Isolerab

www.isolerab.se
  • BadgeFiveYears
1 611
4.4

Välkommen till Isolerab och den trygga vägen till lägre energikostnader och ett friskare inomhusklimat! Med tusentals utförda installationer i ryggen erbjuder vi dig som kund isolering och frånluftsventilation i världsklass! Isolerab AB grundandes 2011 och har sedan dess hjälpt villaägare. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner...

1611 omdömen om Isolerab

Sedan starten hos Reco 2020

Torbjörn B
Skrev om Isolerab

Bra utfört men märkligt att få en faktura som ska betalas senast 12/5 samtidigt som det följer en uppmaning att inte betala före den 15/5. Det rimliga att varit att skicka fakturan senare så man inte bara en dag på sig att betala. Vi fick informationen om upplägget muntligt, men har redan skickat in betalningen då vi missade den bifogade lappen, men vi ville inte missa sista betaldatum, så nu har vi betalat in. Så får vi se hur det går.

Ing-Marie K
Skrev om Isolerab

Det verkar vara ett seriöst företag. De var mycket artiga och trevliga. De förklarade tydligt vad de skulle göra hos mig. De kom på suveräna lösningar med ventilationen. Allt har gått så smidigt. De till och med dammsög efter allt spill. Jag är så nöjd.

Anders S
Skrev om Isolerab

Proffsigt bemötande och utförande enligt överenskommelse på rätt tid. Trevliga att ha att göra med.

Lars F
Skrev om Isolerab

Snabbt och smidigt, noggrannhet. Kunnig och trevligt bemötande av personalen.

Stefan R
Skrev om Isolerab

bra genomgång av jobbet med bes.man arbetarna förklarade utförandet innan start och utförandet gick snabbt och smärtfritt,bra jobbat!

Lars-Åke N
Skrev om Isolerab

Duktiga montörer,kunniga med programmering till våra telefoner snyggt efter montaget Även första kontakten med deras representant var bra Genomgående högsta betyg Ett företag som vi rekommenderar hälsn. Familjen Nordin

Sören W
Skrev om Isolerab

På ett mycket bra sätt. Man har ju funderingar när det kommer en försäljare, men han presenterade ett bra förslag. De hantverkare som har varit här och gjort ett bra jobb. Jag är nöjd och jag köpte allt i paketet, (behandling, ventilation och isolering)

Patrik D
Skrev om Isolerab

Trevliga killar som var här och jobba👍

Everth L
Skrev om Isolerab

Bra personal och utfört arbete. Men tyvärr har vi huset fullt av damm har behövt plastar alla dörrar men annars är det bra.

Bernt-Åke A

Mycket bra .Snabbt åtgjärdat Sprutade lösull på vinden.

Thomas K
Skrev om Isolerab

Trevligt folk...lätt att ha och göra med.. Bra resultat....inget krångel....

Per L
Skrev om Isolerab

Blev bra bemött av alla inblandade 🙂 Hade inte några specifika förväntningar Men allt har skötts på ett professionellt sätt Har blivit mindre att betala på elräkningen efter att ha tilläggsisolera på vinden + installera ventilation och det är redan bättre luft på övervåningen 🙂

Ulf B
Skrev om Isolerab

Mycket trevliga och kunniga. Allt gick väldigt smidigt.

Anders W
Skrev om Isolerab

Bra bemötande. Förväntningarna är väl att det ska visa på lägre energikostnader och bättre inomhusklimat. Vi valde att isolera. Sargen runt luckan kunde ha gjorts tätare (glipor i hörnen) samt att det var skräpigt av isolering på utsidan efter att de lämnat.

Magnus S
Skrev om Isolerab

Köpte mögelbekämpning och tilläggsisolering. Försäljaren Alexander var kunnig och fötroendegivande. Uppdraget löstes snabbt och på avtalade datum. De som utförde jobbet var effektiva, trevliga och städade upp efter sig. Sammantaget: jättebra och prisvärt.

Sten F
Skrev om Isolerab

Mycke trevliga och kunniga killar som var här och gjorde en friskluftinstallation i vår villa. På vinden installerades en Healthbox 3.0 , då man vid besiktningen konstaterat mögelbildning på yttertaket undersida. Gjordes också en mögelbekämpning. Mycke nöjd med utfört arbete.

