INTRO Homestyling & Interior

Klangfärgsgatan 16, 426 52 Västra frölunda — Visa karta

4.6 i betyg av av 161 omdömen
 
Vi är stylister och inredningsarkitekter som brinner för det vi gör och vi är personligt engagerade i varje projekt, ned till minsta detalj!

I portfolion har vi, förutom många fina sålda hem, även inredning av offentliga utrymmen såsom restauranger, caféer och kontor.

Vårt mål är alltid att få nöjda, återkommande kunder och sedan 2004 har vi byggt upp ett nätverk av mäklare och privatpersoner i Göteborgsområdet som anlitar oss regelbundet.

Ska du sälja din bostad, men har redan flyttat möbler och inredning? På INTRO har vi ett stort urval av möbler och inredningsdetaljer som vi hyr ut, stylat och klart, för fotografering och visning. Välkommen!

Läs vad 161 kunder tycker om INTRO Homestyling & Interior

 • 2020-10-16

  Insamlad av företaget
  Mikael W skrev om INTRO Homestyling & Interior
  styling inför försäljning av lägenhet Läs mer
  gillar detta
 • 2020-10-01

  Spontant omdöme
  Signe Linnea Karolina F N skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Super nöjda! Anna B på Intro gjorde ett grymt bra jobb! Lyhörd, kunnig, proffsig, och enorm service-anda gjorde att vi var 100 % nöjda. Hon lyssnade in våra önskemål, kom med egna förslag, och höjde utseendet på vår bostadsrätt. Vi kommer anlita henne/INTRO igen - garanterat!!!

  Vi var nervösa innan att stylisten skulle göra om vårt hem till något vi inte kände oss bekväma med. Men tvärtom - vi fick ett hem som vi älskar så mycket att vi knappt vill sälja längre.
  Anna B var dessutom tydlig i sin kommunikation, vilket vi uppskattade enormt. Inget velande eller otydlighet, raka rör så vi förstod och visste vad som behövdes göra.
  Vi fick en åtgärdslista som vi följde. När vi ville köpa in något nytt så kollade vi med stylisten som gav oss råd (detta var enormt uppskattat av oss). Sen hade Anna B fingertoppskänsla på dagen D när det skulle fotas. Hela tiden flyttade hon runt saker så att möbler, konst och inredning kom till sin bästa plats! Hon hade stenkoll på vad som funkar på bilder och vad som inte funkar när det skall fotas.
  Wow säger jag bara... det där är Talang!

  Vi rekommenderar Intro - varmt och helhjärtat! Läs mer
  gillar detta
 • Liselotte E

  2020-06-24

  Spontant omdöme
  Liselotte E skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Vi är tyvärr mycket besvikna på det stylinguppdrag vi just genomfört tillsammans med Intro (rekommenderade av Lundins) för 30 000 SEK och som avser en lägenhet i centrala Gbg på 78 kvm ( ca 5 Mkr i ut gångspris) som ligger i ett mkt attraktivt område (Bö). Ett område med mkt få lägenheter som har de bekvämligheter mm som vår lägenhet kan erbjuda. Framför allt är den attraktiv för de som vill flytta från sina villor till ett bekvämt och kvalitativt boende med mkt hög standard i ett lugnt område och njuta av att få sitta på en stor härlig balkong (stor som en liten terass) omgiven av härlig grönska.

  Vi hade för stylisten tydligt visat redan vid vårt första möte med henne i lägenheten, innan vi skrev på offerten, hur vi ville ha det stylat i form av färgval, känsla etc. Vi hade nämligen till lägenheten, redan innan detta möte, tagit dit egna möbler från våra 3 hem som vi tyckte skulle passa i lägenheten (tur man har ett hästsläp i familjen). Detta då vi initialt tänkt styla klart lägenheten själva (det en av oss gjort ett flertal ggr med lyckat resultat). Vi tog bla dit en ljus soffa, ett vackert vitt sidebord, ett modernt runt vitt köksbord med vita populära stolar till, moderna riktiga tavlor i form av litografier och akvareller mm. Också en mycket fräsch handtuftad benvit matta från Kasthall till vardagsrummet, golv och bordsarmatur från bla Svensk Tenn, en PH-lampa till köket etc). ”Less is more” när man har en lägenhet som är attraktiv i sig själv.

