Alla kategorier Konditori Västmanland Sala Butik/servering

Butik/servering

Rådmansgatan 4, 733 30 Sala — Visa karta

4.3 i betyg av 3 rekommendationer
 

Läs vad 3 kunder tycker om Butik/servering

 • Peter F
  Peter F skrev om Butik/servering
  Ingenting jag tidigare var förtjust i att besöka. Då var det trångt och kaffet odrickbart för kinkiga mig. MEN så under vintern har de byggt om och öppnat igen och VILKEN SKILLNAD!!! Idag är det mitt nya favoritställe faktiskt! Kaffet är drickbart nu, uterummet är inte längre ute och de har verkligen öppnat upp och gjort det ljust, stilrent, vackert, praktiskt! I princip kan man säga att de har tre sektioner så det passar alla. Pensionärerna har dock klagat på att de saknar gamla stilen (1920-talisterna är ju vana av uppväxt vid klaustrofobiska, bruna utrymmen). Personalen har alltid (?) varit positiva och glada, iaf de tillfällen jag varit där. Förvisso kan det vara mej de är glada för, men det tar vi ingen hänsyn till här. ;)

  Toaletten är ren, stor, handikappsvänlig och med bra möjlighet att byta på bebisar.

  Fyra förslag till dem (två framförda, tredje och fjärde kom jag på nu).
  1) WC skylten ska sitta i mitten på dörren så vi kan se från avstånd. Inte den lita uppe i hörnet på dörren för den kan inte utläsas och misstas för exv en dåtida skoldörrs klassrumsnummer.
  2) I hörnet är en brandsläckare "gömd" (syns bara om man är i det inre rummet) och dess tillhörande röda skylt är liten och syns bara om man sitter i inre rummet. Tydligare placering eller en skylt till som sätts på andra hörnväggen så man ser från båda hållen!
  3) Sälja barnblöjor styckevis, babyservetter (len-i-gumpen) paketvis, nappar.. Jättebra goodwill.. Rena/sovande barn är glada barn!
  4) Sittring för barn på WC. Väg för/emot. Är det bättre/sämre än om 2-6åriga barn sitter direkt på vuxna toasitsen? Kompletteras isåfall med en liten pall (IKEAs i plast) så kolten själv kan komma upp och ner på toasitsen. (Kan Själv ger barnet bättre självförtroende).

  Och en femte.. 5) Johanssons får fixa en bättre hemsida för café sektionen för cafét kommer i skymundan och representeras mycket dåligt i nuvarande form! Inte minst bilderna! Majoriteten vill garanterat hellre se hur lokalen ser ut än hur kakor ser ut i närbild! Spara närbilderna på 20 olika kakor till bageriesidan istället. Läs mer
  gillar detta
 • Bitte S
  Bitte S skrev om Butik/servering
  Suveränt gott kaffebröd och fika på bästa läge! Läs mer
  gillar detta
 • Robyn N
  Robyn N skrev om Butik/servering
  Myssig och fint, kan va lite dyrt men inte allt förstås. Best på sommrarna Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier