Välkommen till Dreamclean. Vi hjälper dig att uppfylla din dröm om ett rent hem utan slit. Vi erbjuder professionell städhjälp i hela Jönköpingsområdet!
Fredrik J:
Vi har i vårt hyreshus under flera år anlitat Scent of Clean som alltid utför arbetet med noggrannhet och fint resultat. Vi brukar rekommendera Scent of Clean när hyresgäster efterfrågar städbolag för städning eller flyttstädning och allt har varit till full belåtenhet.
Vi kan varmt rekommendera Scent of Clean.
Charlotte K:
Punktliga
Rent och snyggt
Flexibla
Solana är mycket proffsig chef/ägare
Jag har haft städning varannan vecka.
Uppskattar att de har egna städverktyg såsom dammsugare etc.
Anitha R:
Högt kundfokus, allt från första mötet på Narvavägen, Jönköping till leverans av bohaget till Hallandsgatan, Halmstad.
Trevligt bemötande av samtliga involverade och mycket bra hantering av dyra designmöbler.
Kommer att kontakta Allflytt igen om ny flytt blir aktuell.
Christina H:
För några månader sedan bestämde jag mig för att flytta från mitt äldre hus på landet, för att i stället bosätta mig i en modern, mindre lägenhet i Gränna. Eftersom jag inte är någon ungdom längre behövde jag flytthjälp. Genom en granne fick jag tips att kontakta Dick och Janneke Swolle. De har hjälpt mig att packa, bära, skänka bort och slänga allt jag sorterat ut efter att jag och min tyvärr bortgångne man levt i huset i närmare trettio år. Det har varit ovärderligt för mig att få denna hjälp. Denna typ av hjälp kan varmt rekommenderas till andra i motsvarande situation.
Kristina Hugander