JHN Sport

• BestInSweden2025
8 319
4.2
Ring 021-700 35 Dela

JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...

8319 omdömen om JHN Sport

Sedan starten hos Reco 2020

Carina D
Skrev om JHN Sport

Lätt att beställa. Bra pris och kvalitet samt snabb leverans.

Karl-Axel Roger B

Lång leveranstid, har ännu inte fått varan så vet inget om kvalitén på produkten.

Karl Erik O
Skrev om JHN Sport

Bra priser och bra kvalitet på kläderna

Maria Terese Masooma V

Super bra gillar verkligen JHN sport

Kerstin Elisabeth J

Köpte bara kalsonger och strumpor och kalsongerna var bra sockarna vet jag inte dom skall bli julklapp

Maria Inger Linnéa J

Riktigt snabb leverans 😁 och verkar vara bra kvalitet

Anna Camilla G

Tycker dom är toppen,snabba leveranser å enkelt att beställa 👍

Petra Susanne F

Strumporna som jag köpte satt så bra på foten! Underbart!!

Gunilla H
Skrev om JHN Sport

Jag har köpt jumpsuits eller vad dom nu heter, och jag fullkomligt älskar dom!!! Rymliga och sköna för en kall vinterkväll när det blåser genom lägenheten ♥️♥️♥️

Alexander L
Skrev om JHN Sport

Bästa leverantörer genom tiderna.

Anders K
Skrev om JHN Sport

Bra produkter, Bra passform, mycket nöjd så långt. Borgar för att jag beställer mer i framtiden. Hls Anders Korth

Fred Jonny D
Skrev om JHN Sport

Det fungerade bra. Snabb leverans och hyfsat bra priser.

Oanchisa A
Skrev om JHN Sport

Snabb och bra leverans,och bra långkallsonger

Rita Anita Ö
Skrev om JHN Sport

Min man sa att de är jättesköna varma men han skulle vilja sätta de bak och fram för de är för korta bak.

Staffan L
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans, lätt att byta inget krångel!! Jag är jättenöjd!!

Mikael Christer Olle H

Lätt att beställa över nätet. snabbt service vid hemtransport. nöjd jackan jag fick.

Mariusz Piotr C

Jackans storlek passade inte, men det var inga problem med att returnera den.

Mats H
Skrev om JHN Sport

Okey produkter och pris och snabb leverans

Per Vilhelm Kurt L

Allt var helt OK! God Jul och Gott Nytt År!🥳

Iman Ghazi A
Skrev om JHN Sport

Det är bra kvalitet och skönt ,jag köpa till min man lång kalsong från er ,jag rekmendera att alla köpa från er , tack så mycket

Jonas Michael P

Suveränt på alla sätt och vis, inge snack! Kommer handla igen!

Leif Kurt Roland A

Bra produkter och snabb leverans.

Kjell Arne N
Skrev om JHN Sport

Snygg och bra vinterjacka mycket nöjd

John M
Skrev om JHN Sport

Väldigt nöjd med beställningen dock slarvade ombudet bort mitt paket så jag har ej fått det än

Per Niklas J
Skrev om JHN Sport

Lätttillgängligt på nätet. Lätt och beställa varor. Bra kvalité och framförallt snabb leverans

Åke Mikael W
Skrev om JHN Sport

Trygg och professionell webbutik. Inget tjafs! Lätt att göra returer.

Erkan I
Skrev om JHN Sport

Jag är mycket nöjd med er och ni ska förbetra mycket betre i framtiden tack till er ni är besta

Stefan Olof G
Skrev om JHN Sport

Hej !! Jag tycker det är för lång leverans tid tyvär !!

Carina L
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans och trivs med min mössa

Britt Marie-Louise F

Jag har INTE fått min vara så kan inte svara på detta

Kurt Dennis L
Skrev om JHN Sport

Det har funkat bra hitills, så jag är nöjd tillsvidare.

Rolf Åke E
Skrev om JHN Sport

Mycket bra, jag är helt nöjd med varorna

Johan Georg K
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans och bra kvalitet.

Karl Staffan A

Enkelt att beställa,bra betalningsalternativ,snabb leverans produkterna motsvarade mina förväntningar

Ari Johannes S

Snabb leverans, och bra service

Predrag J
Skrev om JHN Sport

mycket dålig leverans! När du beställer tar det 1-3 arbetsdagar men när man beställer får man ett mejl som säger att det tar 5-7 arbetsdagar

Ole Kristian T

Köpt jeans, helt ok, bra pris och snabbt levererat, kan rekommendera.

Ferenc Antal S

Bra varor samt snabb respons av angående frågor svar, Har lite för små storlekar genomgående tyvärr liksom ingen storlektabell som heter duga och då upplagd för retur! Snabb leverans tyvärr ej kostnadsfri, även returen kostar som hos andra är båda gratis!

Bo Anders Mikael G

Bra kvalité, snabb leverans. Bra pris

Mikael K
Skrev om JHN Sport

Tycker att det jag köpte har bra kvalitet och gör att jag handlar av dom.Och det var en snabb leverans.

Ann B
Skrev om JHN Sport

väldigt bra och snabb leverans

Susanne Ann-Louise M

Jättefin jacka och snabb leverans

Hans Johan Thomas U

Kanon snabb leverans tyvärr gillade sonen ej Mönstret på kalsongerna men hadde öppnat förpackningen så vi ska prova utan mönster till honom.

Sven-erik E
Skrev om JHN Sport

Enkel å snabb leverans. Bra varor i bra kvalitet.

Svar från JHN Sport

Hej Sven-Erik Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Margot Kristina H

Lätt att beställa! Bra leveransalternativ. Jag köpte en polotröja av mycket fin kvalité.

Svar från JHN Sport

Hej Margot Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med er produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Danijel K
Skrev om JHN Sport

Mycket bra,tack so mycket............

Svar från JHN Sport

Hej Danijel Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Alexander G
Skrev om JHN Sport

Det va väldigt lätt att handla på er sida och det va över förväntan kring priser och leveranstid. Tyvärr passade inte varan jag beställde samt att passformen inte passa min figur. Jag kommer absolut göra en beställning i framtiden.

Svar från JHN Sport

Hej Alexander Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med leveransen men synd att varan inte passade. Hoppas att ni hittar något som passar bättre framöver. m.v.h Anna

Jouni Tapani H

snabb leverans, bra storlek stämmer bra med M som jag beställde, har använt byxorna för lite för att sia om kvalitet än, känns sköna dock.

Svar från JHN Sport

Hej Jouni Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Hans Conny A
Skrev om JHN Sport

Bra köp bra kvalitet snabb leverans.

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Skönt att hör att allt verkar ha fungerat bra med er beställning, hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Jimmy A
Skrev om JHN Sport

Snabb och bra leverans, bra pris på produkterna!

Svar från JHN Sport

Hej Jimmy Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna