Jeg bestilte garderobestang u messing og fester, dette kunne jeg ikke finne på norske sider. Jeg fikk rask og effektiv service, og produktene var av god kvalitet.
Inredningsrör.se
Inredningsrör.se är din destination för originella och handgjorda möbler i industriell stil. Vi brinner för att förvandla vanliga rör och ledningar till eleganta inredningsdetaljer som ger en känsla av tidlöshet och robusthet. Vår passion ligger i att hitta inspiration från gamla fabriker och industrilokaler och överföra den...
512 omdömen om Inredningsrör.se
Sedan starten hos Reco 2018
Snabb leverans och trevligt bemötande.
Bra och snabb service, fick vår beställning på en dag eller två! Sjukt bra kvalitet!! De säger att man kan göra pull-ups i hängaren vi beställde, det stämmer!! Ingen plåt eller plast i de här rören, stål rakt igenom, fantastisk finish! Det är såhär det skall vara!
Hej, har ännu inte fått min vara och inte heller något leveransbesked så är inte helt nöjd när hemsidan ger intryck att leveransen skull ske väldigt snabbt. Bemötande har varit ok men som sagt vet inte riktigt än. mvh//Inger
Snabb leverans, bra produkt och snabba svar.
Grymt bra service. Snabb support och fantastisk support
Med snabb leverans och fantastiska idéer så hjälper inredningsrör mig med min rustika känsla jag är ute efter i mitt kök! snabba leveranser där rören är väl inpackat!
Jag har inte fått mina artiklar ännu så lite svårt att skriva något om dom, men kontakten har varit väldigt bra, även om svarstiden innan beställningen va lite lång, men jag har förståelse för det. Jag tror att det kommer bli superbra! Är mina beställda varor lika fina i verkligheten som på bilderna så kommer jag vara mer än supernöjd!
Bra rådgivning om en måttanpassad klädstång. Passade bra.
Köpte en snyggt designad hatthylla, precis i min smak! Snabb leverans o välpaketerat!
bra bemötande, delarna kanske tog lite tid att få dom lackade men det blev väldigt bra. sammanfattningsvis väldigt nöjd
Väldigt uppskattad 80års present 🎁
Köpte klädhängare. Bra och snabb leverans. Ta och snygg hängare.
The copper pieces for wallmounting is not copper. Its extremly crude painted steel. Surface is rough its not at looking like the photos at their webpage. When you need to return their products they will not send you a return slip so you will have a very hard time getting you import taxes refunded. I would rater make my deals at temu than yhis company. My worst online shopping xp in the last 25 years.
Hej, Totala upplevelsen av Inredningsrör är professionell, snabbt svar och leverans. Väldigt nöjd! Med vänlig hälsning Annica A.Karlsson
Alltid lika trevligt att handla hos Inredningsrör.
Superbra, personlig service och mycket snygg och stadig måttanpassad klädstång som passade perfekt!
Supertrevliga och lätta att ha att göra med. Jag hade en lite klurig idé som dom hakade på och levererade perfekt :)
Sååå snyggt, jag är jätte nöjd. Det var även lätt att sätta ihop. Den är otroligt stadig.
Bra bemötande och lyhörd för mina speciella önskemål, beställde en utedusch och ett vattenutkast mattsvart.
Mycket snabb och proffsig hjälp! Här kommer jag handla igen.
Snabbare leverans har jag aldrig varit med om.köpte spjut hängare i mattsvart lackering som blev sjukt snygga och outstanding kvalité.
Bra produkt. Snabb leverans. Innehöll vad som utlovades
Mycket positiv till ett både snabbt och trevligt bemötande. Min skiss blev snabbt kontrollerad och jag fick omgående svar med tips och förslag på möjliga ändringar. och alternativ. Leveransen av färdigkapade rör, fästen osv. till vårt fotstöd kom på några dagar. Jag kommer absolut att använda Inredningsrör till andra liknande saker här hemma. Kan varmt rekommendera Inredningsrör, och kommer definitivt att göra så till vänner och bekanta.
