Dreamclean

Dreamclean

www.dreamclean.nu
  • BadgeEightYears
4.7

Drömmer du också om ett rent hem? Dreamclean är städfirman som uppfyller dina drömmar. Vi hjälper dig med professionell städhjälp i Jönköping, Bankeryd och Huskvarna. Handlar det om smuts och fulla papperskorgar på kontoret eller bara ett hem som du inte känner att du har tid att städa - Vi hjälper dig. Vår specialitet när det...

568 omdömen om Dreamclean

Sedan starten hos Reco 2018

Pontus J
Skrev om Dreamclean

bra service från kontor och bra utfört jobb av teamet som städat lägenheten.

Veronica Å
Skrev om Dreamclean

Alltid lika trevligt att kontakta Dreamclean. Trevligt bemötande på telefon, de försöker alltid lösa önskade tider för fönsterputs. Fönsterputsarna som varit här gör ett noggrant och bra arbete. Vi är mycket nöjda me utfört arbete.

Conny A
Skrev om Dreamclean

Hej. Bemötandet är mycket nöjsamt Jag hade höga förväntningar och DC levde upp till samtliga Vi har städhjälp. Kaia är min kontakt och Ashor vår städare. Har aldrig haft så rent och snyggt efter att Ashor har gjort sitt jobb. Helt klart världs klass. Kaja är ochså grymt lösnings orienterad och det uppskattar vi mycket. MVH C

Gudrun H
Skrev om Dreamclean

Kommer alltid i tid och samma person som kommer värdesätter jag högt . Trevligt bemötande vid tel kontakt ! Är lyhörda och städar enligt uppgjort program . har bra produkter . Jag är mycket nöjd !

Astrid G

Personlig och omtänksam service

Christer S
Skrev om Dreamclean

Städning var 14:e dag 3 timmar. Bra bemötande från företaget vid kontakter. Punktlighet och trevligt bemötande av städaren. I stort väl utförd tjänst. Smärre brister justeras genom kommunikation. Bäst resultat med badrum och kök.

Ellinor L
Skrev om Dreamclean

Vi anlitade Dreamclean för flyttstädning och på slutbesiktningen fick vi reda på av besiktningsmannen, och såg själva, att det var flera delar av städet som var anmärkningsvärt dåligt utfört. Vi fick en lista på ca 10 punkter som skulle åtgärdas och detta beskrev vi för Dreamclean. Vi kom dock överens med hyresvärden separat att vi inte behövde åtgärda dessa punkter. Trotts att Dreamclean fått informationen om att städningen var dåligt utförd så förväntas vi betala fullpris. Detta har kostat oss tid och energi att lösa och...

Peralgot T
Skrev om Dreamclean

Allt bra. Klinkersfogarna kunde varit renare. Trevlig personal. Bra bemötande.

Björn T
Skrev om Dreamclean

Bra kommunikation och effektiv service. Toppen!

Anette P
Skrev om Dreamclean

Bra med samma städare varje gång. Om inte får man besked om detta och vemmsom kommer istället. Pålitlig och punktlig och lägenheten skiner när de är klara !

Lovisa J
Skrev om Dreamclean

Utmärkt service och bemötande!

Ulrika S
Skrev om Dreamclean

Trevligt bemötande, väl utfört arbete men lite språksvårigheter.

Åsa S
Skrev om Dreamclean

Positivt överraskad så här långt; saker jag inte räknat med skulle vara gjorda var fixade!

Maja D
Skrev om Dreamclean

Vi är supernöjda med hemstädningen!

Ann A
Skrev om Dreamclean

Fick underkänt på besiktningen, även efter 2 återbesök.

Ulrika O
Skrev om Dreamclean

Snabbt svar och bra bemötande i kontakt.

Pia E
Skrev om Dreamclean

Jag är jättenöjd med kontakten med Dreamclean

Michaela Z
Skrev om Dreamclean

Snabb respons och skicklig medarbetare som gjorde underverk med vårt hem.

Svar från Dreamclean

Hej, tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med städningen och att vårt team kunde göra underverk i ditt hem. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Markus K - Dreamclean

Matilda O
Skrev om Dreamclean

Förstörda ytor och slarvigt "städat"... Ville testa Dreamclean för första gången. Efter beskrivning av mitt hem sa dem att det brukar ta ca 3,5 h, men första gången kan ta lite längre tid. Vi låste tiden vid 3,5 h och de skulle fokusera på kök och badrum och ta det andra i mån av tid för att inte priset skulle sticka iväg. När jag kom hem möttes jag av en chock, smuts och damm på så många platser. När jag kontaktade dem svarade de dagen efter att de beklagade att de missat meddela att de inte hunnit vardagsrummet, men...

