Isolerab

Isolerab

www.isolerab.se
  • BadgeFourYears
Omdömen totalt
929
Snittbetyg
4.3
Ring 020-48 00 10 Dela

Om företaget

Välkommen till Isolerab och den trygga vägen till lägre energikostnader och ett friskare inomhusklimat! Med tusentals utförda installationer i ryggen erbjuder vi dig som kund isolering och frånluftsventilation i världsklass! Isolerab AB grundandes 2011 och har sedan dess hjälpt villaägare. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner... 

Skriv ett omdöme

929 omdömen om Isolerab

Sedan starten hos Reco 2020

Visar 929 omdömen med 4.3 i snittbetyg
Renate A
Skrev om Isolerab

Svårt att svara då de inte är klara ännu. Däremot har fakturan kommit med sista betaldag dagen efter att elektrikern gjort en preliminär bokning. Informationen mellan den som kom och sålde tjänsten och de som skulle utföra har varit dålig. De som skulle installera ventilationen hade inte fått information om vad som skulle göras.

Ingrid P
Skrev om Isolerab

Bra bemötande, verkade kunnig. Killarna som gjorde jobbet var trevliga. Sanering och isolering av vind.

Lars R
Skrev om Isolerab

I det stora hela godtjänt. Efter en besiktning och konstaterande att fukt ( mögel) fanns på vinden bestämdes att göra en sanering och installera ett frånluftsaggregat där för att få bort fukt i huset. Arbetet utfördes och rapporterades klart, vid kontroll av arbetet fanns vissa brister att rapportera till företaget. Efter ca en vecka åtgärdades bristerna.

Göran B
Skrev om Isolerab

Första intrycket var mkt bra genom den representant (Ibbe) som knackade på vår dörr. Säljande men på ett ödmjukt & trevligt sätt med saklighet som fokus! Alla planerade hålltider har hållits och även Filips om ringde för att ändra en tid gav ett mkt bra intryck på telefon. Tjänsten genomförd och levererad enl förväntan!

Donald T
Skrev om Isolerab

Alltid i tid, trevlig och gjorde väldig bra jobb.

Sven S
Skrev om Isolerab

Trevliga arbetare …arbetsvilliga gjorde ett kanon jobb mycket nöjd ….

Jouni armas M

Trevlig säljare och trevliga alla som vi var i kontakt med. Alla gjorde sina jobb snabbt och effektivt. Nu är vinden isolerad. Även priset var skapligt.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Kjell S
Skrev om Isolerab

Var tveksam när Säljaren ringde på dörren och erbjöd gratis besiktning av Min kallvind Släppte upp honom på vinden själv stod jag på stegen i hallen vid (vindsluckan) och tittade mycket riktigt så fanns der spår sv mögel Han räknade fram ett pris efter rotavdraget Ingen tvekan antog priset direkt mycket trevlig kille (IBBE) HETTE HAN Allt fungerade bra såväl när det sprutade påbekämpningsmedel även Han var trevlig IDAG Tisdag 14 maj kom isoleringskillarn jätte trevliga grabbar Allt har fungerat bra kan verkligen rekommendera Isolerab

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Mikael L
Skrev om Isolerab

Trevlig säljare och trevliga grabbar som kom och isolerade. Har verkligen i vet att klaga på.

Marcus A
Skrev om Isolerab

Vi är nöjda med resultatet, märker stor skillnad efter tilläggsisolering av vind och installation av ventilation på övervåningen. Hade dock önskat en tydligare kommunikation och överblick kring tidsplanen.

Hans V
Skrev om Isolerab

Bra priser, vänligt bemötande, snabb och effektivt arbete.

Monica L
Skrev om Isolerab

Jag är jätte nöjd med bemötandet av både säljare och killarna som gjorde jobbet., de var mycket trevliga och kunniga. Jobbet gjordes på utsatt tid och proffsigt. Jag hade beställt tilläggs isolering av vind. Så nu hoppas jag att det kommer att märkas i sommar att det är svalare inomhus, vilket utlovats i broschyren 😀 Monica

Karl-Gustaf F

Duktig säljer. Bra att dom fixade allt. Duktiga montörer och snickare.

Thomas D
Skrev om Isolerab

Bra presentation. Snabb och väl genomförd leverans!