Anna T
Skrev om Isolerab

Enkelt och bra. Trevligt bemötande både innan och under arbetet.

Eileen A
Skrev om Isolerab

Vi kom i kontakt med William först när han ringde på och presenterade sina tjänster - vind kontroll, ventilation och isolering. Vi egentligen inte är så förtjust i att folk ringer på och erbjuder saker. Men, så var det att vi hade pratat om tilläggs isolering på vinden tidigare. Och så blev det. Mycket trevlig bemötande av William med kompanjon från Karlstad. Fick noggrann besktning av vinden. Arbetet utfördes inom den tid som sagts. Och priset verkade rimligt. Trevliga killar allihopa och mycket service minded. Städade...

Laila B
Skrev om Isolerab

Isolerande gjorde ett hembesök hos mig. Har blivit väl bemött viid kontakt. Trevliga killar som gjort jobben.. Har tilläggsisolerat vinden och det känns bra efter en viss tvekan.först. Känner mig mycket nöjd..Idag är elektrikern här och gör det sista jobbet.

Ruth F
Skrev om Isolerab

Jätte bra trevlig kille. Bra jobbat

Maj B
Skrev om Isolerab

Ett fint bemötande av kunnig säljare. Isolerab levde verkligen upp till mina förväntningar. Jag köpte isolering av vinden på inrådan av säljaren efter att han noggrant sökt igenom vinden. Personalen som utförde jobbet var mycket tillmötesgående.

Owe H
Skrev om Isolerab

Snabb och bra affär. Duktiga trevliga grabbar som fixade det hela. Ett litet missförstånd om dagen de skulle komma bara. Ingen stor fråga, annars bra bra som sagt!

Lena A
Skrev om Isolerab

En trevlig säljare som gjorde ett bra jobb för att sälja in sina tjänster. Duktiga hantverkare som hadde koll på hur arbetet skulle utföras.

Sonia E
Skrev om Isolerab

Bra information, snabbt utfört och bra att de städade efter sig.

Lars-Erik L
Skrev om Isolerab

Duktiga hantverkare , som fixade mögelsanering och tilläggsisolering. Besiltningsmannens insats inte helt ok. Gick igenom en del av vinden och gav oss ett pris på isolering , mögelsanering och ventilation Då ventilationen skulle installeras visade de sig att detta inte var möjligt p g a för trångt utrymme. Avdrag skedde från ursprungspriset. Vi hade vissa meningsskiljaktigheter om priset och antal timmar , som lagts ned vid arbetet

Bo E
Skrev om Isolerab

Ett mycket proffsigt och trevligt bemötande av säljaren och även av grabbarna som utförde arbetet . Av bilderna att döma så är det mycket bra utfört ( jag har inte varit upp på vinden och tittat själv ännu) Mögelbehandling och isolering är utförda .

Henrik S
Skrev om Isolerab

Bra bemötande och snyggt utfört arbete!

Jeanette R
Skrev om Isolerab

Ni fixad allt utan att jag märkte något. Lite rester på marken utanför var allt som syntes.

Gun E
Skrev om Isolerab

Bemötandet var toppenbra. Vet inte vad jag skulle förvänta mig, men allt kändes bra . Grabbarna gjorde ett jätte fint jobb. Känns bra att vitmöglen är behandlad och att jag gjort en tilläggsisolering.

Johan N
Skrev om Isolerab

Trevlig säljare och bra killar som gjorde jobbet.

Eva N
Skrev om Isolerab

Bra utfört arbete och trevlig personal.

Peter H
Skrev om Isolerab

Ett lättsamt och positivt bemötande. Hade länge funderat på tilläggsisolering av vindsbjälklaget när IsolerAB kontaktade mig . Besiktning, offert för sanering och isolering till acceptabel kostnad och ett snabbt genomförande av trevlig personal. Nu väntar jag bara på fakturan.

Anne R
Skrev om Isolerab

Besiktningsmannen visade sig ha tagit till ( gammal tant som ingenting begriper?) så när de som skulle göra arbetet kom vägrade de och krävde ombesiktning. HEDER åt ledaren vars namn jag tyvärr inte vet. 🤩 Ny besiktning och priset kunde reduceras eftersom mindre behövde åtgärdas. Arbetsgruppen får bara + (plus).

