Jätte duktiga, proffsiga och trevliga killar som hjälpte oss med flytten. Stort tack för hjälpen!
June Express AB
June Express AB är en flyttfirma i Jönköping som sedan 1965 erbjuder flytttjänster med trygghet och personlig service! Vi är ett familjeföretag med bas i Jönköping som genomför flyttar över hela Sverige, både för privatpersoner och företag. Med över 65 års erfarenhet inom flytt och magasinering är vi ett tryggt val när det är...
356 omdömen om June Express AB
Sedan starten hos Reco 2024
Väldigt bra. Duktiga och trevlig personal
Absolut inga problem att ta hjälp av June Express vid flytt! Enkel och tydlig kommunikation, tillsammans med väldigt trevlig och duktig personal. Allt gick smidigt från början till slut. Kommer absolut att ta hjälp av dem igen!
Fick bra hjälp att byta förråd. Det glömdes dock att informeras att hyran blev högre när man kom ner en våning.
Mycket bra, allt flöt på i lugn takt Hade förväntat mej att det skulle bli lite rörig men delgav klara besked Flyttning.
Muck trevlig och arbets villiga
Fungerade utmärkt hela vägen från offeret till flytt. Flytten gick snabbt och smidigt både vid lastning och lossning. Trevlig personal.
Bra kommunikation och god kvalitet.
Super nöjd!! Kan varmt rekommendera June Expressen, kvalité i allt! En av de bättre flyttfirmorna i Sverige!
Mycket snabbt och bra. Supernöjd !
Trevlig och hjälpsam personal, det är aldrig problem med att lösa något. Vi har flyttat med dem tidigare och det går alltid över förväntan bra.
Kom två jättetrevliga och hjälpsamma killar.
Superbra service, kvalitet och positivt bemötande av personal. Rekommenderar
Har fungerat bra. Snabb och tillmötesgående personal. Är mycket nöjda.
Två vänliga killar kom och hämtade våra möbler och flytten gick som en dans inga problem inget gick sönder och vi är tacksamma
Mycket trevlig personal. Mycket effektiva och snabba. Flytt.
Snabba, effektiva och trevligt bemötande av personalen vid vår flyttning från hus till lägenhet,
Tack Kerstin, kul att höra att du är nöjd. Mvh Lars
Snabb bokning! Snabbt genomförd flyttning! Supertrevliga!
Tack för din bedömning Kerstin!
Allt gick väldigt smidigt. Två duktiga anställda hjälpte till med det jag ville ha hjälp med.
Tack Martin, kul att du var nöjd med flytthjälpen. Mvh lars
Professionella, aktsamma, snabba, trevliga.
Tack Marianne och lycka till i nya bostaden! Mvh lars
Har hört mycket gott från kompisar. Dom levde verkligen upp till våra förväntningar!!
Tack Daniel och hälsa kompisarna! Mvh Lars
Snabbt och trevligt bemötande!
Tack för din bedömning! Mvh Lars
Perfekt service trevlig personal
Tack Anders, kul att höra! Mvh Lars
Ett proffsigt, ödmjukt och tillmötesgående intryck från första samtalet med Lars o Kenneth till mötet med Björn o Daniel i den praktiska/logistikska processen, vilka yrkesmän på alla sätt, all heder till Juneexpress i min flytt från Småland till Norge.//Jan Andersson
Tack för din fina bedömning Jan och lycka till i Norge. Jag hälsar Kenneth, Björn och Daniel. Mvh Lars
Från första samtalet på telefon vill beställningen till att mitt min bo ihåg här är min nya lägenhet.
De kom på i tid, de bar in allt i bil med släp på ett smidigt sätt, de kom med bohaget nästa dag i tid, och bar in allt på ett smidigt sätt, och de var vänliga och trevliga.
Jag har tidigare arbetat med June under ca 20 år tid och det har aldrig varit några problem med att lösa alla möjliga och omöjliga problem som dykt upp. Minns en gång för 10 år sedan då jag i min tur fick ett stort flyttuppdrag som kändes omöjligt men som June löste galant. Minns att flytten tog ca 2 veckor! Slutligen så måste jag säga att Lars med personal är kanonbra! /Fredrik
Snabba och effektiva. Trevligt bemötande.
June Express håller vad de lovar. Bra och trevliga flyttgubbar. Jag kommer att använda June Express igen.
Mycket bra personal, har använt mig av June express tidigare. Kan rekommendera
Tack Annica för ditt omdöme. Du är alltid välkommen tillbaka. Mvh Lars
Mycket trevligt och proffsigt bemötande från första kontakten och genom hela flytt-processen. Vi använde flyttning och slutstädning. Är mycket nöjda och kan varm rekommendera June Express.
Tack Ann-Christine för ditt fina omdöme. Mvh Lars
Trevligt bemötande och alltid bra resultat Både flytt och flyttstädning
Tack Kent. Alltid kul att höra. Mvh Lars
Sammantaget en bra kontakt med upplevt personligt bemötande. Förtroendeingivande.
Tack Lars för ditt omdöme. Mvh Lars
Vi upplevde hela processen mycket positivt från första genomgången inför offertgivning till utförande av hela flyttprocessen. Företaget måste vara stolta över sin personal. Snabba, vänliga och mycket tillmötesgående. Kan verkligen rekommendera företaget.
