Enkelt och snyggt gränssnitt och pedagogiskt upplägg. Efter att jag gjorde "Jaktresan" så gick mitt medel upp markant. Läste några timmar varje morgon under semestern, åkte och skrev provet och hade bara ett fel :-)
JägarexamenOnline.se
Välkommen till Jägarexamen Online! Jägarexamen Online är en heltäckande onlineutbildning för jägarexamen. Vår utbildning är optimerad för att hjälpa dig att klara Naturvårdsverkets nya jägarexamen teoriprov. Vi erbjuder bland annat 1 300 jägarexamen frågor, fem olika typer av jägarexamen prov, ett omfattande viltuppslagsverk...
649 omdömen om JägarexamenOnline.se
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket bra Mycket bra träning på nätet
Rik på information, enda lilla som jag tycker skulle vara suveränt, är att göra mer ”test frågor” på alla kapitel
Perfect example of how it shell be organized
Mycket bra och smidigt sätt att studera inför teoriprovet på. Jag använde mobilappen och gjorde quiz om och om igen, vilket funkade galant! :)
Hej Eric! Tack för din fina recension. Roligt att höra att du tyckte det var ett smidigt sätt att plugga på och att mobilappen och quizzen fungerade så bra för dig :) Med vänlig hälsning Sofie på Jägarexamen Online
Mycket bra. Lär sig väldigt mycket.
Hej Viwi Anna Maria, Tack för din recension. Det glädjer oss att höra att du upplever att du lärt dig mycket genom utbildningen! Med vänlig hälsning Sofie på Jägarexamen Online
Hej! I stort så tycker jag det fungerar bra. Det är lite för lite frågor och dom bör ändras lite mer när man kör om ett prov. Att först läsa igenom allt och sen kunna köra prov är bra, men jag skulle vilja att frågorna byts ut lite mer mellan gångerna man kör igenom proven. Sen behöver frågorna anpassas lite mer mot hur frågorna är uppbyggda i det verkliga provet. Men jag klarade det skarpa provet på första försöket, men det var just på gränsen.
Hej Christer! Tack för din recension, det uppskattar vi verkligen. Det är värdefullt att höra att du tycker att upplägget fungerar bra och att du klarade provet på första försöket. Samtidigt tar vi till oss det du skriver om frågorna – både mängden, variationen och hur de skiljer sig från det verkliga provet. Om du vill får du gärna berätta lite mer om vilka typer av frågor eller ämnen du saknade eller vad som kändes annorlunda jämfört med det skarpa provet. Det hjälper oss att förbättra utbildningen ytterligare. Maila...
Webbsidan är lätt att förstå och det är enkelt att hitta det man vill öva på. Det var ett mycket bra sätt att förbereda sig inför examen eftersom jag kunde följa min egen kunskapsutveckling och lägga mer tid på de delar som var svårare att komma ihåg. Jag klarade teoriprovet på första försöket, så jag kan verkligen rekommendera sidan till alla som planerar att ta jägarexamen.
Hej Anastasia! Så fint att läsa din recension. Det betyder mycket att höra att du tyckte sidan var lätt att använda och att du kunde följa din utveckling på ett tydligt sätt. Stort grattis till att du klarade teoriprovet på första försöket! Med vänlig hälsning Sofie på Jägarexamen Online
Väldigt bra! Informativt på ett intressant och utbildande sätt, bra struktur på lärande och sedan testa sina förmågor med proven efteråt och möjligheten att göra om flera olika prov för att träna på sina kunskaper. Mycket mycket bra
Hej Alexina, Tack för en fin recension! Det betyder mycket att du tycker att utbildningen är både informativ och lätt att ta till sig, och att upplägget med proven fungerar bra. Med vänlig hälsning, Sofie på Jägarexamen Online
Jag tycker det var bra. har absolut inget att klaga på. Särskilt tyckte jag att övningsproven var bra. Blev ganska tydligt vad jag behöver träna mer på.
