++±+±+++++++%%%%%%+++++±++±+++++++
JHN Sport
JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...
9085 omdömen om JHN Sport
Sedan starten hos Reco 2020
Det var det sämsta jag någonsin fått! Paketet skadat, storleken på tröjan var beställd medium och det stod det på plastförpackning en men tröjan var smal.
Hej! Tråkigt att höra att ni har fått en felmärkt produkt. Ser att ni har varit i kontakt med vår kundtjänst och hoppas att allt kan lösa sig på ett bra sätt. m.v.h Anna
Min upplevelse va positiv. Jag beställde ett par slitna jeans i storleken 29/30. Byxorna såg ut som på hemsidan o passade perfekt. Finns inget att klaga på. Inte speciellt lång leveranstid heller. /Ingemar
Hej Ingemar Tack för ert omdöme. Roligt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Lätt att beställa och snabb leverans.
Hej Peter Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Superbra service och snabb frakt av beställda varor! Kommer absolut handla hos JHN sport igen!
Hej David Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med produkterna. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
Snabb leverans! Fin produkt orange pris!
Hej Margareta Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med produkten. m.v.h Anna
Varorna jag beställde stämde bra överens med vad jag förväntade mig. Bra pris och snabb leverans
Hej Gunnar Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt har fungerat bra med er beställning och att ni verkar nöjd med produkterna. M.v.h Anna
Fick mina beställda varor utan problem.
Hej Nicklas Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Bara + bra priser och kläder
Hej Klas Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Väldigt prisvärt och bra kvalitet. Snabb leveranstid och inga problem någonstans.
Hej Erik Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Nöjd med de jag beställde Snabb leverans
Hej Fredrik Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp hos oss och att leveransen har fungerat som den ska. M.v.h Anna
Bra produkter, bra priser. Jag är nöjd
Hej Sara Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
De funkade bra hela vägen från beställning till jag hade min beställning hemma.
Hej Roger Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat som det ska med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Jag beställde strumpor och det var perfekt passform och bra kvalité. Snabb och smidig leverans.
Hej Leif Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era strumpor. m.v.h Anna
Bra billigt snabb leverans kanin
Hej Ferit Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Har inte hunnit prova produkterna ännu får återkomma med omdöme. Men de är snygga iaf
Hej Stefan Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna
Har beställt från JHN Sport i flera år nu, jag är av storlek större (sportig som jag är 😉) men dom levererar alltid och passformen är kanonbra. Över förväntan från min sida.
Hej Joakim Tack för ert positiva omdöme. Roligt att höra att ni är en återkommande kund. Hoppas att ni ska trivas även med ert senaste köp. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Snabb leverans och stort urval, vi är nöjd med varaor
Hej Caroline Tack för ert omdöme. skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni känner er nöjd med ert köp. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Snabb leverans Bra kvalite
Hej Anders Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen fungerade som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Varan jag köpte var fin och bra kvalitet,jag fick snabbt svar på en fråga jag gjorde och lev.tiden var hygglig,jag är jättenöjd. Hälsningar Bengt-Eric Carnbrand.
Hej Bengt-Eric Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med produkten och servicen från vår kundtjänst. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Bekvämt och bra varor eftersom jag aldrig handlat hos er förut så är man ju lite skeptisk men ni hade shortsen som maken ville ha och han är jättenöjd! Bra att jag kunde swisha istället för att behöva blanda in klarna
Hej Lena Tack för ert omdöme. Roligt att höra att produkten ni beställde blev bra. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna
Fina och bra kläder till ett bra pris 👍och snabb leverans
Hej Magnus Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna
Topp betyg mycket bra grejer med hög kvalitet. Uttrycklig beskrivning så att passformen är den idealiska med bra passform.
Hej Jan Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni verkar nöjd med produkten ni köpt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
Mycket bra produkter, jag tycker om de tunna tyget och passformen, Bra kvalitet. Snabb leverans så bara en massa plus.
Hej Tony Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med era produkter och att allt har fungerat smidigt med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h anna
1/5 Det blev otroligt många vändor fram och tillbaka innan något löstes. Jag fick förklara samma sak flera gånger kring vilken jacka jag ville ha och ändå blev det missförstånd gång på gång. Order makulerades, nya order behövde läggas och kommunikationen kändes rörig och otydlig genom hela processen. Till slut löste det sig med fri frakt som jag bad om som kompensation, TVÅ gånger. Det tog alldeles för mycket tid och energi för något som borde varit enkelt..... Måste retunera pga för liten storlek så here we go, again..
Gigantiskt sortiment, bra priser och snabba leveranser. Behövs det något mer?
De är inte bra och dålig beskrivning
Bra service! Hyfsad snabb leverans. Kalsongerna satt inte superbra, små i storleken jmf med tex Borg eller andra märken, men hade sprättat alla så jag får gilla läget. Får se om jag köper igen
Smidigt att beställa, snabb leverans och support. Prisvärda kläder
Bra rakt igenom hela processen
Faktura kom snabbt inte sett nåra produkter än. Troligen dropshipping från kina.
Jag beställde via hemsidan och allting fungerade ypperligt både med leverans och faktura.. Dessutom var passformen helt perfekt.. Kan inte bli bättre..
Bra produkter! Snabb leverans. Tillförlitlig firma.
Strl stämmer inte plus att leveransen skulle ta 1-5 arbets dagar åh tog längre tid än så.
Snabbt leverans, bra qualitet men önskar om saker tar slut ni fyller på till exempel träningsset/ träningöverall, collegejackor.
Bra hemsida, fantastiskt bra Kundsupport. De hjälper till snabbt och enkelt när jag har gjort fel. Rekommenderas starkt
Snabb leverans och smidig hemsida.
Fortfarande inte fått min order.
Snabb leverans och bra produkter. Uppskattas att det är ett svenskt företag.
Kan inte göra någon bedömning ännu då jag inte fått den nya varan. Skickade tillbaka den första dån den var för stor.
Bra utbud till bra pris. Alltid enkelt att hitta på webbplatsen och bra erbjudande.
Fungerade bra med utbyte av storlek.
Enkelt och smidigt. Snabb leverans. Jag är så nöjd
Lite lång leveranstid, men shortsen var fina
Snabbt leverans och lätt att beställa
Det var en smärtfri historia!!
Allt har fungerat bra, tycker jag. Sportskorna jag beställde, var lite tighta. Men jag vill inte spendera mer tid på retur. Så jag accepterar.
Köpte kalsonger av super härlig mjuk kvalitet. Köpte även strumpor som sitter skönt. Nöjd med kvaliten och snabb leverans
Snabb behandling. Varan stämmer med beskrivning och förväntningar.
Bra, snabb service och support