Jesper S
Skrev om Isolerab

Vi tilläggsisolerade och fixade ventilationen. Det gick snabbt och man kände direkt att luften inomhus blev bättre.

Niclas L
Skrev om Isolerab

Bra bemötande, snabba med arbetet och okej städat efter utfört arbete. Kan uppleva att det var lite lång tid mellan installation av ventilationen och när elektrikern kom för att dra elen. I stort är jag nöjd

Ingela H
Skrev om Isolerab

Bra bemötande. Ej påstridig. Lugn och informerade bra. Tog tid på sig och svarade på frågor. Köpte tilläggsisolering på vinden,vilket vi kom fram till att vi behövde åtgärda nu.

Kristina A
Skrev om Isolerab

Bra bemötande och snabbt och smidigt utförande av arbetet. Tyvärr missades det att sättas vindpapp mot kattvindarna, så mycket isolering hamnade där det inte inte skulle vara. Vi har dessa utrymmen till förvaring och det ledde till merjobb för oss att sanera dessa utrymmen. Vi är ändå i det stora hela mycket nöjda med Isolerab och hoppas såklart att ventilationen och värmen i huset blir bättre . Mvh Kicki och Johan

Dylan S
Skrev om Isolerab

Bra bemötande .Saneringen utförde på kortare tid än jag fick info i början att det tar mellan 2 till 3timmar men utfördes på ca 50 minuter.Jag vet inte att saneringen täcker hela vinden? Men i övrig var bra bemötande och trevligt personal.

Peter J

Proffsigt bemötande av montörerna

Mats J
Skrev om Isolerab

Toppen bra personal , duktiga killar . Jag är nöjd !

Nils Mikael J

Trevliga kunniga och effektivt hela vägen från försäljningen till leverans

Gun S
Skrev om Isolerab

Hej! Svarade på er förfrågan ang mitt omdöme igår, men vet inte om det gick iväg. Skrev i vilket fall att det var trevliga och som jag hoppas proffsiga killar som utförde arbetet. Jag tar mig ju inte upp på vinden, så jag kan kolla. Behandlingen av mögel gick väldigt fort, en knapp halvtimma. Det jag glömde säga igår var att vid kraftig vind uppstår ljud som är störande särskilt nattetid, eftersom en av ventilerna är placerade i sovrummet, plus att det vid vind drar från ventilerna. Förhoppningsvis är fördelarna med installationen...

Inger B
Skrev om Isolerab

Seriöst och trevligt bemötande! Inga snacksaliga försäljare! De som gjorde isokeribgsjobvmet träffade jag aldrig. Men förmodar att det gjorde ett seröst jobb enl instruktionen. Utfallet kan jag inte säga något om i nuläget när våren är kommen. Heta sommardagar och kalla vinterdagar visar nyttan av jobbet. Inväntar ffa lägre eneriräknkngar i vinter och kanske mindre bruk av fläktar i sovrummen nu i sommar. Jag är förväntansfull ensamstående husägare. Med återkommande skidåkare vintertid och cyklister sommartid - i Vasaloppstider....

Gunilla E
Skrev om Isolerab

Väldigt trevlig försäljare som förklarade ordentligt

Stefan M
Skrev om Isolerab

Duktiga och lyhörda vid beställning och installation. Förklarade app bra.

Karin B
Skrev om Isolerab

Isolerade vinden, trevliga killar som förklarade vad dom gjorde 👍

Jan T
Skrev om Isolerab

Trevligt, pedagogiskt och tryggt bemötande. Inget säljsnack utan rent problemlösande fokus. Enormt snabb action från det att vi tog beslutet tills dess att nya ventilationen och tilläggsisoleringen var klart. Jag rekommenderar varmt till andra att ta kontakt med Isolerab!

Per L
Skrev om Isolerab

Jag beställde mögelbehandling och tilläggsisolering. Är nöjd med arbetet!

Jan H
Skrev om Isolerab

Trevligt bemötande Isolering av vind och installation av ventilation och allt gjordes på avtalad tid

Tomas T
Skrev om Isolerab

Mycket trevlig personal, samt kom när det var planerat,jobbade snabbt och effektivt. Nu återstår att se om isoleringen också har gjort någon skillnad för oss. Vi isolera kallvinden.