De kom, gjorde vad de skulle och var trevliga medan de utförde arbetet och sedan städade de efter sig 👍
Isolerab
Välkommen till Isolerab och den trygga vägen till lägre energikostnader och ett friskare inomhusklimat! Med tusentals utförda installationer i ryggen erbjuder vi dig som kund isolering och frånluftsventilation i världsklass! Isolerab AB grundandes 2011 och har sedan dess hjälpt villaägare. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner...
2631 omdömen om Isolerab
Sedan starten hos Reco 2020
Proffesionellt bemötande från var enda person vi mött i hela kedjan. Otroligt duktiga, smidiga och trevliga. Vi är så nöjda med all information vi fått och vi är nöjda med hela installationen. Luften känns fantastisk och vi ser med spänning fram mot vintern för att se om vi får det varmare inne. Rekommenderar varmt (och kallt🙂).
Trevligt bemötande, bra service, snabbt och smidigt utfört arbete med att tilläggsisolera vår vind.
Tilläggsisolering av vind nyss utförd. Alla kontakter med Isolerab har varit mkt professionella och effektiva. Tyvärr isolerades inte lucka till vind så kan inte säga att isoleringen är komplett. Får fixa detta själv, vilket är en besvikelse. Hur bra tilläggsisolering verkligen blev avgörs först i vinter.
Ifrån det första besöket med säljaren till att sanering samt resterande beställda arbeten utfördes måste jag säga att min upplevelse av Isolerab var mycket positiv. Kunnig, trevlig personal med ett proffesionellt bemötande genom hela processen. Rekommenderas varmt.
Trevligt bemötande av säljaren Alex. Installatörerna , Jonas och kollega, var kommunikativa, tillmötesgående och professionella i sin inställning och lösningsorienterade. Som helhet var min interaktion med Isolerab en mycket bra upplevelse och jag kan starkt rekommendera dem.
Jättebra upplevelse trevliga killar Jonas och Hugo det gick fort och smidigt jag kommer att rekommendera er för andra Tack från Tomas
Vi är otroligt nöjda med Isolerab! Från första kontakten till genomförd inspektion har allting känts väldigt professionellt och smidigt. De kom hem till oss och gick igenom vinden noggrant. Trots att vi har platt tak och flera väldigt trånga och svåråtkomliga utrymmen lyckades de hitta bra och genomtänkta lösningar för hur vi kunde tilläggsisolera. Det kändes verkligen som att de tog sig tid att förstå just våra förutsättningar och hitta den bästa lösningen, istället för att bara komma med ett standardförslag. Dessutom...
Efter lite trevande start fick de upp farten och blev klara med installationen av ventilationen på en dag. Appen är lite buggig men fyller gott sin funktion.
Trevliga kunnig personal bra bemötande och servicinriktade
Proffsigt och trevligt bemötande rakt igenom. Kan varmt rekommenderas när man behöver professionell hjälp med ett hus som har självdrag.
Professionell service och goda uppriktiga kontakter från första kontrollen av vinden tills dags dato och deras tekniker är kunniga och informativa. Arbetet är ännu inte slutfört men arbetet torde göras klart medio augusti.
Väldigt smidigt och trevlig personal som utförde en tilläggsisolering av vinden
Får välja se när allt är inkopplad, fattas el ska komma en elmotor nästa vecka o koppla in anläggningen.
Mögelbehandlig och tilläggsisolering. Blev bra bemött av försäljaren. Och av killarna som gjorde arbetet. Men vi upplevde att det gick alldeles för fort för att arbetet blev riktigt gjort. Gick på 2 timmar. Hade fått en annan uppfattning. Anton kom och tittade och tog bilder och arbetet ska vara väl utfört. Det blev också otroligt dammigt. MVH Lars och AnnBritt
Bra städat snyggt bra kontakt
Proffsiga. Punktligt och snabbt.
Tydligt, inget tjat och glada gubbar hela vägen igenom. Alla som varit här har varit tillmötesgående och tydliga med allt dem gjort och jag är super nöjd! Ända jag skulle kunna anmärka på är priset, lite dyrt. Men är väll det som håller isär proffs från noobs.
Rivningen av gamla isoleringen gick inte bra . Men resten av arbetet var super bra. Trevlig personal.
