Mycket proffsig personal. Vi är jättenöjda med produkten.
JMS Vattenrening
Välkommen till JMS Vattenrening! Friskt vatten för dig! Vi förser dig med friskt vatten genom våra anpassade vattenreningslösningar. Vi har funnits i branschen sedan 1994 då vi startade vår verksamhet i Örebro. Vår idé var lika enkel då som nu - att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. ...
542 omdömen om JMS Vattenrening
Sedan starten hos Reco 2019
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplever vår personal som proffsig och att ni är så nöjda med produkten. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din erfarenhet – det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Proffsigt och bra information
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever vårt arbete som proffsigt och att informationen varit tydlig och hjälpsam. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Mycket bra service god kunskap
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både bra service och god kunskap från vårt team. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Tack Mattias för ditt toppbetyget! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse hos JMS Vattenrening. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Det var ett klart och tydligt resultat
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde resultatet som klart och tydligt. Det betyder mycket för oss och vi är glada att installationen motsvarade dina förväntningar. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Hej! Mycket trevlig och kunnig personal.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde vår personal som både trevlig och kunnig – precis den service vi alltid strävar efter att leverera. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevlig personal som kunde sin sak
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig och kunnig. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din erfarenhet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevlig och kunnig service tekniker. Väl utfört arbete.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde vår servicetekniker som trevlig och kunnig, och att arbetet blev väl utfört. Din feedback uppskattas verkligen. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Hej. Det var ett snabbt o proffsigt utfört arbete. Jag blev varnad att det kunde släppa skräp i vatten ledningen. Den varningen var befogad. MVH Ove.
Tack Ove för ditt omdöme! Vad roligt att höra att arbetet upplevdes som snabbt och professionellt. Vi uppskattar också att du lyfter varningen om att det kan släppa lite partiklar i ledningen – det stämmer, och därför informerar vi alltid om det i förväg. Tack för att du delar din erfarenhet! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde vårt bemötande som snabbt, smidigt och trevligt. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög service. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Mycket välgjort arbete och trevligt bemötande!
Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att vårt arbete och bemötande motsvarade dina förväntningar. Din feedback inspirerar oss att fortsätta leverera hög kvalitet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Lätta att få tag på och proffsiga i sin kontakt med mig som kund. Återkom alltid när jag sökte dem.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplever oss som lättillgängliga och professionella. Att alltid återkomma och finnas till hands när våra kunder behöver oss är något vi lägger stor vikt vid. Tack för förtroendet! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Verkar professionella men ändå personliga. Trevliga att ha att göra med.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplever oss som både professionella och personliga – precis den kombination vi strävar efter. Härligt också att höra att du tycker det är trevligt att ha kontakt med oss. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Bra service, bra bemötande. Kunning serviceman.
Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du uppskattade vår service, bemötandet och vår serviceteknikers kunskap. Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Bra service och fina filter. Har ett väldigt fint och gott vatten. Sen är priset något högre men så pass bra som det har varit dessa år så är det värt det.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både våra filter och vattenkvaliteten – att du upplever vattnet som gott och rent är precis det resultat vi strävar efter. Vi uppskattar även din förståelse kring prisnivån och är tacksamma för att du ser värdet i den kvalitet och driftssäkerhet vi arbetar hårt för att leverera över tid. Tack för ditt förtroende under dessa år! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Alltid väl bemött och bra service. JMS gav den hjälp vi kunde uppnå.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du alltid känner dig väl bemött och att vår service motsvarat era behov. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse – det betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Väldigt många ”upplevelser” som ska betygssättas nu för tiden. Från minsta lilla skruv inhandlad på Jula Att. någon kommer och servar vattenreningen är heller ingen upplevelse för mig. Om personen som utför arbetet är trevlig och arbetet blir korrekt utfört är jag nöjd. Och mannen var trevlig och utförde jobbet korrekt (vad jag kan bedöma). Så inget att klaga på. Mvh Lisbeth
Tack Lisbeth för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen att du delar din syn på hur upplevelser bedöms idag. Det gläder oss att höra att vår tekniker gav ett trevligt bemötande och utförde servicen korrekt – precis den kvalitet och trygghet vi alltid strävar efter att leverera. Tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Bra och snabb service, mycket nöjd
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba service. Din feedback betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera hög kvalitet och god kundservice. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Bra bemötande, god service..................
