JHN Sport

• BestInSweden2026
8 690
4.2
Ring 021-700 35 Dela

JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...

8690 omdömen om JHN Sport

Sedan starten hos Reco 2020

Tina Skov L
Skrev om JHN Sport

Jag är jättenöjd med kalsongerna jag köpte till min Man🤗

Inger Annelie Marie H

Det kom ganska snabbt. Motsvarade utseendet men inte provat dom än

Göran Johnny S

Dom är sköna att ha på sig , men dom är för täta . Inget jag skulle köpa igen eller säga till andra människor om att köpa . Jag ångrar mitt köp .

Ulf Anders Tomas B

Bra och snygga och billiga kläder

Barbro Irene Katarina A

Har gett dem till min svärson som tyckte att de var jättebra

Svar från JHN Sport

Hej Barbro Tack för ert omdöme. Roligt att höra att presenten blev uppskattad. m.v.h anna

Jan Kennet G
Skrev om JHN Sport

Mycket bra, snabb leverans..men något små i storleken.

Svar från JHN Sport

Hej Jan Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte av storlek om ni känner att produkten var för liten. m.v.h anna

Robert T
Skrev om JHN Sport

Köpet fungerade bra men tyvärr har produkten fel passform för mej. Blir inga fler köp .

Svar från JHN Sport

Hej Robert Tack för ert omdöme. Tråkigt att köpet inte blev som ni tänkt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger. m.v.h anna

Jan Anders Lennart B

Det var en bra och tydlig process från köp till leverans

Svar från JHN Sport

Hej Jan Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Ted Filip H
Skrev om JHN Sport

Fick en beställning där allt gick sönder första gången jag använde dom. Annars har dom levererat kvalité och sånt förutom den gången

Svar från JHN Sport

Hej Ted Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ni fått en defekt produkt. Ni är varmt välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för hjälp med en reklamation. m.v.h anna

Gun Susanne H
Skrev om JHN Sport

Roligt tryck och skön kvalite! Tack!

Svar från JHN Sport

Hej Gun Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med produkten från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Rejdar Torbjörn H

Fick det jag beställde till ett bra pris!

Svar från JHN Sport

Hej Reijdar Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat som det ska med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Kjell K

Toppen som vanligt. Rekommenderas+++++

Svar från JHN Sport

Hej Kjell Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Hans Rune J
Skrev om JHN Sport

snabbt och bra tycker om kvaliteten

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen verkar ha fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Markku Armas Juhani J

Snabb leverans och bra produkt.

Svar från JHN Sport

Hej Markku Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med era produkter. m.v.h anna

Gunsan S
Skrev om JHN Sport

Mycket snabb leverans , dock va boxertrosorna små I storlek , kvalitet va skön men dom rullar upp sig i benen hela tiden lite synd

Svar från JHN Sport

Hej Gunsan Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ert köp inte blev helt bra. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte/en ånger. m.v.h anna

Margareta Kristina A

Som vanligt snabb leverans och bra produkter

Svar från JHN Sport

Hej Margareta Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Hans Åke T
Skrev om JHN Sport

Mkt bra, och riktigt bra kvalitet

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med produkten ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Gebrekidan H
Skrev om JHN Sport

Jag upplevelse nöjd och uppskattar fint kvalitet

Svar från JHN Sport

Hej Gebrekidan Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Natasja Onyx D

Jättenöjd med både kvalitet och pris.

Svar från JHN Sport

Hej Natasja Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med produkterna från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Ture Gösta Magnus M

Mycket bra service och snabb leverans l

Svar från JHN Sport

Hej Ture Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med servicen från oss. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Karlsson A
Skrev om JHN Sport

Bra kvalité o snabb leverans.Lätt att hitta vad man vill ha

Svar från JHN Sport

Hej Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Hans Mikael E
Skrev om JHN Sport

Konstigt passform Hög fram och låga bak

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Tråkigt att ert köp inte blev som ni tänkt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger. m.v.h anna

Kenneth G
Skrev om JHN Sport

Inget jag kan rekommendera just nu, strumpor 43-45 otroligt svåra att få på, trånga. Långkalsonger otroligt trånga i muddarna

Svar från JHN Sport

Hej Kenneth Tack för ert omdöme. Tråkigt att ert köp inte blev som ni tänkt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger. m.v.h anna

Mats H
Skrev om JHN Sport

Bara positivt för dom varorna jag köpt

Svar från JHN Sport

Hej Mats Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. m.v.h Anna

Danny L
Skrev om JHN Sport

Det har redan svarat på. Hälsningar Danny.

Svar från JHN Sport

Hej Danny Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Hans Jörgen Gucco S

Utmärkt och överensstämmande kvalitet till bra prisvärdhet

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verka nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Örjan N
Skrev om JHN Sport

Allt fungerade perfekt. Bra kvalite på det jag handlade.

Svar från JHN Sport

Hej Örjan Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Bo Jan S
Skrev om JHN Sport

Köpte fel storlek på byxor, jag skrev och frågade hur man gör, jag fick svar väldigt fort och bytet var jätte smidigt.

Svar från JHN Sport

Hej Bo Tack för ert omdöme. Skönt att höra att ni har fått bra hjälp vid behov. Hoppas att ni ska trivas med ert byte. m.v.h anna

Kent Jörgen A

Bra produkt och väldigt prisvärd.

Svar från JHN Sport

Hej Kent Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med er produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Pelle Jonatan Karl S

Dom är fina kalsonger men lite dyra

Svar från JHN Sport

Hej Pelle Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med er produkt. m.v.h anna

Alina K
Skrev om JHN Sport

Jättefina strumpor i bra kvalite

Svar från JHN Sport

Hej Alina Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med er produkt. Varmt välkommen åter. m.v.a Anna

Lars-Göran O
Skrev om JHN Sport

Verkar vara bra kvalitet har använt dom ett par veckor nu

Svar från JHN Sport

Hej Lars-Göran Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med produkten ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Johanna K
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans och bra beskrivning av varan ang storlek och material.

Svar från JHN Sport

Hej Johanna Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Anna Kristina S

Toppen! Snabb leverans. Fina strumpor och prisvärd

Svar från JHN Sport

Hej Anna Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h. Anna

Jenny Maria Elisabeth J

Sambon och sonen nöjda med sina kalsonger. Snabb leverans. Bra pris/erbjudanden.

Svar från JHN Sport

Hej Jenny Tack för ert omdöme. Roligt att höra att sambon och sonen blev nöjda med kalsongerna. Varmt välkomna åter. m.v.h anna

Mats Johan K
Skrev om JHN Sport

Bra jacka, normal i storleken och hyfsat snabbt leverans

Svar från JHN Sport

Hej Mats Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Jan Kenneth Peter P

Sköna kalsonger snabb leverans

Svar från JHN Sport

Hej Jan Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Peter Ingvar G

Snabbt och effektivt, bra produkter

Svar från JHN Sport

Hej Peter Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Juha Pekka R
Skrev om JHN Sport

Frakten va bra, men kalsongerna är helt felsydda, baksidan är ju 5 6 cm för kort kontra framsidan..dom är obrukbara tyvärr, har ej returnerat dom. Visste väl innerst inne att 250kr för 8 kallingar är för bra för att vara sant.. Så inga mer köp fr dom! Mvh Juha

Svar från JHN Sport

Hej Juha Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ert köp inte blev som ni tänkt er. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte/en ånger. m.v.h anna

Karl-Gustav F
Skrev om JHN Sport

Inga problem, bara goda betyg. Kommer npg att handla mer av er.

Svar från JHN Sport

Hej Karl-Gustav Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

George Gustaf Joakim W

Jag har handlat både strumpor ( work ) och kalsonger, kanonkvalite och dessutom sköna och ha på sig. precis beställt ett 20 pack strumpor. rekommenderas varmt

Svar från JHN Sport

Hej George Tack för ert positiva omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med produkterna ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Göran J
Skrev om JHN Sport

Bra och nöjd passade bra storlekar

Svar från JHN Sport

Hej Göran Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp och att produkten passade. m.v.h anna

Klas Björn A
Skrev om JHN Sport

Utmärkta kalsonger, mjuka och snyaa

Svar från JHN Sport

Hej Klas Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Klas E
Skrev om JHN Sport

Paketet kom fram i bra tid, jag är nöjd!

Svar från JHN Sport

Hej Klas Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Ulrika Desirée B

Mycket snabb, bra service och trevligt bemötande när paketet hade hunnit gå i retur. Produkterna verkar rejäla och av bra kvalitet.

Mats L
Skrev om JHN Sport

Fantastiskt bra och fräcka kslsonger med vikingar! Bra och normal i storlek. Snabb leverans.

Svar från JHN Sport

Hej Mats Tack för ert positiva omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med produkten från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Maud D
Skrev om JHN Sport

Bara nöjd. Hade tom gissat rätt på storleken. Leverans ok.

Svar från JHN Sport

Hej Maud Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp hos oss. m.v.h anna

Per Johan A
Skrev om JHN Sport

Väldigt bra produkter till ett bra pris! Jag handlar ofta på JHN Sport.

Svar från JHN Sport

Hej Per Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är en återkommande kund. Hoppas att ni trivs med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Lennart Fredrik Emanuel H

Testade beställa ny boxers. Bra pris och kvaliteten var helt okej.

Svar från JHN Sport

Hej Lennart Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med produkten ni beställt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Dick Börje J
Skrev om JHN Sport

Bra passform och ett väldigt bra pris.

Svar från JHN Sport

Hej Dick Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med produkten. Varmt välkommen åter. m.v.h anna