Oerhört trevliga att ha att göra med. Pålitliga. Prisvänliga. Gör ett gediget jobb!
JL Bygg AB
Välkommen till JL Bygg AB! Vi är ett personligt byggföretag med lång erfarenhet i branschen. Våra snickare tar sig an alla typer av uppdrag i och omkring Kalmar. Vi arbetar för privatpersoner, företag, offentlig verksamhet och bostadsbolag. Vi har bred expertis inom snickeri och byggnation och erbjuder tjänster inom nybyggnation,...
37 omdömen om JL Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme CajsaStina 🖤💛 //JL BYGG AB
Jag har känt JLBygg ett tag nu, och vi samarbetar ibland. Jag rekommenderar dem till 100%; att arbeta med dem är ett rent nöje. Alltid utan minsta problem! Rekommenderar MVH DJMULTIRENOVERING
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 Tack för gott samarbete ;) //JL BYGG AB
Alltid lika trevliga, utför ett otroligt bra arbete, Förväntade mig ett bra arbete, och det gjorde dom med bravur. Plus att dom är väldigt tillmötesgående och positiva
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Har fått ett mindre jobb utfört av JL Bygg AB. Trevligt bemötande och jobbet blev mycket bra utfört, snabbt och proffsigt! Trevliga grabbar! Jag är mycket nöjd!
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Dom var billiga och trevliga i sitt bemötande.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Alla inblandade har gjort ett bra arbete och trevligt bemötande. Vi är nöjda med arbetet av takbytet och det material som tillhör Kjell Ekenberg
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Bra bemötande, lätta att få tag i och bra utfört jobb. Dom bytte källardörr i vår Bostadsrättsförening. Bengt K
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Blir alltid bemött bra och de har utfört ett bra arbete. Så med andra ord supernöjd.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Allting flöt på snabbt & smidigt, precis som det ska vara 👍
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Hej! Blev mycket väl bemött. Jobbet som skulle göras (inläggning av ett golv i en skåpbil) gjordes utan någon direkt väntetid och jag blev mycket nöjd. Återkommer gärna vid behov.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Ett företag som lever upp till kundens förväntningar. Medarbetare som lyssnar på kunden och är trevliga och duktiga.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Trevligt bemötande och väl utfört arbete. Ett bra utfört arbete och det fick vi. Uppsättning av nya köksskåp. Killarna som var här, var trevliga och noga, kunde sitt jobb. Vi är mycket nöjda med JL Bygg AB
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Jag fick snabbt konstruktiva svar på min förfrågan av JL Bygg AB. Joachim och jag avtalade träff för att titta på eternittaket, som måste bytas ut. Jag fick en offert, som var acceptabel och vi kunde planera, när arbetet skulle börja. Allt fungerade, som det var överenskommet. Punktligt togs eterniten bort, omedelbart levererades material och de trevliga snickarna kunde påbörja sitt arbete. Det är inte färdigt ännu, men så vitt jag kan se, arbetas det effektivt och ordenligt. Jag är mycket nöjd! Margareta
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Kanonbra kundbemötande. Bra dialog och fint utfört arbete. Rekommenderas!
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Företaget renoverade altanen till mitt fritidshus. Jag har fått mycket tydlig information av företaget och allt har gått enligt plan.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Var med om en fullständig renovering av min 1:a som var något föråldrad och nedgången, resultatet blev underbart! Inte ett enda negativt ord om hur det blev. Fick bra med hjälp för att planera och påbörja renoveringen, med fler goda råd på vägen. Uppskattar mycket att grabbarna ifrågasatt vissa beslut som hade resulterat till ett sämre resultat under själva renoveringen.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Bra bemött o snabb hjälp..Verkar ha bra samarbete med andra hantverkare som också är inblandade.Stora förväntningar och än så länge funkar det bra.Rnovering av badrum plus en vattenläcka
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Mycket bra och trevligt bemötande av personalen. Har erfarenhet av annan bygg firma som satte upp kök i mitt förra boende och kände lite så där tveksam. Men har verkligen blivit överraskad av hur duktiga,trevliga, kunniga och hjälpsamma JL-Byggs personal är, kan verkligen rekommendera detta företaget till andra som går i tankar på reparation av sitt hem eller hus.
Snabba,billiga,skickliga och duktiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
LJ Bygg hjälpte oss vid en akut takskada på vårt sommarhus i Hagby. De kunde åtgärda skadan inom en dag. Mycket bra bemötande och kommunikation.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Beställde ett 1-stavigt ekparkettgolv med läggning på ca 65kvm och har bara superlativ att säga om detta företag! Från första mötet till de snickare som varit här. Trevliga, kunniga och har verkligen levererat det vi önskade! Dessutom frigjorde de tid, köpte samt satte lister med kort varsel (vi hade ej beställt detta från start) då våra planer ändrades lite. Vi vet vart vi kan ringa igen om vi behöver mer hjälp. Tack för denna gången!
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Proffsiga snickare, trevliga och jag rekommenderar verkligen JLBygg Kalmar.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Väldigt nöjd, från första kontakten till själva utförandet.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Mycket bra bemötande. De levde upp till våra förväntningar till punkt och pricka. Våra upplevelse var mycket bra vad jäller både jobb och bemötande. Har köpt många olika jobb av JL-BYG Göran Wernersson.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Vi är väldigt nöjda med allt från kontakt, utfört arbete och priset. Vi kan varmt rekommendera JL Bygg till andra.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Vi är jätte nöjda med balkongen som de har gjort. Trevliga och duktiga, rekommenderas varmt.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Kanon bemötande Bra kommunikation Trevlig snickare och lyhörd med önskemål Fantastiskt resultat! Snabbt å smidigt från första kontakten till sista skruven.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Jag fick hjälp med byte av väggpanel samt målning. Bemötandet var mycket positivt och de levde upp till mina förväntningar av arbetet, som tog lite längre tid än väntat, men resultatet är mycket väl godkänt!
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Mycket trevliga och lyhörda! Nöjd.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Väldigt bra service, snabbt utfört och framför allt är vi väldigt nöjda med slutresultatet!
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Snabbt jobbat, fint utfört, Inget skräp och rester från bygget/rivningen.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Proffsiga noggranna trevliga skulle varmt rekommendera
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Oseriösa. Tar betalt i förskott och håller inte det de lovar.
Min upplevelse hittills (vi är mitt i pågående projekt) är ett mycket seriöst företag som levererar det dem lovar, dessutom till ett mycket bra pris. Arbetet påbörjades på utsatt tid och med skickliga snickare. Ägaren Jocke är lätt att komma i kontakt med vid behov.
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Alla "problem" och ändringar (ÄTOr) under arbetet lösts effektivt och bra. Trevligt bemötande och goda råd under hela projektet. Kan varmt rekommenderas
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Snabb och pålitlig snickare som alltid ställer upp och löser arbeten utan problem som beställs, även med kort varsel. Alltid ett otroligt trevligt bemötande!
Tackar så mycket för förtroendet och ditt fina omdöme🖤💛 //JL BYGG AB
Superduktiga,pålitliga och trevliga. Håller vad dom lovar! Fasad och fönsterbyte.