Jag är otroligt nöjd med mitt besök. Bemötandet var professionellt, vänligt och väldigt tillmötesgående från första stund. De var dessutom mycket lösningsorienterade och gjorde sitt bästa för att hitta en snabb tid, vilket jag verkligen uppskattade. Reparationen av bilen gick snabbt och smidigt, och resultatet blev precis som jag hoppats på. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera denna verkstad. Ett riktigt bra servicebesök där kunden verkligen sätts i fokus!
JD Custom AB
JD Custom AB är en bil- och däckverkstad som erbjuder service, reparation och underhåll. Vi erbjuder dessutom skräddarsydd optimering av fordon för att få mer effekt, mer vridmoment och lägre bränsleförbrukning. Vi reparerar och erbjuder service på alla typer av bilmodeller och bilmärken. Vi arbetar även med däckhantering...
285 omdömen om JD Custom AB
Dom hade bra utrustning och lade mycket tid på att hitta en rimlig lösning på mitt bekymmer Ulf
Snabbt och effektivt arbete med kort varsel från kund. Trevliga.
Bra, som jag vill att en liten summa pengar som jag kan undvara går till nytta.
Bemötande av JD CUSTOM är på topp riktigt bra! Jag hade höga förväntningar, och dom levererade precis det jag önskade. Upplevelsen av JD CUSTOM är verkligen som de ska vara, professionella! Jag beställde ett specialbyggt rostfritt avgassystem som vart som jag önskade.
De var lyhörd för mina önskemål. Vänliga och tillmötesgående. Jac kommer att varmt rekommendera deras verksamhet.
Trevligt och vänligt bemötande, utan stress. Gjorde service på bilen.
Serviceinriktat och hjälpsamma, rekommenderas. /tobbe m.
Bilen blev bra helt ok första gången jag lämnat bort ett jobb på en verksta
Mycket bra bemötande och lösningsorienterade
Bra service! Finns ingenting att klaga på
Snabbt att få tid och bra utfört arbete.
Snabb hjälp. Mycket trevligt bemötande. Kommer absolut återkomma när behovet kommer 😊
Snabb och bra service. Trevlig bemötande.
Väldigt serviceinriktade å trevliga👍🏼 Å bilarna blev toppen.
Tusen tack för din recension och tack för förtroendet att underhålla dina fina bilar! Välkommen åter!
Allt sköttes snabbt, smidigt och med trevligt bemötande! 🥰
Vi tackar för din fina recension och hoppas att C4an rullar på fint framöver. Välkommen åter!
Snabb och bra hjälp 👍🏽 Kommer återkomma fler gånger
Tack för de fina orden, hoppas volvon startar lätt nu med nytt batteri!
Bra service på och lätt att kommunicera med
Tack för din fina recension och hoppas att passaten rullar långt med en ny kamrem! Välkommen åter!
Snabb och bra service, otroligt bra bemötande från första stund. Rekomenderar stark !!
Vi tackar för de fina orden, hoppas du kan justera sätet ordentligt nu! Välkommen åter.
Mycket bra trevlig personal bra jobb bra pris kommer lämna bilen där i fortsättningen mvh per Moberg
Tack för din fina recension, hoppas forden går stadigt och fint nu!
Mycket trevligt bemötande, snabb och smidig service! Väldigt nöjd!
Tack för din fina recension, hoppas Volvon rullar många felfria mil! Varmt välkommen åter.
Snabb lösning på ett före inlämning oklart problem!
Tack för din recension, ja kylan kan ställa till det på lite olika konstiga sätt!
Fick tid fort. Trevligt bemötande. Fick lånebil medan min var på verkstaden. Fick tydlig beskrivning på vad dom gjort. For därifrån glad och tacksam
Tack så mycket för din fina recension, ja vi försöker alltid se till att det blir en så sömlös upplevelse som möjligt.
Snabb och bra service. Även trevlig personal.
Tack för det, ja här är vi glada alla dagar! Välkommen åter.
Bra service på kort varsel! Känns tryggt att lämna bilen där.
Tack för din fina recension! Hoppas att du tar dig fram ordentligt med transportern nu! Välkommen åter
Väldigt bra bemötande och service. Rekommenderas!
Vad kul att höra, tack så mycket för de fina orden. Välkommen åter!
Det gick fort att få en tid, och tidsplanen höll
Tack för din recension, ja vi försöker hålla ledtiderna så kort det bara går. Välkommen åter!
Fick en bra känsla redan via första kontakten via telefon. Bra service och vi är nöjda. Återkommer igen.
Det låter helt fantastiskt, den känslan ska vi se till att du får fortsätta att ha. Varmt välkommen åter!
Mkt nöjd med den hjälp som vi fick.
Vad kul att höra, välkommen åter!
Riktigt trevliga, och tillmötesgående, jag fick snabb och bra service 🤩 Rekommenderar dom verkligen.
Men gud vad fina ord, tack så jättemycket för det. Varmt välkommen åter!
Bra bra, fick hjälp snabbt. Återkommer garanterat.
Vad kul att höra, vi försöker alltid att arbeta så fort det går. Välkommen åter!
Bra bemötande och oljebytarservis och inspektion och bokförda i uhdata och på papper. Bra och överraskande att basassistans med REDGO ingår.
Vi tackar för din fina recension, välkommen åter!
Jag är väldigt nöjd med ledrampen ni monterade på min Nissan👍👍👍. Kommer absolut anlita er i andra ärenden.
Vad kul att höra, det är ju lysande så att säga med lite bra lampor på bilen! Välkommen åter!
Jättenöjd........,...........
Det tackar vi och bugar för, välkommen åter!
Trevligt bemötande. Service i toppklass. Gör det lilla extra för att hjälpa mig.
Tusen tack för de fina orden, det kommer vi fortsätta att göra. Välkommen åter så ska vi få ordning på Peugeoten!
Snabb och bra hjälp, super trevliga grabbar
Precis vad vi försöker åstadkomma, tack för det och välkommen åter!
Bra service både i utfört arbete å bemötande. Jag vill komma åter igen.
Gud vad kul att höra, tack för det och varmt välkommen åter!
Trevligt bemötande, bra service, o inte så farligt dyrt.
Tack för en fin recension, nej vi försöker hålla priserna så låga vi bara kan.
Toppenbemötande, bra priser, väldigt serviceminded personal!
Tack för din recension, detta är ju precis vad vi strävar efter. Välkommen åter!
Superbra service och snabbt gick det.
Gud vad kul att höra, varmt välkommen åter!
Trevligt personal, fint bemötande och snabb utförd service
Tack så mycket för de fina orden, välkommen åter!
Bra mottagande och humana priser.
Tack för din recension, ja vi försöker hålla priserna så lågt det bara går. Välkommen åter!
Bra service å bemötande fick prisuppgift vid beställning av reservdel direkt mycket bra
Tack för det, ja vi försöker att alltid få fram en prisuppgift så fort det går. Välkommen åter!
Det räcker med……………………..……Bra!
Det tackar vi ödmjukast för, välkommen åter!
Trevligt bemötande och jobbet blev utfört enligt förväntan.
Vilken tur, tack för de fina orden! Välkommen åter!
Snabb service, väl utfört jobb, trevligt bemötande och ville verkligen lösa problemet. Rimligt pris dessutom. Stark rekommendation.
Tusen tack för de fina orden, ja vi vill verkligen lösa alla problem som kan tänkas inträffa. Välkommen åter!
Helt ok! Samt att firman ligger i samma by som jag bor i så man slipper fara långt
Tack för din recension, ja det är ju alldeles perfekt för er som bor i området. Välkommen!
Hjälpsam och serviceminded! Tack!
Tusen tack för dina fina ord, det kommer vi fortsätta med. Välkommen åter!
Tack för god service vid däckbytet
Tack så mycket för de fina orden, välkommen åter!
Fint bemötande och bra på att förklara vad som skulle göras, lugn och metodisk.
Tusen tack för de fina orden, ja vi gör det vi kan för att vara så transparenta och tydliga som möjligt. Varmt välkommen åter!