Johansson Bygg & Entreprenad

Johansson Bygg & Entreprenad

johansson-bygg.se
  • Badge2026
5.0

Letar du efter en byggfirma som faktiskt håller vad de lovar? Hos oss på Johansson Bygg & Entreprenad är punktlighet och pålitlighet en självklarhet. Med utgångspunkt i Markaryd och över 10 års erfarenhet utför vi byggarbeten och renoveringar i norra Skåne, södra Småland och södra Halland. Oavsett om det gäller nybyggnation,...

17 omdömen om Johansson Bygg & Entreprenad

Sedan starten hos Reco 2026

Åsa J
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Tydlig och bra kommunikation från dag ett vad kostnaden skulle bli och hur lång tid det skulle. Trevligt bemötande och noggrant arbete. Kändes tryggt. Badrummet blev superfint.

Per-Olof O
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Väldigt trevliga grabbar Snabba o effektiva Jag var mycket nöjd med deras jobb

Mats H
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Kom inom utlovad tid och lämnade ett toppen resultat efter sig, Mer än nöjd med allt från det de kom tills de lämnade. Nästa gång ringer jag dom igen

Eddie K
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Punktliga, noggranna och framför allt fantastiskt duktiga hantverkare, vi fick våra fönster bytta på hela villan på bara ett några dagar och när vi kom hem från jobbet var allt i så pass bra ordning att man knappt kunde tro man var mitt i en renovering! 10av10 får killarna på Johansson Bygg & Entreprenad!

Rickardsson M
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Service mind,trevliga, yrkesmässigt kunnande lyhörda vad kunden ville ha, höll va de lova i tidsmässigt o pris Kan varmt rekommendera

Sophia G
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Jag anlitade Johansson Bygg & Entreprenad för en renovering av källare inkl. Badrum. Projektet slutfördes inom avtalad tid. Kommunikationen var utmärkt. Trevlig och pålitlig. Jag hölls väl informerad och de kom med bra förslag på olika lösningar, anpassade efter mina önskemål och behov. Jag skulle utan tvekan anlita Johansson Bygg & Entreprenad igen.

Åsa J
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Pålitlig och kunnig snickare. Har bra idéer till planlösningar. Kan varmt rekommendera denna firma.

Ola A
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Vi blev mycket professionellt och trevligt bemötta av Calle under hela projektet med vår badrumsrenovering. Vi kände oss trygga från första kontakt till slutfört arbete. Våra förväntningar var höga, men resultatet blev till och med bättre än vi hade hoppats på. Vi är mycket nöjda med både genomförandet och slutresultatet och kan varmt rekommendera Johansson Bygg & Entreprenad till andra som söker en pålitlig och professionell byggfirma. Högsta betyg!

Sven J
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Vi är mycket nöjda över arbetet som utförts! Från en tydlig och mycket noggrann offert till ett nytt fint tak. Calle och Austin som vi haft kontakten med har varit mycket bra på att kommunicera under arbetets gång. Vi har upplevt att de vill göra ett ordentligt arbete och att vi som kunder ska bli nöjda när allt är färdigt. Stor eloge till grabbarna som jobbat på och gjort ett mycket bra jobb med allt från byte av tak, träpanel, rännor, målning, etc, etc. Kan varmt rekommendera Johanssons! /Folke

Ulrik T

Perfekt service. Transparent pris og plan, og godt håndværk 👌🏻

Anne D
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Alltid glad, tillmötesgående, tillgänglig, konstant uppdatering och dialog, arbetet kom igång direkt när jag bestämt mig,alla hantverkare höll tiderna och var mycket trevliga och lätta att bolla med, tycker att jag var delaktig i hela processen. Jag var nog en lite besvärlig kund men Calle hade ett otroligt tålamod och slutresultatet blev sååååå bra. Tack Calle 🙂 Rekommenderar, kommer aldrig anlita någon annan

Lars A
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Calle är helt fantastisk. Han gör jättefina arbeten och är både noggrann och snabb. Dessutom mycket tjänstvillig när man behöver hjälp. Jag rekommenderar verkligen detta företaget. Ni kommer inte att bli besvikna.

Michael S
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Vi har bla brugt Johansson Bygg til at bygge en ny træterrasse og fået skiftet vinduer og sat ny terrassedør i huset. Alle aftaler blev overholdt. Både pris og deadlines og div. aftaler. Jeg giver derfor mine bedste anbefalinger til Calle og hans medarbejdere. Michael

Ronny N
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

God kommunikation och väl utfört arbete

Björn N
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Funkade som dom sa från början till slut!

Malin G
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Trevliga killar som gjorde ett fint jobb med taket

Johansson Bygg & Entreprenad AB och Elin B gillar detta
Anders S
Skrev om Johansson Bygg & Entreprenad

Mycket bra killar alltid trevlig och otroligt skickliga hantverkare

Johansson Bygg & Entreprenad AB och Elin B gillar detta