Jag har anlitat June Express vid två flyttar nu och det har funkat jättebra. Trevligt bemötande och riktigt snabbt jobbat.
June Express AB
119 omdömen om June Express AB
Sedan starten hos Reco 2024
Helt Suverän service - bästa tänkbara från första kontakt till utförd leverans. Personligt, professionellt och målinriktat trots att vädrets makter (snö, halka) ställde till det. Fantastiskt nöjd kund ❤️
Allt enligt förväntan. Trevlig personal.
Hade aldrig använt mig av en flyttfirma, hade inga förväntningar, det var 34 år sedan jag flyttade senast, då med hjälp av vänner, nu gamla som jag och inte med samma ork som då. June Express var kunniga, erfarna och hjälpsamma, gav sig tid och utrymme för dialog, de hade ett stort hjärta och jag blev bra bemött av dem. Det var en stor flytt, från Göteborg till Jönköping, och kostade en del, men var värt det, jag kan varmt rekommendera dem!
Alltid trevligt bemötande och bra service!
2 stjärnor för trevlighet annars väldigt besviken. Det tog 5h att flytta grejer till samma gata. Var tvungen att skruva av alla möbler för de ville använda hissen till allt och inte bära en enda sak. Sen är det så att en anställde står och väntar på alla saker utanför lastbilen medan den andra gör allt långsamt. Såg knappt den andra arbetaren under alla 5h. Att ta en fika under arbetstiden står ingenstans i arbetsbeskrivningen att man som kund står för och betalar för tiden som tickar. Om jag inte hjälpt/ gjort mycket skälv...
Fixade flytt av piano enkelt och snabbt!
Fantastisk leverantör - på alla sätt. Vänliga, kompetenta, snabba, uppmärksamma. Har använt dem i flera flyttar samt hyrt container för lagring av möbler vid behov. Kan bara rekommendera - värt varenda krona!
Ett bra bemötande, trevlig hjälpsam personal
Fruktansvärt bra utfört och vi är som vanligt mycket nöjda.
Att flytta är ganska stökigt och när man då får ett bra bemötande från start med sin beställning, alla sina frågor och snabba svar underlättar det starkt. När sedan flytten skulle ske kom trevliga och proffsiga killar som både var effektiva och noggranna. Har valt June Express som flyttfirma ett antal gånger och de uppfyller förväntningarna.
Ett professionellt upplägg med strukturerad personal. Arbetade snabbt och systematiskt vilket underlättade vår flytt av två förskolor. Eftersom allt var färgkodat så hamnade alla möbler och kartonger på rätt ställe vilket även underlättade för personal som var på plats och tog emot. Tack för en smidig flytt!
Det mest seriöse och professionelle flyttföretaget man kan engagera. Otrolig næjd med service och bemötande. Jag kommer välja dem igen.
Flytten gick bra! Trevliga och serviceinriktade killar som gjorde ett mycket bra jobb. De jobbade på i ett imponerande tempo som gjorde att flytten gick på en förmiddag. Jag är mycket nöjd. Men städningen drar ner betyget. Det var dåligt städat i kök och badrum vilket de nya husägarna påpekade. De höll på att flytta in så någon möjlighet att få felen åtgärdade fanns inte. De städade själva. Ett tips är att ni aktivt kontaktar kunden och erbjuder en gemensam genomgång av städningen så möjligheten att ta felen direkt med städfirman finns. Då hade alla nog varit nöjda.
Punktliga, lätt att kontakta, försiktiga med husgeråden, erbjuder även flyttstäd som jag varmt rekommenderar, och magasinering. Rekommenderas!
Bemötandet var trevligt, respektfullt, lättsamt och med en glimt av humor. De fick slita hårt utan att klaga en gång. Har haft June Express i tidigare flytt och hade därför höga förväntningar vilket de uppfyllde och levererade på topp igen. 10 av 10 flyttlådor. Även flyttstädningen var utan anmärkning. 10 av 10 sopkvastar.
Bra och lätta att h tt göra med. Goda medarbetare "på fältet" som förstår uppgiften.
Mycket trevlig personal och väldigt fint bemötande från alla. Vill starkt rekommendera June Express. Elisabeth Bressler
Suverän service och problemlösning. Ser lösningar på allt som dyker upp! Effektiva och försiktiga och gör det lilla extra.
Fin service och trevligt bemötande! Tryggt och bra!
Trevliga killar som flyttade mina möbler. Kunde inte varit bättre. Kan varmt rekommenderas. MVH Gullvi Hagman
Trevliga och seriösa! Rekomenderas starkt!
Tack Davis för din fina recension. Mvh Lars
Alltid bra och proffsiga. Håller vad declovsrcoch är aldrig några problem.
Mycket tillmötesgående och fixade en lösning för min möbel till ett bra pris.
Tack för detta Birgitta!! Mvh Lars
Jag fick hjälp av 2 trevliga, kunniga, hjälpsamma och artiga killar. De var mycket försiktiga med våra saker. Vi kände oss trygga. De visste vad de gjorde och ingen tid gick till spillo av kall prat. Jag är super nöjd och kommer att rekommendera June Expressen.
Positivt bemötande genom hela flytten. Tydliga förutsättningar. Flytt till Stockholm på ett dygn men det tog 9 timmar inkl lastning och lossning. Vi köpte för fjärde gången flytt av bohaget i en villa och det gick lika bra som vanligt. Lars och Gunilla
Alltid utmärkt service, trevlig personal och snabba med svar. Rekommenderas!
Hej ni skötte detta uppdrag jättebra från första kontakt samt killarna som uppvar där var väldigt proffsiga o trevliga. Ett stort beröm till er
Pålitliga, effektiva, bra! Mycket nöjda.
Jag fick mitt ärende uträttat på ett bra sätt.
Trevliga personal, Seriös och omtänksam, snabb
Stabilt. Roliga gubbar. Oförsiktiga dock.
Proffs. Trevliga personal. Hjälpsamma
June Express AB gjorde vår flytt av bohag från Jönköping till Västra Götaland till ett rent nöje. Från första samtalet till avslutad flytt var det aldrig några problem utan professionellt bemötande, tydliga, skriftliga avtal och klanderfri flytt. Kan bara varmt rekommendera June Express AB. Karin Peterson.
Vi har bara gott att säga om June express och deras tjänster. Fantastisk personal med service nivå och bemötande utöver vad som kan förväntas. Inget är besvärligt! Topp betyg från oss.
trevliga noga pålitliga prisvärda
Över förväntan positivt! Proffs på alla sätt, snabba trevliga och lyssnade på våra önskningar.
Hej! Tycker ni gör ett bra jobb. Men att ni är lite dyrare. Mvh
Köpt flytt från Täby till Jönköping. Senare flytt från bostad i Jönköping till magasinering i Jönköping. Därefter skall beställning ske av flytt till Göteborg. Jättetrevliga killar "flyttgubbarna". Även kontorspersonalen är trevliga och hjälpsamma. Jag har blivit väldigt bra bemött.
Bra service, trevliga grabbar är mycket nöjd
Trygg och säker resa till Och från Ryhov! Trevliga chaufförer!
Snabbt och effektivt jobbat samt trevligt bemötande
Ett väldigt bra bemötande av kontors personal och även av flytt killarna. Aldrig något problem med frågor. Fick god tid på oss att packa upp innan vi skulle lämna tillbaka kartongerna. Vi är nöjda med June Express AB Kan varmt rekommendera June Express.
Snabbt och effektivt och jobbet utfördes till full belåtenhet
Jätteduktiga killar, noga med plasta in möbler, kom med lådor en månad innan flytten, och hämtade dom några veckor efter flytten. Ända anmärkning att dom va väldigt långsamma.
Enkelt, vänligt, professionellt
Duktig personal, snabba och säkra vi är väldigt näjda
Vi anser att June Express gjorde ett gott jobb, professionellt, noggrant och så omtänksamt som möjligt. Bra att en kunnig person kom i förväg och bedömde läget som grund för offerten. En fråga: I den utförliga instruktionen vi fick i förväg nämndes att golv skulle skyddas, så vi bad firman ta med papper. Det ville flyttkillarna inte ha, eftersom det hade hindrat jobbet.
Väl utfört jobb .
Jätte bra på alla sätt bra bemötande