Emrus Flyttningsbyrå AB

Emrus Flyttningsbyrå AB

www.emrus.se
  • BadgeTwoYears
4.2

Emrus AB är en flyttfirma som erbjuder både flytthjälp och flyttstäd i Jönköping, Borås, Växjö och Halmstad med omnejd. Vi anpassar våra tjänster för att möta privatpersoners och företags alla behov. Våra skräddarsydda flyttlösningar gör din flytt så trygg och smidig som möjligt. Våra flyttjänster inkluderar allt från planering...

264 omdömen om Emrus Flyttningsbyrå AB

Sedan starten hos Reco 2024

Cecilia W
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Så smidiga att ha att göra med. Höll tid och kämpade på, väldigt måna om flyttgodset.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Cecilia, Tack för de fina orden! Det betyder mycket för oss att höra. Ha det gott!

Cecilia L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fick en mycket bra kontakt med firman. Skickade bilder på möblerna som skulle flyttas. Två bilar kommer vid utsatt tid med två killar från Rumänien. Det var bara en knapphändig engelska som fungerade. De var snabba men ganska oförsiktiga. Två av våra möbler blev skadade men de ville inte att vi skulle anmäla detta eftersom de då skulle få avdrag på sin redan låga timpenning. De hade väldigt lågt förtroende för sin arbetsgivare och klagade på att vi hade tunga möbler. Vi kommer inte rekommendera denna flyttfirma.

Anneli L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Allting flöt på. Bra bemötande.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Anneli, Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi uppskattar det verkligen. Ha det gott!

Rusmir R
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bemötande, avtal, utfört arbete, kvalitet och effektivitet, allt riktigt bra. Finns inget jag kan klaga på. Rekomenderas starkt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Rusmir, Stort tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service. Allt gott!

Chupeng X
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Hard working workers, but seems over exhausted…

Marie B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Lyhörda o trevliga flyttkillar! Allt sköttes perfekt o smidigt! Jag rekommendera varmt Emrus Flyttningsbyrå AB! Beställde även flyttstäd! 2 trevliga o effektiva kvinnor städade, med högsta betyg min fastighet! Allt jag beställde, från Emrus Flyttningsbyrå AB var värt varenda krona! Mycket nöjd kund!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Marie, Tack så mycket för din positiva recension! Vad roligt att du är nöjd. Ha det fint framöver!

Mary L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Snabba och mycket effektiva i sin respons på frågor och funderingar från allt gällande till att få fram ett bra kostnads avtal inför flytt, vidare frågor angående själva flytt processen samt lätt tillgängliga under själva flyttdagen. Rekommenderar deras tjänster varmt då dem visar både kunnighet, erfarenhet kring dem tjänster Emrus erbjuder. Dem visar en stor ödmjukhet inför mig som kund och mina önskemål.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Mary, Tack snälla för din feedback! Vi uppskattar det mycket och är glada att du är nöjd. Ha det gott!

Peter  Niklas B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fy fa´n att man kan bete sig på detta viset!! Inte nog med att man "mörkar" ett jätte ras inne i flyttbilen,stjäl flyttlådan & godset som gått sönder samt sönder repade möbler!!!! 2 fulla lass betalade jag för men fick bara 1 & 1/2 !! Vid det första lasset var dom 2 rumänierna mycket effektiva,sedan skulle det betalas enligt företaget & vid den andra lastningen så var inte arbetsmoralen så hög,det var mer rast & mindre arbete & man struntar i flera rum! Dom har kostat mig otaliga tusen för reparation av möblemang samt...

Anneli V
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Flyttgubbar var glada och positiva. Men säljare och kundservice visade på dålig hantering. Jag har köpt tjänster av företaget vid två tillfällen och båda gånger har det slutar med att tjänsten blev dubbelt så dyrt från offert. Vid flytt av möbler mm från A till B hade jag vid offertförfrågan låtit meddela vad jag ville skulle flyttas. Då bokar de en lastbil. När de sedan står på plats låter de meddela att de inte får med allt och jag behöver godkänna ytterligare en lastbil. Kostnaden blev då dubbelt så hög. Vid tillfälle...

Susanne L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Himla trevlig personal, lite synd dock att vi inte kunde kommunicera då tantens engelska har blivit sämre och killarna var inte riktigt färdigutbildade i svenska. Allt gick dock helt galant med flytten från stor villa till en mycket mindre lägenhet.

Benjamin Gustav Erik N
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Andra gången jag anlitat Emrus, första gången var det 5 av 5, tyvärr inte denna gången. Kom 2 unga killar som kunde varken Svenska eller Engelska så var jättesvårt att prata med dom, sen höll dom på väldigt mycket med sina telefoner men det ringde Benjamin till dom så dom slutade med sina mobiler, allt hamnade där det skulle men önskar det i framtiden finns en svenskkunnig per flyttgrupp.

Hanna R
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Snabba och effektiva, flytten gick utan problem😀

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Hanna, Stort tack för den fina recensionen! Härligt att höra att allt gick smidigt. Allt gott!

Birk B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Trevliga pigga killar från Rumänien. Arbetade snabbt trots många trappor och tidigare klienter den dagen. Höll modet uppe när bilbatteriet gav upp och lyckade resursfullt få hjälp utan extra kostnader. Jag har inga klagomål alls, blev mycket nöjd.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Birk, Tack snälla för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd. Allt gott framöver!

Ingegärd K
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Killarna jobbade på bra. Synd att vi inte fick information om att de bara pratade engelska innan de kom,

Julia T
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Everything went great! Nice guys.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hi Julia, Thank you for your review! We’re glad everything went well and truly appreciate your feedback. All the best moving forward!

Annica Ö
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Beställde flytt av i första hand tunga möbler och skrymande saker som inte kunde rymmas i en bil. Flyttkillarna som kom packade bilen full med lådor istället för möbler och blev väldigt otrevliga och högljudda när jag påpekade att det var möblerna som skulle med i flyttlasset. Då möblerna magasinerades i ett källarförråd så upptäckte jag inte förrän en vecka senare att de förstört en Sweef soffa som inte ens var 6 månader gammal. Hörde av mig till dem med en gång då jag upptäckte skadan men blev nekad ersättning då man tydligen...

Alex W
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket trevlig och tydlig kommunikation via email. Riktigt bra prisbild för det jag behövde hjälp med. Uppstod ett missförstånd i samband med flytt, men detta löstes och allting kan sammanfattas positivt.

Max R
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Hjälpsam och noggrann med flytten!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Max, Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du är nöjd. Ha det gott framöver!

Sara C
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

”AKTA ER FÖR DEN HÄR BOLAGET” Jag har varit i tvist med dem nu ett tag. Det har inte följt sin kontrakt med att emballera möblerna och har inte stått för skadan som de har orsakat. Det är inte heller seriösa sen när skadan har skett. Det försöker och inte svara på samtal, e-post och annat. Min bästa tips är att inte anlita dem. Jag rekommenderar inte ett sådant företag som inte kan besvara eller svara på samtal eller e-post. De är nu anmälda via reklamationsnämnden. Det har många anmälan där alltså ett känt bolag och många anmälningar.

Yvonne W
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket trevliga och fina killar som kom. Snabba och starka. Packade bilen perfekt, tills det inte fick plats mer.

Marie-Louise A
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Trevliga, effektiva och duktiga.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Marie-Louise! Tack för din positiva feedback! Vi uppskattar det verkligen. Ha det gott framöver!

Karolin B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Flyttgrabbarna var trevliga och hjälpsamma. Men jag fick ingen information innan de kom att de inte pratade svenska och nästan ingen engelska. Jag tycker att jag borde jag ha blivit upplyst om detta. I beställningen angav jag att jag flyttar till en lägenhet på andra våningen utan hiss men de påpekade för mig att det var strängt för de att bära upp möblerna.

Ingrid S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Jag är helnöjd.Flytten gick snabbt och inget var skadat. Verkligen två jätte duktiga killar. Rekommenderar absolut Emrus./Ingrid.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Ingrid! Tack för din feedback! Det är alltid roligt att höra att våra kunder är nöjda. Ha det gott framöver!

Maria L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fick betala mer än jag skulle. De flyttade inte allt fören de fått mer betalt från mig

Julia O

Duktiga killar, jättesmidigt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Julia! Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi uppskattar det verkligen. Ha det gott!

