Inredningsrör.se
Utmärkelser
389 omdömen om Inredningsrör.se
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Inredningsrör.se
Jag har funderat och ritat en egen hallmöbel, och när jag hittade inredningsror.se var det enkelt att realisera min idé. Kvaliteten på produkterna är hög och i enlighet med beskrivningen på sidan. Därmed var det enkelt att bygga ihop min nya möbel. Dessutom blev det både riktigt stabilt och väldigt snyggt!! Enkelt att beställa rätt, och snabb leverans!
Service utöver det vanliga. Topp
skrev om Inredningsrör.se
Jag hade några frågor och kom fram, utan en oändlig telefonkö till en riktig människa som faktiskt hade kunskap om produkterna. Det är lika sällsynt som uppskattat.
Inredningsrör levde upp till och överträffade mina förväntningar och vi är supernöjda med vårt nya trappräcke.
Fler liknande projekt finns på kö och nu vet vi en stabil leverantör till dessa. -
skrev om Inredningsrör.se
Snabbt och bra info viva mejl innan köp.
Hade inga förväntingar och blev positivt överraskad över den snabba handläggningen och leverans. -
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans. Vackert material.
skrev om Inredningsrör.se
Ville hitta en liten handukshängare till litet badrum… Gu så kul att få bygga ihop sin egen. Topp!
skrev om Inredningsrör.se
Mycket bra kommunikation, då jag fick support
skrev om Inredningsrör.se
Bra chatttjänst. Lyckades beställa fel ändå o för dyrt att returnera men där inte två delar passade ihop o det hade varit otydligt på hemsidan tog de på sig att skicka en extra del så det fungerade så jag är nöjd med den klädhängare i hallen som det blev.
skrev om Inredningsrör.se
Det var otroligt snabb leverans trots att jag inte beställde rör med standardmått. Bra produkt som passar perfekt till våra behov.
skrev om Inredningsrör.se
Gott bemötande o bra information
skrev om Inredningsrör.se
Fick snabb och bra hjälp med att tänka när vi skulle bygga en egendesignad bokhylla. Snabb leverans och rejäla grejer! Väldigt nöjd!
skrev om Inredningsrör.se
Jag är så nöjd med vår klädstång (stålrör 27 mm) den blev verkligen ”pricken över i” när vi platsbyggde förvaring i vår hall! Otroligt bra kvalitet och snygg finish på produkten. Leveransen var snabbare än utlovat - trots specialmått på stången.
skrev om Inredningsrör.se
Jättebra bemötande och snabb leverans!
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans, varor precis som förväntat. Insåg att jag gjorde en felbeställning, vilket de rättade till direkt utan krångel.
skrev om Inredningsrör.se
Fick bra hjälp via chatt på hemsidan med mått osv.
Köpte konfiguration rör som var tänkt som klädhängare. Kom senare på att vi kanske inte behövde ha så dyr & elegant hängare just för detta ändamål och bestämde att skicka tillbaka.
Inga problem att skicka tillbaka. Bara tråkigt att betala frakten, men så är det ju. -
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans och schysta produkter.
skrev om Inredningsrör.se
Supersnabb leverans. Snabb återkoppling. Rören är enkla att montera och bra kvalitét. Mycket prisvärt!
skrev om Inredningsrör.se
Grymt bemötande ! Hade stora förväntningar och blev nöjd. Snabb leverans ! Köpte handtag och ljusstakar! Extra + plus för bonus gåva 😀😀
skrev om Inredningsrör.se
Standard kopparör och diverse tillhörande detaljer fast till minst 100% högre pris. Med andra ord: Det finns andra aktörer på marknaden som har likadana produkter och leveranstid fast med MYCKET bättre priser.
Hög kvalitet.
Mycket snabb leverans -
skrev om Inredningsrör.se
Raka rör! Snabbt levererat!
skrev om Inredningsrör.se
De svarade snabbt på mina frågor, snabb leverans och produkter efter förväntan! 🤩
skrev om Inredningsrör.se
Bristande återkoppling när de inte kunde leverera. Det stod på hemsidan att de leverera innan jul, men det kom nu 5 jan. Om jag inte mailat o kollat före jul så hade jag inte vetat läget. De hade inga lackade. Nu kunde jag köpa en annan julklapp. Funderade på att avbryta köpet.
