Ingardin

Ingardin

ingardin.se
  • BadgeTwoYears
Omdömen totalt
79
Snittbetyg
5.0
Ring 040-645 50 66 Dela

Om företaget

Välkommen till Ingardin! Vi på Ingardin skapar vackra miljöer till både hem och företag genom måttsydda kvalitetsgardiner och solskydd. Vi arbetar med full-service lösningar där vi hjälper dig med allt från rådgivning & textilval till montering & upphängning. Genom personliga konsultationer på plats hos er kan vi tillsammans... 

Skriv ett omdöme

79 omdömen om Ingardin

Sedan starten hos Reco 2022

Visar 79 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Marie F
Skrev om Ingardin

Kan varmt rekommendera Ingardin, mycket proffsigt bemötande och trevligt möte på plats.. Gardinerna monterades med skenor och hade måttanpassats till perfektion. Allt blev rätt ✅ Tyget i gardinerna är i jättefin kvalitet, dessutom stryks gardinerna på plats innan upphängning. Detta är ett proffs jobb, Ingardin vet vad de håller på med. Alla borde ha Ingardin i sitt hem ❤️ Supernöjd 🥰 Marie

Serkan C
Skrev om Ingardin

Väldigt professionella lyhörda och väldigt lätt att ha med att göra! Alla våra önskemål blev uppfyllda!

Piali S
Skrev om Ingardin

Professionellt bemötande och montering av gardiner .

Chefens A
Skrev om Ingardin

Professionell och kunnig i sitt område.

Shahba S
Skrev om Ingardin

Bra service och snyggt resultat!

Macken A
Skrev om Ingardin

Proffsionalitet från A till Ö. Förutom grymt bra kvalitetschef finish så även extremt serviceinriktade. När jag inte kunde ses på en vardag för så föreslog de helgen. Stort stort tack

Besa V
Skrev om Ingardin

Vi köpte linnegardiner och resultatet blev över förväntan. Proffesionell och kunnig som ger bra tips och råd. Servicen var 10/10 och det var verkligen lätt att kommunicera och komma överens. Rekommenderar starkt till alla!

Shene D
Skrev om Ingardin

WOW vilken konst och makeoverIngardin skapar med deras gardiner. Bemötandet, kunskapen, servicen, leveransen - allt har varit 10/10 från start till slut. Rekommenderar de varmt!

Linda N
Skrev om Ingardin

Bra service, supersnyggt resultat

Carson Sverige AB

Fantastiskt duktiga killar som levererar en service i toppklass, slutresultatet blev bättre än väntat. Rekommenderas starkt!

Dzenita Z
Skrev om Ingardin

Perfektion på alla sätt. Snygga gardiner och grymt service. När gardiner var på plats var det en wow känsla. Vi kan starkt rekommendera dem!

Izabela M
Skrev om Ingardin

Professionellt förhållningssätt mot kunden. Kunnig inom område , ger bra tips och råd. Bra på att svara snabbt ifall man undrar nåt under väntetiden på beställningen. Är väldigt nöjd !

Yordanos A
Skrev om Ingardin

Jag är jätte nöjd så rekommenderar till mina kompisar

Åsa I
Skrev om Ingardin

Trevligt bemötande och proffsigt från början till slut. Resultatet blev över förväntan, både de tunna linnegardinerna och mörkläggningsgardinerna! Kan varmt rekommendera andra att använda sig av Ingardin.

Diogo S
Skrev om Ingardin

Adem was very supportive since the beginning of the process. Easy to reach also and quick to reply. When installing the curtains, Adem and his brother were very careful with cleaning and took attention to detail. The service was well personalized. Strongly recommended!

Fanny D
Skrev om Ingardin

Är supernöjd med gardinerna 10/10! Mycket hjälpsamma och professionella! Rekommenderar starkt!

Ninos S
Skrev om Ingardin

Vi anlitade Ingardin för att vi tröttnade på våra lameller, vi ville ha något mer modernt o vackert. Utförandet blev fantastiskt och vi blev väldigt imponerande av både arbetet samt bemötandet. Vi kan starkt rekommendera Ingardin, de är pålitliga, professionella och håller vad den lovar.

Ly N
Skrev om Ingardin

Kan varmt rekommendera Adem för konsultation och hans professionella hjälp från början till slut. Vi är supernöjda med slutresultatet!

Geoge M
Skrev om Ingardin

Väldigt bra service och fint slutresultat. Rekommenderar varmt!

Aida M
Skrev om Ingardin

Rekommenderar starkt verkligen! Väldigt trevliga, professionella och kompetenta.🌟 Svarade efter en minut på min första förfrågan och likaså så senare när jag föreslog en tid för besök och ställde andra frågor. Väldigt flexibla och tillmötesgående, vill lägga till en tjänst i sista stund, nån dag innan leverans och det fixade de så klart utan problem. Tusen tack för hjälpen, jag är supernöjd!

Neslian E
Skrev om Ingardin

Professionellt bemötande och otrolig smidig process från konsultation till montage. Trots felmåttning fick jag behålla gardinerna som inom kort byttes ut mot helt nya i rätt längd. Kan med ett gott samvete starkt rekommendera Ingardin.

Jn A
Skrev om Ingardin

Super trevliga killar med grym service! Snabba leveranser och det märks att dem vill göra sina kunder nöjda. Tack för ett otroligt fint bemötande, arbetet blev över förväntan bra! Om jag köper hus i framtiden är det Ingardin jag kommer använda mig av utan att tveka. 5 stjärnor från mig!!!! Hälsningar Natali Klinik Kringelstaden

Aysun B
Skrev om Ingardin

Proffsigt bemötande och väl utfört arbete!

Violeta G
Skrev om Ingardin

Kan varmt rekommendera Adem, väldigt trevlig och proffsig man som vet vad han gör.Allting gick så smidigt och bra från konsultation till leverans. Jag var lite tveksam i början eftersom vi hade glaspartier på sidan men det överträffade alla mina förväntningar jag hade 😊 Värt varenda krona och jag säger bara WOW. Mvh/ Violeta

Anh P
Skrev om Ingardin

Vi är supernöjda med våra gardiner från InGardin som lyft hela vår lägenhet och verkligen ger en lyxig hotellkänsla! Vi är också tacksamma över den snabba leveransen och professionella servicen. Hela upplevelsen från konsultation till leverans har varit topp! Rekommenderas starkt!

Polos N
Skrev om Ingardin

Ärligt Levererar vad han lovar Punktlig

David H
Skrev om Ingardin

Proffsigt, snabbt och väldigt fint!

Abdulkadir B

Professionellt, snabbt och mycket trevliga.

Joe M
Skrev om Ingardin

Till alla er som är ute och jämför företag för uppsättning av gardiner.. då kan jag med glädje säga att sökandet tar slut här. Ingardin är några av det mest professionella företaget jag jobbat med. Egenskaper som beskriver Ingardin är punktliga, noggranna, engagerade, lyhörda men framförallt dedikerade. Viljan att genomföra ett perfekt jobb lyser rakt igenom, från konsultation till slutprodukt. Vi var väldigt tydliga med våra förväntningar och resultatet blev precis det och lite till. Stort tack för ett fantastiskt arbete,... 

Natalia D
Skrev om Ingardin

Trevligt och professionellt bemötande med ett superfint resultat!

Daniel S
Skrev om Ingardin

Första mötet med ingardin skedde via instagram. Kom över deras sida via flödet. Ganska så snabbt insåg jag att deras produkter såg ut som något jag själv hade velat ha hemma. Testade att skriva och förklara min situation samt behov gällande gardiner i min bostad. Snabb respons direkt där Adem som håller i ingardin förklarade konceptet samt bokade in en konsultation i Göteborg. Efter detta har allt rullat på! Konsultation innehöll många prover, proffesionellt bemötande där Adem själv väger in sin erfarenhet gällande tips... 

Öznur Ş
Skrev om Ingardin

Rekommenderas starkt! Väldigt trevliga, professionella, tillmötesgående och kompetenta. Jobbar snabbt, effektivt och är alltid tillgänglig vid behov med snabb återkoppling. Jättefin kvalité och stora valmöjligheter. Vi är supernöjda!

Hibo L
Skrev om Ingardin

Superbra konsultation för att sätta upp gardiner. Extremt noggrant och detaljerat utförande. Hade höga förväntningar och de överträffade exakt alla. Värt varenda kronan.

