JHN Sport

• BestInSweden2026
9 383
4.2
Ring 021-700 35 Dela

JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...

9383 omdömen om JHN Sport

Sedan starten hos Reco 2020

Eila J
Skrev om JHN Sport

Kollade på reavaror. Köpte shorts till min man.Han var väldigt nöjd med. Beskrivningen av varan och färgen stämde .Köpt kalsonger tidigare.Bra material.Återkommer gärna.

Rigmor D
Skrev om JHN Sport

Ingen personlig kontakt.Beställt via nätet.

Svar från JHN Sport

Hej Rigmor ! Tack för ett fint omdöme. Hoppas ni blev nöjda med er beställning. Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh// Kristian

Sven-Olov R
Skrev om JHN Sport

Bra produkter snabb leverans och priset mår jag inte illa av 🥳

Svar från JHN Sport

Hej Sven-Olov Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Patric J
Skrev om JHN Sport

Snart och enkelt !!!!!!!!!!!!!!

Svar från JHN Sport

Hej Patric Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen verkar ha fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Farshid M
Skrev om JHN Sport

Hej! JHN bemöter väl kunder med en ärlighet. Jag förväntade att få vara mat samma utseende som ses i reklamen, denna är tillfredsställande. Jag köpte en morgonrock.

Svar från JHN Sport

Hej Farshid Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h. Anna

Jan A

Bra Snabbt Bra Priser kvalite på Produkter

Svar från JHN Sport

Hej Jan Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Leo G
Skrev om JHN Sport

Lite konstig passform på boxershortsen jag beställde. Annars bra :)

Svar från JHN Sport

Hej Leo Tack för ert omdöme. Tråkigt att produkten inte riktigt passade. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger. m.v.h anna

Malin H
Skrev om JHN Sport

Superbra produkter och snabb leverans.

Svar från JHN Sport

Hej Malin Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Jan S
Skrev om JHN Sport

Har inte fått min beställning ännu

Owe P
Skrev om JHN Sport

Det blev ingen bra upplevelse, då byxorna inte passade i storlek och jag gillade inte modellen. Jag skickade tillbaka byxorna och ångrade köpet.

Svar från JHN Sport

Hej Owe Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att köpet inte blev som ni tänkt. Vi hoppas att ni har hittat något annat istället. m.v.h anna

Pierre Ö
Skrev om JHN Sport

Perfekt storlek på kläderna jag beställde och snabb Leverans Toppen betyg till denna butik 👍

Svar från JHN Sport

Hej Pierre Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med er produkt och att leveransen har fungerat som den ska. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Shpetim S
Skrev om JHN Sport

Underkläderna var väldigt dåliga. 2 par gick sönder efter 1 gång användning.

Svar från JHN Sport

Hej Shetim Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ni fått en defekt vara. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för hjälp med en reklamation. m.v.h Anna

Oscar E
Skrev om JHN Sport

Jag är skit nöjd, köpte 3 par byxor men hade en mindre storlek än jag trodde, fick skicka tillbaks dom men fick snabbt nya.

Svar från JHN Sport

Hej Oscar Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp och att allt har fungerat bra med ert byte. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Tommy A

För lång leveranstid Xxxxxxxx

Svar från JHN Sport

Hej Tommy Tack för ert omdöme. Vi tar med oss av era åsikter när vi utvecklar och uppdaterar vårt arbete. Hoppas att ni ändå ska trivas med produkten ni har köpt. m.v.h anna

Carl Pontus M
Skrev om JHN Sport

Bra sortiment, bra priser, trygg leverans och bra kvalitet.

Svar från JHN Sport

Hej Carl Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Bo P
Skrev om JHN Sport

Är nöjd med produkten och levererar snabbt

Svar från JHN Sport

Hej Bo Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat bra och att ni känner er nöjd med produkten. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Rolf C
Skrev om JHN Sport

bra kvalitet, snabba leveranser, prismässigt bra

Svar från JHN Sport

Hej Rolf Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Sven-Åke P
Skrev om JHN Sport

Mycket bra service bra kvalitet på det jag köpte kommer att köpa mera när jag behöver något nytt

Svar från JHN Sport

Hej Sven-Åke Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med servicen från oss. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Niklas J
Skrev om JHN Sport

Väldig snabb leverans, bra paketerade produkter och bra reklamblad. Och självklart helt ok priser.. Kan inte hitta nått att klaga på. Älskar att handla där och hoppas de fortsätter i samma riktning.

Svar från JHN Sport

Hej Niklas Tack för ert positiva omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Lars Håkan Robert L

Mycket prisvärda varor och snabb leverans.

Svar från JHN Sport

Hej Lars Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Kenth B
Skrev om JHN Sport

Motsvarar min förväntningar även denna gång!

Svar från JHN Sport

Hej Kenth Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med ert köp. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Anki B
Skrev om JHN Sport

Hittade JHN Sport på Instagram.Så min särbo är jättenöjd med boxershortsen.Kommer att handla fler ggr.

Svar från JHN Sport

Hej Anki Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att särbon gillade kalsongerna. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Maria A
Skrev om JHN Sport

Snabbt o enkelt. Jätte nöjd kommer tillbaka

Svar från JHN Sport

Hej Maria Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Christer H
Skrev om JHN Sport

Alltid till belåtenhet har varit kund under flera år aldrig blivit besviken Tack

Svar från JHN Sport

Hej Christer. Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni är en återkommande kund och att ni känner er nöjd med era köp hos oss. m.v.h anna

Eric S
Skrev om JHN Sport

Andra beställningen var byxor för liten så jag skickade tillbaka och byte med en större storlek. Sen fick jag mejl från Anna (kundtjänst) och jag fick bra info och hjälp. Hon var hjälpsam, nu väntar jag på byxor. Hoppas det kommer nästa vecka. Om det passar mig byxan vill jag köpa eller beställa mer grejer från er 100%

Svar från JHN Sport

Hej Eric Tack för ert omdöme. Skönt att höra att ni har fått bra hjälp från vår kundtjänst. Hoppas att bytet ska passa bra och att ni ska trivas med produkten. m.v.h anna

Lasse M
Skrev om JHN Sport

Bra priser, bra kvalitet, trevliga mönster på tröjor o kalsonger

Svar från JHN Sport

Hej Lasse Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med produkterna från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Sten-Åke O
Skrev om JHN Sport

Jag beställde varor och de kom hyggligt snabbt. Inga klagomål utan uppfyllde förväntningarna. Begärde heller inga stordåd . Varorna har precis kommit och verkar ha bra kvalitet. Kan svara på det bättre om ett halvår

Svar från JHN Sport

Hej Sten-Åke Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med ert köp. Hoppas att ni ska trivas med er produkt. m.v.h anna

Marinette M
Skrev om JHN Sport

Snabba leveranser och mycket bra priser. Toppen med storpack på tex strumpor och underkläder. Varit kund i flera år!

Svar från JHN Sport

Hej Marinette Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp och valt att återkomma. m.v.h anna

Per R
Skrev om JHN Sport

Bara plus, snabb leverans och snyggt

Svar från JHN Sport

Hej Per Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Peter L

Bra kallingar. Snabb leverans

Svar från JHN Sport

Hej Peter Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Ingegerd A
Skrev om JHN Sport

Varan verkar jätte bra, och de kom i bra tid👍

Svar från JHN Sport

Hej Ingergerd Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Anders J
Skrev om JHN Sport

Skitdåligt , inget svar i telefonen eller mail.

Svar från JHN Sport

Hej! Vi har två mail från er den 3/8 som också har besvarats. Vänligen kontakta oss på info@jhnsport.se för att kontrollera att vi har rätt mailadress. Svaren från oss kan ha hamnat i er skräpkorg. m.v.h anna

Caroline Å
Skrev om JHN Sport

Bra frakt och svarar på mejl, men färgen stämmer inte. Det som heter ljusgrå är snarare sand, på sin höjd greige. Iaf för shorts.

Svar från JHN Sport

Hej Caroline Tack för ert omdöme. Tråkigt att ni verkar ha fått en defekt produkt. Ni är välkommen att kontakta oss på info@jhnsport för hjälp med en reklamation. m.v.h anna

Bobby B
Skrev om JHN Sport

Grymt snygga kläder och väldigt bra kvalitet.

Svar från JHN Sport

Hej Bobby Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni gillar vårt utbud. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Teppo Lufsen A

Bra Kvalitet Snabba Leveranser o Utbud som håller vad dom Lovar.. Fin variation på Strumpor många att välja mellan både till Man o Kvinna samt T-shirtar o Linnen som håller hög Standard.. Rekommenderar till Alla Jag känner.. Niceee...

Svar från JHN Sport

Hej Teppo Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni gillar vårt utbud och verkar nöjd med produkten ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Roger N
Skrev om JHN Sport

Smidigt och lätt att beställa ifrån er hemsida Tack

Svar från JHN Sport

Hej Roger Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Maria S
Skrev om JHN Sport

Varan som jag beställde var slut men låg uppe på hemsidan.

Svar från JHN Sport

Hej Maria Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ni råkade ut för ett Lagersaldofel, ibland hinner inte sidan uppdatera sig i förhållande till saldo vilket naturligtvis är tråkigt. Vi hoppas att ni hittade något annat alternativ istället. m.v.h anna

Hans B
Skrev om JHN Sport

Bra strumpor är välgjorda, sitter bra på foten. Och priset var bra.

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med produkten från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Björn H
Skrev om JHN Sport

Då jag besttelde strumpor var det med LÖS RESÅR . Det tyckte jag inte kunna finna på dessa strumpor.Vad göra ????

Svar från JHN Sport

Hej Björn Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ert köp inte blev som ni tänkt, produkten saluförs dock inte som en produkt med "lös resår". Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med en ånger eller ett byte. m.v.h Anna

Leif E
Skrev om JHN Sport

Har inget negativ att förmedla. Jättebra kalsonger snabb leverans allt perfekt kommer att handla mer.MVH.LEIF ENSTRÖM

Svar från JHN Sport

Hej Leif Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra och att ni känner er nöjd med ert köp. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Bernt Christer Torbjörn S

Bra produkter till ett bra pris!

Svar från JHN Sport

Hej Bernt Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni gillar våra produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Karlolof N
Skrev om JHN Sport

Det fungerarde bra med beställning till leverans.jag är nöjd

Svar från JHN Sport

Hej Karlolof Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra och att ni känner er nöjd med ert köp. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Mikael J
Skrev om JHN Sport

Jag köpte 3 par shorts och fick returnera 2 par som blev fel storlek. Det var inga problem och efter att jag returnerat dom fick jag rätt storlek efter en vecka. Mycket nöjd med bemötandet och hur smidigt det var. Mvh / Micke

Svar från JHN Sport

Hej Mikael Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning och ert byte. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Peter L
Skrev om JHN Sport

jo men det funkade allt tyckte jag

Svar från JHN Sport

Hej Peter Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Björn Roger D

Helt oki det jag köper 3/5 ibland 4/5

Svar från JHN Sport

Hej Björn Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Göran F
Skrev om JHN Sport

Bra strumpor bra pris snabb leverans

Svar från JHN Sport

Hej Göran Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Henrik E
Skrev om JHN Sport

Varan motsvarade förväntningarna, snabb leverans.

Svar från JHN Sport

Hej Henrik Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med produkten från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Bengt Erik D
Skrev om JHN Sport

Bra produkter och i mitt fall veckokalsonger

Svar från JHN Sport

Hej Bengt Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med produkten ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Jörgen F
Skrev om JHN Sport

Lätt använd sida på nätet och snabba leveranser😊

Svar från JHN Sport

Hej Jörgen Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med ert köp. m.v.h anna

Kent S
Skrev om JHN Sport

Fantasktiga varor som jag köpt , snabb leverans , mycke bra företag !!

Svar från JHN Sport

Hej Kent Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp från oss. Hoppas att ni ska trivas med med era produkter och varmt välkommen åter. m.v.h anna