Otroligt dåligt städat. Var intorkad smuts kvar på väggar, kryddskåpet, inne i skåpen i köket och andra ytor. Det låg något jordliknande på hyllan i det lilla förrådet i lägenheten, var inte där från början. Golvet var inte rengjort i vardagsrummet. Det var inte dammat på hatthyllan. De hade fått en checklista för flyttstäd som jag fått från hyresvärd som jag lagt fram till dem, men de den hade de flyttat på och lagt på hatthyllan. Då hade jag informerat om checklistan på mail, telefon innan deras städ. De informerade att...
Call4Care
Välkommen till Call4Care! Vill du ha en snabb, prisvärd och stressfri flytt eller städning. Vi är en flytt och städfirma som vill underlätta för dig i vardagen oavsett om det gäller flytt- eller städtjänster. Våra tjänster: Flytthjälp, flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, visningsstädning, Dödsbo Städning, Dödsbo...
244 omdömen om Call4Care
Sedan starten hos Reco 2021
Anlitade Flytthjälparna och Call4Care för flytt och städ och är riktigt missnöjd. Flyttkillarna var trevliga, men saker gick sönder och fick märken. Städningen blev inte godkänd eftersom de inte hade torkat väggarna, vilket jag frågat efter och fått pris utifrån. Uruselt bemötande när jag ringde för att få dem att göra klart, slutade med att jag fick göra det själv. Dessutom oklart kring vad företaget egentligen heter och vilken faktura/swish betalningen ska till. Länken jag fick för att lämna omdöme går dessutom till ännu ett företag. Bespara dig själv besväret och välj en annan firma!
De kan inte städa och inte putsa fönster. Säger att torka väggar inte ingår. Jag avråder verkligen från att anlita denna firma. De har helt uppenbart inte fått utbildning i hur man putsar fönster till exempel.
Det va bästa flytnning filma ja.
Hej! Det nya köparen klagade på att det var spindelnät kvar uppe vid taket i vardagsrummet samt något kladd på golvet. Jag erbjöd mig att själv komma dit och ta bort det. Men dom fixade det själva. I övrigt är vi nöjda. Med vänliga hälsningar, Birgitta Ekman
Vi hade ingen bra upplevelse av vår flytt. Det var krånglig kommunikation och otydligt kring tider. Jag fick betala flytt/städ via Swish vilket kändes lite oseriöst och bad om kvitto flera gånger men har fortfarande inte fått kvitto på mejl. De som flyttade åt oss kämpade på bra men i övrigt inget vi kommer att rekommendera. Med vänlig hälsning, Cecilia
Otroligt dåligt, både vad gäller kundservice och arbete
Misslyckades med stödningen och det var sedan bökigt att få dem komma åtgärda det i tid. Betedde sig underligt med tider och
Inget större fel på städningen men de kör maffiametoder gällande prissättning. Ringer när de varit på plats 30 min och kräver dubbel betalning för att det är ”extra smutsigt”. Vem förväntar sig INTE damm och smutsigt bakom spis, badkar etc vid en flyttstädning? Prissätt rätt från början!
Dålig städning finns mycke bättre och seriösa städbolag
Jag är jättenöjd med Städningen. Dom är jätte noga och städningen blev godkänd utan problem.
They did their job so responsibly.
Bra bemötande. De levde upp till förväntningarna. Köpte flyttstäd. Jättefint städat, noggrant. Det enda var att personal hos er blev sjuka så jag fick snabbt byta dag med både er personal och min bärhjälp som skulle bära ut i god tid innan. Det hanns med till slut. Fick tips om er via en vän.
Slavar med städningen Öbo har besiktigat 2 gånger och fortfarande inte godkänt skulle inte rekommendera er.
Stor besvikelse vad gäller hur arbetet utfördes. Arbetet skulle ta 7 timmar. När jag kom för att besikta städningen blev jag mycket besviken. Kvaliteten på städningen mycket dålig. Unken lukt inget man förväntar sig efter flyttstädning. Källaren var inte städad fick göra detta själv. Har betalat fakturan idag men kommer att begära kompensation för undermåligt arbete.
Vi anlitade dom för flytthjälp och är jättenöjda! Flytten genomfördes snabbt och effektivt.
Städning helt godkänd av kontrollant.
Bra kontakt, städningen var bra utom några smågrejer som de fixade utan problem……….,,,,,,,,,,,,……………..
They cleaned my appartment well for the price we paid
Jag är nöjd med tjänsten. Jag mejlade info@norrstärd.nu men fick inget svar. Det är den adressen som står på hemsidan. Fick senare kontakt via telefon.
Stark uppföljning av offerten och flexibelt utförande
Mycket väl bemötta. Bra service. Förväntningar uppfylldes helt. Flytten mycket bra. Två duktiga killar. När det gäller städning ingen uppfattning då vi inte sett resultatet
Bra service, något slarvigt städat som gjorde att jag fick torka av köksbänken en extra gång själv men detta kompenserades på fakturan.
Dåligt utört jobb. Fick klagomål ifrån hyresbolaget. De åtgärdade ej heller den bristande städningen.
Senare leverans än aviserat, annars god kontakt och väl genomförd flytt.
Ok, förarbetet med snabb offert och bokning var bra. Men,, de är urusla. Rena svart jobbet! De återkopplade inte när det närmade sig datumet o tid. De, oprofessionella dyker upp i privat bil utan profilkläder och städredskap för ändamålet. Inte förstod de hur en port telefon fungerar och var väldigt fåordiga, inget inbjudande samtal här inte utan sa bara ’nyckeln’ .. Som fd städare även inom lägenhetsstäd så anmärkte jag på de använde fel rengöringsmedel på fönsterglas, de repades o det blev en blå hinna på de. De städar...