Anna P
Skrev om Ingardin

Vi är så nöjda med både service och resultat. Hela processen från konsultation till montering gick smidigt till. Hotellkänslan var vi ute efter och det blev precis som vi hade önskat och tänkt oss!

Mehri N
Skrev om Ingardin

Ingardin är fantastiska och överträffade våra förväntningar. Vi hade en fantastisk upplevelse från första besöket till färdig uppsättning. De gav bra rekommendationer och leverade fort jämfört med de andra bolagen som vi tog in offerter på. Vi kan varmt rekommendera dem!

Nora A
Skrev om Ingardin

Från konsultation till montering var bland det smidigaste vi varit med om. Vi hade inga särskilda förväntningar på resultatet och det var svårt att föreställa sig hur det skulle se ut med gardiner där vi har över 4m i takhöjd, men det är inget annat än perfekt!!! Måtten, materialet, arbetet, varenda mm verkligen sitter på sin plats. En stor eloge till bästa killarna på Ingardin, ser fram emot att jobba med er igen :)

Marie W
Skrev om Ingardin

Trevlig konsultation, väldigt snabb leverans och smidigt montage. Lite oklar beskrivning av rullgardinerna och varför plisse kanske hade varit bättre i just våra fönster, men i det stora hela är vi mycket glada för resultatet

John L
Skrev om Ingardin

Kan varmt rekommendera Ingardin för ett super proffsigt utfört arbete. Linné gardinerna är snyggt sydda och finishen på längd och uppsättning är perfekt. Bra killar och super bra service, ett stort TACK!

Nina W
Skrev om Ingardin

Vi är så nöjda från start till slut. Mycket bra konsultation samt uppsättning. Även priset var bra.

1
Ingardin gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Jacob S
Skrev om Ingardin

Vi är supernöjda med slutresultatet. Professionella vid konsultationen, och än mer vid utförandet! Stort tack för våra gardiner. / Jacob och Noor på Bergviksgatan

Sara K
Skrev om Ingardin

Väldigt trevligt och bra bemötande! Allt upplevdes professionellt och resultatet vart magiskt i vårt sovrum! Kan verkligen rekommendera Ingardin🙌🏻⭐️

Ramin R
Skrev om Ingardin

Supernöjd med våra gardiner! Allt gått väldigt smidigt och Adem kan verkligen sitt jobb.

Varvara P
Skrev om Ingardin

Jättenöjda med service, leverans och bemötande. Starkt rekommenderat!

Havva S
Skrev om Ingardin

Proffesionellt jobb från start till slut. Hög kompetens och levererar med kvalité. Supernöjd med Ingardin. Rekommenderas alla dagar i veckan!

1
Ingardin gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Dalya E
Skrev om Ingardin

Jag är mycket nöjd med arbetet, fint service och mycket professionella.

Anton T
Skrev om Ingardin

Fantastiskt från början till slut. Vänliga, hög kompetens, smidig process och mycket vackert slutresultat. Rekommenderas alla dagar i veckan!

Carolina F
Skrev om Ingardin

Väldigt trevligt bemötande. Proffsiga. Tyvärr var där ett par fläckar på tyget, men de svarade direkt att de kommer med nytt tyg (då fläckarna inte gick att ta bort). Köpte mörkläggningsgardiner.

Svar från Ingardin

Hej Carolina, Tack för ett trevligt besök i er fina lägenhet och det fina omdömet. Ja, det var väldigt tråkigt med fläckar på en såpass fin gardin. Vi har beställt nya och byter ut dom så fort vi har fått dom. Mvh

Stephen O
Skrev om Ingardin

Snabb leverans, grymt bemötande och utmärkt resultat! Vi kan starkt rekommendera dem

Linnea E
Skrev om Ingardin

Efter att jag tittat runt på olika gardinföretag fastnade jag för Ingardin. Jag hade höga förväntningar på gardinerna och jag blev inte besviken. Allt gick smidigt kring affären och jag är mycket nöjd med mina nya gardiner som gav mitt hem ett rejält lyft.

Aniko C
Skrev om Ingardin

Enkelt och smidigt med fantastiskt resultat!

Filtrera omdömen