Flytten gick smidigt.Rekommenderas varmt!
Emrus Flyttningsbyrå AB
Emrus AB är en flyttfirma som erbjuder både flytthjälp och flyttstäd i Jönköping, Borås, Växjö och Halmstad med omnejd. Vi anpassar våra tjänster för att möta privatpersoners och företags alla behov. Våra skräddarsydda flyttlösningar gör din flytt så trygg och smidig som möjligt. Våra flyttjänster inkluderar allt från planering...
168 omdömen om Emrus Flyttningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2024
Flytten gick mycket bra, personalen var hjälpsam och lyhörd och artig. Både personal och kundtjänst var även förstående kring tekniska problem på min sida. Även punktligheten är värd beröm.
Det gick snabbt att få en tid, maskinen täckt med plats. Utmärkt arbete.
Mycket duktiga och trevliga killar (Cātālin och Ioan) som utförde min flytt i Halmstad med Emrus flyttfirma. Jag råkade ställa till lite extra problem men det löste killarna professionellt och tålmodigt. Högsta betyg!
Mycket dåligt personal jag prstade mef.
Det var superenkelt att ha att göra med Emrus Flyttningsbyrå när vi planera den 140 mil långa flytten. Mycket trevliga och snabba killar som kom och flytta hela boendet. Rekommederas starkt!
Hej. Det var jätte bra. Trevliga grabbar och dom var aktsamma och duktiga 👍👍
Snabb flytt, trevlig personal. Rekommenderas varmt! Klarade ett stort klumpigt linneskåp så kunde få med mig det. Stor eloge till grabbarna!
Killarna som kom var väldigt duktiga, de lastade allt omsorgsfullt och lossade allt. Det enda problemet jag har är att de inte berättade för mig att vi kunde boka en tid i förväg och när vi bestämde oss för tid var de 1,5 timme sena på grund av en annan flytt samma dag.
Det var jättebra. Trevliga killar och bra utfört jobb.😊
Allt gick väldigt smidigt och snabbt, väldigt trevliga bröder!
Snabbt och enkelt, väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Effektiva, duktiga, trevliga och bra pris
I had to move stuff from a self storage room in Linköping to my new apartment in Malmö. Not only the service was great, punctual and really convenient, they also handled the accession to the storage room on their own avoiding me to go to Linköping and saving further money and time. The guys who handled the transport were really nice and everything arrived intact and placed where expected. I warmly suggest to hire them, they are truly great. Thanks a lot!
We are very satisfied with the overall communication and service provided by Emrus. The workers are very strong, polite and flexible with service minded. I would like to highly recommend Emrus to you!
Serviceminded flyttfirma som är snabba och effektiva.
Jätte bra bemötande. Snabba och inga konstigheter
Jag är SÅÅ nöjd med hjälpen jag fick av Emrus. Tre supertrevliga killar skötte hela flytten. Ni är värda GULD. Tack 🙏
Kanske den bästa flyttfirman jag har provat. Efter en tydlig offert var flyttkillarna punktliga, snabba och noggranna. Jag kan rekommendera Emrus till den som vill använda sig av en flyttfirma.
mycket bra service och bra killar som skötte flytten
Flyttningen gick smidigt, men de var sena jämfört med den tid de angav. Annars gick det bra med dem!
Duktiga,trevliga, snabba killar. Prisvärt.
Är imponerad och supernöjd med min flytt 2/7- 2025. Flyttade till lägenhet utan hiss tredje våning och det var tunga möbler. Det var två noggranna och trevliga killar som bar. Dom två gjorde ett fantastiskt jobb och att arbeta med att bära möbler klarar inte vem som helst. Kan varmt rekommendera Emrus om du ska flytta Magdalena
Billigt bra och pålitligt!!!!!
Snabbt, effektivt och placerade föremål i rätt rum.
2 B i betyg-bra&billigt. Rekommenderar starkt.
Fantastiskt företag med stora bilar. Killarna som bar var duktiga, de täckte all möbler med filtar och flyttade allt i perfekt skick. Jag är väldigt nöjd! Jag kommer gärna att rekommendera detta företag till mina bekanta!
Allt gjordes väldigt bra. Jag kände mig orolig när vi kom överens med operatören om att personen med hunden skulle följa med en bärare och när det var dags att gå sa de att de aldrig hade hört talas om det här förut och inte skulle ta någon. Personen med bäraren och hunden fick åka ensam.
