JRM Group AB

JRM Group AB

5.0 / 5 baserat på 68 omdömen
Vi är din Badrumsinstallatör!

JRM Group AB startade 2011 med målet att förenkla renoveringsprojekt för våra kunder. Oavsett om du väljer att göra en mindre renovering eller bygga om ditt hus kommer vi och vår erfarna personal att stå vid din sida.

Vår vision är total kvalité i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande kombinerad med gedigen yrkesskicklighet ska vi leverera kompletta, trygga och prisvärda badrumsinstallationer över hela Stockholm.

Du ska inte behöva jaga olika specialister inom hantverk, el eller VVS. Och tack vare vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda specialister inom alla byggområden.

JRM Group AB – vi samlar alla byggstenar för en lyckad renovering.
Läs mer på https://www.stockholmsbadrumsrenovering.se/

Utmärkelser

68 omdömen om JRM Group AB

Sedan starten hos Reco 2018
 • 2023-03-15 Spontant omdöme
  Från vår första träff har känns rätt! Mirzo är lyhörd och har förstått våra önskemål och förklarad den bästa lösningarna som skulle passa vår badrumsyta samt vår stil! Hela lägenheten känns amazing, fräsch och ny! Tack Mirzo och JRM teamet för vårt fantastiska badrum och vardagsrum!
  Gilla
 • 2023-03-15 Spontant omdöme
  Mirzo och hela JRM-teamet är fantastiskt proffsiga och gör mer än bara det ”lilla” extra. De lägger ner sin själ i jobbet och vår lägenhet på Lutzengatan känns som ny efter renoveringen av JRM. Jag kan verkligen rekommendera JRM
  Gilla
 • 2023-01-07 Spontant omdöme
  Mirzo och JRM group totalrenoverade vårt hus (väggar, golvvärme, kök, snickeri/målning) och byggde om badrum på mindre än 8 veckor. Snickeriarbetet utfördes med stor omsorg. Mirzo alltid tillgänglig och bolaget har stor yrkesstolhet där de är måna om att hålla tid, budget och kvalitet.
  Gilla
 • 2022-08-31 Spontant omdöme
  Jag har anlitat JRM Group för att totalrenovera mitt badrum. Golv, väggar och tak har rivits och byggts upp på nytt. Alla hantverkare är mycket proffsiga, snabba och noggranna. Kontaktperson Mirzo är mycket vänlig, proffsig och lösningsorienterad och har hållit mig underrättad under hela arbetets gång. Jag kan varmt rekommendera JRM Group.
  Gilla
 • 2022-06-20 Spontant omdöme
  Jag är mycket nöjd med min badrumsrenoveringen som JRM Group
  gjort. Ett fint och proffsigt utförande och klart före beräknad tid.
  Gilla
 • 2022-06-01 Spontant omdöme
  Har äntligen fått mitt drömbadrum som blev exakt som jag önskat. Hela processen fungerade perfekt från början till slut. Oväntade problem löstes direkt med stor proffsighet. Jag är imponerad av hur dedikerade och duktiga Mirzo och hela gänget är. Dessutom blev det klart en vecka tidigare. Extra cred till Ivan som gjorde det mesta jobbet hos mig.
  Jag kan inte vara med nöjd. Det blir fler jobb med JRM
  Gilla
 • 2022-05-27 Insamlad av företaget
  Vårt tredje bygge med JRM och lika nöjda som tidigare. Lyhörda, flexibla & otroligt noggranna. Vi kommer tillbaka med nästa lägenhet :) /Andrea
  Gilla
 • 2022-05-24 Spontant omdöme
  Fantastiskt arbete. Mirzo är mycket professionell, vänlig och kreativ, precis som hans hantverkare. Imponerad av hela gruppens yrkesskicklighet. Tack för att ni förverkligade våra drömbadrum vi aldrig förut haft!
  Gilla
 • 2022-05-09 Insamlad av företaget
  Har BARA gott att säga om JRM! De gjorde vårt badrum och det var en fröjd! Alltid ett trevligt bemötande och Mirzo var både kreativ och kunnig vilket gjorde badrummet ännu bättre än vad vad vi föreställt oss. Han tog sig alltid tid att ge råd och svara på våra funderingar och all kommunikation gick väldigt smidig. Hans proffsighet gjorde att hela processen kändes väldigt trygg. Dessutom ett otroligt bra och noggrant hantverk, vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Kan varmt rekommendera JRM!
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2022-05-01 Insamlad av företaget
  Vi anlitade JRM för en totalrenovering av vårt badrum och är väldigt nöjda med hur allt har fungerat. Kontakten har fungerat utmärkt och vi har alltid fått snabb och bra återkoppling på våra frågor och funderingar. Vi kan varmt rekommendera JRM till alla som ska renovera badrummet!
  Gilla
 • 2022-04-28 Insamlad av företaget
  Proffsiga, noggranna och personliga. Mitt badrum blev fantastiskt- mycket bättre än vad jag förväntat mig. Det var mycket tack vare deras värdefulla input när jag själv inte visste hur jag ville ha det, och förstås deras noggranna arbete. De höll tidsplanen, kommunicerade väl och det var en ren fröjd att ha hantverkarna här under de fyra veckor som renoveringen tog. Jag kan med varmaste ord rekommendera företaget och kommer absolut anlita dem igen när det är dags för gäst-WCn.
  Gilla
 • 2022-03-16 Insamlad av företaget
  Vi anställde JRM för en badrumsrenovering, detta innebär bland annat att badrummet skulle byggas ut och bli dubbelt så stort. Sökandet efter en entrepenörer började i september och efter möten med 10-12 stycken föll valet på JRM. Det som utmärkte JRM och Mirzo var en genuinitet och ett verkligt intresse för vårt projekt till skillnad från den arrogans eller slapphet som många andra högt betygsatta entreprenörer visade. Detta skapade trygghet och förtroende från oss som aldrig tidigare renoverat något alls.

  Ovanstående visade sig redan i offerten som var väl utförd och detaljerad. Vi hade trots detta många frågor och man kände sig alltid välkommen att kontakta Mirzo. Likaså fanns även tid för nya fysiska möten för att gå genom de frågor vi hade inga och under arbetet. Sammanfattningsvis inga frågor var för stora eller små, allt gick att få svar på.

  Arbetet flöt på bra, alla anställda gjorde ett proffesionellt jobb med hög kvalitet. Får ni Vasa som plattsättare så kommer allt bli bra :)

  Vi är jättenöjda med vårt nya badrum och detta fick vi även på kvittot vid av den oberoende besiktningsmannen. JRM/Mirzo får våra varmaste rekommendationer!

  // Moa och András
  Gilla
 • 2022-03-11 Insamlad av företaget
  Strukturerad projektledning av arbetet. Bra vägledning och tips längs vägen. Bra samarbetspartners med kakel och badrumsmöbler. Varmare möjliga rekommendationer!
  Gilla
 • 2021-12-29 Insamlad av företaget
  Mitt badrum totalrenoverade och jag är mer än nöjd med slutresultatet. Mycket bra genomfört, bra kommunikation med Mirzo, och klart på utlovad tid.
  Gilla
 • 2021-11-06 Insamlad av företaget
  Överträffade mina högst ställda förväntningar. Allt blev klart i tid. Mycket trevligt bemötande. Kom med egna bra förslag. ÅSupernöjd.
  En liten plastlist blev kvar att sätta dit men jag vet att fixar vi inte det kommer Mirzo direkt och hjälper oss
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2021-10-27 Insamlad av företaget
  Vi anlitade JRM Group för renovering av vårt badrum i september. Slutresultatet blev hur fint som helst och det märktes att vi hade och göra med duktiga, noggranna och arbetsamma hantverkare. Arbetet blev klart på utsatt tid trots vissa komplikationer som dök upp längst vägen. Med det sagt fick vi själva kommunicera och koordinera en hel del med grannar, brf-styrelse, etc. som behövde underrättas om att badrumsrenoveringen skulle innebära vissa mindre ingripande åtgärder i en grannlägenhet. Vi hade önskat att vi hade vetat om detta innan renoveringen satte igång så att vi inte skulle behöva stressa och samordna under pågående byggtid. Trots detta är vi väldigt nöjda. Rekommenderar starkt Mirzo och hans medarbetare!
  Gilla
 • 2021-10-24 Insamlad av företaget
  Mycket kundinriktad och bra service.
  Löser eventuella utmaningar på en professionell sätt.
  Gilla
 • AMER A
  skrev om JRM Group AB
  2021-09-07 Spontant omdöme
  JRM Group fick uppdraget att totalrenovera vårt badrum inklusive ett omfattande rivningsarbete och att bygga upp väggar på nytt. Medarbetarna har stor yrkesstolthet och kunnande. Bemötandet har alltid varit gott och även om det någon gång blev lite fel så korrigerades detta utan protest. Vi ger dem våra varmaste rekommendationer.
  Gilla
 • 2021-09-01 Insamlad av företaget
  Jättefint utfört jobb! Är väldigt nöjd med badrummet och kvalitéten.
  Men, får endast 4 stjärnor då jag blev stående med badrumsmöbler som inte kunde installeras pga felberäkning i måtten och det handlade mest om sämre kommunikation. Vi bodde inte i huset under renoveringen vilket gjorde att kommunikationen blev svårare.
  Gilla
 • 2021-08-29 Insamlad av företaget
  Vi blev mycket fint och professionellt bemötta under hela processen.
