Väl skött planerad service samt tvekar inte att ta hand om akutfall heller.
Johans Bil & Plåt AB
Välkommen till Johans Bil & Plåt – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbyn! Vi har servat och lagat bilar sedan 1990 och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är utrustad för att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar...
217 omdömen om Johans Bil & Plåt AB
Sedan starten hos Reco 2015
Åker man från Solna till Edsbyn för att serva bilen säger väl allt
Ägaren för stressad på grund av personalbrist. Dålig planering av arbetena. För lång väntetid.
Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter.
Toppenbra snabbt och bra bemötande .
Världens bästa service! Alltid lika nöjd med Johans Bil & Plåt.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Dom är otroligt hjälpsamma. Bra resultat efter inlämnande av bilen , snabb service och alltid glada . Stor service av motorn. Enda stället som får skruva med min bil.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Högsta betyg ! Bra service och trevligt bemötande.
Sjukt seriösa grabbar. Superservice o tips/trix 24/7.
Bra bemötande och snabb service, när jag gjorde en årlig service på bilen.
Trevligt bemötande. God service. Förtroendeingivande.
Mycket hjälpsam och tillmötesgående.
Jag lämnade in min bil för service. Och dom bytte bromsklossar bak. Glad och trevlig personal. Lite lång väntetid 1månad. Annars inget att klaga på.
Otroligt bra verkstad, lätt att ha å göra med och dem löser problemen!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Alltid trevlig o tillmötesgående personal!
Mycket bra bemötande. Ställer alltid upp när akuta problem uppstår.
En smidig och bra firma mån om sina kunder
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Supergruppen service. Löser alla bekymmer.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Jättebra verkstad med trevlig personal som löser dina problem. Service gjordes snabbt ! Jag rekommenderar Johans verkstad till mina vänner .
Bra bemötande och bra jobb utfört
Jättebra bemött snabbt lagat fick sms att bilen var klar byte av fjäder bak mycket bra service
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Bra service och bemötande. Helt ok i pris.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Snabb&bra service. Känns mycket kunniga
Trevlig och kunnig personal som gärna tar ett extra steg för att hjälpa till när en sådan situation dyker upp. Jag rekommenderar varmt denna bilverkstad.
Hos Johans Bil & Plåt blev jag mycket väl omhändertagen! Dom är trevliga och har ett tonläge som är helt ”stressfritt” oavsett vid besök eller telefonkontakt. Jag kände omedelbart att jag var välkommen vid mitt första besök. Högsta betyg!
Ett trevligt och lättsamt bemötande med kunnig personal som i dialog hjälpte mig att bestämma vad som skulle göras. Arbetet ( byte av vattenpump) utfördes enligt förväntan till ett skäligt pris som jag också fick i SMS när jobbet var utfört. Mycket bra.
JAG ÄR HELNÖJD BESTA VÄRKSTN I. EDSBYN
Alltid positiv bemött hos firman de hjälper mig alltid vid problem! Lyhörd omtänksamma och vill alltid kundens bästa.
Bra service och trevligt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid bra bemötande med trevlig å kunnig personal där det aldrig sitter fast..
Bästa bilverkstan på byn bra på alla vis klarar alla uppdrag suveränt !!!
Bra jobb precis som vi bestämt före
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Jättebra bemötande och utförande!Får alltid hjälp även om det ser omöjligt ut.
Jätte trevligt bemötande Snabbt utfört jobb. Bra service
Bra bemötande bra hjälp. Förväntningar är alltid bra
Den service de har på den verkstaden har jag svårt att tro att det finns någon annanstans! De har full kontroll på sina kunder och deras fordon! De är makalösa allihopa där! Kan inte bli mer nöjd! Snabba och kunniga grabbar! Kan inte tänka mig att byta bort deras service! De är helt klart BÄST!
Finns en anledning till att man åker från Uppsala till byn för å fixa bilen, dom är bättre än bäst!
Trevliga, kunniga och rimliga priser.
Grymt bra, den bästa skulle jag säga
Proffsiga, kunniga, tillmötesgående, service inriktade, trevliga, så här skulle alla bilverkstäder vara!
Blir alltid bra bemött på Johans Bil & Plåt
Jag blev fint bemött och allt fungerade som förväntat utan problem.
Trevligt bemötande. Engagerade för att lösa tekniska problem. Mycket bra info om åtgärder och pris inför service/reparation.
En otroligt kunnig verksamhet och man känner 100% säkerhet på att dom ordnar allt på bilen
Alltid trevliga, proffsiga och hjälpsamma!
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Alltid bra service, löser problemen snabbt!
Kunnig personal o bra bemötande.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Proffsigt bemötande och håller utsatt tid
Reservdelar fanns hemma och jag fick hjälp direkt på plats. Fantastisk service!
Bra service och bemötande. Det går snabbt att få tid och personalen är trevliga och tillmötesgående.
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
The Best . Grejar allt som rullar . Gör till och med hembesök. Och dessutom kanon grabbar