Inte hämtat ut paketet än. Svårt att veta hur man ska göra nu. Inte så kul att få en födelsedagspresent 4,5 månad i förskott o annars finns det ingen returrätt kvar.
Fina produkter annars! -
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans och fina saker, ljusstaken var mycket uppskattad att ge bort.
skrev om Inredningsrör.se
Snygg vara som anlände snabbt.
skrev om Inredningsrör.se
Smarta och fina lösningar! Och mycket hjälpsam och personlig kundtjänst!! Rekommenderar varmt!
skrev om Inredningsrör.se
Jättesnygga, gedigna produkter och snabb leverans, blev jättefint!
skrev om Inredningsrör.se
Lättöverskådlig och bra webbutik som inspirerar till spännande DIY projekt. Kvick respons med utförliga svar när man behöver hjälp och leveranserna är blixtsnabba. Beställde vid lunch och hade mina varor i handen dagen efter! Det räddade mitt hallprojekt från förseningar. Kan varmt rekommenderas!
skrev om Inredningsrör.se
Beställde på hemsidan och fick snabb leverans med kvalitet som uppfyllde mina förväntningar.
Mycket bra allt.
Köpte flera olika delar rör. -
skrev om Inredningsrör.se
Supernöjd med resultat kan varmt rekommendera fick exakt vad jag önskade.
Med vänlig hälsning,
/Pierre -
skrev om Inredningsrör.se
Jättebra service! Rätt så snabb frakt och varor enligt beställning.
Köpte rör till handukshängare, fina och nöjda men skruvarna för fastsättning kunde varit längre och de kommer vi nog byta ut någon gång. -
skrev om Inredningsrör.se
Smidig betalning, snabb leverans, välpaketerat och bra kvalité!
Supernöjd! -
skrev om Inredningsrör.se
Superbra hjälp trotts att det blev lite fel men slutet gott
skrev om Inredningsrör.se
Mycket snabb service, det är vi tacksamma för
skrev om Inredningsrör.se
Coola och vackra produkter med supersnabb leverans!
skrev om Inredningsrör.se
Köpte en ljusstake så fin. Snabb leverans
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans, bra service och bra sida
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans. Superbra online chat om du har frågor om sortimentet.
Vi är mycket nöjda med vår klädställning! -
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans och en vara som var som jag förväntade mig
Så mycket nöjd -
skrev om Inredningsrör.se
Bra bemötande. Produkter som man kan vara kreativ med. Snabb leverans
skrev om Inredningsrör.se
Supersnabb leverans, bra emballage - kanon helt enkelt!
skrev om Inredningsrör.se
Vi köpte toapapperhållare och handdukshängare. Mycket fina och hög kvalitet. Allt gick smidigt och fint. Inga bekymmer med varken beställning eller leverans.
Rekommenderas varmt. -
skrev om Inredningsrör.se
Toppen, och snabb leverans!
Rekommenderas starkt -
skrev om Inredningsrör.se
Mycket nöjd, snabb leverans och produkten lever upp mot förväntningarna.
skrev om Inredningsrör.se
snabb smidig leverans och vara jag beställt kom.
dock valde jag företagspaket med DHL och att det skulle levereras till företaget. fick ändå hämta på utlämningsställe. -
skrev om Inredningsrör.se
Helt enligt önskemål och beställning :)
skrev om Inredningsrör.se
Snabb leverans och bra kvalitet. Jag letade efter just eller för inredning och hade svårt att hitta, så jag var riktigt glad över att företaget sålde det.
skrev om Inredningsrör.se
De följde inte det som står på sidan och informerade inte om när leverans kunde ske utan att man frågade.
skrev om Inredningsrör.se
Fyndigt att enkelt tillhandahålla något så vanligt som rör men brukar vara svårt att hitta i järnaffär mfl.