Isolerab

www.isolerab.se
  • BadgeSixYears
2 473
4.4

Välkommen till Isolerab och den trygga vägen till lägre energikostnader och ett friskare inomhusklimat! Med tusentals utförda installationer i ryggen erbjuder vi dig som kund isolering och frånluftsventilation i världsklass! Isolerab AB grundandes 2011 och har sedan dess hjälpt villaägare. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner...

2473 omdömen om Isolerab

Sedan starten hos Reco 2020

Kia E
Skrev om Isolerab

Trevligt, pedagogiskt bemötande. Efter isolering på vinden förväntar vi oss svalare somrar o varmare vintrar i vårt hus!

Bo G
Skrev om Isolerab

Jag är nöjd med bemötandet och genomförandet både när det gäller besiktning, prisdiskussion och installation av ventilationssystem

Soili B
Skrev om Isolerab

Isolerab lovade ett lån för en del av arbetet. Det skulle gå fort att ordna om man inte hade betalningsanmärkningar ….men det hände ingenting i den fronten ….Sedan blev jag uppringd och av någon från Göteborg som undrade om jag visste att jag måste betala om jag ville ha rotavdrag -25 ?!? Jag är inte dum i huvudet fast jag är gammal. Han skulle ”bara hjälpa till ” och kontaktade någon som skickade räkningen i på hela jobbet - inget lån detta kallar jag för bedrägeri ! Själva arbetet kan jag inte yttra mig om . Jag är inte någon expert i området.

Carl E
Skrev om Isolerab

Trevlig personal gjorde ett bra jobb helnöjd.

Sten H
Skrev om Isolerab

Trevligt hembesök, och utförligt beskrivit vad, varför det det behövs ventilation av inomhusklimatet. Även isolering diskuterades. Efter avslutat mkt trevligg möte hade vi bestämt oss för både ventilation och isolering, även bygge av landgång. Alla efterkommande besök av sanering, ventilation, isolering och bygge av landgång utfördes av mkt trevlig personal. Tina o Sten

Inger B
Skrev om Isolerab

Blev bra bemött av hantverkarna. Vi köpte isolering av vinden som ska vara bra för huset.

Henrik Olof R

Min upplevelse av detta företag är tyvärr negativ. Efter en kostnadsfri besiktning i hemmet presenterades ett avtal som jag skrev på direkt. I efterhand visade det sig att arbetskostnaden var mycket hög i förhållande till den faktiska arbetstiden. När jag ifrågasatte fakturan behövde jag gå vidare till ARN innan företaget var villigt att justera priset, som till slut reducerades kraftigt. Detta ger ett intryck av att prissättningen initialt inte varit rimlig och att man som kund behöver vara mycket påläst och ifrågasättande....

John Gustav Teodor S

Trevliga, proffsiga, effektiva, men glömde fixa en grej på min vind så dom fick komma tillbaka ett par dagar senare och åtgärda det. Men annars smidig process.

Camilla L
Skrev om Isolerab

Isolerab isolerade min vind och gjorde ett mycket bra arbete. Professionellt utfört, tydlig kommunikation och allt färdigt enligt plan. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dem.

Gun-Britt L
Skrev om Isolerab

Trevlig och hjälpsam personal, snabbt och smidigt utfört arbete med mögelbehandling, ventilation och isolering. Märkbart friskare inomhusluft direkt. Förbättrad sömn. Fick se bilder på vinden före och efter arbetets utförande. Är mycket nöjd från första kontakt med besiktningsmannen till dess arbetet var avslutat.

Tommy O
Skrev om Isolerab

Som helhet en mycket god upplevelse! Från mötesbokning > möte > åtgärd (allt färdigt på bara några dagar). Rekommenderas!

Gent C
Skrev om Isolerab

Säljaren håller inte vad som lovades vid införsäljningen, arbetet utfört 8 av 10 poäng,

Etisk K
Skrev om Isolerab

Enligt förväntningarna Allt från besiktning till mögebhandling och sprutisolering av cellulosa. Kunde spara lite på förarbete samt byggnad av landgång och sarg runt vindluckan. Väl bemötande.

Anna S
Skrev om Isolerab

Vi fick ett väldigt bra bemötande från första till sista kontakt med Isolerab. Vi valde mögel sanering, tilläggsisolering samt ventilation. Allt värt varenda krona! Eftersom vi bor i ett gammalt hus så var det en självklarhet att få bättre ventilation vilket märktes från första dagen. Tilläggsisoleringen hoppas vi kommer ge resultat i sommar då övervåningen blir olidligt varm, det ska bli bättre nu. Möglet på vinden är vi nöjda med att ha fått bort, den gav en unken lukt på vinden tidigare. Vi rekommenderar verkligen Isolerab! Tack snälla ni för bra utfört arbete och att ni var så trevliga!

Sofia S
Skrev om Isolerab

Hjälpsamma. Informerade om vad de gjorde under hela processen. Kort väntetid.

Sonny O
Skrev om Isolerab

Trevlig personal. Bra information. Snabbt jobbat.

Tomas G
Skrev om Isolerab

Allt från första mötet (jaj kontaktade) , till uppföljning och genomförande har varit som man vill. Kunnig och trevlig personal, snabbt och effektivt jobb samt bra pris. Dessutom behövde jag inte städa efter dem.

Karl Gunnar Stefan B

Gärna mer exakt tid när ni kommer annars var det bra

Oscar S
Skrev om Isolerab

Trevliga och professionella. Arbetet gick snabbt.

Torben E
Skrev om Isolerab

Trevligt o sakligt bemötande. Arbetet välgjort

Annelie W
Skrev om Isolerab

Arbetet gick fort o personalen var glada o trevliga

Hans I
Skrev om Isolerab

Trevlig och hjälpsam personal. Uppskattat att de hörde av sig att de var på väg.

Rolf P

Trevliga och proffsiga killar ❤️

Mikael B
Skrev om Isolerab

Otroligt snabba, det tog bara 2,5 timmar att spika gången och isolera 90 kvm. Priset är svårt att bedöma eftersom jag inte kollade andra offerter, men jag hade inte själv kunnat göra jobbet billigare och då kan man inte klaga. Vi får se om vi får en besparing på värmekostnaden men det borde det bli. På det hela taget är jag nöjd med jobbet och kan rekommendera dem.

John A
Skrev om Isolerab

Vi har fått ventilation uppsatt, mögel sanering och tilläggsisolerat. Det tog bara tre dagar och de skötte det professionellt. Vi är mycket nöjda med resultatet /Jon

Clas L
Skrev om Isolerab

Trevligt bemötande. Bra information.

Jan W
Skrev om Isolerab

Bra jobbat och mycket duktiga arbetare .Mycket nöjd bra planering och proffsigt bemötande .👍

Philip F
Skrev om Isolerab

Mycket bra. Trevlig säljare som kom och förklarade på ett bra sätt. Väldigt snabb installation och bra bemötande från installatören.

Edgar Carl Johan E

Väldigt dåligt utfört och slarvigt gjort...dom tar olika betalt för olika hushåll...max som jobbar där lurade mig att skriva på fel kontrakt så det blev 10 000 dyrare ...och sen ljög han om att banken hade godkänt lån vilket dom inte hade gjort ...fick ringa och fixa det själv för att inte få en skuld på 60 000 kr som jag inte kunnat betala...å banken sa att det tar 15 sek att godkäna eller ge avslag ...frågade flera gånger innan dom kom om det va klart och det va inga problem...men det va en ren löngn ...upptäckte även...

Britmarie R
Skrev om Isolerab

Trevligt bemötande. Snabbt jobb. Verkar vara kunnig personal. Det verkar vara ett bra jobb. Svårt att ge ett betyg på arbetet redan dagen efter. Tiden får utvisa hur bra det blev.