  Våra förväntningar var att bygga om vårt badrum under juli, vår semester. Och det gjorde JRMbygg AB. Precis som vi önskade.
  Vi är mycket nöjda med JRM group AB som renoverades vårt badrum. Nytt kakel, ny klinker, belysning + satt in ny inredning. Jättesnyggt och proffsigt! Och trevliga var dom också. Vi är mycket nöjda. Kan rekommenderas!
  Gilla
 • 2021-08-28 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och fint utfört arbete. Prisvärt, proffsigt och pålitligt. Kan verkligen rekommendera JRM
  Gilla
 • 2021-08-28 Insamlad av företaget
  Mycket bra kontakt. Tidsplan, budget, kvalitet höll vad som utlovats. Lätt och enkelt att få kontakt under byggtiden. Rak och tydlig information.
  Kan enbart rekommenderas, vilket som redan gjorts till vänner.
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2021-08-26 Insamlad av företaget
  JRM renoverade vårt badrum och det var ett otroligt fint samarbete med Mirzo och JRM Group. Vi blev bemötta med lyhördhet och värme. Så skickliga, proffsiga och snabba! Arbetet klart inom tidsram och lätt/smidigt att få kontakt under hela arbetets gång. Rekommenderar starkt! /Anna & Oskar
  Gilla
 • 2021-08-26 Insamlad av företaget
  Badrumsrenovering.snabbt och effektivt.
  Professionellt utfört.Bra och trevligt bemötande.
  Gilla
 • 2021-08-26 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, trevliga snabba duktiga killar!
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2021-08-26 Insamlad av företaget
  Rekommenderar starkt. professionellt utfört arbete. Viktigt att slutfaktura enligt offerten. Mirzo är väldigt tydligt på hur arbete pågår och vad som behövs åtgärdas på bästa sätt. Pålitligt företag.
  Gilla
 • 2021-06-02 Spontant omdöme
  Jag är väldigt nöjd med JRM Group och min kontakt med Mirzo. Det har fungerat klockrent. Den bästa hantverkaren som jag har haft att göra med allt i från en proffsig offert, till bra utförande och enligt tidplan. Helnöjd!
  Gilla
 • 2021-05-17 Spontant omdöme
  Vi anlitade JRM för vår badrumsrenovering. De var hjälpsamma och professionella genom hela processen och vi är supernöjda med resultatet. De vägledde oss genom svåra val och blev dessutom klara en vecka tidigare än planerat.
  Gilla
 • 2021-05-16 Spontant omdöme
  Renoverade gästtoalett i April och är jättenöjda. Noggrant utfört arbete och bra kommunikation. Inga problem under processen. Allt hölls rent och snyggt hela tiden. Kan varmt rekommendera JRM.
  Gilla
 • 2021-04-30 Spontant omdöme
  Vi renoverade ett litet badrum i Stockholm under april och ger högt betyg på alla punkter till JRM. Då vi själva bor på annan ort var tät kommunikation med byggföretaget en förutsättning för att få allt att fungera. Trots lite fuktskador som borde ha försenat byggnationen klarade JRM av att avsluta projektet före utsatt tid. Mycket bra projektledning av Mirzo :) Fin yt-finish och har fått bilder under själva byggnationen för att kunna följa projektet på distans.
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2021-04-12 Spontant omdöme
  Renoverade badrummet nu under mars 2021 och kan varmt rekommendera företaget! De var mycket tillgängliga före, under och efter arbetet och har löst de problem som uppkom under arbetets gång på ett fantastiskt sätt. Resultatet blev bättre än jag kunde föreställa mig, och de blev dessutom klara innan utsatt tid.
  Gilla
 • DAN J
  skrev om JRM Group AB
  2021-03-06 Spontant omdöme
  Vi fixade badrum, golv samt diverse snickerier i vår bostadsrätt. God kommunikation genom hela processen och arbetet löpte enligt utsatt tidsplan. Vi är mycket nöjda med slutresultatet, rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2021-03-01 Insamlad av företaget
  Vi är supernöjda med JRM. Badrumsrenovering gick väldigt smidigt. Bra kommunikation, bra arbetsmoral, bra pris, väldigt noggranna grabbar och dessutom hållit sig till tidsplan.
  Gilla
 • 2021-03-01 Spontant omdöme
  JRM Group rev ett gammalt badrum och byggde upp ett helt nytt i ett annat rum. Kommunikationen var utmärkt och de löste de oväntade frågor som alltid dyker upp (oväntad rördragning som inte stämmer med ritning osc). De är noggranna med detaljerna och måna om en riktigt bra helhet.
  Gilla
 • 2021-02-24 Spontant omdöme
  Vi har använt JRM Group för badrumsrenovering, golvbyte och mindre ombyggnationer i vår lägenhet. Vi är helnöjda med resultatet. Längs processen har kommunikationen fungerat utmärkt och JRM har hållit sig till tidplan. Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • 2021-02-22 Spontant omdöme
  Kan verkligen rekommendera JRM Group, de har byggt ut vårt gäst-wc till ett komplett badrum. Samtidigt gjordes en uppfräschning/renovering av vårt andra badrum. Nu har vi två nya superfina badrum. JRM Group har varit proffsiga hela vägen, hållit tider, varit mycket noggranna och resultatet blev fantastiskt.
  Gilla
 • 2020-12-04 Spontant omdöme
  Seriösa killar som har ett proffsigt bemötande och hög yrkesstolthet. Inga frågetecken på vilka som kommer få hjälpa mig nästa gång!
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2020-11-28 Spontant omdöme
  Vår badrumsrenovering tog tid, det blev ett rätt komplcerat jobb i en gammal villa. Men resultatet var utmärkt. JRM är en vänlig problemlösare med kompetent personal. Rekommenderas!
  Gilla
 • 2020-10-01 Spontant omdöme
  Anlitade JRM för en totalrenovering av badrummet. Arbetet gick smidigt till och jag fick bilder på badrummet under arbetets gång, vilket kändes tryggt. Riktigt bra jobb och väldigt hjälpsam personal, rekommenderar starkt!
  Gilla
 • 2020-09-21 Spontant omdöme
  Fick hjälp med ett mindre el-jobb. Snabbt, smidigt, enkelt! Jag blev mycket nöjd.
  Gilla
 • 2020-09-19 Insamlad av företaget
  Bra kommunikation med supertrevligt och kunnigt bemötande. Väldigt nöjd med utfört badrumsrenovering som blev klart på kortare tid än beräknat. Rekommenderar varmt.
  Gilla
 • 2020-09-19 Insamlad av företaget
  Jag anlitade JRM Group AB för en total badrumsrenovering inkl asbestsanering.
  De har varit väldigt bra att samarbeta med från offert till slutbesiktning. Jag kan verkligen rekommendera dem.
  Gilla
 • 2020-09-07 Spontant omdöme
  Vi har anlitat JRM group vid ett flertal tillfällen både privat och genom jobbet. Alltid tillmötesgående, lösningsorienterade och genomgående intresserade av att göra ett fint jobb. Snygga resultat, håller tider och tydlig och rak kommunikation. Dessutom supertrevliga! Mina varmaste rekommendationer!
  Gilla
 • 2020-07-29 Spontant omdöme
  Vi har totalrenoverat vårt badrum med japansk toalett, bubbelbadkar och stora plattor. Vi har anlitat JRM för jobbet och ingenting var omöjligt för dem. De kunde hitta lösningar för alla våra önskningar. När jag läste omdömen på Reco innan vi anlitade JRM, kunde jag inte tro att allt var sant. Att kunderna kunde vara så nöjda med JRM. Men det är sant. Jag och min man är väldigt nöjda. Det har varit mycket bra kommunikation med teamet, jobbat fort men noga och med bra resultat. Jag kan varmt rekommendera dem!
  Gilla
 • skrev om JRM Group AB
  2020-06-10 Spontant omdöme
  De gjorde en badrumsrenovering åt mig med mycket gott resultat. Kommunikationen funkade bra. En del sena leveranser gjorde att det tog lite längre tid än planerat, men det var inte deras fel.
  Tack för omdömet Erik
  Vi är riktigt stolta med resultatet!
  JRM Group AB
  Gilla
 • 2020-05-26 Spontant omdöme
  Utförde renovering i form av snickeri, målning, golvläggning. Utmärkt genomfört arbete. Generösa och hjälpsamma. Bra attityd. Rekommenderas!
  Stort tack för rekommendationen Björn.
  Det har varit en smidig och lyckad renovering.
  Vi ser fram emot fler byggprojekt!
  JRM Group AB
  Gilla
 • 2020-05-25 Spontant omdöme
  Bara bra erfarenheter efter vår totalrenovering. Tillgängliga, flexibla och lyhörda. Kan varmt rekommendera!
  Tack för omdömet Josefine och Elvira.
  Det var ett nöje att få samarbete med er.
  Hoppas ni trivs i er nya lägenhet.
  JRM Group AB
  Gilla
 • 2020-04-23 Spontant omdöme
  JRM Group AB har gjort ett mycket fint renoveringsarbete av mitt badrum. De har varit lyhörda och måna om att det skall bli ett bra slutresultat. Bra tips på produkter och lösningar som har varit uppskattat. Bra kommunikation. De är riktiga badrumsproffs så man är i trygga händer och kan lita på att allt blir utfört på bästa sätt.
  Stort tack för det fina omdömet och rekommendationen Birgitta!
  Det var lärorikt att få samarbeta med en arkitekt.
  JRM Group AB
  Gilla
 • 2020-03-09 Insamlad av företaget
  Totalrenovering av vindsvåning med etage. JRM har genomgående levererat utmärkt arbete. Under arbetets gång har kommunikationen skötts bra och arbetsledaren har varit tillgänglig för frågor vid såväl kväll som helg - vilket har uppskattats enormt. JRM har dessutom själv ombesörjt leveranser och upphämtande av varor som vi själva beställt.

  Under arbetets gång har vi några gånger ändrat oss från ursprungsplanen vilket mottagits bra av hantverkarna. Ett stort plus att arbetsledarna samt hantverkarna har kommit med egna förslag och idéer som vi inte tänkt på från början.

  Vi har rekommenderat JRM till flera av våra vänner då vi varit så pass nöjda med arbetet.
  Tack Ludwig!
  Vi ses fram emot att utföra fler byggentreprenader med dig och Andrea i fokus!
  JRM Group AB
  Gilla
 • 2020-03-09 Insamlad av företaget
  badrumsrenovering av JRM Group AB.
  Hittade JRM Group AB från Google och ringde ringde mobilnumret till JRM Group AB.
  Bra bemötande från företagssida, bra offert som jag fick och valde JRM Group att göra renoveringen.
  Resultatet var perfekt och vi var jättenöjd med badrummet nu.
  Tack för omdömet Godfred!
  Vi hoppas på att kunna leverera fler byggarbeten till er.
  JRM Group AB
  Gilla