Hjälpsam säljare, Gustaf. Tyvärr gick isolermaskinen i sönder, men åtgärdades till nästa dag. Städade undan efter varje dag.
Isolerab
Välkommen till Isolerab och den trygga vägen till lägre energikostnader och ett friskare inomhusklimat! Med tusentals utförda installationer i ryggen erbjuder vi dig som kund isolering och frånluftsventilation i världsklass! Isolerab AB grundandes 2011 och har sedan dess hjälpt villaägare. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner...
2239 omdömen om Isolerab
Sedan starten hos Reco 2020
Väldigt trevlig personal och jobbet verkar proffsigt utfört.
Trevlig och tillmötesgående personal. Hade möjlighet att skräddarsy min tjänst som var isolering av vind.
Otroligt mycket trevligt besiktningsman Filip.Och även dom andra var trevliga
Mycket trevligt och proffessionellt bemötande. Vi köpte mögelbehandling och tilläggsisolering av vinden, samt nytt ventilationssystem. Vår förväntning av förbättrad inomhusluft märktes på en gång. Vi är mycket nöjda med Isolerab och kan varmt rekommendera företaget för våra vänner och bekanta. Jouko och Anna-Liisa Lehtinen
Tänkte vänta tills dom är klara, men mögeltvätten helt nöjd med,ventilation som är på gång hoppas ja blir bra när det är klart mvh
Det gick snabbt och verkar funka bra!
Mycket trevliga grabbar som gjorde jobbet Man får uppskatta att de hade tid att prata lite med oss äldre samt informerade vad de gjorde och förklarade på ett bra sätt. Har ingen kunskap på själva jobbet men vi fick ett bra förtroende för grabbarna. Ett stort tack och God Jul och ett bra år 2026
Inkännande, tillmötesgående och smidigt.
Mycket bra uppträdande av både försäljare och montörer samt mögelsanerare
Trevlig personal som sprutade cellulosa på vinden
Väldigt bra bemött av personalen. Noga information om deras jobb med min vind. Rekommenderar denna firma.
Vi köpte isolering och mögelbekämpning Försäljaren var klar och tydlig. Fick god information när de skulle komma och under arbetes gång.
Installation för bättre ventilation o bättre luft miljö.Trevligt bemötande av killarna som var här.
Precis enligt förväntan……………….
Allt gick smidigt och bra enligt överenskomme
Trevlig personal Bra bemötande Tycker att deras helhetslösning är bra att man ser påhelheten Tänker isolering ventilation mögelbekämpning Än så länge är jag nöjd med deras arbete Mvh Regina
Blev väldigt bra bemött av isolerab vänlig och trevlig personal. Snabba och effektiva arbeten. Då de utförde sanering och mekanisk ventilation samt tilläggsisolering.
Snabbt Effektivt Prisvärt Trevliga arbetare.
De gör sitt bästa för att kunden ska vara nöjd och försöker hitta på olika lösningar för att få åtgärderna gjorda och genomförda. Man kan verkligen ha tillit till de.
We recently installed a Healthbox ventilation system through Isolerab and encountered several issues with the unit. Unfortunately, getting support from Isolerab was difficult and caused us quite a bit of frustration. However, Oscar stepped in and completely changed the experience. He took charge of the situation, communicated clearly, and followed up consistently until the problem was resolved. (faulty Healthbox unit was replaced with the new one) Oscar visited us several times to check and to make sure everything was working...
Trevlig säljare, utförarna tilläggsisolerade vinden snabbt. Ser bra ut på vinden, återstår att se om isoleringen har någon effekt.
Montering av ventilation. Mycket professionellt utfört. Minus är dålig information på fakturan från LF om slutsumman. Den stämde inte med vad vi faktiskt ska betala samt att det stod att det var ränta, vilket är felaktigt.
Trevlig personal med bra kunskap om sitt jobb. Snabbt utförande, tog dem knappt 4 timmar att ordna min vind. Kände skillnaden redan samma kväll!
Trevliga o duktiga killar som utförde jobbet. Prisvärt och snabb leverans
Jag köpte Healthbox 3.0. Och sanering av mögel. Killen som var här först var saklig och nogrann killarna som gjorde jobbet var och duktiga att förklara vad de gjorde. Väntar på en elektriker som ska få igång allt.