  Mkt tydligare kan man nog inte vara. Detta var vårt sätt att visa för stylisten vilka färger och vilken känsla vi ville skulle förmedlas med lägenheten både okulärt som via bilder på HEMNET. En lägenhet med hög kvalite, både när det gäller vald inredning i form av möbler etc som nivå på materialvalen i själva lägenheten i sig.

  Lägenheten skulle kännas ljus, luftig, somrig och ge en känsla av att välkomna en, kännas personlig och framfört allt vara riktad mot en äldre målgrupp då den mest troliga köparen kommer från en villa i närområdet men också kännas ok för andra köpare.

  VI FICK NÅGOT HELT ANNAT…………

  Grått, brandgult, brunt och en massa stora saker överallt (många klumpiga) och ofta flera tillsammans. Dessa dolde många av det vackra detaljer som lägenheten har, men framför allt tog de bort blicken från alla de ”features” som är lägenhetens styrka och inte att förglömma, tog bort lägenhetens luftighet och ljusa känsla och värme som vi var så måna om att få fram.

  Man hade tex med hjälp av höga prydnadssaker på soffbord, i fönster på var sida av balkongen mm stängt möjligheten att bara låta blicka få vandra genom vardagsrummet och ut på stora balkongen mot den fria utsikten med vacker grönska en bit bort i söderläge när man kommer in i lägenheten (lägenhetens absoluta största och unika fördel). Istället fastnade blicken på prydnadsakerna och de torkade höga blommorna som stod på soffbordet dvs blicken kom inte vidare ut mot det vackra.

  Den vackra ekparketten från Kärhs samt det vackra klinkergolvet såg man inte mkt av heller då det täcktes av stora grå/gråbeiga mattor. En stor ostruken grå duk lades på matbordet så det var omöjligt att se att det var en härlig andra, men mindre balkong, precis bakom matbordet i köket som gick o öppna och att man även där kunde få känna en känsla av att sitta ute. På det smala vackra elementskyddet strax bredvid trycktes en flera nummer för stor grön växt upp som liksom ramlade på en när man fick den i blickfånget. Detta är bara några exempel.

  Visst kan det bli lite fel ibland men att då bemötas med arrogans och dessutom en tydlig ovilja att ens försöka få till det då vi framförde att vi ville förändra en del som gjorts är kanske inte det bästa om man vill vara professionell och kundorienterad.......

  Att inte kunna ha en öppen och kreativ dialog med kunden i dessa situationer då målet för alla skall vara att göra lägenheten så attraktiv som möjligt är enormt ledsamt.

  Att då inte heller bli hörsammade då vi önskade få arbeta med annan på Intro för att komma vidare med försäljningen ..... ja, då blir det lätt o börja få en känsla att man hoppat i galen tunna när det gäller valet av samarbetspartner.

  Som vi ser på styling.......

  Med en lägenhet som redan har en rad mkt attraktiva ”features”, som vår denna gång, skall stylingen bara på ett mycket fint sätt understödja dessa, absolut INTE ta över eller ännu värre dölja dem.

  Med en lägenhet som saknar egen attraktivitet är det stylingen som verkligen är av högsta vikt då den i sig måste ge lägenheten den attraktionskraft som lägenheten egentligen saknar.

  FÖR OSS BLEV DET SOM ATT STYLINGEN LADE ETT ENDA GRÅTT SKYNKE ÖVER HELA LÄGENHETEN OCH SOLEN GICK I MOLN TROTS DEN UNDERBARA SOLIGA SOMMAR SOM FANNS PRECIS UTANFÖR


  Med vänlig hälsning,

  Anders, Henrik och Liselotte Läs mer
  2020-06-25 INTRO svarar Liselotte E
  Hej Liselotte!

  Det är väldigt tråkigt att du upplever bemötandet som dåligt fr vår stylist och att du känner dig besviken på stylingen.
  Vi är väldigt måna om att ha nöjda kunder och att vara lyhörda för kundens önskemål.
  Som du ser här på RECO.se har vi väldigt bra betyg fr våra kunder.

  Du förmedlade inga specifika önskemål till stylisten innan stylingen utfördes. Vilket gör det svårt för oss att veta exakt vad du önskade.
  Du hade även sett igenom vår hemsida och hade fullt förtroende för oss att få lägenheten fin inför försäljning förmedlade du till stylisten.

  I detta fallet så mötte både mäklare och stylist dig på alla dina önskemål om förändringar i styling och ny fotografering.
  Vår stylist arbetade en hel extra dag för att möta dina önskemål. Och mäklaren tog kostnaden för omfotografering.