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter vårt bemötande och service. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet och trygga lösningar. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Det utförde mycket bra jobb trevligt persoer
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både arbetet och vårt bemötande. Det gläder oss att allt fungerade bra – vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och en positiv kundupplevelse. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Proffsigt Erfaren och kunnig installatör!!! Tack!! Med vänlig hälsning, Carl Renstad
Kundomdömen sade: Stort tack, Carl, för ditt generösa omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde installationen som både professionell och utförd av en erfaren tekniker. Din uppskattning betyder mycket för oss och motiverar vårt team att fortsätta leverera högsta kvalitet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Väldigt bra service och felsökning.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och felsökning. Det är alltid vårt mål att ge snabb och trygg hjälp när behov uppstår. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Snabb hjälp med allt från offert till färdigt arbete
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde processen som smidig från offert till färdigt arbete. Vi strävar alltid efter att ge snabb och professionell service genom hela kundresan. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Allt funkade enligt överenskommelse.
Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att allt fungerade enligt överenskommelse – precis så vill vi att det ska vara. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Ingen anledning att skriva något speciellt. Vi är nöjda!
Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att ni är nöjda. Vi uppskattar förtroendet och är glada att allt motsvarade era förväntningar. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevliga och kunniga. Rekommenderas starkt.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du uppskattade både vårt bemötande och vår kompetens. Din rekommendation betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Toppenbra service och mycket trevligt bemötande! Dem rekommenderar jag gärna!
Stort tack för ditt generösa omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade både vår service och vårt bemötande. Din rekommendation värmer och betyder mycket för oss. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevligt och artigt bemötande och svar på mina frågor.
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vårt bemötande och att du fick tydliga svar på dina frågor. Vårt mål är alltid att ge en trygg och professionell service – därför är det extra roligt att höra att du är nöjd. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevlig , bra och snabb service!
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med vår snabba och trevliga service. Din feedback betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera hög kvalitet och god kundservice. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Mycket trevlig och kompetent tekniker!
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade bemötandet och kompetensen hos vår tekniker. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsätta leverera hög service och kvalitet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Inget strul, inga dolda avgifter eller kostnader. Transparent. Ärligt. Serviceinriktade medarbetare. Toppen!
Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattat vår transparenta och serviceinriktade hantering. Att leverera ärliga och trygga lösningar utan överraskningar är något vi alltid strävar efter. Tack för förtroendet! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Utmärkt service med hög kvalitet.
Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattade vår service och kvalitet. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera rent vatten och nöjda kunder varje dag. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevligt bemötande och väldigt god service
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande och service. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet i allt vi gör. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Utfört sitt jobb bra. Bra att veta att man får bra vatten
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och att du känner trygghet i att vattnet håller hög kvalitet. Det är precis det vi strävar efter i varje uppdrag. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Årlig service av reningsanläggningen Ny serviceman som såvitt jag kan bedöma gjorde ett noggrant jobb och tjänstvilligt svarade på våra frågor
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att vår servicetekniker gav ett noggrant och hjälpsamt intryck vid er årliga service. Vi lägger stor vikt vid att både arbetet och bemötandet ska hålla hög kvalitet, så din feedback uppskattas verkligen. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Inga konstigheter, snubben som kom hade koll och behövde bara bli visad var allt stod.
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att vår tekniker hade god koll på arbetet. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Mycket trevligt bemötande och bra service.
Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram både bemötandet och servicen – det är precis så vi vill att våra kunder ska uppleva oss. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Mycket bra arbete av dom med att installera Ro hos oss
Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med installationen av er RO-anläggning. Det betyder mycket för oss att vårt arbete uppskattas – vi strävar alltid efter hög kvalitet och nöjda kunder. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Bra service,kom på utsatthet tid. Städning var perfekt.
Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du uppskattade både servicen, punktligheten och städningen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera arbete med hög kvalitet och noggrannhet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Proffsigt och trevligt bemötande. Snabbt och bra arbete med trevlig personal. Mycket nöjd med den nya vattenpump och reningsanläggningen. Roland
Tack Roland för ditt fina omdöme! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att du är nöjd med både installationen av din nya vattenpump och reningsanläggning, samt med vårt bemötande och arbete. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet och god service. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Kunniga på vattenrening och vatten samt trevligt bemltande
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår kunskap och service. Din feedback betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevliga och kunniga hantverkare.
Tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram våra hantverkares trevliga och kunniga bemötande. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med arbetet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Påminde om service, kom på utsatt tid, trevligt bemötande.
Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade både servicen, punktligheten och bemötandet. Vårt mål är alltid att göra det enkelt och tryggt för våra kunder. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Alltid bra hjälp, duktiga och prisvärda.
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du lyfter fram vår service, kompetens och prisvärdhet. Det betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet och trygghet till våra kunder. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Trevlig och kunnig person utförde filterbyte och service på avhärdaranläggning.
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och att vår tekniker upplevdes som trevlig och kunnig. Vi strävar alltid efter att leverera professionellt arbete och hög kundnöjdhet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Mycket bra bemötande. 👍👍👍👍😀
Tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande. Din uppskattning betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera service av högsta kvalitet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Jag blir alltid bemött på bästa sätt och jag kan be om råd och får alltid svar o hjälp. Tycker JMS står för vad dom rekommenderar och hur saker och ting blir till det bästa Jag handlar alltid hos JMS och det har aldrig varit några problem med det.
Stort tack för ditt generösa omdöme! Det gläder oss verkligen att du alltid känner dig väl bemött och får den hjälp du behöver. Vi uppskattar ditt förtroende och är stolta över att du väljer JMS gång på gång. Vårt mål är alltid att leverera trygga lösningar och hög service – därför känns det extra roligt att du är så nöjd. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Snabb service trevligt bemötande
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service och trevliga bemötande. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Vi har levt med flaskvatten och köpt is i tre år sen vi köpte huset då vårt vatten var extremt hårt och höga värden av humus, järn och mangan. Alla vitvaror var gul-oranga, och alla serviser och annat vitt färgades extremt. När man kokade t.ex. pasta eller potatis blev vattnet svart så minst sagt otrevligt att använda. Efter att vi kontaktat JMS så kom dom över, tog ordentligt med prover och offerterade ett filtersystem som var korrekt dimensionerat. Vi valde också att spola brunnen och byta vattenpump då den började bli...
Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du delar din upplevelse så utförligt! Det gläder oss verkligen att höra vilken skillnad reningen gjort för både vattnet och vardagen hemma hos er. Att gå från hårt och missfärgat vatten till klart, fräscht och luktfritt är precis det resultat vi strävar efter i varje installation. Vi uppskattar också dina fina ord om vårt team – professionellt bemötande och noggrannhet är något vi lägger stor vikt vid. Tack för förtroendet och varmt lycka till med ert nya filtersystem! Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening
Allt okej, bra material, tekniker och säljare. Billigare priser för privat personer skulle passa fint eller paketpris eller remiss när man köper flera stycken som jag gjorde (filter, hydropress, radonet).
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med både materialet, våra tekniker och säljare. Vi förstår också din synpunkt kring prissättningen – din feedback är värdefull och vi tar med oss den i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra erbjudanden. Med vänlig hälsning, Teamet på JMS Vattenrening