Trevligt bemötande. Kan resonera med personalen om problemet med bilen vad som är bäst att göra. Får offert på jobbet så man vet vad det kommer att kosta. Besöket den här gången var en krånglande ac som nu fungerar som den ska igen.
Johans Bil & Plåt AB
Välkommen till Johans Bil & Plåt – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbyn! Vi har servat och lagat bilar sedan 1990 och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är utrustad för att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar...
299 omdömen om Johans Bil & Plåt AB
Sedan starten hos Reco 2015
Mycket kunnig personal. Hög grad av digitalisering av dokument och genomförd service. Värd att rekommendera. Ändamålsenlig ”bidrag” i form av Assistensserviceförsäkring för ett år.
Bra bemötande samt kunnig och trevlig personal. Ger alltid tips och förslag. En verkstad man gärna återkommer till.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Tidsåtgången upplevde jag som mycket för en 12tusen mila service. Nästan 6 timmar tycker jag är länge.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Positivt bemötande, vänlig och trevlig personal. Allt enligt mina förväntningar.
Jättebra jobb och bemötande. En verkstad att lita på.
Trevligt bemötandeangående frågor jag hadde om en storservice jag skulle göra på min bil,fick ett sms när bilen var klar med kostnaden för servicen,det var ju bra att veta😊
Snabb å bra service! Högt betyg!
Snabba och smidiga problem lösare !
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Lagning av Suzuki. Tätning av bakaxel
Jag anser att dem jag det super bra och är väldigt trevliga.
Mycket bra bemötande. Hade väl inte alltför stora förväntningar men kommer absolut att vända mig dit i fortsättningen.
Snabb service, trevlig personal, prisvärd
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Väldigt trevlig personal. Snabbt utfört arbete.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Servade bilen. Trevligt bemötande. Bra utförd service enligt min bedömning. Fick råd och tips.
Trevlig och proffsig personal. Alltid bra bemötande och bra / snabb service.
Bilen fixad och fint bemötande i kundtjänst.
Bra Sörvis fin Verksta bra personal
Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.
Bra bemött trevlig personal snabba
Bra bemötande av personalen i receptionen Gjorde tiotusen Mila service nöjd
Alltid trevligt bemötande och ger goda råd 👍
Trevligt bemötande av personalen
Bra service och snabbt jobbat
Bra verkstad och kunnigt personal
Professionell service och trevligt bemötande.
Professionell, snabb reparation, trevliga människor!!!
Jag fick snabbt en tid och ingen väntetid när jag kom dit. Trevlig personal och ett fint bemötande. Jag fick även information om vad som ytterligare behövde åtgärdas. Rimliga kostnader.
Alltid lika bra service. Kundvänliga och bra bemötande.
Bra bemötande och utförd service med det där lilla extra.
Gick snabbt att få kontakt. Fick tid för reparation fort och reparationen vart lyckad. Enda nackdelen var att det stod väldigt många bilar uppställda på området så man fick parkera utmed vägkanten.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Alltså ärligt ! Jätte trevligt å glatt bemötande för det första. Sedan servicen å kunskapen hos denna inrättning är helt fenomenal ! Så här bedriver man en verkstad om man har yrkesstolthet!! Tack för erat engagemang Mvh/ Henrik Wikström
Alltid trevligt bemötande och inga konstigheter.Jag har alltid varit nöjd med resultatet under många år.
Helt klart det bättre stället att serva på, trevligt bemötande och tror inget är omöjligt för dom
Alltid trevligt bemötande och duktiga på att fixa till bilen, vad som än skall göras.
Mycket bra service och hjälpsamma
Årlig service av bilen. Smidigt och bra. Väl bemött. Lika som förväntat som det ska vara. Har bara gott att säga.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Ett samtal för att beställa service och boka tid, Lämna och hämta bilen utan krångel Verkstan fixa allt och trevlig bemötande Toppen
Bra kundbemötande och snabb service och kamremsbyte
Bästa bilverkstaden med bästa personalen! Man får alltid ett trevligt och hjälpsamt bemötande. Finns inget de inte fixar!
Fick snabbt hjälp och är jättenöjd med bemötande.
Jättenöjd med bemötandet och reparationen
Stort tack för hjälp och bra, trevlig service.
Lösningsorienterade, bra bemötande och proffsiga.
Tillmötesgående, snabba, proffsiga och trevliga.
Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.
Bra bemötande och ett bra utfört arbete
Snabb och bra service .Trevlig personal.
Toppen service och trevligt bemötande
Suveräna grabbar där,riktigt bra verkstad!
Seriösa och duktiga!
Snabb och bra hjälp! Och inte minst till ett bra pris också 👍