JHN Sport

• BestInSweden2025
8 605
4.2
Ring 021-700 35 Dela

JHN Sport som drivs av JHN Trading AB har funnits online sedan 2014 och vi erbjuder ett stort sortiment med billiga men bra kläder för både tjejer och killar, billiga storpack av underkläder och strumpor. Vi släpper ut nyheter i butiken nästan varje dag så håll ögonen öppna efter vad som finns just nu, alltid låga priser och...

8605 omdömen om JHN Sport

Sedan starten hos Reco 2020

Inger S
Skrev om JHN Sport

Upplever att det var enkelt och lätt att hitta det man sökte. Mina förväntningar var att det man såg var av bra kvalitet det levde JHN sport upptill Vi köpte en herr jacka bra i kvalitet och storlek som passade bra,köpte även kalsonger som inte använda än hoppas de också är bra i kvaliten

Carina H
Skrev om JHN Sport

Snabb och smidig leverans. Bra kvalitet på produkten.

Svar från JHN Sport

Hej Carina Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Kjell-Åke S
Skrev om JHN Sport

Bra produkter snabb leverans mycket nöjd

Svar från JHN Sport

Hej Kjell-Åke Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Malina Emma Maria B

Snabbt, smidigt, väldigt snabb leverans.

Svar från JHN Sport

Hej Malina Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska, hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h Anna

Pertti Tapani K

Bra upplevelse. Snabb leverans. Nöjd med varan.

Svar från JHN Sport

Hej Pertti Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni känner er nöjd med era produkter. m.v.h anna

Lena Ann-katrin D

För lång leveranstid men mycket fina kläder mycket nöjd

Svar från JHN Sport

Hej Lena Tack för ert omdöme. Vi tar med oss av ert omdöme när vi utvärderar och uppdaterar vårt arbete med förhoppning om att kunna erbjuda kortare leveranstider framöver. Hoppas att ni ska trivas med er produkter. m.v.h Anna

Per Magnus K

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((:

Svar från JHN Sport

Hej Per Tack för ert omdöme. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se om det är något vi kan göra för att hjälpa er. m.v.h anna

Lars Rolf C
Skrev om JHN Sport

Det var smidigt och enkelt att handla och hitta på sidan, jag hade inga förväntningar på JHN Sport.

Svar från JHN Sport

Hej Lars Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni upplever det som enkelt att navigera på vår sida. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Susanne Britt Marie H

Bra produkt- rockring med vikt! Snabb leverans! JHN lätt att hitta på nätet!

Svar från JHN Sport

Hej Susanne Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med produkten från oss. m.v.h Anna

Lars S

Tacksam för att slippa skriva omdömen hela tiden. Mvh Lasse

Svar från JHN Sport

Hej Lars Tack för ert omdöme. Att lämna ett omdöme är givetvis frivilligt. Hoppas att ni ska trivas med era produkter från oss. m.v.h anna

Bengt Erik Å
Skrev om JHN Sport

Jag är mycket nöjd med produkterna!

Svar från JHN Sport

Hej Bengt Tack för ert omdöme. Skönt att höra att ni känner er nöjd med produkterna. m.v.h anna

Bernt Michael E

Bra pris, passform och rätt storlek. Kan vara si och så med storlek när man handlar på nätet.

Svar från JHN Sport

Hej Bernt Tack för ert omdöme. Skönt att höra att produkten ni köpt passade, hoppas att ni ska trivas med produkten. m.v.h anna

Claes Stefan G

Snabb leverans. Lite små storlekar

Svar från JHN Sport

Hej Claes Tack för ert omdöme. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger om produkten inte passade. m.v.h anna

Pia Anke W

Beställning guck jätte bra...och Service. Tack Anke

Svar från JHN Sport

Hej Pia Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Jeanette N
Skrev om JHN Sport

Nöjd med priser leverans och produkter

Svar från JHN Sport

Hej Jeanette Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp hos oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Camilla B
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans och helt ok kvalitet. Som beskrivs

Svar från JHN Sport

Hej Camilla Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med er produkt. m.v.h anna

Morgan B
Skrev om JHN Sport

Mycke bra i kvaliteten. Sköna att ha på sig.

Svar från JHN Sport

Hej Morgan Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Kiltäpp Bo Nils Ronnie A

Köpte långkallingar. Tyvärr var dom lika dåligt sydda som de kortkallsingar jag köpt tidigare, så det blir inga flera köp hos JHN!!

Svar från JHN Sport

Hej Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att er beställning inte blev som ni tänkt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte eller en ånger. m.v.h Anna

Claes Göran E

Jag blev glad att storlek stämde och kvalitet var som jag tänkt mej tack för det

Svar från JHN Sport

Hej Claes Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att produkten ni köpt var som ni tänkt. Hoppas att ni ska trivas med produkten. m.v.h Anna

Bengt Anders E

Passande storlekar och snabb leverans. Har köpt kallingar och mysbyxor.

Svar från JHN Sport

Hej Bengt Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att produkterna verkar passa bra. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Alexander Emil Ulf L

Bra klädder och snabb service 👍

Svar från JHN Sport

Hej Alexander Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med era produkter och vår service. m.v.h anna

Lars Fredrik A

SNABBT billigt bra grejer perfekt saknar lite mer barnkläder

Svar från JHN Sport

Hej Lars Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen verkar ha fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

First-Name L
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans. Lätt att söka på sidan och verkar vara toppen-kvalitet på varorna. Jag kommer att beställa fler gånger hos JHN Sport.

Svar från JHN Sport

Hej! Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Jan Ove M
Skrev om JHN Sport

Bra passform ngt små i stlk bra prisbild

Svar från JHN Sport

Hej Jan Tack för ert omdöme. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte om produkten ni köpte inte passade. m.v.h Anna

Göran S
Skrev om JHN Sport

Bra reklam, enkelt att beställa och betala, snabb leverans. Bra produkter utifrån vad jag köpte. Tackar!

Svar från JHN Sport

Hej Göran Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Peter Åke Ö
Skrev om JHN Sport

var lätt att handla av JHN Sport och super nöjd av snabbt leveranstid

Svar från JHN Sport

Hej Peter Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Lars Johan Martin J

Bra pris o snabb leverans Sköna kallingar

Svar från JHN Sport

Hej Lars Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni verkar nöjd med era produkter. m.v.h anna

Tapani L

Bra grejer Snabb leverans Bred urval

Svar från JHN Sport

Hej Tapani Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. m.v.h anna

Joacim G
Skrev om JHN Sport

Köpte jumpsuit nu i år. Höll 2 veckor sen va dragkedjan trasig. Använd ca 5ggr. Rekommenderar inte denna sida.. Tyvärr Mvh Jocke

Svar från JHN Sport

Hej Joacim Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ni fått en defekt vara. Ni är varmt välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för hjälp med en reklamation. m.v.h anna

Olov Anders Jonny L

Funkar bra storlekpå kalsongerna jag beställde och sköna är dom

Svar från JHN Sport

Hej Olov Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni verkar nöjd med kalsongerna från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h Anna

Hans Glenn-Fredrik B

Verkar vara bra priser m.m tumme upp

Svar från JHN Sport

Hej Hans Tack för ert omdöme. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Maria Helene Angelica L

Bra varor till bra pris. snabb leverans. Vi är nöjda

Svar från JHN Sport

Hej Maria Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska och att ni känner er nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Håkan B
Skrev om JHN Sport

Mycket bra företag med snabb leverans, bra priser o mailkontakt

Svar från JHN Sport

Hej Håkan Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Gullmari G
Skrev om JHN Sport

Snabb behandling och leverans. Helt nöjd.