Hej Lars! Tack för ditt omdöme, så roligt att höra att du är nöjd och att övningsproven hjälpt dig att se vad som behövde tränas mer. Uppskattar att du delar med dig! Med vänlig hälsning Sofie på Jägarexamen Online
Jättebra, efter att ha gjort jaktresan och matat på med övningsprov klarade jag jägarexamen med två veckors pluggande. Kan varmt rekommenderas!
Hej Daniel! Fantastiskt att höra – stort grattis till att du klarade jägarexamen! Det gör oss verkligen glada att utbildningen och övningsproven hjälpte dig på vägen. Tack för ditt fina omdöme. Med vänlig hälsning Sofie på Jägarexamen Online
Fantastisk hjälp med ett så mycket omfattande pensum. Behovet gör repetition mycket enklare.
Hej Conny! Tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada att höra att utbildningen varit till stor hjälp och gjort repetitionen enklare för dig. Med vänlig hälsning Sofie på Jägarexamen Online
Ett roligt sätt att lära in kunskap och att kunna testa sina kunskaper.
Hej Birgitte! Tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada att höra att du tycker att utbildningen är ett roligt och bra sätt att lära sig på. Med vänlig hälsning, Sofie på Jägarexamen Online
Utmärkt, trevligt och man kan variera inlärningssättet
Hej Lars! Tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada att du gillar vår utbildning. Med vänlig hälsning Sofie på Jägarexamen Online
Jag hade mycket hjälp av jägarexamen online. Fungerade jättebra.
Hej Johan, Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du hade mycket hjälp av vår utbildning och att allt fungerade jättebra. Vi såg att du gav oss 4 av 5 i betyg – har du något tips på hur vi kan bli ännu bättre? Hör gärna av dig till oss på kontakt@jagarexamenonline.se! Vi arbetar hela tiden med att förbättra innehållet och uppskattar all feedback vi får 🙏 Vänliga hälsningar Teamet på Jägarexamen Online
Mycket bra. Lättmanövrerad och pedagogisk!
Hej Ingrid, Tack för din fina recension! 🌿 Vad härligt att du upplevde utbildningen som både lätt att använda och pedagogisk – precis det vi strävar efter. 🙌 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Bra med alla frågor. Bra där man kan jämföra arter som liknar varandra För lite om spår och viltets skit Ni borde satsa på en mänsklig uppläsning Bra med jaktresan Det borde vara med lite kunskap om renar. Man jagar dem ju inte men de ställer till besvär för jakt i områden med ren.
Hej Anders, Tack för din utförliga och värdefulla feedback! 🌿 Vad roligt att du uppskattade frågorna, jämförelserna mellan arter och Jaktresan – det är delar vi lägger mycket tid på. Tack också för dina kloka synpunkter om spår, spillning och renar. Vi använder idag den bästa text-till-tal-tjänsten som finns på marknaden, att läsa in allt material med en skådespelare vore ett gigantiskt projekt och är tyvärr inte realistiskt eftersom vi förbättrar, ändrar och utökar innehållet varje dag. Hör gärna av dig till oss på...
De som jag har provat tycker ja funkar bra tummen upp
Hej Lill-Marie, Tack för ditt betyg! Vad roligt att höra att du gillar vår utbildning! Är det någon särskild anledning till att du gav oss 4 och inte 5 i betyg? Saknar du någon funktion eller något innehåll? Maila gärna till oss på kontakt@jagarexamenonline.se och berätta mer, vi uppskattar all feedback vi kan få. Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Bra frågor roligt med att man fick belöningar för varje sak man lyckades med det gjorde en mer motiverad
Hej Johan, Tack för din fina recension! 🌿 Vad roligt att höra att du gillade frågorna och att vårt spel Jaktresan med dess belöningssystem gjorde det extra motiverande att plugga! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Riktigt bra, klarade jägarexamen på första försöket med bara något enstaka fel.