Snabbt och effektivt ett bra resultat
Hantverkarna var proffisionella. Dock kunde man inte öppna ytterväggarna mot rummen. Hade inte rätt vertyg tii de tjocka väggarna för ventilationen . Oklart om det behövs då ventilationspalt finns i fönstren. I så fall är priset för högt. Priskalkylen var oproffisionellt presenterad
Försäljaren var kanon, personalen som utförde jobbet var och kanon.Behandling av innertaket för att stoppa tillväxt av svart/vitmögel och tilläggsisolering
Lösningsorienterade och kundfokuserade. De gjorde det där lilla extra för mig som kund. Tog till och med ned en gammal parabol som suttit oanvänd och svårtillgänglig på fasaden i över 10 år. Bara för att de ändå var förbi den med skyliften 🥳
Bra och trovärdig besiktningsman som gjorde ett mycket grundligt jobb med väldigt bra förklaringar. Snabb leverans av åtgärd och installation. Också det gjordes professionellt. Överlag väldigt trevligt bemötande.
Väldigt trevligt och bra bemötande. Tydlig beskrivning på jobbet och professionellt utfört. Vi fick ventilation med Health box installerad och sedan mögelsanering utförd på vinden. Trevliga hantverkare och bra och snabb kommunikation när vi hade några synpunkter och anmärkningar.
Övertygande. Pedagogisk. Belevat. Sundhet. Styrka.
Bra kontakt och snabba svar. Problem löstes på ett smidigt sätt.
Pålitlig firma Kom på överenskommen tid Mycket trevlig och kunnig personal
Mycket trevlig personal. Allt från första genomgången, giftbesprutningen av vindens takstolar och Isoleringen av vinden. Nu får vi se vad det kommer att betyda för värmen både vinter och sommar.
Snabba ryck. Från ena dagen till den andra och allt är klart 😃
Mycket välorganiserat arbete och trevligt bemötande . Fick god information inför och under arbetet. Stort tack
Mycket trevlig och vänlig personal. Jobbet flöt på bra. De blev klara i utsatt tid.
Kan ju inte lämna betyg när inte jobbet är klart.
Tack så mycket för en trevlig dag. Trevliga arbetare med bra hockey resultat.
Snabb och tydlig feedback. Trevligt bemötande. Snabb och professionellt utförande
Trevlig och kompetent personal med väl utfört arbete
Jag är nöjd med arbetet och bemötandet. Dom utförde mögelsanering, installerade ventilationssystem på vinden samt tilläggsisolering på vinden.
Trevlig och duktig personal. Bra information om arbetet som utförts
Det var bra, proaktiva och uppriktiga. På plats valde vi att ta bort ett frånluftsdon då det hade blivit överflödigt.
Snabb och bra bra montörer verkar kunniga
Arbetet utfördes helt enligt offert. Mögelsanering dag ett och isolering dag två. Snabbt och professionellt utfört arbete!
Väldigt trevliga! Allt gick så snabbt och smidigt, inget krångel öht! Har ingenting att klaga på, så nöjd!
Vi blev mycket väl bemötta. Vi upplevde att de var proffisionella och gjorde ett gott intryck på oss.
Jag köpte sanering, mekanisk ventilation och tilläggsisolering. Mycket bra förklarat vid besiktningen, både före och efter själva avsyningen av vinden. Alla som varit här har varit väldigt trevliga, duktiga på att förklara samt tillmötesgående och flexibla. Varit toppen att få sms på när de beräknat att dyka upp. Positivt att de städade efter sig! (Missade ett ställe men det gjorde inget)
Otroligt trevliga och kunniga på sin sak och så skönt att alla var anställda under samma företag, så att alla frågor kan ges samma företag också. Luften känns inte längre så tung och vi tyckte med min man att skillnaden märktes redan första dygnet. Vi kommer nog bara vända oss till Isolerab med våra ventilations och isoleringsproblem fr.o.m. nu. Riktigt proffsiga!
Bra service, bra utfört arbete!
Snabb och trevlig service men hade inga städgrejer med sig del av dagarna arbetet utfördes.
Vi fick ett trevligt och vänligt bemötande, både av säljaren och dom som gjorde isoleringen. Den invändiga takstegen kom också upp trots lite extra jobb. Vi är helnöjda!
Lätt att komma i kontakt med isolerab. Bra bemött av de som utförde arbetet. Hade svar på de flesta frågor jag ställde? De utförde tilläggsisolering på vinden.
Tack för ett mycket bra samarbete! Jag är väldigt nöjd med både bemötandet och resultatet. Rekommenderas varmt.