Isolerab
Välkommen till Dalarnas ledande lösullsentreprenör!
Med tusentals utförda installationer i ryggen erbjuder vi dig som kund isolering i världsklass!
Isolerab AB grundandes 2011 och har sedan dess endast arbetat med miljövänlig cellulosa och träfiberisolering. Vi lämnar alltid 10 års ansvarsgaranti på utförda jobb.
Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag och är certifierade genom branschorganisationen Behörig Lösull.
Tjänster:
- Isolering golv
- Diffusionsöppna tätskikt
- Möbelbehandling
- Utsugning av gammal isolering
Kontakta oss för rådgivning och offert!
Tjänster:
- Isolering golv
- Diffusionsöppna tätskikt
- Möbelbehandling
- Utsugning av gammal isolering
Kontakta oss för rådgivning och offert!
Utmärkelser
438 omdömen om Isolerab
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Isolerab
Snabbt och smidigt utförande med ett snyggt och funktionellt resultat.
skrev om Isolerab
Tilläggsisolering av taket. Vad vi ser är det bra gjort. Väldigt trevliga arbetare som var till oss.
skrev om Isolerab
Det gick smidigt och fort lite skräp men helt ok
skrev om Isolerab
Säljarna var i och för sig trevliga men tryckte på för att få till en affär trots att jag egentligen velat vänta tills nästa år då jag kunnat utnyttja rotavdraget. Kände mig lite lurad när de gått trots att jag inte riktigt kan säga varför. Känns som om de utnyttjade sin trevlighet för att få till en affär. Det är väl så "duktiga" försäljare jobbar.
De som gjorde jobbet var snabba och trevliga. Kommunicerade bra. De städade upp ganska bra efter sig och plockade bort all gammal isolering från tomt och väg utom de allra minsta tussarna vilka jag fick plocka upp själv. Tog mig under en timme. Huruvida jobbet är riktigt och bra gjort kan jag förstås inte bedöma men det ger sig väl med tiden. -
Isolering av vinden
Bra bemötande, trevlig seriös personal, snabbt genomförande, utmärkt resultat -
skrev om Isolerab
Vi blev mycket bra bemötta av Isolerab.
Vi hade förväntningar på god isolering och det verkar bra vid en okulär besiktning. Vi får väl se vilken besparing om det stämmer med utlovat.
Vi köpte tilläggsisolering av tak. Det fungerade bra även om det blev en försening på ca 1 månad av isolering. Mögelbehandling ommer att utföras senare pga väderlek. -
skrev om Isolerab
Tillförlitlig, bra utförd arbete, god service. Vi är nöjda !
skrev om Isolerab
Bra och snabbt utfört.Vi beställde isolering av vind och mögelbehandling.
skrev om Isolerab
Det kom tre jätte trevliga killar som städade och isolerade min vind, bra bemötande och snabbt gick det , jag har inget att anmärka på, bara nöjd!
skrev om Isolerab
Mycket positiv upplevelse från första kontakten med försäljaren till kontakten med hantverkarna som utförde jobbet otroligt effektivt. Tilläggsisolering av vindbjälklag till en mycket attraktiv kostnad. Enkelt att kontakta den trevlig och kunnige försäljaren när jag hade frågor inför arbetet. Hantverkarna var mycket trevliga och effektiva samt kom även med förslag som minskade min slutliga totalkostnad. Isolerab rekommenderas starkt!
Bra beskrivning av jobbet
Tiderna på jobbet stämde
Trevlig personal -
Väl bemött.
Förväntningar att de gör ett väl utfört arbete enl. överenskommelse.
Vet ej för arbetet är ej slutfört.
Vindsisolering. -
skrev om Isolerab
Trevligt bemötande och snabbt kom offert på tilläggsisolering av vindsutrymme.
Leverans av positiva killar vid utlovad tidpunkt som snabbt och elegant utförde arbetet.
