Insikt Karlstad AB

insiktpsykologi.se
  • Badge2025
4.9
Boka tid Ring 0103-30 01 57 Dela

Insikt Karlstad AB är en privat psykologmottagning som erbjuder psykoterapi, neuropsykiatriska utredningar och läkemedelsbehandling vid ADHD. Vi arbetar främst med vuxna och ser till att du får träffa samma personer under hela din kontakt, oavsett om det gäller utredning, behandling eller uppföljning. Vi erbjuder psykoterapi...

13 omdömen om Insikt Karlstad AB

Jon Anders W
Skrev om Insikt Karlstad AB

Bartosz är en skicklig terapeut. Han kombinerar ett varmt hjärta med en skarp analys och vågar stanna kvar där andra duckar. Han behärskar ISTDP tekniskt utan att använda metoden som ett skydd, och det gör honom till en av de modigaste psykologer jag har mött. Jag rekommenderar honom varmt.

Malin M
Skrev om Insikt Karlstad AB

I have had several therapy sessions with Bartosz, and I find him really calming and easy to talk to. I prefer doing therapy in English, and he speaks English fluently, which is a big plus for me. In my sessions, he focuses on how different experiences and memories feel in the body and often guides me to notice and describe these sensations, which is something new for me. He’s also very flexible about what I want to focus on in each session, so I don’t feel pressured to work on things I’m not ready for. The sessions make...

Adam M
Skrev om Insikt Karlstad AB

Jag hade ett samtal hos Insikt Karlstad och jag hade en starkare upplevelse än jag först förväntade mig. Vi gick rakt in i det svåraste i mitt liv just nu vilket var obehagligt, men var också det jag behövde. Psykologen hjälpte mig att möta känslor som jag länge hade undvikit och det var också första gången någon faktiskt fick mig stanna kvar i det jag kände. Det gav en stor effekt redan efter ett enda möte och jag fick med mig ett bra verktyg att använda när det blir jobbigt. Rekommenderar starkt

Marcus Ö
Skrev om Insikt Karlstad AB

Bemötandet hos Insikt var väldigt bra och dem hjälpte mig att hitta en lösning på mina problem bara på några få tillfällen.

Jan Fredrik B
Skrev om Insikt Karlstad AB

Hej! Har gått hos Bartoz på Insikt Karlstad under några månader 2025. Har efter en djup depression tidigt i livet testat olika former inom psykiatrin bl.a KBT och gruppterapi, men inte hittat rätt. Mina förväntningar var inte så höga men ville samtidigt ge de en chans när möjligheten dök upp. Framstegen jag gjort på ganska kort tid, har lindrat min ångest och stress. Vilket gjort vardagen lättare och roligare. Jag kan idag lättare förstå och hantera mina känslor som varit en akilleshäl. Kan därför starkt rekommendera Bartoz och den här terapiformen som verkligheten nåt fram till mej.

Maritha E
Skrev om Insikt Karlstad AB

Jag fick möjligheten och förmånen att träffa psykolog Bartosz Jankowski på grund av stressrelaterade besvär som var svåra att hantera. Vid första mötet kände jag mig trygg, sedd och han lyssnade på mig. Uppskattade särskilt att samtalen var naturliga men ändå strukturerade. Han förklarade saker på ett konkret sätt och gav mig verktyg som fungerade i min vardag. Känner att jag gjort stora framsteg och är mer stabil nu än tidigare. Jag kan varmt rekommendera psykolog Bartosz Jankowski . Maritha 75 år

Emma G
Skrev om Insikt Karlstad AB

Bartosz lyckades under bara några få terapisamtal utmana mig att både upptäcka och möta mina svårigheter i terapirummet. Genom att dra fokuset till vad som hände där i stunden, observera känslorna som väcktes av det vi pratade om. Bartosz fångade upp det som sades på ett lyhört och observant sätt och lät mig ta ansvar för min egen utveckling genom att rikta strålkastaren på mitt beteende i vårt möte. Jag rekommenderar varmt Bartosz som med lugn och närvaro skapade utrymme för mig att i mötet växa och tillåta mig känna alla slags känslor. Terapin upplevdes professionell och mycket hjälpsam.

Johanna S
Skrev om Insikt Karlstad AB

Kändes väldigt bra, trivdes med psykologen jag träffade. Kände mig trygg. Det va skönt att man gjorde besöken tätt och ofta så man fick de gjort snabbt. Allt har gått smidigt!

Helena L
Skrev om Insikt Karlstad AB

Jag vände mig till Insikt för att genomföra en neuropsykiatrisk utredning med frågeställning ADHD. Psykolog Guilherme har ett fint bemötande med stor förståelse och empati. Jag hade en förväntan om att bli respektfullt bemött och en liten nervositet om att dela med mig av personliga saker. Jag kände mig helt bekväm från början till slut! Otroligt professionellt. Det är en tuff utredning med många moment som är väldigt krävande, inget man glider igenom på en eftermiddag. Guilherme var hela tiden lyhörd för behov av pauser...

Anna L
Skrev om Insikt Karlstad AB

Mycket bra. Proffesionellt och personligt. Kändes tryggt och kände mig sedd och hörd.

Robert G
Skrev om Insikt Karlstad AB

Mycket positiv upplevelse från början till slut. Professionellt bemötande och flexibel med tider. Rekommenderas

Matheus H
Skrev om Insikt Karlstad AB

Det var fantastiskt. Känner mig tryggare och har fått ett stöd och hjälp som jag själv tyckte var väldigt bra!

Jennelie Ö
Skrev om Insikt Karlstad AB

Jag är otroligt tacksam över den helhetsupplevelsen jag fick under min ADHD-utredning hos er. Bemötandet var professionellt, varmt och respektfullt – jag kände mig hela tiden lyssnad på och trygg i processen. Utredningen var omfattande, tydlig och välstrukturerad och ni tog er tid att förklara varje steg på ett sätt som gjorde att jag förstod. Utredningen gav mig många nya insikter om mig själv och den gedigna sammanställningen med beskrivningar av resultaten har varit en stor hjälp för att få en djupare förståelse. Jag...