Janina H
Skrev om Isolerab

Trevligt bemötande, duktiga och väldigt snabba att utföra sitt jobb som var till belåtenhet! Vi är otroligt nöjda

Fredrik S
Skrev om Isolerab

Smidigt och lätt. Tilläggsisolering på vinden gjort på 3 timmar. Trevlig personal

Nicholas B
Skrev om Isolerab

Trevliga och effektiva, mycket nöjd med utfört arbete

Christer W
Skrev om Isolerab

Ringde en timma innan de kom och sa att de var på väg, bra tycker jag. Montörerna var trevliga och bra, snabbt och smidigt.

Margaretha R

Jag fick ett mycket fint bemötande och en omfattande tydlig information hur saneringen och lsoleringen skulle ske på min vind. Killen som sanerade förklarade tydligt hur det går till och jag fick också här ett mycket trevligt bemötande. Killarna som isolerade fick jag dålig kontakt med. Jag sa till på ett trevligt sätt om städningen eftersom de var på väg att stänga luckan till vinden. En av killarna svarade mig otrevligt men den andra killen hämtade dammsugare och gjorde klart. Jag är väldigt nöjd med jobbet.

Anwar A
Skrev om Isolerab

Ärligt, punktlighet, bra information före jobbet

First-Name L

Dom gjorde ett riktigt bra jobb

Pasi M
Skrev om Isolerab

Proffsigt hela vägen från besiktning till allt va klart. Mycket bra och noggrant utfört.

Kerstin A
Skrev om Isolerab

Vi blev bra bemött. Trevliga vid alla kontakter.

Göran W
Skrev om Isolerab

Bra info vid första mötet. Upplevde undersökningen av vindsutrymmet som noggrann. Bra förhandsbesked är arbetet skulle påbörjas. Är mycjket nöjd med hela genomförandet. Trevlig personal.

Claes S
Skrev om Isolerab

Proffsig process från början till slut

Bengt B
Skrev om Isolerab

Snabb och smidig montering. Personerna var väldigt trevliga och duktiga under arbetstiden Vi vill gärna ge vårt bästa betyg till samtliga!

Pontus L
Skrev om Isolerab

Snabbt utförande, trevlig personal och ett fint utfört jobb.

Torbjörn L
Skrev om Isolerab

Eftersom det gäller tilläggsisolering av vinden till en sommarstuga med byggår 1969 så var det med en viss oro som jag kontaktade Isolerab, som jag läst om i tidningen Viilägaren. Från första kontakt har jag blivit fantastiskt trevligt och kunnigt bemött vilket i sin tur medförde att jag hade höga förväntningar. Förväntningarna har överträffats med råge. Arbetet på plats har utförts i avtalad tid och kostnad av tre supertrevliga killar. Jag är mycket nöjd.

Bengt A
Skrev om Isolerab

*Trevligt bemötande *Få en bild över yttervinden och om det behövdes åtgärder. Isolerab levde verkligen upp till dem. *Trygg och proffsig åtgärd. Mögelsanering och ventilation.

Lena O
Skrev om Isolerab

Alla jag haft kontakt med har känts trygga o kunniga. Vid installationen upplevde jag att de som installerade var noga med att informera om vad de gjorde. De tog också hänsyn till att de arbetade i någons hem.

Britt H
Skrev om Isolerab

Måste säga att alla från besiktningsman till isolerarkillarna har varit väldigt hänsynsfulla och tillmötesgående. Allt gick så smidigt , Jag märker stor skillnad på luften inne efter Installation av ventilation, mögelsanering och tilläggsisolering

Remona M
Skrev om Isolerab

Positivt! Proffsig genomfört. Bra bemötande.

Göran R
Skrev om Isolerab

Trevliga, kompetenta killar som utförde jobbet snabbt och med mycket bra resultat.

Bengt J
Skrev om Isolerab

Representanter från Isolerab inspekterade vinden, fotograferade partier, gav förslag på åtgärder och förklarade hur insatserna skulle ske. En tidplan presenterades vid samma tillfälle liksom en kostnad varpå överenskommelse kunde träffas. Arbetet kom att utföras enligt plan och arbetsplatsen städades. Vi är nöjda så långt, så nu återstår att utvärdera hur klimatet och energibesparingen utvecklas framöver. /Bengt J