Svar från Dreamclean

Hej, tack för att du tog dig tid att ge feedback. Vi beklagar verkligen att städningen inte motsvarade dina förväntningar – det är aldrig roligt att komma hem och känna att det inte blev som man hoppats. Vi gick igenom vad som ingår i en standard hemstädning och erbjöd även möjligheten att boka en storstädning, men det passade inte vid tillfället. När du återkopplade erbjöd vi extra städtid direkt för att åtgärda bristerna, men tyvärr passade inte tiden då du hade middag samma dag. Vi erbjöd även möjlighet till extratid...

Eva B
Skrev om Dreamclean

Väldigt trevligt å vänligt bemötande. Beställde utstädning av min pappas lägenhet. De städade väldigt fint å noga. Mycket nöjd. Blivit rekommenderad att anlita DreamClean. Ska rekommendera vidare. Tack !!

Svar från Dreamclean

Hej, tack för din fina rekommendation! Vi är glada över att höra att du är nöjd med städningen av din pappas lägenhet och att vårt team kunde leverera ett noggrant arbete. Vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera oss vidare! Markus K

Kerstin J
Skrev om Dreamclean

Snabbt och bra venomförd storstädning

Britt-Marie M
Skrev om Dreamclean

Blev lite besviken på att städerskan använt för mycket medel som hon inte torkat bort ordentligt. Fick gå efter och torka kyl, frys,, ugnslucka och del av golv så det såg fläckfritt ut. Annars inget att klaga på.

Yvonne M
Skrev om Dreamclean

Vi hade beställt fönsterputsning som utfördes till vår belåtenhet.

Emma W
Skrev om Dreamclean

Trevligt, smidigt, tydligt och proffesionellt bemötande vilket vi värdesätter! Städningen är också toppen - känns rent och fräscht när man kommer hem.

Ewa A
Skrev om Dreamclean

Trevlig personal som tar till sig våra önskemål. Alla gör bra jobb och särskilt ”vår” städhjälp som fixar vårt hem så fint var fjortonde dag! Ewa Andersson Vi är så nöjda!

Leif W
Skrev om Dreamclean

Dreamclean bemöter mig alltid på ett professionellt sätt. Hade bara hört positiva saker om Dreamclean genom grannar. Just den städhjälp vi oftast har från Dreamclean hoppas jag vi får behålla lång tid framöver.

Anders Å
Skrev om Dreamclean

Väldigt trevlig och noggrann personal, extremt sällan det skickas annan personal vilket vi uppskattar.

Anna-Karin E
Skrev om Dreamclean

Alltid trevligt bemötande och personlig ton i mail och på telefon. Bra information vid förändringar eller nyheter. Snabb respons. Jätteduktig och trevlig personal.

Daniel S
Skrev om Dreamclean

Professionellt och smidigt bemötande av företaget vid frågor och funderingar angående deras tjänster både före och efter genomförd städning. Städningen fick tyvärr en ganska stor lista med anmärkningar på besiktningen som krävde att de kom tillbaka och städade ytterligare en gång. Den gången blev det betydligt bättre - men med vissa detaljer som inte kändes trygga nog att ytterligare komplettera på egen hand. Kundbemötandet av Markus smidigheten vid bokning kommer att göra att jag kommer att ge Dreamclean en ny chans...

Svar från Dreamclean

Hej, tack för din feedback! Jag uppskattar att du lyfter fram vårt bemötande och smidigheten vid bokning. Vi beklagar att städningen vid första tillfället inte levde upp till förväntningarna, men är glada att uppföljningen blev bättre. När det gäller bokningsförfrågningar via hemsidan skickas alltid en bekräftelse till kunden, och om man vill avstå är det bara att meddela oss så annulleras förfrågan. Vi ser fram emot att hjälpa dig vid nästa flyttstädning!

Emanuel N
Skrev om Dreamclean

Bra pris. Missade lite på städningen men var snabba på åtgärda det. Bra bemötande.

Svar från Dreamclean

Tack för din feedback! 🙏 Vi beklagar att städningen inte var helt som förväntat vid första tillfället, men är glada att vi kunde åtgärda det snabbt. Roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och prisnivå. Varmt välkommen tillbaka! MVH Markus K

Ann-Britt Elisabet T

Det blev bra städat. Jag har inget att klaga på

Susanne F
Skrev om Dreamclean

Snabbt bra gjort och trevlig personal!

