Alla kategorier Övrigt Jämtland Berg Jämtgärsgård

Jämtgärsgård

Sandnäset 711, 840 40 Svenstavik — Visa karta

2.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Jämtgärsgård

 • 2019-05-16

  Spontant omdöme
  ROBERT S skrev om Jämtgärsgård
  Fint resultat från början då gärdsgården byggdes 2009. Dock alltid mycket svårt att nå företaget via e-post.
  När jag kommenterat saker som är dåliga i utförandet eller materialet så svarar de inte alls utan svarar bara då de får sälja eller reparera och kan skicka en faktura!
  Exempelvis påpekade jag redan 2013 brister i utförandet som gör att gärdsgården börjat luta åt sidan. De har ännu inte i maj 2019 svarat på mitt mejl!
  Jag har även kommenterat att del av grinden redan 2017 visade sig va rutten efter 8 år, utan någon reaktion från deras sida. Märk att det ska vara särskilt gammal tätvuxen gran som ska hålla länge och till en hög kostnad!!
  År 2017 reparerades en grindstolpe och de lovade då skicka mig en flaska olja som ännu inte kommit!
  Sammanfattningsvis, kan inte rekommendera dem!
  Med vänliga hälsningar
  Robert Läs mer
  gillar detta
 • 2018-08-19

  Spontant omdöme
  Christopher C skrev om Jämtgärsgård
  Vi är nöjda med resultatet, själva reparationen. Dock problem när fakturan kom. Helt plötsligt gällde andra saker avseende när arbetstimmarna börjar och slutar och vad som ingår i etableringskostnad. Var noga med på förhand att ta reda på vad som ingår och inte! Kontakten med företaget var minst sagt ”svår”. Trevligt bemötande men svårt. De svarade inte alltid på mejl, jag fick lägga tid på både påminnelsemejl och samtal. När väl arbetet utfördes hade den mesta av informationen/beställningen vi diskuterat inte följt med till de som faktiskt skulle utföra arbetet. Det blev rörigt! Läs mer
  gillar detta