Ann Theres S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Passade tiden exakt. Snabb och säker packning. Anlitat dem tre gånger, och det har varit väldigt bra varje gång. Däremot oroas jag av att de arbetade utan paus! Min flytt var på ca 100 mil totalt, och den tid de använde gav inte utrymme för raster. Viktigt om man sitter i en bil i trafiken!

Fredrik S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Jag blev väldigt bra bemött av Emrus. God service, snabbt jobbat och gott bemötande från flyttkillarna, som flyttade vårt bohag.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Fredrik! Tack snälla för dina fina ord! Det värmer att höra att du är nöjd. Ha det fint!

Helge J
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket proffsiga och serviceinriktade killar Vi är mycket nöjda. Hälsning Helge Johansson

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Helge! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Kul att du är nöjd. Allt gott framöver!

Ann L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Professionella, trevlig och hjälpsamma killar flyttade mina saker från en lägenhet till en annan inom beräknad tid. Rekommenderas!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Ann! Tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med vår hjälp. Ha det fint framöver!

Maria S
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bra och se flyttade det som jag hade förväntat mig. Svårt att kommunicera med killarna då de inte pratade svenska, men fungerade någorlunda.

Emma-Linnéa H
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Första vändan fylldes lastbilen knappt till hälften med kartonger. Ingen låda från förrådet togs trots att alla hade fått plats och ändå inte fyllt lastbilen. Andra vändan togs stora, tunga skrymmande möbler. Vi fick erbjudande om att de skulle hämta lådorna från förrådet, då skulle vi betala dubbelt så mycket för den vändan. Mycket dåligt att de fått instruktioner av sin arbetsledare att de inte skulle fylla lastbilen första vändan så att vi skulle köpa till en extra vända. När jag ringt så hänvisas jag att maila, mailet...

Joakim B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fantastiskt bra service. Effektivt, snabbt, smidigt och otroligt prisvärt!!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Joakim! Stort tack för den fina recensionen! Härligt att höra att allt gick smidigt. Allt gott!

Johanna E
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Inga möbler emballerades, de fick bara med sig hälften av alla grejer och kom dessutom två timmar för sent. Stackarna som körde flyttbilen var så trötta och klockan var över 20 så vi kände oss tvungen att skicka hem de utan att de inte byggde ihop möblerna igen... Aldrig igen!

Anne-Len J
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Emrus fick inte med sig alla saker utan lämnade en hög med saker mitt på vardagsrumsgolvet bla mina sängkläder och tandborste , vilket gav mig massor med extraarbete, som jag ju valt att betala en flyttfirma att göra. Fick böter, 1500 kr, av polis för att min bil var så full av saker, Upplevde inte att flyttgubbarna var varsamma om mina saker. Kan inte med bästa vilja rekommendera dem.

Beatrice T
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Fick ett väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Allt gick snabbt och bra, samtidigt som de var rädda om sakerna. Skulle inte tveka att rekommendera denna flyttfirma eller att använda den igen !! Beatrice Tuneld

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Beatrice, Tack för de fina orden! Kul att vi kunde hjälpa till och att du är nöjd. Ha det gott!

Hans J
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Flytta gick alldeles utmärkt o personalen var trevlig o pratglada. O så gick det o skoja med dom. Rekomenderar varmt denna firma. Kommer bara anlita dom i framtiden

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Hans, Tack snälla för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd. Allt gott framöver!

Fahimeh R
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Sämsta flyttfirman någonsin, förtjänar inte en enda stjärna! De lovar en sak i telefon, men utför inte ens hälften. De skickade två flyttkillar som inte pratar svenska och knappt någon engelska till mig som är pensionär och själv inte kan engelska. Jag hade dessutom skänkt bort både soffa och säng inför flytten, så det var typ endast kartonger, byråer, en tv och en diskmaskin som skulle flyttas. Alltså mindre och färre saker än jag uttryckt från början när flytthjälpen bokades. Jag flyttade från en 1a till en annan, så inget...

Sahra I
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket stress har dom gett oss och inte varit förståeliga alls

Carla B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Trevliga killar som gjorde ett bra jobb. Allt gick smidigt och inget blev skadat. Väldigt nöjd rekommenderas!

