Inlandets Solenergi AB

Inlandets Solenergi AB

inlandetssolenergi.se
  • Badge2025
4.7

Inlandets Solenergi AB är din lokala expert på solceller, solpaneler och batterilagring i Lycksele. Vi levererar och installerar solceller och batterilagring till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela Västerbottens inland. Hos oss ingår alltid kostnadsfri rådgivning och offert. Vi erbjuder solcellslösningar...

55 omdömen om Inlandets Solenergi AB

Sedan starten hos Reco 2024

Sören J
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Trevligt bemötande och allt gick effektivt o snabbt. Solceller + batteri

Tord V
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra bemötande, snabb och effektiv leverans Snabbt montage och mycket trevliga montörer Döm monterade solceller på taket och två batterier i våran källare

Ivan G
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Jag /vi blev bra bemötta. Mina förväntningar var att få en bra och proffsig installation vilket det också blev. Vi köpte solpaneler och batteri med styrning! Installationen gick snabbt, saknar en manual och bra genomgång av installationen!

Stellan L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Trevlig personal. Bra att ha att göra med. Svarat på alla mina frågor så att jag fattar. Så här långt bara positivt bemötande. Stellan

Torbjörn S
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Lätt att få de uppgifter jag vill ha. Bra service Bra hantverkare

Harald F
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Hejsan ! Min totala upplevelse är att Inlandets Solenergi AB har levererat en fantastisk installation o kundbemötande som känns väldigt bra. Har inget negativt att komma med. MVH / Harald Fjellström

Johannes H
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Snabb respons, tydliga och bra svar, vill gärna hitta bra lösningar och är helt uppenbart intresserade av, insatta i, och tror på de produkter de säljer. Känns mer som en sån där teknikintresserad kompis på nåt nätforum än några som vill kränga trendiga prylar till varje pris.

Sven Ö
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Professionell hantering och vänligt bemötande vid offerering och inköp av solpanelsanläggning. Trevliga och kunniga montörer. Kan varmt rekommenderas! En nöjd kund

Urban B
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra, trevligt bemötande från början till slut. Allt från information om hur det fungerar, offert, installation till slutbesiktning. Det som skulle ha varit lite tydligare från er är kabeldragningen från tak ner efter fasaden. Där kunde vi haft en bättre dialog var på fasaden kabeln skulle gå. Nu blev det nästan mitt på gaveln med en brytare och det blev kanske inte så fint. En placering närmare ett hörn hade blivit mindre iögonfallande. I övrigt mycket nöjd med allt.

Annica B
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Fantastiskt bra planering och leverans. Mycket proffesionellt utfört väl inom utlovad tid.

Mats Steffan K
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Positiv upplevelse med trevliga och kompetenta unga män. Snabb och bra installation helt enligt offert. Mycket nöjd.

Pernilla J
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Proffsigt bemötande och var lyhörda till våra önskemål och frågor. När solcellsanläggningen med batterilagring monterades var de snabba, samt att det var städat och snyggt när de var klara. Alla förväntningar levde verkligen Inlandets Solenergi upp till.

Emil F
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Mycket professionella, både i bemötande och utförande. Snabba, bra svar på alla frågor, både innan och efter installation. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera inlandets solenergi till alla som är nyfikna på en egen anläggning.

Magnus S
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Snabbt och smidigt! Bra information inför uppsättningen av solcellerna.

Tomas L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

En riktigt seriös entreprenör som jag fick förtroende för redan vid första telefonkontakten. Inget svammel eller utlovande om ouppnåeliga besparingar, utan berättade sakligt om deras produkter. Ännu mer imponerad blev jag vid det superproffsiga montaget. Kändes verkligen som dom vet vad dom sysslar med, dessutom väldigt trevliga och sympatiska. Rekommenderar starkt! Och då ska ni veta att jag är ganska kräsen…

Stefan E
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Profsigt och snyggt arbete! Lätt att komunisera och komma sams med!

Håkan L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra service, snabb montering och trevligt bemötande

Kjell Ö
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Från första kontakt till färdig installation så var det En utmärkt upplevelse. Snabbt enkelt och ett mycket trevligt bemötande.

Jonas L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Jag är nöjd med min solcellsanläggning.

Niklas B
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Jag beställde en installation av solceller inklusive batteri, och Inlandets Solenergi levererade det. Det fungerade mycket smidigt både avseende själva installationen (inklusive att ta emot godset) men också kontakterna mot nätägaren och inkopplingen, inget extra pappersarbete alltså. Det enda som jag inte riktigt hade förstått var att efterfrågan på solceller är hög, vilket gör att det blir leveranstider (i vårt fall drygt 3mån från kontrakt till leverans, men det var tydligt innan vi skrev kontraktet). Summa summarum är vi nöjda.