Svar från JHN Sport

Hej Gullmari Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Håkan B
Skrev om JHN Sport

Konstig passform och små storlekar på kalsonger.. missnöjd

Svar från JHN Sport

Hej Håkan Tack för ert omdöme. Tråkigt att ert köp inte blev bra. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med ett byte/en ånger. m.v.h Anna

Ulf-Thomas L
Skrev om JHN Sport

Suverän kundservice. Jackan jag köpte var över förväntan.

Svar från JHN Sport

Hej Ulf Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er väl bemött av vår kundtjänst och att produkten blev bra. Varmt välkommen åter. M.v.h anna

Lars N
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans men undermålig kvalite på varorna där 2 strumpor (av 6 par) blivit hål i vid första användningen. (Benyson bamboo)

Svar från JHN Sport

Hej Lars Tack för ert omdöme. Tråkigt att höra att ni fått en defekt produkt. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se om vi kan hjälpa er med en reklamation. m.v.h Anna

Kent Sixten A
Skrev om JHN Sport

Kalsongerna sitter perfekt. Bara massa +++++.Rek.

Svar från JHN Sport

Hej Kent Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att produkten ni köpte passade bra. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Björn L
Skrev om JHN Sport

Snabbt, billigt och skitnöjd .

Svar från JHN Sport

Hej Björn Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med era produkter. m.v.h anna

Björn Tony Nicklas L

Mycket bra kvalitet och passform! Snabb leverans.

Svar från JHN Sport

Hej Björn Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med era produkter. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Vincent C
Skrev om JHN Sport

Snabb leverans o bra produkter!

Svar från JHN Sport

Hej Vincent Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Ghane G
Skrev om JHN Sport

Jag hoppas att dina varorna bli bättre och bättre. Jag är nöjd om min köpt. Tack

Svar från JHN Sport

Hej Ghane Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att ni känner er nöjd med ert köp från oss. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Inger Birgitta A

Bra hemsida, snabbt utskick, bra kläder.

Svar från JHN Sport

Hej Inger Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Daniel Augusto B

Inget krångel. Snabb leverans. Bra produkter. Mycket nöjd.

Svar från JHN Sport

Hej Daniel Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med er beställning. Hoppas att ni ska trivas med era produkter. m.v.h anna

Arne Andreas B

Toppen sköna, bra snabb leverans, möjligen lite möjlighet att åka ner lite bak på just min kroppsform :)

Svar från JHN Sport

Hej Arne Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt har fungerat bra med ert köp. Ni är välkommen att höra av er till oss på info@jhnsport.se för att se vi kan hjälpa er med ett byte om produkten inte passade. m.v.h anna

Gösta Jimmy Ingemar H

Snabb leverans,inga problem.

Svar från JHN Sport

Hej Gösta Tack för ert omdöme. Skönt att höra att leveransen har fungerat som den ska. m.v.h anna

Sven Christer O

Snabb leverans, strl var perfekt, snygga kläder

Svar från JHN Sport

Hej Sven Tack för ert omdöme. Skönt att höra att allt verkar ha fungerat bra med er beställning. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Lena Cecilia K

Tog bara lite lång tid. Men tillslut kom mina byxor. Och jag är nöjd!

Svar från JHN Sport

Hej Lena Tack för ert omdöme. Roligt att höra att ni känner er nöjd med er produkt. Varmt välkommen åter. m.v.h anna

Anna Elise Birgitta S

Nöjd för min sambo e nöjd med nya blå o gul kalsonger o min son kommer få de Sverige kalsonger tror han blir oxå nöjd

Svar från JHN Sport

Hej Anna Tack för ert omdöme. Trevligt att höra att de som fått kalsongerna känner sig nöjda med dem. m.v.h Anna

Sebastian L
Skrev om JHN Sport

Jag har inte fått grejerna som jag beställde 😡

Svar från JHN Sport

Hej Sebastian Ert paket har kommit tillbaka till oss som ett "Ej uthämtat paket". Vänligen kontakta oss på info@jhnsport.se för vidare hjälp. m.v.h anna