Johans Bil & Plåt AB

Johans Bil & Plåt AB

• BadgeTwoYears
4.9
Få pris & boka Ring 0271-227 73 Dela

Välkommen till Johans Bil & Plåt – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbyn! Vi har servat och lagat bilar sedan 1990 och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är utrustad för att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar...

321 omdömen om Johans Bil & Plåt AB

Sedan starten hos Reco 2015

Viktor Roland Erik R
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Fick den hjälp vi behövde tillräckligt snabbt så vi kunde åka på semester med en fungerande AC 👍

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Kenneth G
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket trevligt bemötande samt intryck av att man besitter betryggande kompetens. Trodde att bilen skulle bli kvar några dagar men kunde hämtas senare samma dag. Det jobb som gjordes var spolning/ byte av olja i automatlådan. Priset var klart lägre än förväntat. Kommer helt klart att fortsätta som kund där.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Ingrid Katarina N
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

1.Snabb och trevligt bemötande. 2.Åtgärd på bil fixat snabbt med återkoppling när bilen kan hämtas samt då talar om något bör åtgärdas. 3. Trevlig glad personal, denna gång en service med oljebyte mm.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Åsa Maria O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande och service, jag kommer gärna tillbaka.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Karl Tobias D
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid hjälpsamma och lösningsorienterade. Går alltid hit i första hand.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Maria Elisabet R
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Ny ägare på bilen, ida Johannessen. Kunde inte få ett bättre bemötande. Väldigt trevliga och snabbt och smidigt jobb. Utroligt tacksam och imponerad

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Nils Klas Jonas Fre J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

En av dom bästa å trevligaste personal som går att hitta trevliga va in för oljebyte dom fyllde spolarvätska kylarvätska dessutom så bytte dom två parkerings lampor

Per Jonas B
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Super bra på alla sätt.Från början till slutet inom alla områden. Med andra ord KANON 😁💐

Per Kojo O

Alltid superbra service! 👍👍🙂🙂

Lars S
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid kanon service, bra kvalitet, bra pris.

Emma Sara-Lisa Aman J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Helt nöjd med sevice på bilen, har bara kört i en dag men än så länge är jag nöjd. Skönt att det gick snabbt att få tid.

Ingrid Lena Marita L

Topp ,kundbemötande,service och kunnande. Jättenöjd kund

Gunvor Yvon M
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Jag blev bra bemött och fick bilen på några dagar

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Anders Torsten A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Väl bemött och nöjd med resultatet

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Hans Erik H
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevlig personal bra service billigt

Lisbeth B
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande fina jobb bra servic

Kent Håkan L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket trevlig och kunnig personal. De försöker att hjälpa till på snabbast och bästa sätt när man lämnar in bilen för service eller att den ska lagas.

Bo Mikael N
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Enkel och bra att ha och göra med!

Per Åke M

Snabb och trevlig mottagande 👍👍👍👍👍🎂

Lars Ivar I
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Ett mkt bra bemötande, trevlig och kunnig personal - toppen bra!

Ingegerd Birgitta J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid bra service och jättetrevlig personal. De tar sig alltid tid, med alla kunder, fast de har fullt upp.

Karin Lilly Marie Ö
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Lätt att få tid, även med kort varsel. Trevlig personal och grym service.

Sven David Göran L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevligt bemötande. Kan resonera med personalen om problemet med bilen vad som är bäst att göra. Får offert på jobbet så man vet vad det kommer att kosta. Besöket den här gången var en krånglande ac som nu fungerar som den ska igen.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Bo Anders Arne G
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket kunnig personal. Hög grad av digitalisering av dokument och genomförd service. Värd att rekommendera. Ändamålsenlig ”bidrag” i form av Assistensserviceförsäkring för ett år.

Per-Olov Henrik M
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande samt kunnig och trevlig personal. Ger alltid tips och förslag. En verkstad man gärna återkommer till.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Seth Erik L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Tidsåtgången upplevde jag som mycket för en 12tusen mila service. Nästan 6 timmar tycker jag är länge.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Inger Elisabet O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Positivt bemötande, vänlig och trevlig personal. Allt enligt mina förväntningar.

Göte O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Jättebra jobb och bemötande. En verkstad att lita på.

Sofia Elisabet R
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevligt bemötandeangående frågor jag hadde om en storservice jag skulle göra på min bil,fick ett sms när bilen var klar med kostnaden för servicen,det var ju bra att veta😊

Marta Eira Elisabeth P
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Snabb å bra service! Högt betyg!

Alice Elisabeth E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Snabba och smidiga problem lösare !

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sten Arne H

Lagning av Suzuki. Tätning av bakaxel

Svea Maria S
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Jag anser att dem jag det super bra och är väldigt trevliga.

Olov Torgny O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket bra bemötande. Hade väl inte alltför stora förväntningar men kommer absolut att vända mig dit i fortsättningen.

Carin Margaretha Å
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Snabb service, trevlig personal, prisvärd

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Karin Annette Eleono L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Väldigt trevlig personal. Snabbt utfört arbete.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Maria Elisabet E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Servade bilen. Trevligt bemötande. Bra utförd service enligt min bedömning. Fick råd och tips.

Jens Peter S
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevlig och proffsig personal. Alltid bra bemötande och bra / snabb service.

Ingrid Torborg L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bilen fixad och fint bemötande i kundtjänst.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Helsinge Vatten A

Bra Sörvis fin Verksta bra personal

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.

Ulf Christer M
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemött trevlig personal snabba

Sigrid Katarina J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande av personalen i receptionen Gjorde tiotusen Mila service nöjd

Karin B
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid trevligt bemötande och ger goda råd 👍

Elin Margareta H

Trevligt bemötande av personalen

Jan-Erik C
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra service och snabbt jobbat

Rensbos Grill A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra verkstad och kunnigt personal

Alfta Maskinservice A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Professionell service och trevligt bemötande.

Malgorzata Joa A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Professionell, snabb reparation, trevliga människor!!!

Ingela Liselott E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Jag fick snabbt en tid och ingen väntetid när jag kom dit. Trevlig personal och ett fint bemötande. Jag fick även information om vad som ytterligare behövde åtgärdas. Rimliga kostnader.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Margit Kristina L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid lika bra service. Kundvänliga och bra bemötande.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.