Carina B
Skrev om Dreamclean

Vi är är nöjda med hela processen från första kontakt tills allt var klart. Trevligt bemötande och ett välstädat hem.

Anna A
Skrev om Dreamclean

Företaget känns positivt. Kontoret verkar ha bra kontakt med sina medarbetare. Personalen är aktiva och vill göra ett bra jobb.

Christina K
Skrev om Dreamclean

Skönt att komma hem till ett rent hem

Svar från Dreamclean

Tack så mycket! Vi är glada att du känner så – det är precis den känslan vi vill ge våra kunder. MVH Markus K, Dreamclean!

Magnus L
Skrev om Dreamclean

Ett väl fungerande företag med mycket bra service och utmärkt utförande av städtjänsten.

Margita W
Skrev om Dreamclean

Städning varannan vecka. Bra arbete. Men det är svårt att kommunicera vad man önskar gjort eftersom städarna inte förstår svenska alltid.

Svar från Dreamclean

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med städningen. Vi tar till oss din synpunkt om kommunikationen och arbetar kontinuerligt för att förbättra detta så att det blir ännu smidigare framöver. All kommunikation kan alltid gå via mig om det finns några svårigheter – jag finns här för att hjälpa till. // Markus K - Sales and Service Coordinator

Susanne S
Skrev om Dreamclean

Tycker det är bra de är kollektivavtalsanslutna.

Emma T
Skrev om Dreamclean

Kundvänliga, flexibla, snabba och lyhörda! Väldigt värdefullt!

Ulrika F
Skrev om Dreamclean

Tjänsten vi köper genomförs på ett mycket noggrannt och professionellt sätt.

Nikita Z
Skrev om Dreamclean

Alltid professionellt bemötande! Löser våra önskemål om om- och avbokningar med kort varsel utan problem. Flexibla! Professionella städare. Vi är väldigt nöjda!

Svar från Dreamclean

Tack snälla för din fina recension! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att vi kan möta era önskemål och behov. Det betyder mycket för oss att höra att ni är nöjd

Kerstin P
Skrev om Dreamclean

Jag tycker det fungerar bra och får rent speciellt på toalett och dusch

Frida P
Skrev om Dreamclean

Städningen ät alltid på topp! Det enda lulla minuset är att det är svårt att kommunicera med många av städarna eftersom de inte kan mycket svenska och engelska

Irma E
Skrev om Dreamclean

Vi har 2,5 tim städning varannan vecka. Har varit nöjd. Men en sem.vikarie var vi inte nöjd med. Men det är utrett.

Ylva H
Skrev om Dreamclean

Den städerska vi blivit tilldelade är fantastiskt bra. Noggrann och gör det lilla extra, det känns rent och fräscht när hon varit här. Några gånger har vi haft andra städerskor som absolut inte hållit måttet. Det har till och med varit så dåligt att jag krävt omstädning. Trots det har jag fortsatt att använda Dream Cleans tjänster då dom har varit tillmötesgående och tagit till sig tips om utbildningsinsatser för nyanställda.

Svar från Dreamclean

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du fortsätter att använda våra tjänster. Vi är glada att du är nöjd med din ordinarie städerska och uppskattar att du lyfter fram hennes arbete. Vi tar till oss din feedback om tillfälliga ersättare och arbetar med utbildning och kvalitetskontroller för att säkerställa att alla håller samma höga nivå. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. MVH Markus K

Gun H
Skrev om Dreamclean

Fint bemötande. Lätt att få kontakt. Flexibilitet. Bra städning.

Charlotte J
Skrev om Dreamclean

Bra i stort. Saknar möjlighet till abonnemang en gång i månaden.

Mats L
Skrev om Dreamclean

Dreamclean har alltid varit flexibla, lyhörda och väldigt serviceminded. Jag vill särskilt lyfta deras kollega som tar så väl hand om mitt hem och ser de små detaljerna som gör så stor skillnad.

Marilyn L
Skrev om Dreamclean

Vi har provat flera olika städföretag i Jönköping och Dreamclean är i bäst. Deras kundservice är fantastiskt bra och tillmötesgående och vi är nöjda med städningen. Dessutom bra priser.

Svar från Dreamclean

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att ni är nöjda både med städningen och vår kundservice. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och ser fram emot att fortsätta leverera bra resultat till er. // Markus K

Kurt F
Skrev om Dreamclean

Jag är mycket nöjd med servicen jag får av Dreamcleans personal!