Jakir Allt Inom Måleri
Letar du efter en ansvarsfull och pålitlig målare?
Då är du välkommen till Jakir Allt Inom Måleri. Vi erbjuder måleritjänster i hela Göteborg och kranskommuner .
Vi målar det mesta både in- och utvändigt. Vi kan fixa allt från husfasader och fönster till undertak, väggar, trappor och köksluckor. Dessutom kan vi olika former av spackling, tapetsering och att sätta väv.
Vi utför utbyte av panel på fasader, lägger parkett, slipning av parkett och behandling.
Vi bygger altan och utför mindre snickeriarbete.
När du anlitar oss får du ett företag med goda referenser, både från Sverige och utlandet. Vår största tillgång är vår långa arbetslivserfarenhet, viljan att leverera ett bra resultat och att skapa en relation till kunden för bäst resultat.
Självklart har vi trygghetsförsäkring och Nöjdkunds Garanti via Måleriföretagen
Varmt välkommen!
Vi bygger altan och utför mindre snickeriarbete.
Självklart har vi trygghetsförsäkring och Nöjdkunds Garanti via Måleriföretagen
Varmt välkommen!
Utmärkelser
99 omdömen om Jakir Allt Inom Måleri
Sedan starten hos Reco 2017
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Anlitade företaget för att måla sovrum samt läggning av parkettgolv.
Bra kontakt med målare som kom i tid och utförde arbetet enligt tidsplan.
Rummet blev fint att och vi är i huvudsak nöjda med arbetet.
En liten detalj är en mörk kvist i parketten som är ganska synlig. Där kunde man ha valt en annan planka. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jag kontaktade Jakir onsdag den 28:e dec, den 30:e (fredag)hade jag redan fått hembesök och en offert som jag godkänt och arbetet kunde påbörjas följande vecka och var i princip klart samma vecka.
Arbetet bestod av bredspackling av väggar, sätta upp gips i tak samt vävtapet och avslutande måleriarbete.
Detta var andra gången jag anlitade Jakir och jag blev lika nöjd denna gången. Alla som har besökt mig efter renoveringen berömmer det fina arbetet även de som är yrkesmän. Släta och fina väggar o tak utan synliga skarvar.
Jakir arbetar effektivt och är mycket noggrann och levererar alltid en slutprodukt som är över förväntningarna och som stämmer överens med offerten.
Jag kan verkligen rekommendera Jakir - en seriös hantverkare som lyssnar på kundens önskemål och kommer med kloka förslag och lösningar.
5/5
/Victor -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jakir gjorde invändig spackling och målning av tak och väggar hos oss i nästan hela huset
Höll tiden perfekt
Jättefin finish på arbetet
Bra råd under vägen
Kostnad enligt vad vi kommit överens om
Exemplariskt städat
Lågmäld men trevlig :)
Bara + från oss -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Det här är andra gången vi anlitar Jakir för ett större arbete. Den här gången var det för bredspackling och målning av alla våra innertak och väggar, samt för att sätta upp en ny innervägg. Vi är även denna gång mycket nöjda med resultatet. Allt har gått väldigt smidigt och Jakir har varit flexibel och tillmötesgående. Ytorna blev snygga och jämna trots ett besvärligt underlag. Vi ger Jakir, Ericka och de andra medarbetarna våra bästa rekommendationer.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi är otroligt nöjda med Jakir! Arbetet utförs proffesionellt och kontakten är enkel och personalen är lyhörd. Punktlighet är ett ledord samt att de håller mer än vad de lovar!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi behövde få målat våra gavlar och bytt några vindskivor.
-Bra bemötande
-Bra utfört
-Kunnig
Vi kan tänka oss att anlita Jakir igen! -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Bra service både innan och under arbetet. Bra resultat, mycket prisvärt.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Fint resultat och effektivt arbete.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Hej, det är ett förstklassigt arbete som utförts. Jakir har föreslagit en del förbättringar som jag uppskattar.
Är mycket nöjd med hur den här renoveringen av min lägenhet har fungerat.
Bra att få en detaljerad faktura, lätt att se vad som utförts. Återkommer gärna en annan gång om det blir aktuellt. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jakir och hans team anlitades för ommålning av fasad, grund, staket, plåttak mm. Längs hela vägen kunniga, inlyssnande, noggranna och alltid med kundens bästa för sina ögon. Allt utfördes inom tidsram och budget. Resultatet - känns som ett helt nytt hus! Rekommenderar varmt och kommer själva att anlita Jakir igen då behov uppstår.
//Karin & Joel -
//Karin & Joel -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jakir och medarbetare gjorde ett toppenjobb vid byte av panel och måleri, till ett bättre pris än övriga offerter vi tog in. Vi är mycket nöjda och kan starkt rekommendera!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Hej, allt var mycket proffsigt utfört från offert till utförande. Det var ett stort projekt i en villa från slutet av 1800 talet, 460m2 total renovering på 6 veckor inför inflyttning.
Resultatet är enastående och levererade helt enligt tidplan. Jag rekommenderar varmt Jakirs måleri och kommer fortsätta använda dem framåt. Tack! Mvh Jessica och Martin -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi valde Jakir för att måla om vår villafasad och är jättenöjda. Bra kommunikation, vettigt pris och väl utfört arbete. Kanon!
Trevligt bemötande.
Väldigt kort framförhållning, när arbetet skulle utföras
Snabba och effektiva
Dock några små missar, som förmodligen handlade om kommunikation -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi anlitade Jakir på kort varsel för att måla om och tapetsera två sovrum innan vi skulle flytta in. Vi är nöjda med att de utförde arbetet i tid och målningen var bra gjort, därför betygsätter vi så.
Däremot skulle vi inte anlita Jakir igen för tapetsering. Utförandet var lite för slarvigt för en fototapet. Resultatet är lite nedslående.
Kommunikationen medan arbetet utförs var också bristande. Vi fick möjlighet att stämma av med målarna bara när vi råkade vara på plats samtidigt som dem. Vi var tydliga med hur vi ville sätta tapeterna men de ignorerade/ändrade det utan att stämma av med oss i förhand. Skulle stämma av varje steg på vägen om vi skulle anlita Jakir igen. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Det gick hur fint som helst! Anlitade för fasadmålning av svåråtkomliga ytor och vi hade egen färg. Dom var snabba och effektiva. Inga konstigheter och löste det som behövdes för att kunna fortsätta. Rekommenderar absolut!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Bra service som vanligt. Andra gången jag anlitade Jakir och fler blir det i framtiden. Denna gång för att byta delar av fasad, måla om huset samt byta fönster.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Tyvärr uppstår det sprickor 2 månader efter målningen. Erbjuder ingen åtgärd inom rimlig tid. Kritiserade våra tidigare snickare, som hade hjälpt oss med målning och till skillnad från Jakir utförde arbetet fackmannamässigt korrekt. Påstår att han är "professionell och aldrig lurar kunder", hoppas vi är de första.
Hej Gaiz
Jakir Allt Inom Måleri
Vårt uppdrag var att åtgärda sprickor som hade uppkommit efter tidigare firma som hade varit hos dig och som du var missnöjd med.
Vi förklarade för dig att dessa sprickor skulle uppstår igen om inte microlit användes.
Som vi sa sprickorna uppstod 2 mån. efter och du blev så klart besviken och känner dig lurad .
Som vi tidigare sa till dig i februari så ville vi komma och åtgärda sprickorna igen och fixa detta för dig - Vi fick inget svar från dig varken via mail eller telefon för att boka en tid.
Du svarade för två veckor sedan och önskar dig en åtgärd omgående - vilket är omöjligt för oss tidigast i augusti.
Detta förstår vi känns långt fram i tiden och Jakir försöker jobba på så att vi kan ringa dig och erbjuda dig en tid innan. Vi kommer att fixa sprickorna.
Tack för din feedback och vi verkligen tar till oss detta för att undvika liknande situationer i framtiden. Vi hör av oss och vi jobbar på så att det blir innan augusti
Med vänlig hälsning
Ericka och Jakir
Jakir Allt Inom Måleri -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vår bostadsrättsförening behövde hjälp med måleritjänst.
Upplevde Jakir som positiv och duktig målare.
Mycket nöjd med utfört arbete. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Trevligt bemötande och gjort ett fint jobb. Möjligen så så bör ersättningen av bil ingå när jobbet inte omfattade så många dagar.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jag har renoverat min lägenhet.
Vid förfrågan fick jag ett snabbt svar med tydlig offert på rivningsarbete, bredspackling och målning av väggar mm, snickeriarbeten och elekricitet. Bra pris. Höll tidsplanen. Mycket duktig och trevlig. Känner mig supernöjd! 🤩 -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi har fått måleri- och fasadrenovering utfört av Jakirs firma och är mycket nöjda. Prisvärt och ett väldigt snyggt resultat.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Kund i fokus, snabb svar, jättebra måleri jobb, vi rekommenderar Jakir och Ericka!!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Lugn och metodisk i sitt arbete. Mkt rutinerad och erfaren.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jakir renoverade 4 rum hos oss och gjorde ett superbra jobb.
Han ombesördje även golvslipning och golvläggning. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vid första mötet fick vi ett väldigt gott intryck av Jakir. Vi la fram våra önskemål om att måla om kök, hall och vardagsrum och han löste detta snabbt och enligt den överenskommelse vi hade.
Hur slutresultatet blev? Högsta betyg!
Vi kan med glädje varmt rekommendera Jakir till er som vill hitta en professionell målare...
// Morgan -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Mycket bra målat och lätt att ha kontakt med.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Tvättning och målning av hus.
Tvättning och målning av tak. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jag anlitade Jakir för målning av två rum. Innan målning behövde flera lager tapet rivas ner och väggarna spacklas. Han fixade lister där det tidigare saknades. Jag är mycket nöjd över resultatet och kommer anlita Jakir i framtiden.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Allt har fungerat mycket bra. Offerten var tydlig och arbetet kom igång snabbare än väntat. Kvaliteten på arbetet har varit hög och resultatet är mycket bra. Arbetet bestod i både måleri och utbyte av fasadpanel och vindskivor. Kan varmt rekommendera Jakir för både måleri och snickeri.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Fixade snabbt en offert, med fast pris.
Genomförde också uppdraget (Tvätt och målning av vindskivor) inom någon vecka.
Arbetet utfördes enligt mina förväntningar och till överenskommet pris. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi anlitade Jakir för ommålning av fasaden på vårt hus och är väldigt nöjda. De var noggranna och duktiga. Dessutom låg de prismässigt bra till jämfört med andra offerter vi tog in.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi anlitade Jakir-allt inom måleri till att måla om vårt hus och garage. Vi är mycket nöjda med resultatet. Arbetet utfördes på ett snabbt och proffsigt sätt. Dessutom ett trevligt bemötande. Priset var också rimligt. Vill därför varmt rekommendera Jakir.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jakir målade ett sovrum för oss. Tidsramen var lite tajt men han var punktlig och allt blev klart i tid med ett bra resultat. Pålitlig och proffsig, vi kommer anlita Jakir igen i framtiden. Rekommenderas!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Ett företag man kan lita på. De är punktliga, jobbar effektivt och slutresultatet blir bra. Och är man som jag är så petig. Så kommer Jakir och åtgärdar petitesserna snabbt med ett trevligt bemötande. De va verkligen tillmötes med alla våra behov. Rekommenderas STARKT. Tack för allt
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Proffsigt från början till slut! Jakir bredspacklade väggarna i mitt sovrum och satte sedan upp renoveringstapet för att sedan måla med kulör. Rummet blev som nytt! Kan varmt rekommendera Jakir Måleri /Victor
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi anlitade Jakir för att fixa iordning vår hall/trapphus. På väggarna satt en hemsk strukturtapet (ett projekt man helst inte tar tag i själv som småbarnsföräldrar) och taket behövde målas.
Jakir har på ett effektivt sätt, inom angiven tidsram, ordnat med grundarbete, målat och färdigställt detaljer i vårt projekt.
Smidig och snabb kommunikation genom hela processen, från offert till besiktning.
Trevlig och mycket prisvärd hantverkare som vi kan tänka oss att anlita igen! -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Mitt upplevelse av er är ni är punktliga och pålitliga och kunniga alltså och jag är 100% nöjd 😊
Bra pris.
Snabb.
Ordningsam med städ och nycklar.
Lite rörig, svår att förstå.Hej Marie
Jakir Allt Inom Måleri
Tack för den fina feedback, vi ska se till att bli mer tydliga och inte så rörig.
Ni är en utav våra återkommande kunder och när inte språket räcker hela vägen så kan ni alltid nå kontoret via mail.
Vi på Jakir Allt inom måleri ser det som A-O att kommunikationen funkar.
Mvh
Jakir Allt inom måleri -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Det var första gång då vi anlitade en professionell målare, kan uppriktigt sagt säga att vi är super nöjda! Vi fick ett bra bemötande från start till slut. Väldigt punktlig samt noggran. Jakir har lämnat ett riktigt väl utfört arbete i vårt lägenhet. Tack Jakir!!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jakir utförde målningsarbete i 6 rum och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag uppskattar även det trevliga bemötandet under hela processen. Jag jämförde tre firmor och valde Jakir då jag ville anlita ett lokalt företag och sen så gav de ett bra erbjudande också :)
Rekommenderas!
/Fredrik -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Måleri som uppfyllde mina förväntningar Han är Noggrann och lyssnar på kunden.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Utomordentligt service proffsigt utförande, bara bemötande. En målare med kompetens, kan rekommenderas.
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Fantastiskt proffsigt gäng som utförde målning och fasadrenovering på vårt hus. Fantastiskt fint blev det! Snickerijobb, lyfta tak, sätta in ventiler, ingenting var för svårt. Fönstren som tidigare läckte in är nu helt täta, och rummen har en behaglig temperatur. Pålitliga, trevliga och lätta att ha och göra med. Bättre blir det inte!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Jakir är mkt noggrann och erfaren målare som lyssnar på kunden. Han tänker långsiktigt och det är kvalitet i hans måleri och färgen han använder. Han höll vad han lova när det gäller start och avslutande av arbetet.
Vi var mkt nöjda med ommålningen utomhus av vår villa. -
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Fint utfört arbete och vänligt bemötande!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Målning av hall o vardagsrum. Väggar, tak, dörrar o karmar. Det blev jättefint!! Noggrant utfört. Offerten stämde med räkningen för arbetet. Väldigt trevligt bemötande. Tack! Återkommer vid behov!
skrev om Jakir Allt Inom Måleri
Vi använde oss utav Jakir när vi målade om vår butik i Sisjön och vi är supernöjda med allt.
Väl utfört arbete.
Bra mejlkontakt.