Vi väntar nu med spänning på att se de positiva effekterna av isoleringen i form av lägre uppvärmningskostnader och mindre isbildning på plåttaket, -
skrev om Isolerab
Bra lösning o snabb installation
Besiktningsman/Säljare knackade dörr!
Förväntade oss en felfritt och bra jobb, uppfylldes till fullo.
Trevlig säljare, trevliga installatörer som gjorde en snyggt jobb. -
skrev om Isolerab
Positiv, vi har köpt till läggs isolering av vid.
skrev om Isolerab
Cellulosaisolering! Grundlig besiktning, trevlig personal, snabb isolering på utsatt tid!
skrev om Isolerab
Dom var bra på alla sätt.
Bra bemötande
Snabbt jobbat
Städade efter sig -
skrev om Isolerab
Personligt o trevligt, men ffa. seriöst o professionellt bemötande. Så väl från besiktningsman/säljare till installatörerna.
Jag hade rätt höga förväntningar på dem och de infriades till största del.
Jag är mkt nöjd med den tilläggsisolering jag köpte. Nu ska det bli spännande att se vad det ger i dels känsla hemma och dels i besparing på värmekostnaderna! -
skrev om Isolerab
Bra lite struligt med återkoppling drog ut på tiden
skrev om Isolerab
Dyra men jag hoppas att det är en bra investering.
skrev om Isolerab
Bra bemötande , jobbet väl utfört.
Fakturan specificerad
Etablering
Elverk
Material
Arbete ?????? 3 man i tre timmar Timpris 11300 :- /tim ??????
Borde ha begärt en specifikation av kostnaderna innan jag skrev på avtalet. Känner mej BLÅST
Ps Ingen mögelsanering gjordes enligt kontaktmannen var det för kallt de skall återkomma senare i vår -
skrev om Isolerab
Tydlig och kunnig säljare! Jobbet utfördes helt enligt plan och resultatet blev kanon!
skrev om Isolerab
Grabbarna kom på utsatt dag och gjorde ett bra jobb. Ordning och reda.
De kom när de skulle.
Gjorde det de skulle.
Städade efter sig.
Faktura stämde mot offert.
Bara att avvakta om energibesparingen blir som utlovat och att det inte börjar växa mögel. -
skrev om Isolerab
Snabbt och effektivt dock kunde inte hela jobbet göras på grund av minusgrader ute
Mycket bra utfört av TEAM ROBIN
Mvh BENGT -
skrev om Isolerab
Beställde en tilläggsisolering på vinden.
Ett trevligt och proffsigt bemötande och ett väl utfört arbete. -
skrev om Isolerab
Trevlig killar som utförde jobbet.
Beskrev tydligt vad dem skulle göra och hur. -
skrev om Isolerab
Bra bemötande från början till slut, utförandet var snabbt och smidigt. Kom på utsatt tid och det kändes som att personalen som utförde arbetet var kunniga. Vi är nöjda med valet av företag för tilläggsisolering av vår vind.
skrev om Isolerab
Trevliga och effektiva killar!
skrev om Isolerab
Blev kontaktad genom dörrpåringning.
Vinden besiktigades och jag fick offert på åtgärder som jag beställde vid sittande bord, eftersom jag hade en mögelskada som jag visste om. Leveransen kom på utsatt tid med trevliga och kunniga killar. Arbetet tog c:a 5 timmar för 135 m2 vind med mögelsanering, montera gångbrygga och 30cm lösull.
Är i stort sett nöjd med arbetet, men kan konstatera en hög timdebitering på arbetet. -
Hej,
Lite synpunkter från erat arbete hos oss idag.
1. Vid andra tillfällen när vi haft hantverkare hos oss har vi fått noggrannare tidsangivelser när ni kommer via sms. "Vi kommer kl XX" Det är bra för oss.
2. Städning. Tala om i förväg att det kommer att damma ner genom takluckan så att man tar bort mattor o grejor. Ni kan även lägga ut papp för att skydda golv/trappor.