Hej Tina! jobbigt och höra men som jag kommer ihåg att vi hade kommit och fixat allt efter reklamationen sen du skickade ett meddelande till oss att du är nöjd och de hade gjort bra jobb ! reklamationer är något normalt i våras bransch men vi lämnar inte tjänsten utan komplettering med åtgärding inom 14 dagars städ garanti som kunden får när tjänsten bokats eller med en kompensation ! ang swish betalningen , det är först vi gör när kunden boka en tjänst att kontrollerar vi personnummret via UC .. då om kunden hade...
Jag vill gärna lämna ett omdöme om städningen, Fönstren var fint putsade och ugnen väl rengjord. Men i övrigt (trots påpekande och omstäd), så var det som en helt okej veckostädning - men tyvärr inte som en flyttstädning. Samma kille kom tillbaka och gjorde bara exakt det som påpekats. Vi har själva fått göra en del för att det ska se presentabelt ut. Trots att fronten på badkaret var borttagen, så har det varken städats i eller under badkaret. Det har vi gjort själva. Till en riktig flyttstädning krävs det nog att det kommer fler än en oerfaren person.
Hej Gunilla ! tack för ditt omdöme , det är så faktiskt när vi får en reklamation då följer vi upp listan eller bilder som vi fick av kunden men det spelar ingen roll hur många är dem .. då om du hade bett dem att göra andra platser medan de åtgärdade vi skulle absolut fixa det gärna .. ang badkaret , kylen frysen och vita varor då vi dra inte ut dem eller rör dem om kunden inte fixade det innan då om de står på sina platser vi gör bara max det går under och runt omkring .. ledsen ätt du är inte riktigt nöjd med tjänsten ! mvh / Call4care team
Vill göra ett bra jobb, samarbetsvillig.
Hej Daniel! jobbigt och höra , vi brukar ta bilder på alla platser och speciell på skador i hela områden när vi kommer in för städningen .. då att vi har en bevis om skadan hänt pga våras personal eller inte .. då om vi har en bild som visar med tiden att skadan finnas innan vi påbörjat städningen då tar vi inte ansvar på detta .. men om vi har inte det då absolut vi står för kostnaden och vi fixar det som blir skadat .. hoppas att vi ses igen då får du bättre upplevelse med oss .. mvh / Call4care team
Köpte en lägenhet som flyttstädats av Call4care. Jag rekommenderar INTE denna städfirma. Golven var smutsiga och fläckiga, inte våttorkade. Köksfläkt inte rengjord. Tvättmaskin inte rengjord. Stora dammtussar bakom tvättmaskinen. Fönstren har tydliga ränder. Matrester i micron. Flottiga fingeravtryck på köksluckor och kylskåp. Äckliga beläggningar runt golvskyddet under diskmaskin och frys.Jag tror inte man har städat alls, på sin höjd dammsugit. Jag ringde och bad firman komma och göra om köket. Tror det var ägaren själv...
Jättebra tjänster och professionell personal i flyttning och städning.
Väldigt bra utförd flyttstäd. Snabbt och bra gjort.
Ett bra utfört arbete. Trevligt bemötande av städaren.
Ni kommer överence pris sedan ni öka pris det inte bra
fantastiska killar som kom till Timmermansgatan 52 i Luleå. De packade en del och körde möbler och kartonger som skulle till Ljusdal. Trevliga, ordningsamma, snabba, lösningsorienterade, ihärdiga och positiva. Vill gärna använda dem igen och kommer definitivt att rekommendera dem vidare. Säger till företaget och killarnas chefer att vara rädda om dessa 2 killar där Magnus var en fantastisk arbetledare och ledare på plats. MVH Sonja Björk Ebert Roland Ebert
Effektiva och bra utfört arbete. Skulle ha uppskattat om åtminstone någon av de som utförde arbetet hade kunnat bättre svenska.
Snabb och bra återkoppling. Rent och fint :)
De var först sena med 20 min sen fick de inte med alla möbler, hushålls maskiner på sina 2 lass till kl 16. Lät lite som att jag skulle få betala mer om de körde en 3:e runda så jag lyckades låna en bil av en kompis och hämtade det sista lasset själv.
Det fort och smidigt och vi är nöjda.
Jag bokade flyttstädning. Mycket bra, trevliga, noga med städningen. Blev supernöjd.
Bemötandet var bra och städet mycket bra. Motsvarade mina förväntningar
Bra städning av personalen Bra kommunikation med central chef inledningsvis men lite sämre senare
Gjorde allt som var utlovat, dvs ringde dagen innan städningen. Kom på avtalad tid, lämnade nyckel på avtalad plats och köparen var mycket nöjd med städningen.
Bra service och lätta att ha att göra med.
Köpte flyttstädning. Allt ok. Bara bra.
Blev vänligt o proffsigt mött av två personer som skulle flyttstäda hos mig. Allt var mycket väl städat, både huset och garaget. Mycket bra jobb! Rekommenderar.
Ganska dålig kommunikation. Tre personer som stannade till 23.30 och städade vilket blev väldigt sent. Annars bra jobb, lgh ok ren och fin förutom att fönstren inte var snyggt gjort och golven inte moppade.
Mycket bra, noggrann och i tid
Their services are economical and professional.
Trevligt bemötande och ett mycket bra jobb
Det var mycket kompetenta och trevliga killar som hjälpte oss flytta. Har ingenting att klaga på. Bara rosor.