En riktigt seriös entreprenör som jag fick förtroende för redan vid första telefonkontakten. Inget svammel eller utlovande om ouppnåeliga besparingar, utan berättade sakligt om deras produkter. Ännu mer imponerad blev jag vid det superproffsiga montaget. Kändes verkligen som dom vet vad dom sysslar med, dessutom väldigt trevliga och sympatiska. Rekommenderar starkt! Och då ska ni veta att jag är ganska kräsen…
Inlandets Solenergi AB
41 omdömen om Inlandets Solenergi AB
Sedan starten hos Reco 2024
Profsigt och snyggt arbete! Lätt att komunisera och komma sams med!
Bra service, snabb montering och trevligt bemötande
Från första kontakt till färdig installation så var det En utmärkt upplevelse. Snabbt enkelt och ett mycket trevligt bemötande.
Jag är nöjd med min solcellsanläggning.
Jag beställde en installation av solceller inklusive batteri, och Inlandets Solenergi levererade det. Det fungerade mycket smidigt både avseende själva installationen (inklusive att ta emot godset) men också kontakterna mot nätägaren och inkopplingen, inget extra pappersarbete alltså. Det enda som jag inte riktigt hade förstått var att efterfrågan på solceller är hög, vilket gör att det blir leveranstider (i vårt fall drygt 3mån från kontrakt till leverans, men det var tydligt innan vi skrev kontraktet). Summa summarum är vi nöjda.
Bra och proffsigt montage av trevliga killar
Har köpt både solceller och batterilagring av detta företag och extremt nöjd med hela upplevelsen
Jag har köpt solpaneler och batterier av Inlandets Solenergi AB, och det har fungerat jättebra!
Bra killar dom går att lita på jobbar snabbt och gör ett fantastiskt jobb bra
Proffsiga jobb och håller tidplan. God kunskap om materialet som installerats.
Mycket bra med hela installationen, bra kontakter rakt igenom, kan verkligen rekommendera detta företag
Lyhörda och företagsamma med kunden i centrum kan man sammanfatta upplevelsen med Inlandets Solenergi AB.
Väldigt bra bemötande och hjälpsamma på alla sätt
Bra och proffsigt bemötande. Panelerna installerade på utsatt tid och överenskommet pris. Rekommenderas!
Inlandets Solenergi har utfört uppdraget på ett mycket proffesionellt och yrkesmässig sätt. De har dessutom duktig och kunnig personal. Är mycket positiv till utförandet.
Har köpt både paneler och batteri. Trevligt mottagande, förtroendegivande och proffsigt kunnande, bra svar på alla frågor vi hade.Enkel betalning efter fullgjort arbete!
Mycket nöjd med hela montaget och idrifttagningen av vår markanläggning.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Hade stor kunskap och kunde på ett lätt sätt förklara hur allt fungerade. Vi upplevde god service, trevlig personal och är mycket nöjda med vårt köp av solpaneler hos Inlandets Solenergi.
Solcells anläggning inkl batteri lagring. Trevlig och bra kommunikation, snabb installation. Material problem som uppstod löstes.
Mycket bra att göra med. Rekommendation från tidigare kund som är min granne och de höll allt vad de lovat
Bra, snabb och proffsig hjälp av inlandet solenergi. Installerade 10 kwp med 15 hybridväxlare och två installationer av batteri.
Bra service och hjälpsamma! Ställer upp vid eventuella frågor på ett trevligt sätt!
Bra genomgång av monteringen och funktionen
Duktiga och trevlig personal, bra utfört arbete noggrant. Det som hittills jag inte är nöjd med är dålig effekt inte vad som utlovats men det är under utredning. Köte anläggningen i tron om det skulle vara lönsamt att man skulle ha tjänat igen anläggningen på typ 10 år.
Tack Christer! Effektproblemet ska vi såklart se till att lösa, vi har ett par olika alternativ. Vi behöver bara lite mer data från anläggningen innan vi väljer hur vi går vidare. Oavsett vilken väg vi väljer ska vi säkerställa att du blir nöjd med effekt och resultat!
De har proffsigt och vänligt bemötande. Över förväntan flexibla och tillmötesgående vid ändringar och frågor.
Kunniga, professionella, utför arbetet på utlovad tid, lätt att få kontakt med efter installationen var utförd. Riktigt bra!
Mycket bra! Levererade i rätt tid, trevlig personal och återkopplar fort om man har frågor!
FUNGERADE BRA JAG HAR INTE NÅGON ATT JÄMFÖRA MED
Jättebra och ärliga snabba och effektiva
Enkelt att ha att göra med. Anläggning fungerar som utlovat.
Bra service och snabb leverans.
Mycket seriösa och professionella. Jobbade snabbt, lämnade inga skräpspår efter sig. Har även fungerat bra med kontakter efter installationen.
På det hela är jag nöjd. Bra bemötande av företaget. Monteringen av solpanelerna blev som förväntat..
Kul att du är nöjd! Vi gör alltid det bästa vi kan utifrån de förutsättningar som finns 🙂
Min upplevelse av Inlandets Solenergi är enbart goda. Trevliga, fina arbeten och lämnade arbetsplatsen välstädad. Har enbart gott att säga om min kontakt med Inlandets Solenergi.
Trevlig, kunnig och snabb personal lätt att göra affären förståelig.
Levererade vad som lovats och bra uppföljning av arbetet.
Inget att anmärka på! Allt bara fungerar precis som det ska.
Supersnabb återkoppling på alla mina frågor, när jag väl bestämde mig så tog man hem grejerna och så fort de fanns i lagret bokade man tid och gjorde ett utomordentligt montage. De hade lagom många montörer på plats vid rätt tillfälle vilket gjorde det hela mycket proffsigt. Jag hade tankar på placering av grejerna och de mötte mina önskemål perfekt. Skall jag bygga ut så vänder jag mig till dem igen, jag rekommenderar även till de som frågar vem man skall kontakta. Alven efter montaget så har jag fått snabb återkoppling...
Tack Jonny! Väldigt kul att du är nöjd och att allting fungerar som det ska!
Innan installation var de superhjälpsamma, efter installation är det extremt svårt att få tag på dem. Har löst sig nu men tog ett tag. Är nöjd i det stora hela.
Kul att du är nöjd! Extremt är kanske lite i överkant :) Du fick svar efter två arbetsdagar och dokumenten fick du under samma vecka. Men vi ska försöka att vara ännu snabbare i framtiden!
Vi är mkt nöjda med bemötande, montering ja mkt nöjda med hela processen.