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Carla, Tack snälla för din feedback! Vi uppskattar det mycket och är glada att du är nöjd. Ha det gott!

Ghaieth A
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Jag rekommenderar tyvärr inte denna flyttfirma. Redan innan arbetet kom igång fick jag en dålig känsla. Trots att de hade räknat på boytan i förväg och vi hade bokat flytthjälp utifrån ett fast pris, upplevde jag att en av personalen var väldigt petig och klagande på plats. Denna personal verkade mer fokuserad på att flytta runt saker och packa bilen på ett ineffektivt sätt, snarare än att göra ett bra jobb. Det kändes som att de medvetet försökte fylla bilen “hur som helst” för att kunna motivera en extra resa och på så...

Håkan I
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Får du en offert från Emrus flyttningsbyrå, ta den direkt. Vi hade en flytt från Dalarna till Skåne. Allt var perfekt från första kontakt med kontoret tills grejerna var på plats. Killarna som utförde flytten var enormt trevliga och tillmötesgående. Väl värt priset alla dagar i veckan..........Tack Emrus för all hjälp.

Emrus AB gillar detta
Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Håkan, Tack snälla för din feedback! Vi uppskattar det mycket och är glada att du är nöjd. Ha det gott!

Jenny O
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Jättenöjd med Emrus och hoppas använda dem vid framtida flyttar också. Vi betalade exakt den summan som var överenskommen vilket var viktigt för oss.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Jenny, Tack för att du tog dig tid att skriva! Vi uppskattar det verkligen. Ha det gott!

Maria W
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Körde inte alla möbler utan ville ha mera pengar för det. Jag vägrade att betala om dom inte flyttar hela bohaget, då fick vi hot om våld. Oprofessionella dom rökte och pratade i mobilen under arbetet. Tog rast efter en halv timme in i flytten. Betalningen skulle betalas via swish.

Louise W
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Schyssta grabbar, fick jobbet gjort. Men de var 1 timme sena utifrån den tid som var bestämt på kontraktet.

Christian K
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Toppen service med snabb personal och smidig bokning. Dom håller vad de lovar och flyttar varsamt boskapet.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Christian, Stort tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service. Allt gott!

Anna Pernilla Q
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

För det första blev vår flyttid framflyttad för att de inte löst flytten riktigt med den hyresgäst som skulle ut ur lägenheten vi skulle flytta till (ja vi hade bokat samma bolag). När vi tidigt på lördagen fick veta detta kontaktade vi kundtjänsten och fick till svar att det skulle lösas på bästa sätt. De skulle varit hos oss kl 12 men de kom18.30. Det skulle vi bara tåla när man hade en så pass stor flytt (kundtjänstens utsaga) och diskussion var inte aktuellt. När de packat klart sa de att de bara fick med möblerna i...

Albin G
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Bokat både flytt och städ. Bra bemötande, hjälpsamma och noggranna.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Albin, Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa till. Allt gott framöver!

Marie B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej, Jag fick två möbler repade av vintergrus mot golvet i lastbilen. Sen hade jag uppskattat om att personalen får veta sina rättigheter så som rast och att man har rätt till 5 minuter varje timme. Känns inte rätt att utnyttja någon så. Mvh Marie

Anders L
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Detta är ett bluff företag som utnyttjar att man beställt en flytt och dom säger vi kör bara hälften för bilen är full! Du får betala en flytt till el per timma! Per timma sa jag och då gick man o kolla telefonen sen bar en o en sak till bilen bara för att dra ut på tiden så det skulle bli dyrare! Pratar dålig engelska o är totalt okunniga att pack o stuva i lastbil! Förstörde golv o ett bord oförsiktiga och rekommenderar dom aldrig inte ens om dom dom enda som fanns! Scam bluff vad som helst använd inte dessa Polis anmälda o konsumentombudsman anmälda

Samuel B
Skrev om Emrus Flyttningsbyrå AB

Mycket bra! Trevlig och professionell personal. Flytten gick snabbt och smidigt.

Svar från Emrus Flyttningsbyrå AB

Hej Samuel, Tack så mycket för din positiva recension! Vad roligt att du är nöjd. Ha det fint framöver!