas av alla dess sorter och massor med örngott!
  gillar detta
 • Rebecca A
  Rebecca A skrev om Indiska Magasinet
  På indiska kan man hitta lite av varje. Dessutom är priserna riktigt rimliga. Om man är ute efter en present åt någon och man inte vet man ska köpa så löser det sig ofta om man får strosa runt där ett tag. De har vackra orientaliskt inspirerade kläder, möbler, accesoarer m.m.
  gillar detta
 • Charlotte I
  Charlotte I skrev om Indiska Magasinet
  Här kan man hitta riktigt coola och ovanliga kläder men även "vanliga" basplagg och snygga klänningar! Stor variation på kläder med andra ord! De har även en mängd accesoarer och mycket prylar och inredningsgrejer. Samt en del möbler och lampor och muggar etc. Att gå in på indiska är som att gå in på en orientalisk marknad fast utan alla påträngande försäljare ;) Rekommenderar alla Indiska älskare den här affären, den är litet större än andra Indiska jag vart inne på i alla fall..
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Tanneforsgatan 3, 582 24 Linköping
Kategorier