Isabella Måleri & Renovering AB

5.0

3 omdömen om Isabella Måleri & Renovering AB

Ken E
Wrote about Isabella Måleri & Renovering AB

Jag är mycket nöjd med Isabella Måleri & Renovering! De hjälpte mig att måla hela min lägenhet, lägga fiskbensparkett och slipa golven, och resultatet blev verkligen över förväntan. Allt utfördes noggrant, professionellt och med stor känsla för detaljer. Det var också en konstant och tydlig kommunikation under hela projektet, vilket uppskattades mycket. Vi fick även rådgivning i deras showroom där de visade olika alternativ och behandlingar. Det gjorde att vi kände oss trygga i våra val och kunde tydligt se hur slutresultatet skulle bli. Jag kan varmt rekommendera dem!

Svar från Isabella Måleri & Renovering AB

Hej Ken, Tack så mycket för din fina recension! 😊 Det var ett nöje att få hjälpa er med renovering av er lägenhet! Vi är glada att ni uppskattade både resultatet och rådgivningen i vårt showroom. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka!

Carolina H
Wrote about Isabella Måleri & Renovering AB

Jag är mycket nöjd med arbetet som Isabella Måleri & Renovering AB utförde. De var professionella, noggranna och höll en bra kommunikation genom hela processen. Arbetet utfördes med hög kvalitet och resultatet blev över förväntan. Det märks att de har stor kunskap och erfarenhet inom sitt område. Rekommenderar!!

Svar från Isabella Måleri & Renovering AB

Hej Carolina, Stort tack för ditt fina omdöme och förtroende! Hoppas ni kommer trivas fint i ert nya hem✨ Vänliga hälsningar, Isabella Måleri & Renovering

Anders L
Wrote about Isabella Måleri & Renovering AB

Jag har anlitat dom vid 3 tillfällen för målning samt golvslipning av min bostad vid Odenplan samt min sommarbostad. Dom är profesionellt noggranna och jag är jättenöjd med resultaten. Dom är dessutom trevliga och lätta att ha med att göra. Anders Lindgren Karlbergsvägen 32b.

Svar från Isabella Måleri & Renovering AB

Hej Anders, Stort tack för ditt omdöme! Alltid lika roligt att få hjälpa till igen ⭐ Vänliga hälsningar, Isabella Måleri & Renovering