Det började med kostnadsfri besiktning av vinden. Det visades vara mögel där. Fick sedan utförlig information om det kan behandlas. Mögelsanering, ta bort befintliga isoleringsmattor och slutligen lösullsisolering. Tyvärr kunde det inte byggas landgång då utrymmet inte räckte till men väl sarg ovanför vindsluckan. Snabbt och väl utfört arbete och mycket trevlig personal. Vill varmt rekommendera Isolera till andra med liknande problem. Mvh Morgan Lindmark, Farsta
Kanon snapt o efektivt är mycker nöjd .
Mycket trevliga killar och informativa. Kunde inte vara bättre.
Trevliga pojkar. ,jobbade snabb o bra.
Trevligt rakt igenom; trevlig personal som hörde av sig om ankomst och bra utförd isolering av vinden. Tycker redan dag 2 att det är varmare och behagligare inne. Känns som jag inte behöver oroa mig för mögel längre.
Arbetet verkar bra. MEN Jag fick igår en faktura på över 36 000 kronor TROTS att vi kommit överens om 1065 kronor per månad i 3 år!! Jag har försökt ringa er men får inte tag i någon! Ring mig 073 686 25 58. Mvh Mona.myren38@outlook.com
Treviga killar bra information och jag hoppas på en längre värmekostnad den här vintern mvh Maud S
Följde uppgjorda planer, kom i tid, bra information. Mycket trevlig personal, svarade på våra undringar. På oss verkade det som ett gediget arbete. Isolerade vinden med cellulosa ull.
Duktig personal. Jobbade snabbt och hänsynsfullt. Inget att städa efteråt. Ny luft i huset redan efter några timmar!
Två stjärnor för kompetenta och trevliga hantverkare. I övrigt en urusel upplevelse. Kanske till och med den sämsta kundupplevelse jag haft. Besiktningsmän med skrämseltaktik och löften som inte kunde infrias. Många lager av chefer där ingen verkar vilja ta ansvar när grejer inte går som tänkt. Bor du i Stockholmsområdet – gör dig själv en tjänst och välj en annan leverantör.
Trevliga killar som jobbade snabbt och effektivt. De var lyhörda o hjälpsamma. Deras uppgift hos mig var att tilläggsisolera min vind.
▪︎ Jättebra ▪︎ Levde upp till det vi tänkt oss,får se om vi märker skillnad längre fram gällande luften i huset. ▪︎ Upplevelsen var bra,vi hade svartmögel,dålig ventilation/luftkvalitet och undermålig isolering på vind.
Bra bemötande från de som inspekterade inför jobbet. Själva arbetet utfördes snabbt och effektivt bara på 2 timmar.
Bra och trevliga, öppna får frågor både före och efter. De är flitiga och gör ett bra jobb! Bilder tas på vind innan och under tiden de isolerar. Bilder som jag som kund får. Mycket bra! Vänliga hälsningar Thord
Mycket trevlig personal. Allt skött på bästa sätt. Bara positiv upplevelse.
Hade tidigare problem med fukt på insidan av fönstren, speciellt på morgonen när rullgardinen varit nerdragen. Nu är det inte en "droppe" på fönstret efter installationen av ventilationen. Luften känns också allmänt fräschare. Installatörerna gjorde ett jättefint jobb med ventilerna i taken och väggarna. Hittade inte ett sågspån på golvet efter dom lämnat. Men, blev lite besviken på jobbet dom gjorde på vinden. Isoleringen var slarvigt återställt så det fixade jag själv till efteråt. Dom hade säkerligen kommit tillbaka om...
Allt fungerade som det var tänkt och arbetet utfördes av mycket proffsig och trevlig personal. Det enda som inte var helt bra var allt damm i hall ock kök när isoleringen sprutats in.
Kunniga o trevliga och bra information Installation av ventilationssystem samt mögelsanering på vind
Proffsigt utfört arbete, trevligt bemötande.
Trevligt, bra bemötande från början till slut. Lätta att få tag i.
Trevligt bemötande från start. Effektivt och snyggt genomfört arbete. Väldigt nöjd!
Trevligt bemötande och snabb leverans.
Detta är skickat till fel nummer. Jag heter Karin
Bra jobb Lyssnade av så kunden var nöjd. Duktiga och trevliga grabbar som utförde arbetet.