Hej Gunnar, Stort tack för din härliga recension! 🌿 Fantastiskt bra jobbat att klara jägarexamen på första försöket – och dessutom med nästan full pott! 👏 Så roligt att höra att utbildningen hjälpte dig på vägen! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
En mycket bra och trevlig kurs med detaljrika bilder och kluriga frågor.
Hej Erik, Tack för din fina recension! 🌿 Vad roligt att du uppskattade utbildningen och tyckte om både bilderna och frågorna – precis den kombination vi vill erbjuda för att göra lärandet både roligt och effektivt! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Mycket lättsamt och lätt att hitta mellan alla kapitel.
Hej Ulf, Tack för din recension! 🌿 Vad roligt att du tyckte utbildningen var lättsam och att det kändes smidigt att plugga hos oss. 🙌 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Fantastisk app online. Helt avgörande för att klara jägarexamen på ett effektivt sätt
Hej Magnus, Tack för din fina recension! 🌿 Vad härligt att höra att utbildningen var till stor hjälp och gjorde det effektivt för dig att klara jägarexamen – riktigt bra jobbat! 👏 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Väldigt bra material! Perfekt att få varva teori och kortare prov.
Hej Linus, Tack för din fina recension! 🌿 Vad roligt att du gillade upplägget med att kunna varva teori och kortare prov – det är ett effektivt sätt att befästa kunskaperna på! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Tydligt upplägg och enkelt att använda. Många provfrågor som man kan öva på. Jag klarade mitt teoriprov tack vare er, stort tack!
Hej Anton, Tack för din fantastiska recension! 🌿 Vad roligt att höra att utbildningen hjälpte dig att klara teoriprovet – stort grattis till din prestation! 👏 Härligt också att du uppskattade det tydliga upplägget och alla våra övningsfrågor. Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Appen är väldigt komplett och man kan välja vilken väg man vill gå för att man ska kunna lära sig på bästa sätt....fina bilder och mycket tydligt och bra på skrift och förklaringar. Jag är helnöjd. Mvh Carl-Johan Carlson Brystorp 103A 61294 Finspång
Hej Johan, Tack för din härliga recension! 🌿 Så roligt att höra att du är så nöjd och att du uppskattade utbildningens tydlighet, bilder och flexibilitet i hur man kan plugga. Precis så vill vi att det ska kännas! 🙌 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Pedagogisk, användarvänlig med rikt innehåll.
Hej Catharina, Tack för din fina recension! 🌿 Vad härligt att du upplevde utbildningen som pedagogisk, lätt att använda och innehållsrik – precis den kombination vi strävar efter! 🙌 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Mycket bra online utbildning, men bra fråge bank och videoklipp, jag hade tjänsten i 3 månader och fick sedan 69/70 på Teoriprovet. Använde inget annat utbildningsmaterial. Rekommenderas starkt!
Hej Simon, Stort tack för din fantastiska recension! 🌿 Vilken prestation – 69 av 70 poäng är riktigt imponerande! 👏 Så roligt att höra att du klarade teoriprovet med hjälp av vår utbildning och att du uppskattade både våra övningsfrågor och videoklippen. Tack för din varma rekommendation! 🙌 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Mycket bra övningsfrågor som hjälpte mig lyckas på provet
Hej Franz, Tack för din fina recension! 🌿 Vad roligt att höra att övningsfrågorna hjälpte dig att lyckas på provet – stort grattis till ditt godkända prov! 👏 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Suverän tjänst, jag körde via hemsidan, ej appen. Men klockrena frågor, körde igenom dem en mängd ggr. Extra kul att följa statistiken och snittförbättringen, var jag behövde bli bättre osv. Klarade därefter det riktiga provet med god marginal. Rekommenderar alla som har brist på tid för en lärarledd kurs, denna kör man någon timme per dag och att skriva testprov tar ca 15min/st. Kanon!!