Extremt trevlig ich bra service! Kan varmt rekomendera Emrus Flyttbyrå! Hjälpsamma, flexibla och super trevliga! Passar pven på att tacka Emrus! Allt gott🙏🏼
Smidigt, snabbt och killarna var trevliga
Flytten gick snabbt och smidigt och jag fick även hjälp med bortforsling, jätte nöjd!
Punkliga och trevligt uppträdande. Jobbet utfört raskt både vid av - paflyttning.
Rekommenderar dem starkt, mycket duktiga och trevliga killar
Hej det var jättetrevliga och starka killar som jobbade och slet .tack så mycket för jobbet. Hälsningar Mikael .
vädigt bra
Fantasisk trevliga killar. Inte rädda att ta i och det med ett lende.
Bra bemött. Att dom skulle läst på lådorna o ställt dem i kök och sovrum som det stod på lådorna. Förråd i förråd, det blev inte så! Sämst att alla garderober var inte tömda
Mycket trevliga killar. Snabba, noggranna. Uppfyllde helt det de utlovade. Har inget att klaga på. Många tack Annelie
Svarade snabbt på telefon och mail. På själva flyttdagen var de som kom väldigt hjälpsamma och effektiva. Fick plats med allt genom bra logistik. Rekommenderar!
Två inte särskilt kunniga och som kunde 0 svenska
Fantastisk nöjd! Stod i en situation där flytt var tvunget att ske omgående från Sörmland till Halland, det löstes på ett fantastiskt sätt. Trevligt bemötande i telefon och 2 super snabba och kompetenta killar som kom med flyttbilen på utsatt tid. All sköttes väldigt snabbt och effektivt. Kunde inte önskat något mer, är mer än nöjd och rekommenderar starkt denna firma🙂
Hej Maria, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du upplevde en snabb och effektiv flytt. Vi önskar dig allt gott!
Jag kan varmt rekommendera Emrus flyttfirma. Mycket trevliga killar som hjälpte oss med flytten. Vi ger er bästa betyg. Mvh. Georgia.
Hej Georgia, Tack för dina fina ord. Vi står gärna till tjänst igen. Vi önskar dig allt gott!
Trevliga, arbetade snabbt. Försiktiga
Hej Malin, Tack för ditt omdöme. Vi står gärna till tjänst igen, allt gott!
Flexibelt och bra. Flyttgubbarna var snabba och varsamma. Kommer använda dem igen
Hej Jessica, Tack för dina fina ord. Vi önskar dig allt gott!
Bästa upplevelsen någonsin. Killarna är proffs på att flytta p packa
Hej Elias, Vi är glada att du hade en bra flytt upplevelse och står gärna till tjänst igen. Tack för ditt omdöme, allt gott!
Best i Sverige Bra jobbat killar chefen var mycker hjälpsam och önskar allt väll.Good luck boys!
Hej Abid, Tack för ditt omdöme. Vi står gärna till tjänst igen, vi önskar dig allt gott!
Super nöjd. Nogranna, snabba, plastade in det som var ömtåligt. Använde filtar för undvika skav och att lasten rör på sig. Kan verkligen rekommendera dem!!!
Hej Veronica, Tack för ditt fina omdöme. Vi önskar dig allt gott!
Vi sökte flytthjälp via nätet. Vi fick en del offerter, Emerus oxå men en jätte trevlig tjej följde upp offerten med samtal. Hon var inte "påstridig", frågade om dom låg rätt i pris, bara trevlig och frågade om jag fått offerten! Fick frågan av samma kundtjänst om jag kunde flytta flyttdatum 1 dag, mot ett bättre erbjudande. Passade oss bra. Flytten sköttes av 2 otroligt duktiga killar, snyggt, proffsigt, snabbt och fantastiskt effektiva/lyhörda killar! All rekommendation till Emerus på allt från offert, pris och genomförande!!!!
Hej Patrik, Tack för dina fina ord. Vi är glada att du upplevde en snabb och effektiv flytt. Vi står gärna till tjänst igen, allt gott!
Slarvigt packat i bilen och slarvigt lossat. Detaljer blev skadad eller gick sönder. Svårt att kommunicera med tre olika nationaliteter som talar bristfällig svenska och engelska.
Mycket bra och de ställde upp samma dag som jag ställde frågan. Snabba och duktiga killar.
Hej Annelie, Vi är glada för att du blev nöjd med flytten. Vi önskar dig allt gott!