Tack Jan för ditt omdömme. Ja, vi har väldigt bra personal och är stolta över dem. Mvh Lars
Jättebra bemötande, fin service och väl utfört jobb. Rekommenderas.
Tack för din rekommendation. Lycka till med nya boendet. Mvh Lars
Fantastiskt professionellt bemötande. De löste flytten från en 7-rums villa med stora förråd till en trea utan förråd väldigt smidigt. Långt ifrån billigast men man får det man betalar för. Ing dolda avgifter. De löste även flytten av ett stort skåp som vi fick ut oskatt med mindre än 1 cm tillgodo. När vi väl kom fram till destinationen var det ett matbord som inte fick plats i varken hiss eller trappa genom att ta med det till magasinering. en stekhet fredag med tunga lyft och långa gångvägar på loftgång till trots blev...
Tack Christer för ditt omdömme. Ja, den ena flytten är inte den andra lik, lite av charmen av jobbet. Kul att du uppskattar ett gott hantverk! Mvh Lars
Snabb leverans av vår önskan. Väl utfört jobb trevligt uppträdande och korrekt fakturering.
Tack för ditt omdöme Thomas! Mvh Lars
Det var lägg att boka, komma i kontakt med trevlig personal och killarna som hämtade var effektiva och säkra. Stort tack
Tack för ditt omdöme. Mvh Lars
Professionella, punktliga, effektiva, trevliga. Detta både på administrativa sidan samt killarna som gjorde själva flytten. Bästa!!
Tack för ditt fina omdöme Elisabeth. Skall hälsa personalen! Mvh Lars
Mycket bra kontakt med person för bokning av arbetet. Snabb återkoppling om när arbetet kan göras. Trevliga och kompetenta killar som skötte flytten. Överlag bara positiva erfarenheter av June Express AB.
Tack Barbro för ditt omdöme. Ja vi är stolta över vår personal och de har gjort ett gott jobba denna gången också! Mvh lars
Stort tack för hjälpen vid vår flytt. June Express var mycket bra inför flytt med lån av lådor och under flytt samt efter flytt. Alla medarbetare är verkligen trevliga och gjorde en flytt till en bra upplevelse som man inte kan räkna med. Inget upplevdes som stressigt utan tack vare alla medarbetare kändes det roligt. Medarbetarna frågade om specifika detaljer och var så försiktiga i allt. Att de sedan skojade med vår son var fantastiskt fint! Vi är mycket imponerade av er och tacksamma. Vill aldrig använda en annan firma...
Hej Helena och tack för ditt fina omdöme. Alltid kul att höra att vi gjort ett bra jobb! Mvh Lars
Trevligt bemötande av personalen
Tack för ditt omdöme Christina! Mvh Lars
Allt gick smidigt och snabbt och de 3 grabbarna som hjälpte oss med vår flytt var väldigt trevliga och proffsiga. Camilla
Tack för ditt omdöme Gudrun! Mvh Lars
Beställde flytt och städ av June Expressen, väldigt serviceinriktad kvinna i telefon. På flyttdagen gick det smidigt och fort att få ut mina saker och bra inställda i nya lgh. Fick en faktura på detta som var väldigt förmånlig med Rutavdraget. Har även beställt städning genom dom men den ska göras imorogn den 19/8 men har bara hört att städningen är väl utförd av dom. Jättenöjd och glad att jag valde detta alternativ.
Tack Eva, kul att du var nöjd. Mvh Lars
Fantastiskt! Så skönt med ett företag som verkligen förstår vad ordet service innebär. Killarna var jättehjälpsamma på alla sätt! Jag kommer att rekommendera alla att anlita June Express!!
Kul att du var nöjd med oss Gunn och lycka till med nya boendet. Mv Lars
Helt fantastiska, bra från beställning av flytt till färdig flytt, tjejerna som tog beställning var supertrevliga och svara snabbt på mail om man hade frågor och planerade upp att perfekt , flyttkillarna var helt underbara trevliga roliga tillmötesgående och var noga och försiktiga med grejerna när dom packade. Trodde aldrig det skulle vara så smidigt och bra med en flytt som det blev. Rekommenderas starkt. Daniel
Tack Daniel för ditt omdöme, det värmer! Mvh Lars
Vi har fått en av dom mest positiva köp av tjänst vi har varit med om. Från första besöket, hjälpsamhet under resans gång till den slutliga flytten. Proffsiga, hjälpsamma och framförallt oerhört trevliga. Själva tjänsten utfördes till fullo utan några problem eller avvikelser mot beställning.
Tack Johan för din beskrivning av flytten. Kul att du var nöjd! Mvh Lars
Trevliga grabbar som löste uppgiften på ett bra sätt. Priset kanske lite i överkant. Utan Rut så hade man kanske inte.....?
Hej Johan och tack för ditt omdöme. Ibland får man betala lite extra för kvalité. Lycka till med nya boendet. Mvh Lars
Kunde inte vara bättre! Bra bemötande, bra och tydlig information och väl utfört arbete. 10 av 10
Ni hjälpte min mamma att flytta från Malmö till Jönköping – något hon var väldigt stressad över. Men ni vände det helt och gjorde flytten till något vi istället kan minnas som en riktigt bra grej. ❤️ Tusen tack för er enkelhet, trygghet och fantastiska service! Vi återkommer absolut när det är dags för nästa flytt – till Tjörn! 😉