Hej Thomas, Stort tack för din utförliga och fina recension! 🌿 Vad roligt att höra att du gillade upplägget, frågorna och möjligheten att följa din utveckling. Stort grattis till ditt godkända teoriprov 👏 Och stort tack för din rekommendation, uppskattas verkligen!! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Pedagogisk och smidig undervisning
Hej Mikael, Tack för din recension! Vad fint att du upplevde utbildningen som både pedagogisk och smidig – precis så vill vi att det ska kännas! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Lätt och smidigt att använda, stor hjälp när man ska ta jägarexamen och även till rimligt pris.
Hej Charlotte, Tack för din fina recension! Vad roligt att du tyckte utbildningen var lätt att använda och till stor hjälp inför jägarexamen – och att du dessutom uppskattade priset! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Jag tycker kursen var kanon, väldigt bra upplägg när den var uppdelad i olika avsnitt och prov efterhand . Rekommenderas varmt
Hej Per, Tack för din härliga recension! 🌿 Vad roligt att du gillade upplägget med avsnitt och prov längs vägen – det är precis så vi vill att utbildningen ska fungera. Stort tack också för din varma rekommendation! 🙌 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Fungerade mycket bra. Lärorikt går man igenom alla fråger och jägare avsnitt klarar man provet med glans, Keijo A
Hej Ulf, Tack för din fina recension! 🌿 Så roligt att höra att utbildningen fungerade bra för dig och hjälpte dig att känna dig förberedd inför provet – grymt bra jobbat! 👏 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Mycket bra och lärorikt, bra upplagt för att lära sig det man inte har koll på.
Hej Mattias, Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du upplevde utbildningen som både tydlig och lärorik – och att den hjälpte dig att stärka de områden du ville fördjupa dig i. Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Väldigt lärorikt på ett enkelt sätt.
Hej Rasmus, Tack för din fina recension! 🌿 Vad roligt att du tyckte utbildningen var både lärorik och enkel att ta till sig – precis så vill vi att det ska kännas! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Tycker helr enkelt att kursen är bra upplagt ,tycker om att man kan höra hela kursen så det är toppen
Hej Sara, Tack för din fina recension! Vad roligt att du gillar upplägget och att du uppskattar möjligheten att lyssna på hela utbildningen – det gör verkligen studierna både enklare och mer flexibla. Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Jodå lär mig en del nytt. Trots 50 år i skogen. Finns en del vilt med som man aldrig kommer i kontakt med. Kunde vara något mer om vapen och skottverkan gärna på bekostnad på sjöfågeldelen.
Hej Lars, Tack för din fina recension! Härligt att höra att utbildningen gav nya insikter – även för någon med så lång erfarenhet i skogen. Tack också för dina synpunkter om innehållet! Vi håller med om att det är många fåglar att lära sig, men man vet ju aldrig vilka som dyker upp på provet 😉🦆 Hör gärna av dig till oss på kontakt@jagarexamenonline.se med mer detaljer om vad du skulle vilja se kring vapen och skottverkan – vi tar gärna med oss dina tankar i vårt förbättringsarbete. Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Ett bra verktyg för att studera inför Jägarexamen. Skulle behöva vara något mer pedagogisk.
Hej Jonathan, Tack för din recension och för din feedback! 🌿 Vad bra att du upplevde utbildningen som ett bra stöd i dina studier. Vi tar till oss din synpunkt om att göra den ännu mer pedagogisk och arbetar kontinuerligt med att förbättra innehållet. Hör gärna av dig till oss på kontakt@jagarexamenonline.se med mer konkreta tankar eller förslag – vi uppskattar all input! 🙏 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Hej. Tyckte teoridelen var väldigt bra. Men man behöver läsa väldigt mycket själv och skulle varit kul att testa provet utan eran teori för att se hur det skulle ha gott. Sen till praktik delen. Det stod väldigt tydligt i eran reklam för utbildningen att alla delar i skjutprovet inklusive skott på rörligt mål skulle ingå. Utav 4 övningar som ingår i provet så fick vi prova 2. Lerduveskytte och prickskytte. Inget klass 1 överhuvudtaget varken älgbanan eller prickskytte. Även hagel på rörligt mål utgick fast det var lovat...
Hej Håkan, Det verkar som att du gått en praktisk kurs hos en annan aktör, och att denna recensionen hamnat lite fel, eftersom vi på JägarexamenOnline.se enbart erbjuder den teoretiska utbildningen online och inte arrangerar några praktiska moment. För att din recension ska hamna rätt ber vi dig kontakta kundtjanst@reco.se, så hjälper de dig att uppdatera omdömet till rätt utbildningsanordnare – eller ta bort det om det publicerats felaktigt. Om du även har använt vår utbildning får du självklart gärna meddela Recos kundtjänst...
Bra frågor. Till stor hjälp. Rekommenderar sidan
Hej Leif, Tack för din fina recension! 🌿 Vad roligt att höra att frågorna var till hjälp och att du vill rekommendera utbildningen vidare – det betyder mycket för oss!! 🙌 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hej Sven-Erik, Vad tråkigt att höra att du inte verkar vara så nöjd med vår utbildning. Hör gärna av dig till oss på kontakt@jagarexamenonline.se och berätta vad du tycker att vi kunde ha gjort bättre. Vi vill att alla våra medlemmar ska vara nöjda, så din feedback är viktig för oss! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Tyckter att den var jättebra! fina och många bilder som var till stor hjälp och var anledning till att jag "satt" provet på första försöket! Finns säkert förbättringar att göra men jag kommer inte på några. Tusen tack!
Mycket brå man lärar sig nästan allt innom jakten. Ända fel är att det kommer lite nya frågor på examen som finms inte här men det är velligt lite
Hej Elmin, Tack för din fina recension och vad roligt att du känner att utbildningen gav dig en bra grund! 🌿 Vi strävar alltid efter att hålla materialet så uppdaterat som möjligt. Hör gärna av dig till oss på kontakt@jagarexamenonline.se och berätta vilka områden frågorna du inte kände igen på provet handlade om – så ser vi till att förbättra utbildningen ytterligare! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Självinstruerande och ett jättebra utbildningsmaterial. Matchade boken bra och ett gediget frågebatteri som underlättade inlärningen. Mycket bra med bilder och förklaringarna till svaren och felsvaren. Bra funktion med att kunna få texten uppläst.
Hej Tina, Tack för din utförliga och fina återkoppling! Så roligt att höra att du tyckte utbildningen var tydlig, välstrukturerad och hjälpte till att befästa kunskaperna. Så kul att du är så nöjd med bilderna, förklaringarna och uppläsningsfunktionen! Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Perfekt att kunna plugga in teorin vid sidan av mvf teorilektion.Jag gillar dessutom att man har många bilder att träna på.
Hej Eva, Tack för din fina recension! Vad härligt att du kunde kombinera utbildningen med dina teorilektioner och att du uppskattade alla bilder – de gör verkligen mycket för inlärningen. 📚🌿 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Funderade bra, fick alla rätt på Naturvårdsverkets prov.
Hej John, Stort grattis till toppresultatet! 🎯 Vad roligt att höra att utbildningen hjälpte dig att känna dig förberedd och trygg inför provet. Grymt bra jobbat! 👏 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Bra och lättsamt sätt att träna teori inför prov
Hej Thomas, Tack för din recension! Vad roligt att du gillade upplägget och tyckte att det var ett smidigt sätt att förbereda sig inför teoriprovet. Lycka till med din jägarexamen! 🌿 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Gav mig goda förutsättningar att klara det teoretiska provet. Lätt att ta sig igenom, bra med alla små avstämningstester
Hej Louise, Tack för din fina återkoppling! 🌿 Vad roligt att du upplevde utbildningen som tydlig och hjälpsam inför provet. Stort grattis till att ha tagit dig igenom teorin – riktigt bra jobbat! 💪 Vänliga hälsningar Teamet på JägarexamenOnline.se
Bra litteratur man lärde sig mycket om djur o Vapen ,säkerhet kunde ha varit mer övningsskjutning bra bemötande