Kom hem till min 92-årige fars lägenhet. 5 missade (FEM!!) samtal från Ipsos Färdtjänst. Min far lider av afasi efter en stroke. Det innebär att han inte får fram rätt ord. Det innebär att det är frustrerande att prata med folk som inte förstår vad han säger. Det innebär att pga en massa intensiva säljsamtal har han inte telefonen hos sig på sitt boende pga STRESS. Och även om Ipsos är seriöst så är det inte alla som kan ta sådana här samtal. Och NIX hjälper inte på undersökningar. En vädjan: sluta ring.
Ipsos Färdtjänst/Sjukresor kvalitetsmätning
5 omdömen om Ipsos Färdtjänst/Sjukresor kvalitetsmätning
Man får betygsätta senaste resan med färdtjänst/sjukresa/flextrafik. Ett samarbete mellan Ipsos och kommuner/regioner runtom i Sverige.
Hinner inte svara på bara 2 ringsignaler. Hittade denna sida efter ett missat samtal. Tror att det gäller omdöme om sjuktesor, men vore bra om någon ringer 5 signaler. Så att man hinner svara
Jag förstår inte varför chafförena måste köra som galningar??? Dom kör alldeles för fort o närma andra bilar o sen dom måste tvärnita när många kunderna har olika sorters sjukdomar. Allt detta dom gör att vi kan bli rädda hela livet, vi kan få skador i ryggen o nacken. Vad tycker ni??? Jag har åkt med många chaufförer kört som galningar, kört om lastbilar o sen kört in mellan två lastbilar. Den som han körde om låg han bara 20 cm framför lastbilen när han skulle kör in framför lastbilen. Lastbilschaffören tutade o hötte...
Mycket bra undersökning som publiceras varje år på https://www.svenskkollektivtrafik.se/