Snabb leverans. Nöjd med varor.tack! Önskar alla God Jul och Gott nytt År
JHN Sport
JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...
8325 omdömen om JHN Sport
Sedan starten hos Reco 2020
Bra snabbt bra passform bra pris
Jag är mycket nöjd med mina underkläder och snabb leverans
Snabb och bra, säkert kommer jag att beställa igen.
Leverans helt ok, men produkten var helt tokig storlek på! Tog en storlek större än jag brukar, men det fanns inte plats för baken alls! Däremot framtill var det rymligt, inte anpassad för kvinnors kropp alls😔
Är mycket nöjd med varan. Beställning och snabb leverans problemfritt.
Lätt att beställa. Bra pris och kvalitet samt snabb leverans.
Lång leveranstid, har ännu inte fått varan så vet inget om kvalitén på produkten.
Bra priser och bra kvalitet på kläderna
Super bra gillar verkligen JHN sport
Köpte bara kalsonger och strumpor och kalsongerna var bra sockarna vet jag inte dom skall bli julklapp
Riktigt snabb leverans 😁 och verkar vara bra kvalitet
Tycker dom är toppen,snabba leveranser å enkelt att beställa 👍
Strumporna som jag köpte satt så bra på foten! Underbart!!
Jag har köpt jumpsuits eller vad dom nu heter, och jag fullkomligt älskar dom!!! Rymliga och sköna för en kall vinterkväll när det blåser genom lägenheten ♥️♥️♥️
Bästa leverantörer genom tiderna.
Bra produkter, Bra passform, mycket nöjd så långt. Borgar för att jag beställer mer i framtiden. Hls Anders Korth
Det fungerade bra. Snabb leverans och hyfsat bra priser.
Snabb och bra leverans,och bra långkallsonger
Min man sa att de är jättesköna varma men han skulle vilja sätta de bak och fram för de är för korta bak.
Snabb leverans, lätt att byta inget krångel!! Jag är jättenöjd!!
Lätt att beställa över nätet. snabbt service vid hemtransport. nöjd jackan jag fick.
Jackans storlek passade inte, men det var inga problem med att returnera den.
Okey produkter och pris och snabb leverans
Allt var helt OK! God Jul och Gott Nytt År!🥳
Det är bra kvalitet och skönt ,jag köpa till min man lång kalsong från er ,jag rekmendera att alla köpa från er , tack så mycket
Suveränt på alla sätt och vis, inge snack! Kommer handla igen!
Bra produkter och snabb leverans.
Snygg och bra vinterjacka mycket nöjd
Väldigt nöjd med beställningen dock slarvade ombudet bort mitt paket så jag har ej fått det än
Lätttillgängligt på nätet. Lätt och beställa varor. Bra kvalité och framförallt snabb leverans
Trygg och professionell webbutik. Inget tjafs! Lätt att göra returer.
Jag är mycket nöjd med er och ni ska förbetra mycket betre i framtiden tack till er ni är besta
Hej !! Jag tycker det är för lång leverans tid tyvär !!
Snabb leverans och trivs med min mössa
Jag har INTE fått min vara så kan inte svara på detta
Det har funkat bra hitills, så jag är nöjd tillsvidare.
Mycket bra, jag är helt nöjd med varorna
Snabb leverans och bra kvalitet.
Enkelt att beställa,bra betalningsalternativ,snabb leverans produkterna motsvarade mina förväntningar
Hej Karl Tack för ert omdöme. Roligt att höra att allt har fungerat bra med er beställning och att ni verkar nöjd med era produkter. m.v.h anna
Snabb leverans, och bra service
Hej Ari Tack för ert omdöme. skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
mycket dålig leverans! När du beställer tar det 1-3 arbetsdagar men när man beställer får man ett mejl som säger att det tar 5-7 arbetsdagar
Hej Predrag Tråkigt att höra att ni fått en dåligt köpupplevelse. Våra produkter har lite olika leveranstid vilket ska synas både när ni lägger till produkten i varukorgen samt när ni bekräftar köp. Vilka produkter som har leveranstid 5-7 arbetsdagar och vilka produkter som har 1-3 arbetsdagar går att läsa under leverans information. m.v.h anna
Köpt jeans, helt ok, bra pris och snabbt levererat, kan rekommendera.
Hej Ole Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning och att ni känner er nöjd med er produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
Bra varor samt snabb respons av angående frågor svar, Har lite för små storlekar genomgående tyvärr liksom ingen storlektabell som heter duga och då upplagd för retur! Snabb leverans tyvärr ej kostnadsfri, även returen kostar som hos andra är båda gratis!
Bra kvalité, snabb leverans. Bra pris
Hej Bo Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med er produkt och att leveransen har fungerat som den ska. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
Tycker att det jag köpte har bra kvalitet och gör att jag handlar av dom.Och det var en snabb leverans.
Hej Mikael Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med era produkter och att leveransen har fungerat som den ska. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
väldigt bra och snabb leverans
Hej Ann Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Jättefin jacka och snabb leverans
Hej Susanne Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med er jacka. m.v.h Anna
Kanon snabb leverans tyvärr gillade sonen ej Mönstret på kalsongerna men hadde öppnat förpackningen så vi ska prova utan mönster till honom.
Hej Hans Tack för ert omdöme. Tråkigt att produkten inte blev bra. Hoppas att ni hittar något annat som känns bättre. m.v.h Anna
Enkel å snabb leverans. Bra varor i bra kvalitet.
Hej Sven-Erik Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna