Johans Bil & Plåt AB

Johans Bil & Plåt AB

• BadgeTwoYears
4.9
Få pris & boka Ring 0271-227 73 Dela

Välkommen till Johans Bil & Plåt – din Autoexperten Bilverkstad i Edsbyn! Vi har servat och lagat bilar sedan 1990 och erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vår verkstad är utrustad för att kunna ta emot personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och mopedbilar. Våra tjänster omfattar...

343 omdömen om Johans Bil & Plåt AB

Sedan starten hos Reco 2015

Erika Maria Kristi B
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Väldigt nöjd med allt, som vanligt

Ulf Anders J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Proffsigt bemötande av alla kort vänte tid

Ingmar Jonny E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevlig personal och bra bemötande. Bra jobb utfört .

Lotten Katrin A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

En tydlig sammanställning över det utförda arbetet. All-i all: bra service till bra pris!

Anders Olov O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra och snabb service. Mycket bra bemötande ock kunmig personal.

Thomas Rolf E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra service, trevligt bemötande!

Nils Halvard Åke E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra utfört arbete, supertrevlig personal, alltid bra service .

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Jan Michael S
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra service med trevlig personal

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Stig Ingemar O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevligt bemötande. Bra servise. Trevlig personal.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Per Jonas E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande och service. Synd att det är svårt att hitta en parkering.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Inga Anita K
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Min bil blev genomgådd inför vintern med service . Bra bemötande av kunnig personal, helnöjd!

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Carsmart A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid trevliga och hjälpsamma!

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Antilla Annikki A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevligt bemötande! Professionella. Kan varmt rekommendera.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Stefan K
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Allt funkade perfekt från början till slut .

Annika H
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevligt bemötande och kunnig personal. Nu har jag precis hämtat bilen men allt fungerar perfekt.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Karin Mari-Helén W
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid snabb och trevlig service.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Per P
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande, engagerade och skickliga.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Arne Gunnar E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Ett vänligt bemötande och snabb hjälp,det kallar jag service

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Ruth Anny Marita D
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevlig personal. 😀 Jobbet blev gjort och att dom fixade ombesiktningen tycker jag var kanon. Bra service. 😀

Hans Gunnar J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Jag har inget att klaga på! Trevligt bemötande och snabb servis!

Daniel Alberto H
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket bra ! Rekommenderar!

Hans Ove Ivan E
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Snabb service och trevligt bemötande. Bra pris som jag fick indikation på redan vid tidsbokning. Enda anmärkning är väl att det är trångt att lämna bilen

Viktor Roland Erik R
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Fick den hjälp vi behövde tillräckligt snabbt så vi kunde åka på semester med en fungerande AC 👍

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Kenneth G
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket trevligt bemötande samt intryck av att man besitter betryggande kompetens. Trodde att bilen skulle bli kvar några dagar men kunde hämtas senare samma dag. Det jobb som gjordes var spolning/ byte av olja i automatlådan. Priset var klart lägre än förväntat. Kommer helt klart att fortsätta som kund där.

Ingrid Katarina N
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

1.Snabb och trevligt bemötande. 2.Åtgärd på bil fixat snabbt med återkoppling när bilen kan hämtas samt då talar om något bör åtgärdas. 3. Trevlig glad personal, denna gång en service med oljebyte mm.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Åsa Maria O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande och service, jag kommer gärna tillbaka.

Karl Tobias D
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid hjälpsamma och lösningsorienterade. Går alltid hit i första hand.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Maria Elisabet R
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Ny ägare på bilen, ida Johannessen. Kunde inte få ett bättre bemötande. Väldigt trevliga och snabbt och smidigt jobb. Utroligt tacksam och imponerad

Nils Klas Jonas Fre J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

En av dom bästa å trevligaste personal som går att hitta trevliga va in för oljebyte dom fyllde spolarvätska kylarvätska dessutom så bytte dom två parkerings lampor

Per Jonas B
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Super bra på alla sätt.Från början till slutet inom alla områden. Med andra ord KANON 😁💐

Per Kojo O

Alltid superbra service! 👍👍🙂🙂

Lars S
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid kanon service, bra kvalitet, bra pris.

Emma Sara-Lisa Aman J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Helt nöjd med sevice på bilen, har bara kört i en dag men än så länge är jag nöjd. Skönt att det gick snabbt att få tid.

Ingrid Lena Marita L

Topp ,kundbemötande,service och kunnande. Jättenöjd kund

Gunvor Yvon M
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Jag blev bra bemött och fick bilen på några dagar

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Anders Torsten A
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Väl bemött och nöjd med resultatet

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Hans Erik H
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevlig personal bra service billigt

Lisbeth B
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande fina jobb bra servic

Kent Håkan L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket trevlig och kunnig personal. De försöker att hjälpa till på snabbast och bästa sätt när man lämnar in bilen för service eller att den ska lagas.

Bo Mikael N
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Enkel och bra att ha och göra med!

Per Åke M

Snabb och trevlig mottagande 👍👍👍👍👍🎂

Lars Ivar I
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Ett mkt bra bemötande, trevlig och kunnig personal - toppen bra!

Ingegerd Birgitta J
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Alltid bra service och jättetrevlig personal. De tar sig alltid tid, med alla kunder, fast de har fullt upp.

Karin Lilly Marie Ö
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Lätt att få tid, även med kort varsel. Trevlig personal och grym service.

Sven David Göran L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Trevligt bemötande. Kan resonera med personalen om problemet med bilen vad som är bäst att göra. Får offert på jobbet så man vet vad det kommer att kosta. Besöket den här gången var en krånglande ac som nu fungerar som den ska igen.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Bo Anders Arne G
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Mycket kunnig personal. Hög grad av digitalisering av dokument och genomförd service. Värd att rekommendera. Ändamålsenlig ”bidrag” i form av Assistensserviceförsäkring för ett år.

Per-Olov Henrik M
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Bra bemötande samt kunnig och trevlig personal. Ger alltid tips och förslag. En verkstad man gärna återkommer till.

Seth Erik L
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Tidsåtgången upplevde jag som mycket för en 12tusen mila service. Nästan 6 timmar tycker jag är länge.

Svar från Johans Bil & Plåt AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Inger Elisabet O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Positivt bemötande, vänlig och trevlig personal. Allt enligt mina förväntningar.

Göte O
Skrev om Johans Bil & Plåt AB

Jättebra jobb och bemötande. En verkstad att lita på.