  Våra stylister på INTRO är utbildade för att skapa stylingar som tilltalar en bred målgrupp så detta handlar inte om personlig smak.
  Vårt jobb är att tillsammans med mäklaren och fotografen optimera ytorna.

  Vi anser att vi har gjort allt vi kan och lite mer därtill för att möta dig som kund.

  MVH

  WICTORIA OSTRELIUS
  VD INTRO
  gillar detta
 • 2018-10-03

  Insamlad av företaget
  Göran S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Bra skött, inget att anmärka på Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-04

  Insamlad av företaget
  Jessica L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Jag valde en mindre Fullstyling av min lägenhet inför fotografering och försäljning där nästintill alla möbler och stylingprylar kom från Intro.
  Jag hade en väldigt trevlig kontakt med Anna på Intro som höll mig uppdaterad vid varje steg av processen och var till stor hjälp.
  Förväntningarna var egentligen inte så stora, klart tänkte jag att de piffar till lägenheten lite fint, men det överträffades. Lägenheten blev otroligt fint och det förmedlades en fin känsla... Ville typ flytta in själv :-) Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-04

  Insamlad av företaget
  Helle L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Styling av en villa- Mycket trevligt och informativt.
  Hade hört att företaget var bra och proffsigt
  Enkelt uttryckt - det stämde
  Dom som kom hem var utomordentligt trevliga och kunniga.
  I mitt aktiva liv var jag personalchef.

  Jag skulle med glädje anställa dom !!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-13

  Insamlad av företaget
  Elin A skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Styling inför försäljning. Proffsigt, snyggt, hemtrevligt!
  Schysst kommunikation, lösningsorienterat. Snabba svar! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-13

  Insamlad av företaget
  Emil R skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Stylig över förväntan, märktes att de verkligen hade tagit sig tid och mycket proffesionellt bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-13

  Insamlad av företaget
  Lisa E skrev om INTRO Homestyling & Interior
  I samband med försäljning av vår lägenhet fick vi snabb och proffsig hjälp ifrån Karin på Intro. Vi köpte en "medium-styling" och slutresultatet blev verkligen över förväntan! Många fina detaljer som bidrog till en harmonisk helhet med en tydlig röd tråd igenom hela konceptet. Vi är supernöjda och vill verkligen varmt rekommendera Intro och Karin Ljung! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-31

  Insamlad av företaget
  Daniel S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Jag har fått hjälp med homestyling och visningsstyling. Bra och positivt bemötande och mycket fin styling med blommor, tavlor, mattor och småmöbler samt övrig dekoration som vaser och askar.
  Dock få alternativ på tider för möte och för lång tid mellan visningsstyling och själva visningen. Läs mer
  gillar detta
 • Anais E

  2018-03-23

  Insamlad av företaget
  Anais E skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Det kändes jättebra! Allt var smidigt och det blev väldigt snyggt i lägenheten Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-22

  Insamlad av företaget
  Ernad H skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Homestyling inför bostadaförsäljning. Vänlig personal hela vägen som utför professionellt arbete.
  Rekomenderas varmt. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-02-22

  Insamlad av företaget
  Isabell K skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Utmärkt bemötande genom hela processen! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-02-22

  Insamlad av företaget
  Christina S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Väldigt bra bemötande, snygg stailing ! Läs mer
  gillar detta
 • Juliana P

  2017-11-28

  Insamlad av företaget
  Juliana P skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Profesionell, flexibel och service minded personal.
  Öppna för mina förväntningar.Utmärkt kommunikation.
  Varmt rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-28

  Insamlad av företaget
  Anders J skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Jättefin styling som verkligen lyfte vår lägenhet. Trevlig personal som genomförde snabbt, enkelt och utan problem.
  Fem plus! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-23

  Insamlad av företaget
  Ann-sophie C skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Snabbt, lätt att kommunicera om än en del frågetecken ang vad som vi pratade om och vad som står på fakturan. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-23

  Insamlad av företaget
  Bengt F skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Bra snabb respons på styling av lägenhet inför visningsfotografering. Bra attityd och snabbt agerande. Lösningsorienterad Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-23

  Insamlad av företaget
  Jan Inge W skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Vi är mycket nöjda med stylingen av vår bostad inför försäljning. Kontakten med Lovisa på INTRO INRED har hela tiden varit bra och bemötandet alltid lika trevligt. Vi kan varmt rekommendera företaget om alla är lika proffsiga som Lovisa. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-13

  Insamlad av företaget
  Lars N skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Extreamly proffesionel people, and fast. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-04

  Insamlad av företaget
  Elizabeth B skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Homestyling i toppklass!
  Blev verkligen jättefint.
  Härligt bemötande och hög kvalité. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-03

  Insamlad av företaget
  Sarah M skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Styling inför lgh-visning.
  Bra att tala med, öppna för mina förväntningar och måna om att göra mig som kund nöjd.
  Jag hade gärna upplevt lite mer spontan respons på mina försök till mailkontakt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-02

  Insamlad av företaget
  Mats H skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Mycket bra hjälpa att definiera vad som skall tas bort och sedan hjälpa med fräscha snittblommor och styling av detaljer med befintliga möbler, vaser etc.

  Hjälpen var totalt ca 2,5 h samt tillkommer snittblommor.
  Jag tycker priset utslaget per timme plus snittblommor är alldeles för högt och ligger på advokatnivå.
  Vill dock betona att vi var mycket nöjda med resultatet. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-02

  Insamlad av företaget
  Ann L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Vi köpte en ministyling och är supernöjda med allt från början till slut. Verkligen professionella och vet vad de gör. Kan varmt rekommendera Intro Inred om du behöver hjälp inför försäljning av bostad. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-02

  Insamlad av företaget
  Magnus B skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Snabbt enkelt och perfektion i utförande Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-02

  Insamlad av företaget
  Jonny L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Dom kan verkligen sin grej... Slut resultat blev världsklass.. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-02

  Insamlad av företaget
  Ole L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Intro inred stylade min lägenhet innan försäljning. De gjorde det mycket bra och all kommunikation fungerade väl Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-02

  Insamlad av företaget
  Anker D skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Bra dialog. Professionalism. Kompetens. Harmoni. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-08-27

  Insamlad av företaget
  Maria A skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Styling mellan bra trevlig luftig o säljande.
  Kan förbättra
  Tassar på möbler för att skydda golv försiktig vid möblering ränder på väg.
  Kunskap om hållbar växt hantering för att växterna Skall överleva 1 dygn eller mer, krukor inte färgar av sig vid regn lägenhet ej skadas vid underhållbevattning. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-08-24

  Insamlad av företaget
  Stefan P skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Schyst styling, lätt att ha att göra med, helt enligt förväntningarna
  Bra att de samarbetar med vår mäklare Fastighetsbyrån, smidigt.
  Bra jobbat, fräscht så bilderna blev bra! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-07-03

  Insamlad av företaget
  Carolina F skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Trevlig personal. Dock upplevde jag det dyrt utefter vad jag fick. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-07-02

  Insamlad av företaget
  Caroline P skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Väldigt nöjd med kontakt, genomförande och slutresultat. Läs mer
  gillar detta
 • Sylvia B

  2017-07-02

  Insamlad av företaget
  Sylvia B skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Jag anlitade företaget för styling av min lägenhet vid försäljning. Jag är mycket nöjd med bemötande från stylisten Ann-Louise Sjölund Norling. Mycket professionell, jättetrevlig och noggrann. Allt mycket viktigt när man släpper on en människa i sitt hem. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-07-02

  Insamlad av företaget
  Maria S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Allt var helt tipp topp! Rekommenderas starkt! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-07-02

  Insamlad av företaget
  Sofia G skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Toppen styling, med fingertoppskänsla!!👌🏻 Läs mer
  gillar detta
 • 2017-05-26

  Insamlad av företaget
  Sofia W skrev om INTRO Homestyling & Interior
  hjälp med ministyling inför fotografering av lgh inför försäljning. Mkt tillmötesgående och proffsigt bemötande. I mina ögon fint resultat, huruvida det hjälpte försäljningen återstår att se.
  Enda minus var priset som låg högre än andra. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-05-24

  Insamlad av företaget
  Lu L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  It is very impressive. I like it a lot. The staff are very friendly as well. Läs mer
  gillar detta
 • Sissi R

  2017-04-28

  Insamlad av företaget
  Sissi R skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Mycket proffsigt bemötande ända från första kontakt ända till hämtning av inredningsrekvisitan. Vi fick hjälp med homestyling inför fotografering och visning av vår lägenhet inför försäljning. Inredaren vi hade kontakt med, Ann-Louise, hade verkligen ett genuint öga för detaljer och använde mycket av den inredning vi redan hade och la därefter till fler inredningsföremål samt arrangerade om på ett mycket inspirerande och smakfullt vis. Vi är verkligen supernöjd med denna tjänst och de levererade precis vad de lovat. Vi kommer definitivt att anlita det här företaget och denna inredare igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-27

  Insamlad av företaget
  Roland S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Mycket bra. Kom när de skulle, och gjorde en väldigt snygg styling. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-26

  Insamlad av företaget
  Isabella S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Vi beställde ett mindre paket homestyling inför försäljning av lägenhet.

  Vi hade inga större förväntningar, men bemötandet var väldigt trevligt och varmt. De var bra på att förstå och jobba utifrån våra förutsättningar.

  Resultatet blev bra och kändes som att det hade en förhöjande effekt. Priset får väl sägas vara rimligt med tanke på att vi behövde komplettera med möblering för balkong, men hade det gällt enbart en "ministyling" som de pratade om så kan jag eventuellt uppleva det som lite dyrt. Men jag har inget att jämföra med.

  Kontakten mellan dem och oss har varit enkel och smidig. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-26

  Insamlad av företaget
  Janne C skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Ungefär som jag tänkt mej! Kanske lite för högt tempo vid första mötet, vad som jag själv skulle göra - det var otroligt mycket samt prisinformation kom lite i skymundan! Själva stylingen finns inget att klaga på, fick däremot leva i den stylade lägenheten ganska länge innan allt hämtades! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-26

  Insamlad av företaget
  Karina K skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Vi är väldigt nöjda med den professionella hjälpen vi fick. Stylisten var väldigt lyhörd, professionell, flexibel och service minded.
  Vi kommer definitivt rekommendera erat företag till vänner och bekanta. Läs mer
  gillar detta
 • Kim N

  2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Kim N skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Jag anlitade INTRO INRED för styling av min bostad inför försäljning. Jag är mycket nöjd med hela processen. Företaget var flexibelt och skötte uppdraget med kort varsel. Slutresultatet var utmärkt. Jag kan varmt rekommendera INTRO INRED. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Marc V skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Homestyling inför försäljning av BR. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Sara L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Supernöjd med stylingen! Min stylist lyssnade på mina önskemål och använde sin erfarenhet att göra det så bra som det kunde bli. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Frida S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Jättebra. Utöver att de kan inreda så var de mkt hjälpsamma och det är jag tacksam för! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Markus L skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Jag anlitade dem inför en lägenhetsförsäljning och sålde till ett högre pris än jag räknat med, så de gjorde bevisligen ett bra jobb. Utöver det utförde de arbetet med kort varsel och var trevliga. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-24

  Insamlad av företaget
  Lotta B skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Bemötandet var väldigt bra. Väldigt trevlig personal och väldigt lätta att prata med. De har ett tänk som passade oss så vi blev helnöjda med konceptet. De fick fria händer för stayling och ta bort det de ville för att få till lägenheten så som de tyckte att den skulle visas. Det visade sig vara helt rätt. Vi fick sålt innan visningar och är helt nöjda med slutpriset.
  De levde mer än väl upp till våra förväntningar och de har gett oss nya ögon för hur man ska tänka när man möblerar.
  Vi skulle inte tveka att använda er igen. Läs mer
  gillar detta
 • Carina E

  2017-03-02

  Insamlad av företaget
  Carina E skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Proffsig och jätte trevliga, allt gick som på räks! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-01-19

  Insamlad av företaget
  Linn S skrev om INTRO Homestyling & Interior
  Bemötandet var bra men slarvigt till en början, då mötestid glömdes bort.
  Köpte full styling och det var OK, men allt som hade utlovats uppfylldes inte. Det såg också ganska tomt ut på sina ställen. Dessutom fotograferades en dammig spis och städutsrustning på bad som hade varit lätt att åtgärda. Välstädad lägenhet men det hade inte varit någon där på ett par dgr. Så sammantaget skulle jag ej rekommendera plus att priset ej motsvarades av förväntingarna. Läs mer
  2017-03-02 INTRO svarar Linn S
  Hej Linn! Gått igenom med ansvarig stylist. Mötet blev 5 min senarelagt. Vi hade endast genomgång med din mamma som var på plats o stylingen blev godkänd. Försäljningen gick väldigt bra så det är olyckligt att du inte känner dig nöjd.
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco