JHN Sport

• BestInSweden2025
7 138
4.2
Ring 021-700 35 Dela

JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...

7138 omdömen om JHN Sport

Sedan starten hos Reco 2020

Erik A
Skrev om JHN Sport

Jag har alltid fått rätt varor från JHN sport. och bra kvalitet.

Björn Roger D

Köpte strumpor str 43-46 svarta ej så nöjd med dom.väldig tajta att få på sig,kvaliten helt ok,så kolla gärna upp detta.så blir det bra

Simon Tobias K

Var nog i särklass sämsta passform på kalsonger

Patrick K

Snabba leveranstider, storpack.

Marc G
Skrev om JHN Sport

Mycket bra service. Mycket nöjd.

Alexander E
Skrev om JHN Sport

Hej bra snabb leverans. Men väldigt dålig passform på kalsongerna. Visst jag köpte basic men

Barry N

Hel ok Bra pris xxxxxxxxxxxxxxxxxxcxccccccccc

Kennet Olof Bertil R

Kalsonger jag beställde leverades fort, inget krångel o väldigt sköna så blir fler beställningar i framtiden. Bara ++++

Ingemar I

Snabb leverans .Pris verkaade bra , jämfört med andra

Ulf S
Skrev om JHN Sport

Bra och snabb leverans. Bra o billiga kläder.

Stig-Gunnar G
Skrev om JHN Sport

Bra grejer till bra pris snabb leverans

Elin Signe Helena H

Bra strumpor, snabb leverans.

Anne-Marie W
Skrev om JHN Sport

Bra storlekar på damstrumpor, och bra kvalitet

Hans Mikael J
Skrev om JHN Sport

Lång leverans tid trasiga kläder när de kom

Elsy Elisabeth V

Jag tycker om dem men hade önskat att dem hade större storlekar.

Kari Kaleva K
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans. Enkelt atthanla.

Tim Edgar T
Skrev om JHN Sport

Snabbt och smidigt att beställa, väldigt sköna och bra kläder till bra priser;

Lars Olov G
Skrev om JHN Sport

Helt ok sen vet jag mte mer vad man kan skriva

Svar från JHN Sport

Hej Lars Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Jan Håkan J

Beställde strumpor storlek 43-46. Motsvarande nog 40-41. Besviken. 😡

Svar från JHN Sport

Hej Jan Tack för ert omdöme. Tråkigt att ert köp inte blev bra. Ni är välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med en reklamation. m.v.h anna

Sam Alexander S

Bara bra upplevelser snabba leveranser. Köpte jeans i omgångar. Och storlekarna har alltid stämt in bra

Svar från JHN Sport

Hej Sam Tack för ert omdöme. Roligt att höra att allt har fungerat bra med er beställning samt att produkterna har passat bra. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Roger S
Skrev om JHN Sport

Har skickat retur men ej fått leverans ännu.

Svar från JHN Sport

Hej Roger Tack för ert omdöme. Er retur mottogs den 16/4 och ert byte skickades ut samma dag. Om ni har vidare frågor kring ert byte är ni välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se. m.v.h anna

Henry Obinna I

Nice material, flexible to wear and comfortable for the body. I will buy more.

Svar från JHN Sport

Hej Henry. Thank you for your review. It's great to hear that you are satisfied with your purchase from us and that the products fit as intended. We look forward to welcoming you back. m.v.h Caroline

Rolf Joacim K
Skrev om JHN Sport

Bra kvalitet till bra priser. Leveransen kom enligt tidsplan.

Svar från JHN Sport

Hej Rolf. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att allt har fungerat smidigt i samband med er beställning och att ni verkar nöjd med den nya produkten. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Per W
Skrev om JHN Sport

Bra service vid byte. Snabb service!

Svar från JHN Sport

Hej Per. Tack för ert omdöme. Skönt att allt verkar ha fungerat som det ska i samband med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Erik H
Skrev om JHN Sport

Köpte storpack med kalsonger och det är det sämsta skiten jag varit med om någonsin.

Svar från JHN Sport

Hej Erik. Tråkigt att höra att produkten inte motsvarade era förväntningar. Ni är välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med en retur/byte. m.v.h Caroline

Jari A
Skrev om JHN Sport

Snabb och bra service 9 pack kallingar var sköna och väl värda sitt pris riktigt sköna med kvalite.

Svar från JHN Sport

Hej Jari. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med de nya kalsongerna. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Mathias Jan Michael E

skulle gå upp en storlek, istället för M så skulle jag gått upp till L

Svar från JHN Sport

Hej Mathias. Tack för ert omdöme. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte. m.v.h Caroline

Jan Magnus H

Bra grejor & snabb frakt.Kan klart rekommendera 🤗

Svar från JHN Sport

Hej Jan. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med era nya produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Jan Bertil M
Skrev om JHN Sport

Funkar mycket bra hittills och varorna håller bra kvalite

Svar från JHN Sport

Hej Jan. Tak för ert omdöme. Skönt att allt har fungerat som det ska i samband med er beställning och att ni verkar nöjd med de nya produkterna. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Klas Johan Ulrik S

Snabb leverans, trots att det skulle ta längre tid.

Svar från JHN Sport

Hej Klas. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska med er leverans. Vi hoppas ni ska trivas med era nya produkter. m.v.h Caroline

Kenneth N
Skrev om JHN Sport

Perfekt passform! Mycket nöjd med min beställda vara!

Svar från JHN Sport

Hej Kenneth. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med den nya produkten. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Tomas U

Snabbt ! Bra passform skapligt pris nöjd med varan

Svar från JHN Sport

Hej Tomas. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med den nya produkten. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Johan H
Skrev om JHN Sport

Alldeles för liten storlek. Har handlat kalsonger här förut och då passade dom men nu är dom mindre.

Svar från JHN Sport

Hej Johan. Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att era nya produkter inte passade som tänkt. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med byte/retur. m.v.h Caroline

Simon John J
Skrev om JHN Sport

Smooth transaction, fast delivery, and the jeans I bought were awesome. 10/10. Highly recommended.

Svar från JHN Sport

Hej Simon. Thank you for your review. Great to hear that everything worked as it should with your order and that you are happy with your new jeans. Welcome back. m.v.h Caroline

Ulf Lennart S

BRA SERVISE VERKAR VARA BRA KVALITE PÅ DET MAN KÖPER

Svar från JHN Sport

Hej Lennart. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat som det ska i samband med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Tommy P
Skrev om JHN Sport

Allt gick bra, med återlämning. Av Byxor.

Svar från JHN Sport

Hej Tommy. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska med retur av er produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Nettan J
Skrev om JHN Sport

Storlek på kalsonger verkar inte stämma med verkligheten. Köpte L men verkar mer vara som S Lite trist

Svar från JHN Sport

Hej Nettan. Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att produkten inte passade. Vart välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se så kan vi se om vi kan hjälpa er med ett byte/retur. m.v.h Caroline

Eva Heléne H
Skrev om JHN Sport

Bra vara och snabb leverans………….

Svar från JHN Sport

Hej Eva. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med er nya produkt och att leveransen fungerat som den ska. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Mats C

Snabb leverans. Bra köp Fina produkter Bra urval Billigt att köpa

Svar från JHN Sport

Hej Mats. Tack för ert omdöme. Skönt att leveransen fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med era nya produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Marja Saritha T

Snabb leverans, billigt men absolut inte bra kvalitet strumporna går sönder vid första användningen i arbetsskor.

Svar från JHN Sport

Hej Marja. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerat som den ska. Vi beklagar att produkten gått sönder. Ni är varmt välkommen att kontakta oss på info@jhnsport.se för hjälp med reklamation. m.v.h Caroline

Johnny Enar Lennie S

Billigt, köper man rätt saker så är det superbra, vissa saker är dock sh ein kvalitet.

Svar från JHN Sport

Hej Johnny. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med era produkter. m.v.h Caroline

Marie Ingalena N

Snabb leverans, bra pris, jättefina strumpor.

Svar från JHN Sport

Hej Marie. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerade som den ska och att ni är nöjd med de nya produkterna. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Ingvar Micael W

kalsongerna är otroligt mjuka o sköna att ha på sig har tyvärr ej köpt något annat än

Svar från JHN Sport

Hej Ingvar. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att produkterna motsvarade era förväntningar, vi hoppas att ni ska trivas med dem. Vart välkommen åter. m.v.h Caroline

Git Eva-Marie A

syntet, trodde det va bomull.

Svar från JHN Sport

Hej Git. Tack för ert omdöme. Tråkigt att produkten inte motsvarade era förväntningar. Vi hoppas att ni ändå ska trivas med de nya kläderna. m.v.h Caroline

Berth Magnus Fredrik S

Bra kvalitet till ett bra pris . Ert eget märke på Kalsonger jag köpt slår många andra som lever på sitt kända märke Och sen är det bra leveranstider. .

Svar från JHN Sport

Hej Berth. Tack för ert fina omdöme. Vi blir glada av att höra att ni är nöjd med de nya produkterna och att allt har fungerat bra i samband med er beställning. Vart välkommen åter. m.v.h Caroline

Tonny S

Snabb leverans smidigt överhuvudtaget

Svar från JHN Sport

Hej Tonny. Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat smidigt i samband med er beställning. Vi hoppas ni ska trivas med er nya produkt. m.v.h Caroline

Suzétte S
Skrev om JHN Sport

Bra å billiga karlsonger köpte ett flerpack billigt

Svar från JHN Sport

Hej Suzétte. Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni är nöjd med den nya produkten. Varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Ingrid Charlotte S

Enkelt tydligt smidigt snabbt Bra kommunikation Tyvärr passade inte kalsongerna, men skönt tunt material, lite längre ben.

Svar från JHN Sport

Hej Ingrid. Tack för ert omdöme. Skönt att allt fungerade bra med er beställning men tråkigt att kalsongerna inte passade som tänkt. Vi önskar er varmt välkommen åter. m.v.h Caroline

Leena Inkeri J

Mycket smidigt att köpa hos JHN Sport. Väldigt trevliga strumpor till riktigt bra pris.

Svar från JHN Sport

Hej Leena Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era strumpor. m.v.h anna

Erik Karl Kristian C

BRA KOMMUNIKATION VID BYTE AV VARA

Svar från JHN Sport

Hej Erik Tack för ert omdöme. Skönt att höra att ni känner er väl bemött och att ni fått den hjälp ni behövde vid kontakt med vår kundtjänst. Hoppas att ert byte ska bli bra. m.v.h anna