JägarexamenOnline.se, sid 2
Välkommen till Jägarexamen Online!
Jägarexamen Online är en heltäckande onlineutbildning för jägarexamen. Vår utbildning är optimerad för att hjälpa dig att klara Naturvårdsverkets nya jägarexamen teoriprov. Vi erbjuder bland annat 1 300 jägarexamen frågor, fem olika typer av jägarexamen prov, ett omfattande viltuppslagsverk med hundratals högupplösta foton och filmer, en videogrundkurs i vapenhantering och mycket mer!
Genom att bli medlem får du full tillgång till hela vår kurs. Men innan du blir medlem kan du prova gratis. Vi erbjuder bland annat:
• Gratis jägarexamen teori
• Gratis jägarexamen test med 20 frågor
• Gratis guide till din jägarexamen
• Gratis uppslagsverk med Sveriges vilt
Vår utbildning har funnits på marknaden i över 10 år och hjälper årligen tusentals blivande jägare att klara teoriprovet och ta jägarexamen (jaktlicens).
Gå till vår hemsida och testa vår smarta och billiga metod för att bli godkänd på teoriprovet för jägarexamen.
• Gratis jägarexamen teori
• Gratis jägarexamen test med 20 frågor
• Gratis guide till din jägarexamen
• Gratis uppslagsverk med Sveriges vilt
Utmärkelser
226 omdömen om JägarexamenOnline.se
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag har redan skickat in omdöme tidigare.
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag köpte en månads tillgång till hemsidan och gick igenom materialet och provtentorna. Jag klarade tentan till Jägarexamen när det var dags, och har inte använt mig av annat material än det som fanns på denna hemsidan.
skrev om JägarexamenOnline.se
Enkelt och smidigt. Klarade uppskrivningen med hjälp av detta och en intensivkurs. Rekommenderas
Tack för ditt betyg och stort grattis till det godkända teoriprovet Morgan! Saknar du någon funktion eller något innehåll eller tycker du att det är något vi bör förbättra? Maila i så fall gärna till jagarexamen@boboshi.se. Vi vill givetvis att våra kunder ska vara så pass nöjda med vår utbildning att de ger den 5 stjärnor, därför är din feedback viktig för oss.
skrev om JägarexamenOnline.se
Ett mycket bra upplägg där man först har en läs del som man går igenom med efterföljande övningsfrågor samt slutprov.
skrev om JägarexamenOnline.se
Enkel och informativ app som är helt oumbärlig för den som ska ta jägaraxamen.
Tack för ditt omdöme Ulf! Saknar du någon funktion eller något innehåll eller tycker du att det är något vi bör förbättra? Maila i så fall gärna till jagarexamen@boboshi.se. Vi vill givetvis att våra kunder ska vara så pass nöjda med vår utbildning att de ger den 5 stjärnor, därför är din feedback viktig för oss.
skrev om JägarexamenOnline.se
Lätt att använda och lärorik.
skrev om JägarexamenOnline.se
En utmärkt väg att studera in nödvändig kunskap inför jägarexamen, smidig att kombinera med kurser på plats live eller litteratur beroende på personliga önskemål. Lättillgängligt upplägg, och ett bra system med övningsprov. Jag rekommenderar JägarexamenOnline till dem som står i begrepp att ta teoridelen för sin jägarexamen.
skrev om JägarexamenOnline.se
Enkelt att använda och relevanta frågor
skrev om JägarexamenOnline.se
Bra, gjorde då jag klarade av teoriprovet
skrev om JägarexamenOnline.se
Suveräna utbildare som verkligen upprätthåller intresset och som framförallt framhåller jaktetiken!