Sven W
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra och proffsigt montage av trevliga killar

Fredrik E
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Har köpt både solceller och batterilagring av detta företag och extremt nöjd med hela upplevelsen

Ove H
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Jag har köpt solpaneler och batterier av Inlandets Solenergi AB, och det har fungerat jättebra!

Kjell B
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra killar dom går att lita på jobbar snabbt och gör ett fantastiskt jobb bra

Hans L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Proffsiga jobb och håller tidplan. God kunskap om materialet som installerats.

Uno H
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Mycket bra med hela installationen, bra kontakter rakt igenom, kan verkligen rekommendera detta företag

Anders F
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Lyhörda och företagsamma med kunden i centrum kan man sammanfatta upplevelsen med Inlandets Solenergi AB.

Lotta J
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Väldigt bra bemötande och hjälpsamma på alla sätt

Magnus Ö
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra och proffsigt bemötande. Panelerna installerade på utsatt tid och överenskommet pris. Rekommenderas!

Tommy L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Inlandets Solenergi har utfört uppdraget på ett mycket proffesionellt och yrkesmässig sätt. De har dessutom duktig och kunnig personal. Är mycket positiv till utförandet.

Leif S
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Har köpt både paneler och batteri. Trevligt mottagande, förtroendegivande och proffsigt kunnande, bra svar på alla frågor vi hade.Enkel betalning efter fullgjort arbete!

Börje A
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Mycket nöjd med hela montaget och idrifttagningen av vår markanläggning.

Stefan B
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Hade stor kunskap och kunde på ett lätt sätt förklara hur allt fungerade. Vi upplevde god service, trevlig personal och är mycket nöjda med vårt köp av solpaneler hos Inlandets Solenergi.

Kenneth N
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Solcells anläggning inkl batteri lagring. Trevlig och bra kommunikation, snabb installation. Material problem som uppstod löstes.

Magnus H
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Mycket bra att göra med. Rekommendation från tidigare kund som är min granne och de höll allt vad de lovat

David O
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra, snabb och proffsig hjälp av inlandet solenergi. Installerade 10 kwp med 15 hybridväxlare och två installationer av batteri.

Johan O
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra service och hjälpsamma! Ställer upp vid eventuella frågor på ett trevligt sätt!

Åke H
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra genomgång av monteringen och funktionen

Christer S
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Duktiga och trevlig personal, bra utfört arbete noggrant. Det som hittills jag inte är nöjd med är dålig effekt inte vad som utlovats men det är under utredning. Köte anläggningen i tron om det skulle vara lönsamt att man skulle ha tjänat igen anläggningen på typ 10 år.

Svar från Inlandets Solenergi AB

Tack Christer! Effektproblemet ska vi såklart se till att lösa, vi har ett par olika alternativ. Vi behöver bara lite mer data från anläggningen innan vi väljer hur vi går vidare. Oavsett vilken väg vi väljer ska vi säkerställa att du blir nöjd med effekt och resultat!

Nina L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

De har proffsigt och vänligt bemötande. Över förväntan flexibla och tillmötesgående vid ändringar och frågor.

Patrik W
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Kunniga, professionella, utför arbetet på utlovad tid, lätt att få kontakt med efter installationen var utförd. Riktigt bra!

Eva F
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Mycket bra! Levererade i rätt tid, trevlig personal och återkopplar fort om man har frågor!

Jan H

FUNGERADE BRA JAG HAR INTE NÅGON ATT JÄMFÖRA MED

Roland K
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Jättebra och ärliga snabba och effektiva

Lycksele Bostäder Ab L
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Enkelt att ha att göra med. Anläggning fungerar som utlovat.

Ulrica B
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Bra service och snabb leverans.

Bo E
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Mycket seriösa och professionella. Jobbade snabbt, lämnade inga skräpspår efter sig. Har även fungerat bra med kontakter efter installationen.

Bengt Conny Maurits O
Skrev om Inlandets Solenergi AB

På det hela är jag nöjd. Bra bemötande av företaget. Monteringen av solpanelerna blev som förväntat..

Svar från Inlandets Solenergi AB

Kul att du är nöjd! Vi gör alltid det bästa vi kan utifrån de förutsättningar som finns 🙂

Jan M
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Min upplevelse av Inlandets Solenergi är enbart goda. Trevliga, fina arbeten och lämnade arbetsplatsen välstädad. Har enbart gott att säga om min kontakt med Inlandets Solenergi.

Jan H
Skrev om Inlandets Solenergi AB

Trevlig, kunnig och snabb personal lätt att göra affären förståelig.