Bra passform, stort utbud av detaljer, mycket bra finish, snabb leverans.
Hej väldigt svårt att montera ihop och att man skulle behöva prata med någon direkt i telefon.
Grymt snygga saker! Bra kontakt. Super snabb leverans. Bara superlativ! //Erik
Tack för ditt fina omdöme! Roligt att se att du är nöjd. Välkommen åter!
Raske svar, gode produkt og fint resultat. Gikk ca 10 dager fra bestilling til det var levert, anbefales!
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!
Beställde ett par barbordsben. Inredningsrör var hela tiden lyhörda på vad jag ville ha och skickade förslag. Valde ut ett benststiv som jag är jätte nöjd med. Även frakten var smidig.
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter med nästa projekt!
Toppen service och snabba leveranser!!
Tack för ditt fina omdöme! Välkommen åter!
Väldigt fina produkter. Och snabb och bra service när något blivit fel.
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!
Blev nöjd med produkten och snabb leverans.
Va roligt att höra! Tack för ditt omdöme och välkommen åter!
Extremt bra service och snabb leverans
Va roligt att du är nöjd! Tack för ditt omdöme och välkommen åter!
Superfin produkt som gör exakt det den ska oär snygg. Snabb leverans. Tycker också priset är helt rimligt för kvalitén och svensk tillverkning. Rekommenderar verkligen!
Tack snälla för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!
Handlat även tidigare och varje gång lika nöjd. Kvalitet i världsklass, helt enkelt⭐️⭐️⭐️
Kul att du är återkommande kund hos oss! Tack för ditt omdöme och varmt välkommen åter!
Riktigt snygga rör med bra kvalité
Tack för ditt omdöme! Varmt välkommen åter!
Gjorde ett felköp men fick bra kontakt och kunde returnera smidigt!
Skönt att höra att allting löste sig, tack för ditt omdöme och välkommen åter!
Mycket snabb leverans och bra kvalitet.
Tack för ditt omdöme och välkommen åter!
Jag fick snabbt och bra mottagande. Jag hade lite specialbeställningar som Inredningsrör hjälpte mig med på ett väldigt smidigt sätt. Bra att samarbeta med, mycket tillmötesgående. Allt blev precis som jag hade tänkte mig, supersnyggt.
Va roligt att höra att du är nöjd! Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter!
Högkvalitativa och inspirerande produkter. Snabba leveranser och bra kundsupport.
Tack för ditt fina omdöme! Du är varmt välkommen åter med ditt nästa projekt!
Snabb leverans, bra produkt med grym kvalitetskänsla!
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!
Kvaliteten är bra och snabba på att skicka dem.
Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter!
Köp av "Hatthylla-Ek", jättefin och välgjord. Väl förpackad när den kom.
Tack för ditt omdöme och va roligt att du är nöjd! Vi försöker alltid att göra det där lilla extra! Välkommen åter!
toppenideer om att dekorera med rör m.m. min produkt var vad jag hade förväntat mig toppen. kommer att handla mer.
Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter!
Snabba leveranser. Trevligt bemötande med mycket kunskap om produkterna. Väldigt fina produkter.
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!
Otroligt snabb leverans samt hög kvalitet!!! Imponerande!!
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!
Mycket iögonfallande unika handtag till både inredning och skärbräda.
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!
Fina produkter och extremt välpackat. Jag är nöjd!
Va roligt att höra att du är nöjd! Varmt välkommen åter!
Snabb leverans. Spännande/kreativ design. Köpte konsoler till tråkiga hyllor som istället blev roliga
Tack för ditt fina omdöme! Varmt välkommen åter!
Tack för väldigt fin service och jag är glad att jag fastnade för ert avlastningsbord som gör sig väldigt fint där det står. Hög kvalitet uppskattas.