Gert L
Skrev om Isolerab

Jag har fått ett mycket bra bemötande av de personer som jag haft kontakt med. Jag tycker dock att förutsättningarna för jobbet inte var helt klara. De personer som utförde jobbet kunde dock ställa om och utföra jobbet som jag ville ha det. Det blev hyfsat bra men inte perfekt. Arbetet gällde lösullsisolering av vind.

Thor A
Skrev om Isolerab

Trevliga och snabbt och bra jobb

Gillis S
Skrev om Isolerab

Vänligt och hjälpsamt bemött, att få ett bra arbete utfört , vilket gjordes med beröm. Mögelsanering, ventilation ,tilläggsisolering. MVH Gillis Strömberg.

Jonathan S
Skrev om Isolerab

Trevlig och informativ säljare även om det blev lite tokigt i offerten som sedan rätades ut av platschef, så det kändes bra oavsett. Bra bemötande från alla olika delar av processen. Vi gjorde "hela paketet", mögelsanering, ventilation, isolering.

Eva S
Skrev om Isolerab

Bra bemötande från både säljare/besiktningsman och utförare, men tyvärr lyssnade inte utföraren ordentligt på min förklaring om att filterboxarna måste vara åtkomliga efter tilläggsisoleringen. De åtgärdade det hela så gott det gick innan de åkte härifrån men det blev inte så bra som det hade blivit om de gjort rätt från början.

Peter G
Skrev om Isolerab

Mycket trevliga och mycket god kunskap, rekommenderar isolerab till alla.

Charlott L
Skrev om Isolerab

Bra bemötande av Ibbe som hade hög servicenivå, gick igenom allt och även tog reda på svar om han inte kunde, förklarade hela processen som höll enligt plan. Bra partners som var trevliga och professionella.

Hans B
Skrev om Isolerab

Snabba och duktiga installatörer

Jan F
Skrev om Isolerab

Allt fungerade som förväntat trevlig personal

Mimoza G
Skrev om Isolerab

Besiktningen gick bra, han som var här car supertrevlig. Dock fick vi aldrig bekräftelse på vilken tid ni skulle komma. Lite dålig uppföljning måste jag säga. Annars var det bra! Personalen var trevlig och proffsig och resultatet blev precis som utlovat! :)

Azhar M
Skrev om Isolerab

Jätte bra företag! Tar ansvar och om någonting går snett så ser dem till att fixa det på en gång.

Helen N
Skrev om Isolerab

Sakkunnig och trevlig försäljare vid en första kontakt. Arbetet flyter sedan på enligt plan.

Carl B
Skrev om Isolerab

Bra. Gjorde det de skulle.

Erika B
Skrev om Isolerab

Bra bemötande. Säljaren lovade lite mer än han kunde hålla så det är en förbättringspotential. Killarna som monterade var trevliga och lyhörda, de flesta skötte jobbet med så lite nedskräpning som möjligt. Återstår att se hur ventilationen fungerar, mest kommer det märkas till vintern om vi slipper kondens på rutorna. Tyst är den i alla fall.

Roger J
Skrev om Isolerab

> Bemötandet och utförande är mycket bra! Jag fick bra förtroende. > Då jag inte kunde uttrycka mina frågor eller undringar förrän senare på kvällen. Förväntade mig inte heller ett svar på mina frågor förrän dagen efter, på arbetstid. Jag fick svar på dem senare samma kväll. Mina förväntningar var inte höga, då jag inte visste hur exakt saker och ting ska fungera eller vara. Utförlig och undervisande förklaringar och effekten på utfört arbete, gjorde att jag fick mycket höga förväntningar av effekten på min investering... 

Jan-erik K
Skrev om Isolerab

Mycket trevligt bemötande och professionellt arbete

Nikola H
Skrev om Isolerab

Allt var perfekt och alla tider fungerade jättebra från offert av Borlänge Mattias tills allt arbete var klar och enligt överenskommelse med dem. Installations personal, mögel bekämpning samt tilläggsisolering, mycket trevliga och mycket bra arbete. Vi skall inte glömma att priset var också bra. Jag har redan börjat rekommendera Isolerab till några bekanta. Vi får se vad de gör.

Göran N
Skrev om Isolerab

Produkten verkar vara bra. Bra info! Bra planering! Trevligt bemötande. Tips: Det blir alltid lite spill,med en damsugare gör man enkelt rent och lämnar utan att beställaren får städa.