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag hade inte möjlighet att klara jägarexamen utan jägarexamenonline kurs. Tack!
skrev om JägarexamenOnline.se
Smidig app, lätt att studera, bra med förväxlingarterna så man kan lära sig se skillnaden på dem, bra frågor.
skrev om JägarexamenOnline.se
Perfekt att träna på frågorna inför teorin. När 80% rätt på frågorna började bli 87 till 100 % rätt, klarade jag teorin utan att tveka på frågorna. Frågeställningen är liknade som provfrågor. Jägarexamenonline får 5 av 5. Jag rekomenderar den till dej som väljer mobil istället för bok.
skrev om JägarexamenOnline.se
Enkelt att använda på telefon eller datorn. Bra komplement till fysiska böcker. Bra att läsa på både i böcker och på jägarexamen online för att klara teoriprovet på första försöket:)
skrev om JägarexamenOnline.se
Frågor hänger inte ihop med den texten man just läst.
Faktafel i texter.
Dålig uppläsning i ljudboksläge.Hej Martin, vad tråkigt att höra att du inte är nöjd. Maila oss gärna på jagarexamen@boboshi.se och berätta mer om din upplevelse så att vi kan använda din feedback för att förbättra tjänsten. Du kan även rapportera frågor du anser är fel eller inte hänger ihop med texten via den inbyggda Rapport-funktionen. Jag hoppas att du trots allt känner att du har haft nytta av vår tjänst när du skriver teoriprovet.
skrev om JägarexamenOnline.se
JägarexamenOnline är lättillgänglig, lättförståelig och otroligt hjälpsam och effektiv. Jag använde knappt böckerna för jägarexamen utan nästan bara använde jägarexamenonline för att lära mig, jag gjorde den så kallade "Jaktresan" på hemsidan och massor med testprov. De har lyckats gör det så att det är riktigt kul att lära sig också!
skrev om JägarexamenOnline.se
Bra upplägg med olika delar. Mycket bra kvalitet i bilder. Provfrågorna var relevant med bra bilder. Vidare vid fel på prov fanns möjlighet att se felet och få lite mer information. Klarade teoriprovet galant efter lite tragglande med kursmaterialet.
skrev om JägarexamenOnline.se
Jägarexamen online ger mig förutsättningarna att genomföra jägarexamen i min. Egna takt utan stress.
skrev om JägarexamenOnline.se
Riktigt bra upplägg och till min förvåning var det riktigt likt proven!
Pluggade 1 vecka sen skrev prov med godkänt resultat 👍.
skulle absolut rekommendera tjänsten till den som är intresserad av att ta examen 👌 -
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag klarade teoriprovet på håret 60/70.
Detta tack vare jägarexamenonline.se.
Jag nötte frågor o pluggade hårt på viltet.
Plugga plugga plugga, provet är inte enkelt.
Tack jägarexamenonline.se 👍👍👍👍👍 -
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag fick tips om appen på min Jägarexamenkurs. Det lät som något som passade mig, så jag köpte em enmånaferd inloggning strax före prov. Jag hade stor nytta av detta, vilket också resulterade i ett godkänt teoriprov i min Jägarecamenkuts.
skrev om JägarexamenOnline.se
Bra och pedagogiskt uppbyggt. Samma typ av frågor som kom på provet. Har man läst och förstått materialet på hemsidan så klarar man provet
Det var ok.......................................
Hej Mikael, saknar du någon funktion eller något innehåll eller tycker du att det är något vi bör förbättra? Vi vill givetvis att våra kunder ska vara så pass nöjda med vår utbildning att de ger den 5 stjärnor, därför är din feedback viktig för oss. Maila oss gärna på jagarexamen@boboshi.se och berätta mer!
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag är väldigt nöjd med jägarexamenonline. Det jag hade önskat är att det var en app istället för hemsidan, men det kanske fanns bara att jag gjorde fel från början? Jag skrev 68 av 70 rätt på teoriprovet efter att ha nött järnet i appen 💪 så värt att slippa nöta från boken
skrev om JägarexamenOnline.se
Jägarexamen online har fungerat bra för mig. Främst jaktresan tror jag det hette samt övningsproven som man själv kunde ställa in, gjorde att jag på ett smidigt sätt kunde klara det teoretiska provet.
Tillgängligt, smidigt, uppdaterat
skrev om JägarexamenOnline.se
Fruktansvärt bra hjälpmedel till att klara teorin i jägarexamen. Bra upplagt och fantastiskt med alla olika tester man kan göra. Tydliga bilder.
Helt fantastiskt, ångrar inte en sekund att jag la pengar på det här! -
skrev om JägarexamenOnline.se
Bra, va lätt att lära sig in på ert upplägg.
skrev om JägarexamenOnline.se
Mycket lättöverskådligt. Tydligt. Lättjobbad sida.
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag tycker den var/är toppen! Hade önskat att formuleringar och text hade påmint mera om det riktiga provet men i övrigt så en fantastisk tjänst!
Tack för ditt betyg och din feedback Anna Carin, var roligt att höra att du är så nöjd! Frågorna på det nya provet har fått mycket kritik då många anser att de är dåligt och onödigt krångligt formuelerade. Förhoppnings är detta något som kommer att förbättras, men det är inget vi har för avsikt att ta efter. Våra frågor behandlar dock samma och liknande frågeställningar och ämnen som frågorna på det riktiga provet, men våra frågor är tydligare och mer rakt på sak. Vi anser att det viktiga är att man med hjälp av vår utbildning lär sig allt man måste kunna för att klara provet, inte att frågorna är exakt likadana. Tack igen för ditt betyg!
skrev om JägarexamenOnline.se
Hade varit bättre ifall man hade fått tillgång till appen samtidigt.
skrev om JägarexamenOnline.se
Bra hemsida! Hjälpte mig klara jägarexamen.
Jajwjwkwkwiwiwiwikkkwkwkwkwkwkwkwkwk
skrev om JägarexamenOnline.se
Mycket bra kursupplägg, efter att gått igenom avsnitten var det inga problem att bli godkänd på teoriprovet.
Bra och snabb service när jag hade frågor. -
skrev om JägarexamenOnline.se
Fantastiskt bra utbildning med heltäckande och relevanta lektioner samt tydliga och roliga prov. Funktionen ”jaktresan” är super och räckte för mig för att klara teoriprovet på relativt kort tid.
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag köpte ett 1-årsmedlemskap eftersom jag vill kunna gå tillbaka och repetera under första året. Examen togs dock ett par månader efter start. Prisvärt.
Det har varit ultrasnabb respons vid frågor vid flera tillfällen. Mycket bra.
Mina förväntningar var att jägarexamen kunde klaras av enbart med hjälp av Jägarexamenonline. Dessa uppfylldes eftersom jag med råge klarade av Naturvårdsverkets examensprov.
Jag rekommenderar denna kurs varmt. -
skrev om JägarexamenOnline.se
Klarade teoriprovet mycket tack vare jägarexamen on line
skrev om JägarexamenOnline.se
Riktigt bra! Pedagogiskt upplägg och relevanta kunskaper som förmedlas. Känns uppdaterat. Seriösa i upplägget kring betalningar och inga uppenbara buggar att klaga på. Lite för stor tyngdpunkt på fåglar och för lite på det "legala" kan jag tycka så här efter att ha tagit jägarexamen. Men, jag tog mitt teoriprov på första försöket!
skrev om JägarexamenOnline.se
Riktigt bra, för självstudier. Körde en månad och gick galant tack för det jägarexamenobline!
skrev om JägarexamenOnline.se
Resan jättebra! Super upplägg för att lära sig. Körde resan sen plugga i en vecka!
- Har funkat felfritt
- Relevanta frågor
- Bra beskrivningar
- Bra bilder
- Jag klarade det riktiga teoriprovet på första försöket
Rekommenderas verkligen! -
skrev om JägarexamenOnline.se
Beställde via nätet och hade ingen annan kontakt än vad gäller inloggning och fakturor osv.
Ok material för självstudier. Litet knapphändigt i vissa avseenden. Beskrivning av hur jakt går till är bristfällig. Instuderingsfrågorna skiljer sig ganska mycket från det egentliga provet men utan att ha använt särskilt mycket annat material klarade jag det teoretiska provet direkt.
Jag köpte en månads prenumeration på instuderingsmaterialet på jägarexamen online.Tack för ditt omdöme Fredrik och stort grattis till det godkända teoriprovet. Vad roligt att höra att vår tjänst hjälpte dig att klara teoriprovet på första försöket! Det är ju det som är hela syftet med vår tjänst och utbildning. Vill man fördjupa sig finns det massivs med bra bloggar, hemsidor och jaktkanaler på YouTube där skaparna går in på detaljnivå om allt som har med jakt att göra, men som man inte nödvändigtvis behöver kunna för att klara teoriprovet.
Mycket bra
Inga förväntningar
Köpte utbildningsunderlag inför jägarexamen -
skrev om JägarexamenOnline.se
Om jag inte pluggat på eran online kurs skulle jag nog inte klarat slutprovet, vilket jag gjorde, era frågor var ganska lika slutprovet, söm var något svårare, men hur man måste tänka var däremot ganska likt. /mvh Janne
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag blev behandlad med respekt.
Enligt min åsikt visar detta företags existens tydligt upprätthållandet av harmoni med miljön genom medvetenhet och utbildning.
Som jakt- och fiskeentusiast blåste jag om mig av friskheten och livligheten i faunan och floran som jag själv observerade, det är därför jag försöker satsa på att ha jaktkortet för något användbart ändamål. -
skrev om JägarexamenOnline.se
Jag tycker att det var en bra hjälp som gjorde det lätta att lära. Jag skulle gärna vilja ha motsvarande tjänst för att ta BE-körkort och kustskepparen.
skrev om JägarexamenOnline.se
Använde mig mycket av deras frågor och fick bra svar från dem om det var något jag inte tyckte stämde. I samband med traditionell kurs passade detta in som ett mycket bra komplement och provet klarade jag utan problem på första försöket.
skrev om JägarexamenOnline.se
Bra sätt att lära sig grunderna om jakt och viltkunskap.
skrev om JägarexamenOnline.se
Hemsidan är generellt bra men inte tillräckligt lik de riktiga teoriprovet. De formulerar på olika sätt vid många frågor, sedan är det frågor som är likadana också. Jag skulle rekommendera att använda testproven på jägarnas riksförbund som komplement till denna sidan. Det är mer likt de riktiga provet och mer specifika frågor, samt gratis. Det skiljer för mycket för att man enbart ska använda sig av jägarexamen online. Ett stort plus är deras förklaringar till alla frågor och alternativ, även bra bilder på viltfrågorna. Där brister jägarnas riksförbund. Jag använde mig av båda sidorna enbart för teorin och fick 63/70.
Tack för din feedback och stort grattis till det godkända teoriprovet! Då din upplevelse skiljer sig ganska mycket från övrig feedback vi får skulle det vara intressant att höra mer. De flesta av våra användare som skriver här eller mailar oss har klarat provet efter att endast ha studerat med JägarexamenOnline. Maila därför gärna oss på jagarexamen@boboshi.se och berätta mer, så kan vi använda din feedback för att förbättra vår tjänst ytterligare. Tack!
skrev om JägarexamenOnline.se
Som komplement till teoriböckerna var det bra.
Hej Peter, tack för ditt omdöme! Är det någon särskild anledning till att du gav oss 3 stjärnor? Saknar du någon funktion eller något innehåll eller tycker du att det är något vi bör förbättra? Maila oss gärna på jagarexamen@boboshi.se och berätta mer. Vi vill givetvis att alla våra kunder ska vara 100% nöjda!
JägarexamenOnline.se