Att borsta upp skräp o damm med en piasavakvast inomhus är helt värdelöst. Stänker på väggar. Ni måste ge grabbarna bättre städutrustning!
3. Upptagning av ventilationshål ska tydligen ske vid annat tillfälle.
Jaha. När? Hur utförs det arbete? Utifrån eller förväntas någon vara hemma? -
skrev om Isolerab
En okunnig försäljare/besiktningsman, sålde tjänst som ej fanns i utbudet. Beställde mögelbehandling som ej blev utfört, fick en rejält saltad faktura som krediterades såfort jag nämnde att jag tänker anmäla företaget för bedrägeri. Usel återkoppling av problemet som utlovades med.
skrev om Isolerab
Tilläggsisolering 30 cm. Mögelbekämpning vid takfoten.
Landgång gavel till gavel.Mögelbekämpning ska utföras senare vi varmare väderlek.Skyltar som informerade om vad som gjorts skulle sättas upp men glömdes bort,sätts upp i samband med återbesök. Bra bemötande o ok jobb tycker jag. -
skrev om Isolerab
Isolering och mögelsanering av vind. Trevliga killar som utförde jobbet. Tyvärr ingen mögelsanering gjord pga kyla. Återkommer om det
skrev om Isolerab
Artigt, trevligt och professionellt bemötande.
Vi förväntade oss ett punktligt, snabbt och noggrant genomförande av vindisoleringen inklusive fungerande landgång. Har ännu inte hunnit testa landgången hela vägen till murstocken. och vi har heller inte sett slutfakturan. Våningen närmast under vinden känns betydligt varmare än tidigare, men vi har ännu inte sett effekten på uppvärmningskostnaden.
Grovstädning av utrymmet under vindsluckan hade gett ett extra plus i betyget.
Av angivna skäl har vi svårt att redan nu ge en femma i betyg. -
skrev om Isolerab
Jag fick et bra bemötande.
Vi var nog mer oroliga att det skulle bli problem, än att allt bara skulle rulla på. Jobbet är inte helt klart än pga det är för kallt ute, men det blir fem plus om det utförs lika bra som det är hittills.
Vi har fått hjälp med att tilläggsisolera vinden och resultatet verkar bli det vi hoppades på. -
skrev om Isolerab
Blev väl bemött av både säljare och utförare av jobbet.
De levererade enligt min förväntan.
Sammanfattningsvis en bra upplevelse av utfört arbete.
Tjänsten bestod i tilläggsisolering av vindsutrymmet. -
skrev om Isolerab
Två unga killar kom som har noll respekt för andras hem. Lämnade hemmet fullt i isolering, mattor var dränkt i isolering, filmade inne i mitt hem och skickade till obehöriga. Chef kontaktar inte som utlovat.
skrev om Isolerab
Jättebra killar. Har ännu inte kollat uppe på vinden ( isolering cellulosa) . Så betyget är med reservation. Trevlig säljare.
skrev om Isolerab
Effektivt och snabbt. Litet damm här och där.
skrev om Isolerab
Snabbt och bra utfört jobb. Trevlig bemötande
skrev om Isolerab
Dom skötte sig bra med tanke på oturen med maskinen.
Bra och trevligt bemötande
Bra information
Smidigt -
Toppen bemötande
Att dom gjorde ett snabbt och bra jobbigheter att man redan en dag efter höjde inne temp
Tilläggs isolering och jag är helnöjda -
skrev om Isolerab
Bra försäljare och trevlig personal som gjorde jobbet snabbt och effektift
skrev om Isolerab
Bra, jättebra, snabbt och smidigt tackar så mycket.
skrev om Isolerab
Bra och snabb hantering av beställningen som gällde tilläggsisolering av vind. Svårt att bedöma resultatet av energibesparingen på detta stadium. Snabbt jobb som ger ett högt timpris.
bra bemötande,
har inte märkt någon skillnad i temperatur ännu
köpte isolering av vind