Tage N
Skrev om Isolerab

Vi fick förtroende för försäljaren och bestämde oss. För att anlita isolerab. Vi ansåg priset var lite högt och inledde en förhandling. Säljaren gick med på vissa eftergifter som var avgörande för oss. Senare visade det sig att han inte fört dessa uppgifter vidare inom företaget. Pga av det förtroende vi fick för försäljaren kollade vi inte vad han skrev på det preliminära ordererkännandet utan kände oss trygga med hans muntliga löften. . Därav följde en viss diskussion om diskrepansen mellan firmans standard och försäljarens... 

Henrik J
Skrev om Isolerab

Bra utfört jobb och de kom innan det utsatta första datumet. Känns nöjd sedan blev man lite snabbt pressad när det gällde priset men känslan var ändå bra! Jag hoppas att det ger oss ett bättre klimat framöver på vinden och att även det ger lägre förbrukning på elen.

Mariann B
Skrev om Isolerab

En bra och trevlig upplevelse både av försäljaren och hsn som skötte jobbet på vinden

Folke Z
Skrev om Isolerab

Jättebra jobb av killarna som gjorde jobbet.Mycke dålig kommunikation före eftersom ni ändrade dag för jobbet utan att meddela mig,satt o väntade, fick ringa fler gånger eftersom ni inte kom.Tilläggsisolering på vinden.

Berit W
Skrev om Isolerab

Bra bemötande och trevlig personal i alla led av dem vi träffade.

Henry P
Skrev om Isolerab

Trevlig kunnig personal varav en som hade mer erfarenhet än de andra o som kunde svara på kundfrågor

Anders B
Skrev om Isolerab

Hej En duktig försäljare som presenterade upplägget för att tilläggs isolera vinden. Tilläggs isoleringen hade jag tänkt på att göra tidigare men Isolerab möjliggjorde ett lättare alternativ för mig. Arbetet tog bara en timme och 30 minuter att installera en gångyta på vinden, dra slang och sedan fylla den isolering. Tack för att snabbt arbete och duktiga arbetare. Anders Back

Anneli N
Skrev om Isolerab

Trevligt bemötande, bra info vid hembesök. Mkt bra kontakt via sms/ telefon. Kan gärna rekommendera er! Vi gjorde en tilläggsisolering på vinden.

Jennie L
Skrev om Isolerab

Trevliga och proffsiga killar allihop på isolering, ventilation, sanering och elektriker. Vi är väldigt nöjda🤗

Lars J
Skrev om Isolerab

Hej Duktiga killar, trevliga. Det som inte blev så bra var ventilationsbiten. Önskade en ventilationsexpert som kunde föreslå placeringarna av friskluftsintagen med hänsyn till självdraget i huset, värmepump och sängarnas placering. Gärna återkoppling från någon expert från bolaget Med vänlig hälsning Lars Jonasson

Sven J
Skrev om Isolerab

Ger ett kompetent och förtroendeingivande intryck. Trevliga.

Lena J
Skrev om Isolerab

Jag är mycket nöjd. Ett mycket bra sätt att gå och knacka dörr eftersom jag visste att min vind inte mådde så bra. Jag tyckte också att allt gick fort från besiktning till allt var klart. Mycket nöjd med dom killar som var här och jobbade, dom var trevliga allihopa.

Rolf E
Skrev om Isolerab

Trovärdig och kunniga vänligt bemötande

Kjell J
Skrev om Isolerab

Hej. Dom som gjorde jobbet var trevliga och gjorde ett bra jobb. Försäljaren hör aldrig av sig när man ringer och påpekar att det inte är klart. Det är inte klart än

Anders G
Skrev om Isolerab

Alla medarbetare jag kommit i kontakt med har varit mycket trevliga. De har hållit den plan de meddelat från början. Jag skulle med gott samvete kunna rekommendera dem till fler husägare.

Christina L
Skrev om Isolerab

Trevlig personal, snabbt och effektivt utfört arbete.

Emil Å
Skrev om Isolerab

Allt gick väldigt fort! Om vi ville ha extra rabatten så behövde vi bestämma oss direkt när säljaren var här. Hade varit bra men åtminstone 1 dags betänkte tid. När Väl arbetet påbörjades så gick det fort och det är bra.

Martin H
Skrev om Isolerab

Proffsigt bemötande, gehör för kundens önskan samt effektivt utförande. Toppen!

Filtrera omdömen