Emrus Flyttningsbyrå AB

Emrus Flyttningsbyrå AB

www.emrus.se
  • BadgeTwoYears
4.5

Emrus AB är en flyttfirma som erbjuder både flytthjälp och flyttstäd i Jönköping, Borås, Växjö och Halmstad med omnejd. Vi anpassar våra tjänster för att möta privatpersoners och företags alla behov. Våra skräddarsydda flyttlösningar gör din flytt så trygg och smidig som möjligt. Våra flyttjänster inkluderar allt från planering...

133 omdömen om Emrus Flyttningsbyrå AB

Sedan starten hos Reco 2024

Anneli H
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bra bemött. Att dom skulle läst på lådorna o ställt dem i kök och sovrum som det stod på lådorna. Förråd i förråd, det blev inte så! Sämst att alla garderober var inte tömda

Annelie J
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket trevliga killar. Snabba, noggranna. Uppfyllde helt det de utlovade. Har inget att klaga på. Många tack Annelie

Sara B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Svarade snabbt på telefon och mail. På själva flyttdagen var de som kom väldigt hjälpsamma och effektiva. Fick plats med allt genom bra logistik. Rekommenderar!

Manfred B

Två inte särskilt kunniga och som kunde 0 svenska

Maria F
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fantastisk nöjd! Stod i en situation där flytt var tvunget att ske omgående från Sörmland till Halland, det löstes på ett fantastiskt sätt. Trevligt bemötande i telefon och 2 super snabba och kompetenta killar som kom med flyttbilen på utsatt tid. All sköttes väldigt snabbt och effektivt. Kunde inte önskat något mer, är mer än nöjd och rekommenderar starkt denna firma🙂

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Maria, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du upplevde en snabb och effektiv flytt. Vi önskar dig allt gott!

Georgia T
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Jag kan varmt rekommendera Emrus flyttfirma. Mycket trevliga killar som hjälpte oss med flytten. Vi ger er bästa betyg. Mvh. Georgia.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Georgia, Tack för dina fina ord. Vi står gärna till tjänst igen. Vi önskar dig allt gott!

Malin E

Trevliga, arbetade snabbt. Försiktiga

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Malin, Tack för ditt omdöme. Vi står gärna till tjänst igen, allt gott!

Jessica R
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Flexibelt och bra. Flyttgubbarna var snabba och varsamma. Kommer använda dem igen

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Jessica, Tack för dina fina ord. Vi önskar dig allt gott!

Elias B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bästa upplevelsen någonsin. Killarna är proffs på att flytta p packa

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Elias, Vi är glada att du hade en bra flytt upplevelse och står gärna till tjänst igen. Tack för ditt omdöme, allt gott!

Abid P
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Best i Sverige Bra jobbat killar chefen var mycker hjälpsam och önskar allt väll.Good luck boys!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Abid, Tack för ditt omdöme. Vi står gärna till tjänst igen, vi önskar dig allt gott!

Veronica J
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Super nöjd. Nogranna, snabba, plastade in det som var ömtåligt. Använde filtar för undvika skav och att lasten rör på sig. Kan verkligen rekommendera dem!!!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Veronica, Tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig allt gott!

Patrik L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Vi sökte flytthjälp via nätet. Vi fick en del offerter, Emerus oxå men en jätte trevlig tjej följde upp offerten med samtal. Hon var inte "påstridig", frågade om dom låg rätt i pris, bara trevlig och frågade om jag fått offerten! Fick frågan av samma kundtjänst om jag kunde flytta flyttdatum 1 dag, mot ett bättre erbjudande. Passade oss bra. Flytten sköttes av 2 otroligt duktiga killar, snyggt, proffsigt, snabbt och fantastiskt effektiva/lyhörda killar! All rekommendation till Emerus på allt från offert, pris och genomförande!!!!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Patrik, Tack för dina fina ord. Vi är glada att du upplevde en snabb och effektiv flytt. Vi står gärna till tjänst igen, allt gott!

Kent H
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Slarvigt packat i bilen och slarvigt lossat. Detaljer blev skadad eller gick sönder. Svårt att kommunicera med tre olika nationaliteter som talar bristfällig svenska och engelska.

Annelie A
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket bra och de ställde upp samma dag som jag ställde frågan. Snabba och duktiga killar.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Annelie, Vi är glada för att du blev nöjd med flytten. Vi önskar dig allt gott!

Simon S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bra och snabbt jobbat! Bra service.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Simon, Vi är tacksamma för ditt omdöme och står gärna till tjänst igen. Allt gott!

Gunilla K
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Andra gången vi anlitat emrus för flytt. Fungerar mycket bra! Men nu denna andra gång var det en nackdel att flyttkillarna inte talade svenska vilket gjorde det lite svårare st komunisera! Men annars var vi nöjda!

Nutthakran S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Vilken bra och snabb service. Mycket trevligt personal

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Nutthakran, Vi är tacksamma för ditt fina omdöme. Vi är glada för att du upplevde en bra och snabb service och står gärna till tjänst igen. Allt gott!

Vedran Z
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fantastiska killar , snabbt & otroligt smidigt flytt!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Vedran, Vi är glada för dina fina ord och tacksamma för omdömet. Vi önskar dig allt gott!

Eva A
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Priset låg lägre än alternativen och säljaren var trevlig. Jag var tveksam över om deras bedömning av volymer, tider etc var realistisk och de ändrade efter dialog till ytterligare en bil samt reviderade sin tidsplan. Och lovade att det skulle räcka. Och vem är jag att som amatör ifrågasätta proffs? Trots revideringen visade det sig att deras bedömning var allt för optimistisk och vi blev tvungna att köpa en flytt till som anlände en vecka senare. Dessutom höll inte tidsplanen någon av gångerna. De lastade av en dag senare...

Ryan T
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Riktigt snabba & Smidiga! Ingenting skadades, flexibla!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Ryan, tack för ditt omdöme! Vi står gärna till tjänst igen, allt gott!

Linda A
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Snabba, noggranna och hjälpsamma på alla sätt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Linda, Tack för ditt omdöme. Vi är glada för att du upplevde en bra flytt. Vi står hjärna till tjänst igen. Vi önskar dig allt gott!

Rajan S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bra upplevelse och fick även åka med, samt stanna och äta något på max hamburgare. Trevliga.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Rajan, Tack för ditt fina omdöme. Vi står gärna till tjänst om det behövs igen. Allt gott.

Roland C
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket snabba och duktiga och inget krångel för att de fick lasta av på två ställen. Kan verkligen rekommenderas.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Roland, Tack för omdömet. Vi är glada att du upplevde flytten smidig och hjälper gärna till om hjälp behövs igen. Önskar dig allt gott.

Rickard S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Effektiva, trevliga och serviceinriktade.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Rickard, Tack för omdömet. Vi står gärna till tjänst om hjälp behövs igen. Allt gott.

Greger L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

En flyttfirma som trots att det var akut gav ett skäligt pris och räddade oss när förra flyttfirman lämnade kvar hälften av våra saker utomhus på vår gamla adress. Grabbarna var snabba och hjälpsamma mycket tacksam till detta företag TACK EMRUS

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Greger, Tack för dina fina ord. Vi är glada att du blev nöjd och att vi kunde hjälpa dig med flytten. Vi står gärna till tjänst om det behövs igen. Allt gott.

Jonathan W
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Ger ett professionellt intryck och väldigt trevliga. Rekommenderas!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Jonathan, Vad roligt att du blev nöjd med flytten, tack för ditt omdöme.

Marcelo P
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Det gick smidigt och mycket bra. Mycket trevliga och duktiga killar. Tack

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Marcelo, tack för ditt omdöme. Vi är glada att du upplevde flytten smidig och står gärna till tjänst om hjälp behövs igen. Vi önskar dig allt gott!

Angela N
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

De skulle bara komma med flyttkartonger. Den mycket trevliga killen var väldigt noga med att höra av sig och meddela när han räknade med att komma och när han var framme. Hjälpte mig att få in kartongerna i lägenheten. Och, som sagt, mycket trevlig!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Angelina, Tack för ditt fina omdöme. Vi hjälper gärna till igen. Allt gott!

Marcel E
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bra service. Tog tag i olika problem som uppstod under tiden. Löste vår flytt på ett utmärkt sätt Kan varmt rekommendera det lag vi hade hos oss.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Marcel, Vi är glada för dina fina ord och att du blev nöjd med vår service. Vi står gärna till tjänst igen om det behövs. Vi önskar dig allt gott!

Henrik O
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Smidigt, snabbt och schysst! Jag rekommenderar varmt Emrus.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Henrik, tack för ditt omdöme. Vi är glada för att du upplevde en smidig flytt. Allt gott!

Ulrika M
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Snabbt, smidigt och enkelt. 2 super gulliga killar som flyttade vårat hem med varsamhet och utan problem. Rekommenderas varmt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Ulrika, Tack för ditt fina omdöme. Vi hjälper gärna till igen om flytt behövs. Vi önskar dig allt gott!

Lisa S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Lägenhet 96kvm. Väl förberett . Det tog 5 tim att packa, 1 t att packa ur. Ändå lite skrapmärken på möbler. Sammanlagd tid 9 timmar, extra vända och 1600 kr dyrare. Artiga och snälla killar.,engelsktalande

Anna-Greta M
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Det fungerade jättebra! Killarna som hjälpte oss var väldigt trevliga och snabba.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Anna-Greta, Vi är glada för ditt fina omdöme. Vi står gärna till tjänst igen om det behövs. Allt gott!

Jasmina B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fem av fem stjärnor för grabbarna som hjälpte oss med detta flyttjobb! De var punktliga, kom på exakt bestämd tid, satte igång direkt och var effektiva från början till slut. Kom själva med lösningar under flyttjobbet, var mycket noggranna, försiktiga med sakerna och var väldigt måna om att göra allt korrekt. Väldigt snabba och effektiva också. Kan starkt rekommendera denna flyttfirma, de tog även med sig saker till tippen som vi ville slänga och bli av med, perfekt! Kommer absolut använda oss av dem igen!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Jasmina, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du upplevde en snabb och effektiv flytt och hjälper dig gärna igen. Vi önskar dig allt gott!

Christina L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Duktiga killar. Snabbaste flytt jag varit med om. Dom får högsta betyget . Emrus var snabbast att ringa mig och ge offert. Så jag accepterade direkt. Anmälde på nätet att jag ville ha offerter från flera firmor.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej, Christina. Tack för att vi fick hjälpa dig med din flytt. Vi är glada för dina fina ord och står gärna till tjänst igen. Allt gott!

Gunvi J
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Blev bemött bra. Flyttning av möbler som fungerade mycket bra. Duktig personal

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Gunvi, Vi tackar för ditt fina omdöme. Vi är glada för att du blev nöjd med din flytt. Allt gott!

Joakim S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Trevliga killar 🙂 Som gjorde ett kanon jobb Allt helt o rent när de kom fram..

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Joakim, Vi är glada för att få ha hjälpt dig med din flytt. Tack för ditt omdöme. Allt gott!

Daniela E

Dåligt upplevelse dom kom 4 timmar senare

Daniel E
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Sjukt bra städning! Snabbt och smidigt! Rekommenderar.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Daniel, tack för ditt omdöme. Vi är glada för att du blev nöjd med städningen. Vi önskar dig allt gott!

Solvig A
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Trevligt bemötande när man ringde upp dom. Snabba svar på frågor. Kom på uppgjorda tider.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Solvig, Tack för ditt fina omdöme. Vi står gärna till tjänst igen. Allt gott!

Susanne M

Smidigt med både flytt och städ! Tack 🙏🏼

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Susanne, Vi är glada för dina fina ord och för att du upplevde en smidig flytt och städ. Vi önskar dig allt gott!

Johanna Å
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Effektivt och trevliga flyttkillar. Däremot fick de inte med sig allt i lägenheten trots att jag ringt företaget i förväg och uttryckt oro kring att lastbilen skulle vara för liten. Enligt företaget skulle lastbilen kunna ta ett hushåll på 110 kvadrat (mitt var på 80 kvadrat). De tog också tv-apparaterna i framsätet i knäet. Utöver det rekommenderar jag företaget då de ändå var effektiva och väldigt trevliga!

Ingmari S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Enormt trevliga killar som utförde flytten.Rekommendaras starkt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Ingmari, Tack för ditt omdöme. Vi står gärna till tjänst igen. Vi önskar dig allt gott!

Malin J
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Kan verkligen rekommendera Emrus. De hjälpte min mamma flytta från Skåne till Småland och har skött allt så bra under hela processen. Från kontakt till att allt var färdigt har de varit så serviceinriktade och lättillgängliga. Jag skickade kort på mammas bohag och fick till svar att allt skulle få plats i lastbilen och det fick det. Flyttkillarna var snabba men samtidigt noga. Tack för all hjälp verkligen..

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Malin, Vi är glada för att du upplevde en snabb och smidig flytt. Vi önskar dig allt gott!

Jenna P
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Rekommenderar verkligen den här flyttfirman! Man får snabb kontakt med dem. Dem håller tiden, jobbar på, väldigt effektiva och försiktiga! Trevlig personal. Mycket nöjd!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Jenna, Tack för ditt omdöme. Vi är glada för att du upplevde en effektiv flytt. Vi står gärna till tjänst igen. Allt gott!

Debora L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Duktiga och snälla killar.Allt gick perfekt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Debora, Tack för ditt fina omdöme. Vi står gärna till tjänst igen. Vi önskar dig allt gott!

Ann-Chatrin T
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Allt bra. Trevliga killar, snabba och effektiva

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Ann-Chatrin, Vi tackar för ditt fina omdöme. Vi står gärna till tjänst igen, allt gott!

Monica P
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Killarna som kom och hjälpte mig med flytten, var trevliga och kom på den tiden som var avtalat. Båda pratade engelska, men det var inga problem.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Monica, Tack för ditt omdöme. Vi står gärna till tjänst igen. Allt gott!

Kerstin G
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Trevligt bemötande, snabb och effektiv flyttning, smidigt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Kerstin, Vi är glada för att du upplevde en snabb och effektiv flytt. Tack för ditt omdöme, vi önskar dig allt gott!

Ida G
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket duktiga och trevliga killar! De va väldigt snabba och organiserade. Kan definitivt rekommendera denna flyttfirma!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Ida, Tack för dina fina ord. Ni är varmt välkomna att återkomma vid behov av våra tjänster. Vi önskar dig allt gott!